#پاناکو_ا وانیلی_با ژله_و_دونه_های_انار
این دسر واقعا خوشمزست و در عین حال راحته و میتونه یکی از دسرهای شب یلدا باشه .😍
💞
جنس قالبی که باهاش این دسر رو درست کردم فلزیه(روی،روحی) و گنجایشش ۵لیوان اب هستش پس باید دسرم جوری باشه که جمعا بشه ۵لیوان که قالبم رو پرکنه حالا بریم سراغ طرز تهیه
#پاناکوتا_وانیلی_و_ژله_اناری
۳لیوان شیر
۴تا ۵ق غ شکر
وانیل نوک ق چ
خامه صبحانه نصف لیوان
پودرژلاتین ۳ق غ
اول از همه نصف لیوان از شیر برمیداریم و با ۳ق غ پودرژلاتین مخلوط کرده روی بخار کتری میذاریم تا بنماری بشه.حالا بقیه شیر رو با شکر مخلوط کرده روی حرارت گذاشته تا شکرش حل بشه نیاز نیست بجوشه شکرش حل بشه کافیه.حرارت رو خاموش میکنیم وانیل روبهش اضافه میکنیم و همینطور اون ژلاتینی که بنماری شده.
خامه رو با چنگال کمی هم میزنیم تا شل بشه با ملاقه مقداری از شیر برداشته داخلش میریزیم و هم میزنیم تا خامه هم دمای شیر بشه(تا خامه بریده بریده نشه)حالا خامه رو داخل بقیه مواد ریخته و مخلوطش میکنیم قالب رو از قبل کمی چرب کرده و مایه پاناکوتا رو داخلش میریزیم و میزاریم یخچال تا ببنده و خودشو بگیره.
تا پاناکوتا داخل یخچاله انارها رو دون دون کرده و یک بسته ژله انار رو طبق دستور روی جعبش(۱لیوان آبجوش و یک لیوان سرخالی آب سرد که معمولا نصف لیوان آبسرد میریزم کیفیتش بهتر میشه) آماده میکنیم و میزاریمش کنار تا خوووب خنک بشه.وقتی پاناکوتا خودشو گرفت از یخچال درش میاریم دونه های انار رو روی اون میریزیم و همینطور ژله خنک شده رو با قاشق روی دونه های انار ریخته تا ژله تموم بشه و مجددا قالب رو میزاریم یخچال تا حسابی ببنده و سفت بشه.قالب رو ۵دقیقه در محیط آشپزخونه میزاریم بعد با نوک چاقویی اطراف ژله رو از دیواره قالب فاصله میدیم بشقابی دهانه قالب گذاشته و مثل کیک برمیگردونیم.(چون قالب ۵دقیقه در محیط میمونه نیازی به استفاده از آبگرم و سشوار و... نیست )
راااااستی این نکته رو داشت یادم میرفت نیازی نیست پاناکوتا سفته سفت بشه چون اونوقت لایه بعدی بهش نمیچسبه و وقتی میخواین از قالب درش بیارین لایه ها از هم جدا میشن.پاناکوتا روبه سفتی که بود انار و ژله رو بریزید .خیلی نرم و شل نباشه که دونه ها و ژله فرو میرن داخلش و قاطی میشن .
این دسر رو ۴۵دقیقه ای آماده کردم چون گذاشتمش فریزر
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قلب قهوه ترک کافه ای 😍😍
🔰
#رفع_سیاهی_دور_چشم
✍1خیار را رنده کرده آنرا در 3 تا 4 قاشق غذاخوری گلاب خیس کنید
✍این ترکیب را روی پلکها، اطراف چشم و گودی چشم بمدت 15دقیقه بگذارید
🌺🍂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اولین پنج شنبه زمستان و دی ماه و ياد درگذشتگان😔
🕯اَللّهُمَّ اغفِر لِلمُومِنینَ وَ المُومِنَاتِ وَ المُسلِمینَ وَ المُسلِمَاتِ اَلاَحیَاءِ مِنهُم وَ الاَموَاتِ ، تَابِع بَینَنَا وَ بَینَهُم بِالخَیراتِ اِنَّکَ مُجیبُ الدَعَوَاتِ اِنَّکَ غافِرَ الذَنبِ وَ الخَطیئَاتِ وَ اِنَّکَ عَلَی کُلِّ شَیءٍ قَدیرٌ بِحُرمَةِ الفَاتِحةِ مَعَ الصَّلَوَاتِ🕯
🙏 التماس دعا 🙏
❄️ 🕯❄️🕯❄️🕯❄️
اولین پنجشنبه دی ماه است❄️
پنجشنبه ها دلمان هوای
عزیزانی را دارد که🤍
مدتهاست از آنها دوریم😔
همان روزی که دل
هوایشان را میکند🤍
برای آرامش روحشون
هدیهای پیشکش درگذشتگان،
پدران و مادران آسمانی کنیم😔🙏
بخوانیم فاتحه و صلوات🙏🕯🙏
🔰 #لایهبرداری پوست با شکر و نمک😍
