ﻭﺳﻌﺖ ﺭﻭﺷﻨﺎﯾﯽ ﻭﺗﺎﺭﯾﮑﯽ ﺩﻧﯿﺎﯼ ﻫﺮﮐﺴﯽ ﺑﺎﻧﺪﺍﺯﻩ
ﺑﺎﻭﺭﻫﺎ، ﺗﻔﮑﺮﺍﺕ ﻭﺭﻓﺘﺎرﺍﻭﺳﺖ .
ﻫﺮ ﭼﻪ ﻟﺒﺮﯾﺰﺍﺯﻋﺸﻖ ،ﻣﺤﺒﺖ،ﻣﻬﺮﺑﺎﻧﯽ،ﺧﺮﺩ ﻭ
ﻧﯿﮑﯽ ﺑﺎﺷﯽ ﺭﻭﺷﻦ ﺗﺮﯼ
ﻭﻫﺮﭼﻪ ﻣﻤﻠﻮﺍﺯﺣﺴﺎﺩﺕ، ﮐﯿﻨﻪ، ﻧﻔﺮﺕ، ﺧﺸﻢ ﻭ ﺩﺭﻭﻍ
ﺑﺎﺷﯽ
ﺗﺎﺭﯾﮏ ﺗﺮﯼ.
ﻫﯿﭻ ﻧﻘﺎﺏ ﻭﭘﻮﺷﺸﯽ ﺗﺎ ﺍﺑﺪ ﯾﺎﺭﺍﯼ ﭘﻨﻬﺎﻥ ﮐﺮﺩﻥ
ﺩﻧﯿﺎﯾﻤﺎﻥ راندارد!
دلتان روشن
⭐️شب قشنگترین اتفاقیست
که تکرار میشود
⭐️تا آسمان زیباییش را
به رخ زمین بکشد
⭐️خدایا
ستاره های آسمان را
⭐️سقف خانه دوستانم قرارده
تازندگیشان مانند ستاره بدرخشد
✨#شبتونبخیر
⬇️🇯🇴🇮🇳⬇️
🌏 @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام بانوی باسلیقه عزیز ❤️
روزت زیبا
ترفند #پخت_لبو خوشمزه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام
آموزش دومدل #اکسسوری را در این کلیپ ببینید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرزند دلیر حیدر آمد❤
عباس امیر لشکر آمد❤
میخواست نشان دهد ادب را❤
یک روز پس از برادر آمد❤
#میلاد_حضرت_عباس_ع_مبارکــــــــباد 🌺🍃🌺
#سلام_صبح_زیباتون_بخیر 🌺🍃
#تزیین_شمع 🕯
از خرازی سنگ تزیینی و مروارید تهیه کنید و با چسب حرارتی ،روی شمعهای ساده بچسبونید میتونید رنگ سنگها و مرواریدها رو با دکوراسیون خونه یا ظرفهای هفتسین ست کنید
#در_آوردن_کیک_از_قالب
قالب را با روغن جامد چرب و آرد پاشی کردم
روش دیگری که کیک به راحتی از قالب جدا میشه استفاده از روغن جدا کننده هست
عزیزان نوشتم اگه در قابلمه کیپ باشه دم کنی نمیخواد اگه کج وکوله بود وکیپ نشد دم کنی بزارید
از قابلمه رویی،چدن میتونید استفاده کنید قابلمه تفلون احتمال داره خراب بشه
عزیزان چون آب داخل قابلمه استفاده نمیشه عرق نمیکنه
شعله گاز خیلی کم باشه مثل وقتی که برنج دم میکشه
هر کیکی رو میتونید داخل قابلمه درست کنید
عزیزانی که همزن ندارن میتونن با هم زن دستی بزنن اما زمان داده شده مواد را سه برابر بزنید
سعی کنید زیاد چرب نکنید لایه نازکی چرب بشه عزیزانی که میگن هر کاری میکنیم کیک به قالب میچسپه شاید قالبتون خراش برداشته
سعی کنید با وسایل نوک تیز فلزی مثل کارد کناره های کیک رو از قالب جدا نکنید چون خراش برمیداره
از هر روغنی میتونید استفاده کنید ولی روغن صاف قنادی یا روغن جامد بهتره از اینا ندارید کره،کره هم نباشه از روغن مایع استفاده کنید
تو قالبهای که ساده آن وکفشون کاغذ روغنی میندازید فقط کناره هارو چرب کنید کاغذ روغنی بندازید
برای تزیین روی کیک من از پودر قند وشابلون استفاده کردم به جای پودر قند از خامه میتونید استفاده کنید بسیار تمیز در میاد من نداشتم مجبور شدم از پودر قند استفاده کنم دور کیک میتونید یا پارچه تمیز یا کیسه فریزیر بزنید تا کناره هاش به پودر قند آغشته نشه
وقتی خرما وگردو رو مخلوط میکنید ومیریزید تو قالب به آرومی بردارید تا خرما وگردو ته نشین نشه
عزیزان اگه شابلون ندارید میتونید رو ورق نقاشی یا کاغذ روغنی طرح بکشید وبا قیچی وسط طرح رو قیچی بزنید وبه جای شابلون ازش استفاده کنید
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_خرما_گردو_بدون_فر
طعم این کیک عالیه حتما امتحان کنید
مواد رو اندازه گیری کنید دم دستتون باشه
عزیزان این مقدار هم با لیوان دسته دار فرانسه میتونید اندازه بگیرید هم با پیمانه شیرینی پزی
