فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند ترفند جالب برای بریدن و تزئین میوه ها🎈
یک روش برای راحت دانه کردن بلال و بریدن انبه🌽🍠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زولبیا با دستورش مخصوص😍😋
🌸آرد ۱ لیوان
🌸آب ۳.۴ لیوان
🌸بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
🌸زعفران غلیظ به مقدار لازم
نکات👩🍳
🌟غلظت مواد باید عین ماست روان بشه اگه سفت بود کمی آب اگه شل شد کمی آرد اضافه کنید
🌟تو ریختن زعفران دست و دلباز باشید تا خوشرنگ بشه میتونید خیلی کم رنگ خوراکی نارنجی بزنید که خود قنادیا برای خوشرنگ شدنش میزنن
🌟زیاد سر ظرف سس یا قیف نباید باریک باشه چون ضخامت زولبیا نازک میشه و خوب پف نمیکنه
🌟زیر ۳۰ ثانیه باید ۲ طرف سرخ بشن روی حرارت ملایم و حواستون باشه تغییر رنگ ندن
🌟آب برای زولبیا خنک باشه اگه داغ یا ولرم باشه زولبیا نرم میشه
🌟مدت ۲۰ ثانیه کافیه تا توی شربت بار بمونن اگه شیرین تر دوس دارید بزارید ۱ دقیقه بمونه
🌟شربت بار حتما خنک باشه و غلیظ وگرنه زولبیا نرم میشه
🌟
🎶 بر نیامد از تمنای لبت کامم هنوز
بر امید جام لعلت، دردی ،آشامم هنوز
روز اول رفت دینم در سر زلفین تو
تا چه خواهد شد در این سودا سرانجامم هنوز
ساقیا یک جرعه ای زآن آب آتشگون که من
در میان پختگان عشق او،خامم هنوز
پرتو روی تو تا در خلوتم دید ، آفتاب
میرود چون سایه هردم،بر در و بامم هنوز
ای که گفتی جان بده تا باشمت آرام جان
جان به غم هایش سپردم ،نیست آرامم هنوز
#حافظ
✔#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
..
آرزو میکنم لحظه لحظه
زندگیتون قرین این پنج حرف
ساده باشه <<#آرامش.......>>
.#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan