eitaa logo
ایده های بانوان
9هزار دنبال‌کننده
32.2هزار عکس
32.7هزار ویدیو
111 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 #مدیر👇 @Hossein_Hajivand تبلیغات هزینه ای (شرایط👇 http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
🍂🔹🍂🔹🍂🔹🍂🔹🍂🔹 پنج شنبہ‌است هماڹ روزے ڪهـ دڸ‌مي‌ڪَیرد و اشڪ در چشماڹ جارے براے شادے روح ڪساني ڪهـ ڪنارماڹ نیستند
🍃🌸🍃🌸﷽🍃 🌸🍃🌸🍃 🍃🌸🍃 🌸🍃 🍃 ✅ درمان اختلال حواس‌ ✍️ شربت «بهار نارنج»، «به لیمو» ، «عرق بید مشک» و مرباجات بخرید. «گل گاوزبان» و «سنبل الطیب» را با یک عدد «لیمو عمانی» صبح و عصر دم کنید به جای چای میل نمایید. ۸ مثقال «گل قند» را هفته‌ای یک بار بخورید. ۳۵ گرم برگ «شفتالو» و ریشه درخت «توت» را بجوشانید. صاف کنید و آب آن را با «عسل» و انجیر بخورید. جوشانده «گل گاوزبان» برای حواس پرتی مفید می‌باشد. 📚 حکیم ضیایی 🍃 🌸🍃 🍃🌸🍃 🌸🍃🌸🍃 🍃🌸🍃🌸🍃
10.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پودر سوخاری رنگی🫔🫔 مواد لازم نون باگت یا نون همبرگر آب رنگ خوراکی اسپری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عصرها باید با یڪ فنجان قهوه ےشیرین گوشه اےیاڪنار پنجره اے لم داد و با لبخند گفت : بی خیال ِ همه ےآنهایے ڪه ڪامم را در زندگےتلخ مےڪنند... عصر زیباتون بخير وڪامتون شیرین
مواد لازم🔻 سینه مرغ یک عدد ران مرغ یک عدد پیاز یک عدد متوسط سیر دو حبه حبه نمک دو ق چ فلفل یک ق چ.آویشن یک ق چ.جوز هندی نوک ق چ . پنیر پیتزا به میزان لازم آرد سوخاری به میزان لازم فلفل دلمه ای .ذرت به میزان لازم تخم مرغ یک عدد چوب شور کنجدی به میزان لازم آرد سفید به میزان لازم طرز تهیه🔻 مرغ ها رو از استخوان جدا میکنیم پیاز رو رنده درشت میکنیم و آبش رو کاملا میگیریم سیر رو کاملا له میکنیم حالا مرغ رو یکبار چرخ میکنیم و دور بعد پیاز و سیر و نمک و ادویه ها رو اضافه میکنیم و دوباره مرغ رو چرخ میکنیم این کار باعث میشه مرغ حسابی چسب پیدا کنه بعد مرغ چرخکرده رو اجازه میدیم یک ساعت مرغ داخل یخچال بمونه تا خودش رو بگیره بعد بهش یک ق غ آرد سوخاری و مخلوط میکنیم کمی دست رو خیس میکنیم و به اندازه یک گردو از مرغ برمیداریم و فلفل دلمه ای و ذرت و پنیر پیتزا داخلش میزاریم میتونید از هر نوع سبزیجاتی دوست داشتین داخلش بزارین مثل هویج پخته یا قارچ پخته بعد مرغ رو گرد کنین تا کاملا بسته بشه ابتدا داخل آرد سفید بزنین بعد داخل تخم مرغ و بعد هم داخل آرد سوخاری بزنین حالا روغن زیاد داخل تابه بریزین تا کاملا داغ بشه توپک مرغ رو داخلش بندازین روغن باید زیاد باشه درجه حرارت هم متوسط باشه وقتی یک طرف سرخ شد برگردونید وقتی برگشت بلافاصله چوب شور رو داخل توپک بزنید و تا جایی که به وسط یعنی جایی که خمیر داره برسه فشار بدین اینجوری چوب شور به پنیر پیتزا کاملا میچسبه و دیگه از توبک جدا نمیشه وقتی طرف دیگه سرخ شد به آرومی با قاشق بزرگ بردارین از قسمت چوب شور نگیرین چون داغه ممکنه جدا بشه وقتی کمی از حرارت بیفتع کاملا سفت میچسبه. 🌟
در پختن هیچگاه دیواره وکف قالب را با روغن مایع چرب نکنید.همیشه باید با روغن جامد یا کره چرب شود.🍰 👩🏻‍🍳
ایده💞 جا حبوباتی 🌸🍃🌸🍃🌸🍃 😉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکی از این ١٠ روش برای بستن کراوات رو یاد بگیرین 👌🏻