◈
✍ #سخــــن_بــــزرگان
🌿 آیتاللـہ بهـــاءالـدینـی(ره) :
لذات روحانی نصیب چشم و گوشِ
هرز نمیشود، باید خود را اصــلاح
ڪرد تا لذّات معنـــوی را درڪ کرد.
【﷽】
#رساله_تمام_مراجع✍👇
❣ @Resule10 ❣
5.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🙋♀️میخام زعفران دم کنم به روشی که هم ماندگاری بالایی داره ،هم خوشبو خوش رنگ هست😍😍
✅مواد لازم 🖊🖊
زعفران سابیده شده یک قاشق مربا خوری
یخ یک لیوان سرپر
✅نکاتی که باید رعایت بشه 💚💚
اگه زعفران داخل بسته بندی احساس کردید هنوز خشک نشده ،فقط کافیه تو دمای محیط بزارید روی حرارت نزارید تا خشک بشه ،زعفران خیلی زود میسوزه ،رنگ کدر ،تیره داره
✅زعفران با قند نسابید،چون کریستال های قند پیوند میخوره ،بعدا شکرک یا کپک میزنه ،ماندگاریش کم میشه ،رنگ کدر ،تیره داره
✅زعفران روی یخ پاشیدید ، بزارید خود یخ ها به آرامی تو دمای اتاق اب بشن ،عجله نکنید
✅حتمادو بار شک بدید ،یکبار با سرما ،یکبار با گرما ،اینجوری خوشرنگ ،خوشبو تر هست
💜 #إیــ♡ــده_بانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀↬ @IdehBano ↶⃝⃡🧚♂
💜"پند لقمان حکیم به فرزند"💜
ای جان فرزند؛
هزار حکمت آموختم که از آن،
چهارصد حکمت انتخاب کردم و از آن چهارصد، هشت کلمه برگزیدم که جامع کلمات است؛
دو چیز را هرگز فراموش مکن؛
"خدا" و "مرگ" را.
دو چیز را همیشه فراموش کن؛
"هنگامی که به کسی خوبی کردی"
"زمانی که از کسی بدی دیدی"
و هر گاه به مجلسی وارد شدی "زبان نگه دار"
اگر به سفره ای وارد شدی "شکم نگه دار"
وقتی وارد خانه ایی شدی "چشم نگه دار"
و زمانی که برای نماز ایستادی "دل نگه دار"
#راز_لعاب_خورشت_کرفس 👌
ماهیت کرفس اینه که لعاب نداره. برای اینکه این خورشت آبکی نباشه چند راه هست. اگه از نعنا جعفری به عنوان سبزی خورشت استفاده میکنید باید مقدار آبی که در خورشت استفاده میکنید کم باشه و نهایتا خورشت رو کم آب بردارید که در اصطلاح آب و دونش جدا نباشه راه دیگه اینه که مقداری تره برای لعاب خورشت، به نعنا و جعفری اضافه کنید. نسبت اضافه کردن تره هم بهتره کمی بیشتر از نعنا باشه.راه سوم اینه که از سبزی قورمه استفاده کنید که توش تره و اسفناج داره که لعاب میندازن توی خورش