🌀 لایهبرداری برای داشتن پوست تمیز و زیبا بسیار لازم است؛ امروزه روشهای مختلفی برای لایهبرداری وجود دارد؛ از براشهای مخصوص و انواع ماسک و شوینده گرفته تا روشهای مدرنتری که در کلینیکهای زیبایی انجام میشود
◀️ اما در زمانهای قدیم برای لایهبرداری پوست از دانههای نمک و شکر استفاده میکردند
🖌 برای این منظور قسمتی از پوست را میشستند و هم زمان با دانههای شکر و نمک، آن را ماساژ میدادند
⏪ در نهایت بعد از آبکشی، پوستی لطیفتر و شادابتر داشتند
👌اگر شما هم میخواهید از این روش استفاده کنید، دقت کنید که روی پوست شما هیچ جای زخمی، بریدگی، جوش و… نباشد
🖌 بهتر است که به جای نمک از شکر استفاده کنید تا اگر بریدگی ریزی روی پوست وجود دارد، با وجود نمک، دچار سوزش نشود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش درست کردن مینیون باخمیر😍
#ظرافت_خانه_داری
از این کاغذهای روغنی برای ساندویچ سازهاتون استفاده کنید اینطوری دیگه ب دستگاه نمیچسبه و دستگاه تمیز میمونه
🎀 🌸 🎀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده های شیک
💡ایده های خلاقانه
🍃🌸🍃🌸﷽🍃
🌸🍃🌸🍃
🍃🌸🍃
🌸🍃
🍃
✅ سیاه ڪردن موهاے.سفید
✍️وعلت سفیدے مو خوردن ترشیجات یا ماست یا شیر زیاد و در ڪل سرد شدن مغز است .
👌 درمان : ↯↯↯
❶ در سالاد ۲ تا ۳ قاشق جوانہ گندم بریزید .
❷ ۲۵ گرم سیاه دانہ را در ۱ ڪیلوگرم عسل مخلوط ڪنید و روزے ۲ قاشق مرباخوری میل کنید .
❸ روزانہ ۲ تا ۳ حبہ سیر ریز خرد شده را دوساعت و نیم بعد غذا بخورید .
🔺با رعایت موارد فوق موهاے سفید بہ زودے سیاه میگردند.
📚نسخــہ اســـتاد خـدادادے
🍃
🌸🍃
🍃🌸🍃
🌸🍃🌸🍃
🍃🌸🍃🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥀اولین پنجشنبه زمستان ست..
🕯پنجشنبه ها دلمان هوای
🥀عزیزانی را دارد که
🕯مدتهاست از آنها دوریم
🥀همان روزی که دل
🕯هوایشان را میکند
🥀برای آرامش روحشون
🕯هدیهای پیشکش درگذشتگان،
🥀پدران و مادران آسمانی کنیم
بخوانیم فاتحه و صلوات🙏🕯🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
• 🍓 مرباى توت فرنگى
طرز تهیه :👇🏻
هر يك كيلو توت فرنگى يك كيلو شكر لازم داره
توت فرنگى ها رو تميز كنيد و بشوييد
حتما حتما و حتما توت فرنگىهايی كه زدگى دارن رو جدا كنيد
از توت فرنگى درجه يك براى مربا استفاده كنيد
اگه توت فرنگى زدگى داشته باشه (همون قسمت هايى كه نرم شدن و كمى كمرنگ شدن) و باهاش مربا درست كنيد نه رنگ خوبى داره نه مزه خوبى و به مرور كپك ميزنه
توت فرنگى ها رو كه تميز كردى و شستى لابه لاش شكر بريز و بزاری شب تا صبح تو يخچال بمونه
بعد بزار رو حرارت نسبتا بالا تا بجوش برسه وقتى بجوش رسيد حرارت رو كم كن و بزار بيست دقيقه بجوشه
حتما تو اين بيست دقيقه كف هاى روى مربا رو بگير تا مرباى خوشرنگ و شفافى داشته باشى
هشت دقيقه اخر بهش يك ق چ جوهر ليمو يا دو ق غ ابليموى تازه اضافه كن و بعد خاموش كن
يكم ك از داغى افتاد انتقالش بديد تو یه ظرف ديگه و بزار خنك شه بعد از بيست و چهار ساعت كه تو يخچال موند متوجه رنگ و غلظتش ميشيد
اين مربا بشدت خوشمزه و خوش عطره😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قنبر پلو.
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
برنج ۳ پیمانه
کشمش پلویی ۳ ق غ
رب انار ۱ تا ۲ ق غ
گردو خرد شده ۳ ق غ
زعفران و نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
یه پیاز رو رنده کردم و کمی آبش رو گرفتم و با گوشت چرخ کرده ترکیب کردم ، نمک و زردچوبه و فلفل ریختم و خوب ورز دادم .بعد از مواد گوشتی قلقلی درست کردم .داخل تابه همراه روعن با حوصله سرخ کردم .
