فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸زندگے بارش عشق است
🍃بر اندیشه ما
🌸تابشِ دوست
🍃برای همه وقت و همه حال
🌸زندگے خاطره ے امروز است
🍃مانده در طاقچه ے فرداها
🌸دلچسب ترین صبح دنیا را
🍃با لحظـــــہ هایی پر از
🌸شادی و زیبایـــــی
🍃براتـــون آرزو می کنم
🌸روزتــون زیبا ودلتون شاد🌹پروفایل
💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓
ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌼✨امروزقشنڪَ است
⚪️✨از لـطـف خـداونــد
🌼✨هــــوای دل مـــا
⚪️✨صـــاف وقـشـنـڪَ اسـت
🌼✨ای خدا تو در ایݧ روز زیبا
⚪️✨نــظــری بر دڸ ماکــن
🌼✨حیف ست نبریم لذت ایام،
⚪️✨ڪـہ امـروزقـشـنـڪَ اســت
🌼✨روزتــون طــلایــی ...
🌼✨و زندگیتون پر از عشق و امید
💖Join👇
🌸🍃@tarfand20 🌸🍃
🌸🍃🌸🍃🌸🍃
📜مواد لازم:
🔻 یک چهارم پیمانه گشنیز تازه
🔻 ۱ عدد لیمو، آب گرفته شده
🔻 یک چهارم پیمانه روغن نارگیل بکر
🔻 نصف پیمانه نمک دریای دانه ریز
♨️گشنیز، روغن نارگیل و آب لیمو را در غذا ساز یا مخلوط کن بریزید تا صاف و یکدست شوند سپس نمک را به این ترکیب اضافه کنید و در کاسه ای با هم مخلوط کنید.
طرز استفاده
اسکراب را به پاها، تنه و بازوهایتان بزنید و با حرکات دایره وار و به آرامی روی پوست ماساژ دهید. صورت را با آب ولرم آب بکشید و در صورتنیاز با شامپو بدن بشویید. می توانید باقیمانده ی اسکراب را به مدت یک هفته در یخچال نگهداری کنید.
🍃🌸
🔴 #رفع_کک_ومک
✅سفیده تخم مرغ راهم بزنیدکف کند1لیوان آب1لیموترش1لیوان ماست1ق.غ پودربادام به ترتیب اضافه کنیدوهم بزنیدشب قبل خواب روی پوست بگذاریدتاخشک شودصبح باآب ولرم بشویید.
🦋
جوجه فسنجونی (جوجه ترش)
مواد لازم :👇
مرغ مكعبي خردشده: ٧٠٠ گرم
رب انار: ٢ تا ٣ ق غ
گردوي آسياب شده (كمي درشت): حدود ٦ ق غ
پياز خلالي خردشده: ١ عدد بزرگ
سبزيجات معطر(نعناع و چوچاق): به مقدار لازم
نمك_فلفل: به ميزان لازم
كره: براي سرخ كردن
دستور تهیه :👇
سينه مرغ و كه مكعبي خرد كرديم و با پياز خلالي خرد شده و گردوي چرخ شده و رب انار و نمك و فلفل خوب قاطي ميكنيم تا همه ي مواد به خورد مرغمون بره و بعد داخل يه ظرف دردار ميريزيم و ميزاريمش يخچال و چند ساعتي ميزاريم يخچال تا مواد خوب به خورد مرغ بره(من يه شب تا ظهر گذاشتم)
(سيخهاي چوبي رو از ٢ ساعت پيش تو اب خيس ميكنيم)
تكه هاي مرغ و به سيخ ميكشيم ،موقع سيخ كشيدن مرغها حتماً پيازها رو ازش جدا ميكنيم تا موقع سرخ شدن نسوزن.
كف تابه مون و كه داغ شده به كره آغشته ميكنيم و سيخهاي جوجه رو توش ميچينيم و با شعله ي ملايم سرخشون ميكنيم
البته موقع سرخ كردنشون بالا سر اجاق گاز ميمونيم تا نسوزن و مدام سيخهارو برميگردونيم.
كنارش گوجه هم به سيخ بكشيد و سرخشون كنيد.
ميتونيد از سيخ فلزي هم استفاده كنيد.
ميتونيد كبابيش كنيد و سرخشون نكنيد.
ميتونيد بهش سير رنده شده يا پودر سير هم اضافه كنيد يا حتي زعفران
اگه سبزيجات معطر رو نداشتيد جاش جعفري و گشنيز خردشده تازه يا خشك شده بريزيد يا ميتونيد كلاً سبزي رو حذفش كنيد اما با سبزيجات معطر كبابتون بينظير ميشه)
(من اينكار و انجام ندادم حون دوست داشتم مزه ي پياز غالب باشه).
به جرأت ميتونم بگم يكي از آسونترينها و در عين حال خوشمزه ترین هاست
🌟
10.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایده جالب برای بسته بندی گوشت
#آمــوزشــے 🍭
#ایــده_بــگــیــریــم