قابلمه رو بزارید رو گاز با شعله کم تا گرم بشه و مثل فر عمل کنه
مواد لازم
آرد دولیوان ونیم
شکر یک لیوان
روغن مایع دوسوم لیوان
شیر یک لیوان
تخم مرغ 4 عدد
پگینک پودر یک قاشق سوپ خوری سرصاف
وانیل کمی
نمک یک پنس
گردو 10 عدد
خرما 10 عدد
خرما و گردو رو جوری خرد کنید که زیر دندون بیاد وکمی با آرد آغشته کنید که ته نشین نشه.
تخم مرغ را با وانیل و شکر بزنید تا پف کنه وکشدار بشه (حدود پنج دقیقه) سپس شیر را اضافه وچند ثانیه بزنید سپس روغن مایع اضافه ، در حد مخلوط کردن بزنید. آرد ونمک وپگینک پودر که چند بار الک شدن بهش اضافه میکنیم (در سه مرحله)آخر سر خرما وگردو که به آرد آغشته کردیم اضافه میکنیم ودر قالب از قبل چرب و آرد پاشی شده میریزیم
ته قابلمه یک رینگ یا سه پایه بزارید ،تا قالب با ته قابلمه تماس مستقیم نداشته باشه و ته کیک نسوزه قالب کیک رو به ارومی بزارید رو رینگ ودرشو بزارید حدود ۵۰ تا ۶۰ دقیقه طول میکشه تا کیک پخته بشه اگه در قابلمه کیپه دم کنی نمیخواد اگه کیپ نیست حتما دم کنی بزارید.
این کیک تو فر ۱۸۰ درجه به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه
قالب ۲۰ در ۳۰ کافیه
از هر نوع قالبی میتونید استفاده کنید اگه کف قالبتون صافه وبدون شیار کاغذ روغنی بندازید
فر حتما از قبل گرم بشه
این کیک تو ماهی تابه دو طرفه هم درست میشه
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_لحاف
خوشمزه وجذاب👆👆👆
مواد لازم برای کیک:
لیوان مورد استفاده 200 میلی هستش
تخم مرغ ۴عدد
شکر ۱ لیوان
روغن مایع ۱ لیوان
آب ولرم ۱ لیوان
آرد ۳ لیوان
پودرکاکائو ۳ ق غ
وانیل شکری ۱ پاکت (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
بکینگ پودر ۱ پاکت (10 گرم و یا 2.5 ق چ)
برای مواد پنیری:
پنیر لبنه ۴۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
پودر قند ۳ ق غ
نشاسته ۱ ق غ پر (ذرت)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
طرز تهیه:
برای کیک تخم مرغ و شکر را حداقل 5_6 دقیقه با همزن برقی بزنیدبعدروغن مایع و آب ولرم نزدیک به گرم را اضافه کرده با همزن دستی هم بزنید. تمام مواد خشک را داخل ظرفی الک کرده کم کم به مواد تخم مرغی اضافه کنید و آرام هم بزنید. داخل ظرف پیرکس مربعی بزرگ و یا ظرف مخصوص فر روچرب کرده مایه کیک را داخل آن بریزید. بعدبدون معطلی مواد لبنه ای را نیز حاضر کنید. داخل ظرفی تمام مواد را ریخته یکی دو دقیقه هم زده ،مواد را داخل قیف ریخته همانند ویدئو بصورت مورب بریزید. داخل فر 175 درجه 25 دقیقه بپزید.سپس دمای فر را به 160 درجه کاهش دهید و به این صورت هم 15 دقیقه بپزید. میتوانید با خلال دندان کیک را تست کنید. بعد از اینکه کیک از فر خارج و سرد شد میتوانید سرو کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شام_سریع 🥘 😋😍
🔸داخل قابلمه روغن مایع بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، آرد را اضافه و تفت بدید.رب گوجه و آب رو اضافه کنید.در آخر پودر سیر، پودر پیاز، پودر زیره،فلفل قرمز، نمک و پولبیبر رو اضافه کنید.صبرکنید تا به جوش بیاید ، پس از اینکه کمی جوشید سس را از روی حرارت بردارید.