بعد از تابه برداشتم و یه پیاز رو خرد کردم و سرخ کردم ، گردو و کشمش رو هم ریختم . من قلقلی ها رو اینجا نریختم و می خوام موقع سرو روی پلو بچینم ، دست خودتونه می تونید همین جا اضافه کنید .رب انار و کمی زعفران ریختم .یک عده توی این مواد شیره انگور هم می ریزند که من نریختم
برنج رو از چند ساعت قبل خیسوندم .
داخل آب جوش برنج رو ریختم و بعد که نیم پز شد آبکش کردم .
داخل قابلمه لا به لا از برنج و این مواد میانی ریختم و کمی زعفران ریختم و گذاشتم روی حرارت رو به کم که دم بکشه
✅خواص روغن زنبق
⚜نرم کننده طبیعی:
✨روغن زنبق حاوی خواص نرم کننده ی پوست است. این روغن پوست خشک و شکاف خورده را التیام بخشیده و پوست را نرم و مرطوب نگاه می دارد.
⚜ در کاهش منافذ موثر بوده و زخم های کوچک را درمان می کند و البته التهابات پوستی را نیز تسکین می دهد.
⚜این خاصیت به علت ایجاد انقباض در پوست است.این روغن از پوست بدن و پوست سر مراقبت کرده و اگزما، آکنه، پسوریازیس و خارش های شدید را نیز درمان می کند.
🌷🌷🌷
از ته دلت بخون
گفتم گرفتارم خدا گفتی که آزادت کنم
گفتم گنه کارم خدا گفتی که عفوت میکنم
گفتم خطا کارم خدا گفتی که می بخشم خطا
گفتم جفا کارم خدا گفتی وفایت میدهم
گفتم صدایت میکنم گفتی جوابت می دهم
گفتم ز پا افتاده ام گفتی بلندت میکنم
گفتم نظر بر من نما گفتی نگاهت می کنم
گفتم بهشتم می بری؟ گفتی ضمانت می کنم
گفتم که من شرمنده ام گفتی که پاکت می کنم
گفتم که یارم می شوی گفتی رفاقت میکنم
گفتم ندارم توشه ای گفتی عطایت میکنم
گفتم دردمندم خدا گفتی مداوایت کنم
گفتم پناهی نی مرا گفتی پناهت می دهم
#عطر_ناب_خــدا📿👇
📿 @Atre_Naab_Khoda
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نکات_خانه_داری .
سلام👋 من مدتیه دارم از این ترفند استفاده میکنم و راضی بودم ، دوست داشتم با شماهم به اشتراک بزارم ❤😊
ـ
حالا که مایع ظرفشویی گرون شده و اینکه گاهی با شستن معمولی بوی ظروف گرفته نمیشه
ـ هم بعضی ظرفا لکه شون براحتی تمیز نمیشه
ـ و اینکه بعضیا مث خودم دوسدارن پر کف ظرف بشورن😅
ـ این راهکار خوبیه که حدودا یک سوم مایع ظرفشویی یا حتی نصفشو (بستگی به خودتون داره) مایع سفید کننده بریزین و قبل مصرف یکم تکون بدین و استفاده کنید
ـ هم مدت بیشتری میمونه براتون هم لکه های زرد ظروف از بین میبره مثل استکان و لیوانا که لک چای و قهوه میگیرن 😉😉
ـ
ـ قبلا سرکه اضافه میکردم اما بنظرم این بهتره 😉 چون سرکه درسته سالم تره اما قدرت کف کردنشو کم میکنه
دستاتونم بوشو نمیگیره
ـ راستی مثل من نباشید از دستکش استفاده کنید😆 من عادت ندارم به دستکش میدونم بده
دیگه تذکر ندین دوستان زحمتشو کشیدن 😂
✳️چطور متوجه افت قند خون شویم؟ | ۷ نشانه مرتبط با افت ناگهانی قند خون
💠افت قند خون ناگهانی زمانی اتفاق میافتد که بدن شما به اندازه کافی انرژی برای انجام فعالیتهای مختلف را ندارد. در ادامه با علائم افت قند آشنا میشوید👇
🔸۱-از دست دادن تمرکز
🔹۲-پرش های عضلانی
🔸۳-از دست دادن هوشیاری
🔹۴-تحریک پذیری
🔸۵-عرق کردن
🔹۶-حرکت و لرزش
🔸۷سرگیجه
#سـنجـــد
👈 اگر میخواهید دچار زانو درد و پوکی استخوان نشوید سنجد بخورید
🔹 سنجد، محرک، ضد التهاب، ضد اکسیدان، ضد سرطان و باعث رفع مشکلات معده میشود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستن روسری مجلسی👌