eitaa logo
ایده های بانوان
9هزار دنبال‌کننده
32.3هزار عکس
32.6هزار ویدیو
111 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 #مدیر👇 @Hossein_Hajivand تبلیغات هزینه ای (شرایط👇 http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
هیچکس قفل بدون کلید، نمی سازد اگر قفلی در زندگیت، می بینی .. شک نکن اون قفل کلیدی هم دارد کلید خیلی از قفلهای زندگی! ایمان به خدا است ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
🔷موادلازم 🔹خلال بادام 2/1 پیمانه 🔹شکر یک پیمانه سرخالی 🔹عسل سفت سه قاشق سوپخوری پر 🔹روغن آبکرده 4 قاشق سوپخوری 🔹زعفران سائیده یک قاشق چایخوری ♨️طرز تهیه خلال بادام را می شوییم و در صافی می ریزیم و ته سینی را خوب چرب می کنیم بعد شکر و عسل و روغن را در ظرف کوچکی می ریزیم و روی آتش می گذاریم،حرارت باید تند و یکنواخت باشد. گاهی بهم می زنیم تا شکر آب و طلایی شود. سپس بادام را داخل مایه می ریزیم و گاهی بهم می زنیم تا بادام نیز طلایی شود(سوهان عسلی را نباید زیاد بهم زد زیرا روغن آن جدا می شود)وقتی مایه کاملا طلایی شد زعفران را در کمی آبجوش حل می کنیم و داخل مایه می ریزیم. برای امتحان از مایه کمی گوشه سینی می ریزیم وقتی فورا بسته شد سوهان عسلی آماده است.حرارت را خیلی ملایم می کنیم تا حدی که سوهان عسلی فقط گرم بماند. بعد از مایه با قاشق کوچک به فاصله روی سینی می ریزیم و فوری دو سه عدد خلال پسته روی آن قرار می دهیم،بعد از سرد شدن با کارد سوهانها را از سینی جدا می کنیم و در ظرف درداری محفوظ نگاه می داریم 🌟
12.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پلوی دال عدس🍚🍛 با یه پلوی مخلوط وسالم وفوق العاده خوشمزه چطورید؟ هر کی دال عدس دوست داره قطعا اینم می پسنده منکه خودم عاشقشم فکرش را هم نمی کنید چقد عالیه 👌🏻 📝اندازه مواد واسه نیم کیلو برنج 👩🏻‍🍳طرزتهیه دوتا پیاز متوسط را خرد وتوی روغن تفت دهید سبک که شد رنده سه تا چهار حبه سیر را بهش اضافه وتفت دهید کمی طلایی که شد حدود سه چهارم لیوان عدس قرمز یا همون دال عدس را بشورید وبه پیاز اضافه وتفت دهید (عدس نپخته است)بعد زردچوبه و ادویه مخلوط خورشتی با پودر زیره وپودرتخم گشنیز وفلفل و گرد لیمو را اضافه وتفت دهید میزان ادویه ها هر کدوم یک قاشق چایخوری به جزئ زردچوبه که بیشتر باشه بعد یک قاشق سر پر رب بزنید وتفت دهید ویه گوجه متوسط نسبتا سفت راتخم وژله اش را خارج کنید ونگینی خرد کتید و اضافه کنید ومخلوط کنید یک قاشق رب انار وعصاره گوشت بریزید ومخلوط کتید ودر اخر گشنیز اگر تازه بود بهتره یا منجمد اضافه ویه تفت بخوره کافیه ته قابلمه روغن ویه قاشق زعفران بریزید نصف برنج را بریزید مواد را روی برنج بریزید و مجددا مابقی برنج وزعفران بریزید وبرنج را دم کنید ❗️نکته مهم مطمئن باشید عدس با بخار برنج کاملا پخته می شه شعله پخش کن با حرارتی که همیشه برنجتون را دم می کنید حدودیک ونیم ساعت من توی تابه درستش کردم تا بشما بهتر نشون بدم شما توی قابلمه همیشگی خودتان دم کنید 🌟
_زرشک_پلو 🌟
# تزیین _لازانیا 🌟
سالاد 🌟
_الویه 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎈 چندتا ترفند برای آشپزخونه و پخت و پز مخصوص خانومای خونه دار🥘😍👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند ترفند جالب برای بریدن و تزئین میوه ها🎈 یک روش برای راحت دانه کردن بلال و بریدن انبه🌽🍠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زولبیا با دستورش مخصوص😍😋 🌸آرد ۱ لیوان 🌸آب ۳.۴ لیوان 🌸بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری 🌸زعفران غلیظ به مقدار لازم نکات👩‍🍳 🌟غلظت مواد باید عین ماست روان بشه اگه سفت بود کمی آب اگه شل شد کمی آرد اضافه کنید 🌟تو ریختن زعفران دست و دلباز باشید تا خوشرنگ بشه میتونید خیلی کم رنگ خوراکی نارنجی بزنید که خود قنادیا برای خوشرنگ شدنش میزنن 🌟زیاد سر ظرف سس یا قیف نباید باریک باشه چون ضخامت زولبیا نازک میشه و خوب پف نمیکنه 🌟زیر ۳۰ ثانیه باید ۲ طرف سرخ بشن روی حرارت ملایم و حواستون باشه تغییر رنگ ندن 🌟آب برای زولبیا خنک باشه اگه داغ یا ولرم باشه زولبیا نرم میشه 🌟مدت ۲۰ ثانیه کافیه تا توی شربت بار بمونن اگه شیرین تر دوس دارید بزارید ۱ دقیقه بمونه 🌟شربت بار حتما خنک باشه و غلیظ وگرنه زولبیا نرم میشه 🌟