میان هر نان مواد گوشتی بریزید و رول کنید.
داخل ظرف کمی سس ریخته و رول هارو قرار بدید دوباره از سس روی نان ها رو آغشته کنید،پنیر پیتزا و پنیر پارمزان بریزید.در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه قرار بدید و در آخر میتونید گریل را روشن کنید
#شیرینی_ناپلئونی
مواد لازم:
خمیر هزارلا : ۱بسته
خامه قنادی : ۲۰۰ گرم
پودرقند و پودر پسته برای تزیین به مقدار لازم
طرز تهیه:
یک بسته خمیر هزازلا را بیرون گذاشته تا یخ آن آب شود
حالا با چاقو یا کاتر پیتزا بر ، دور خمیر را بزنید ولی اضافه خمیرهایی که بریدید را دور نریزید و خمیر را به شکل دلخواه برش بزنید
روی سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و شیرینی ها رو بچینید
بذارید داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180درجه برای حدود 20 دقیقه (دما و زمان برای فرهای مختلف متفاوته)
از فر که در آوردین بذارین کاملا خنک بشه بعد ۲۰۰گرم خامه قنادی رافرم بدید
روی شیرینی رابا چاقو ضربه بزنید تا برجستگی نداشته باشد ۷.شیرینی ها را با چاقو از هم باز کنید تا لایه لایه بشه و بینشون رو خامه زدم
اضافه های خمیر رو هم پودر کردم و یه قاشق غذاخوری پودر قند اضافه کردم
سپس روی شیرینی یکم خامه مالیدم(برای اینکه خورده ها بهش بچسبند)روی شیرینی پاشیدم
سپس در یخچال برای دوسه ساعت گذاشتم تا رطوبت خامه بین لایه ها پخش بشه
میتونین برای تزیین روی شیرینی ها پودر پسته بپاشید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺 #ثوابکارخوبدرماهشعبان
🌹 پيامبر صلى الله عليه وآله:
اين ماه (شعبان)، ماه عمل است.
در اين ماه، ثواب كار نيك،
هفتاد برابر می گردد
📚ثواب الأعمال ص 87
❤️🍃❤️🍃❤️🍃
اولین روز ازماه مبارک شعبان راشروع می کنیم با صلوات برمحمد و آل محمد
🌸 اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّـدٍ
🌸 و آلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
🌹 #ماه_شعبان_مبارک
♡••♡••♡••♡••♡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه میکاپ ببینیم 🥰
.
.
.
.
.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ابروهاتو مدل جدید درست کن🤗🫶🏻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از شر جوشای سرسیاه خلاص شو😌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روتین مراقبت از موهای کراتینه شده👩🏻🌱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه خط چشم راحت برای کسایی که اصلا نمیتونن خط چشم بکشن😍
.
.
.
.
.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساماندهی کمدها حتما ببینید عالیه ❤️👌
.
.
.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خلاقیت های جالب که حتما خوشتون میاد ☺️😉
.
.
.
.
.
.