eitaa logo
ایده های بانوان
8.9هزار دنبال‌کننده
32.3هزار عکس
32.6هزار ویدیو
111 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 #مدیر👇 @Hossein_Hajivand تبلیغات هزینه ای (شرایط👇 http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینے 2عدد بزرگ (حدود 700 گرم) خمےر بین نان ساندویچے 130 گرم(خمےر بین 6عدد نان ساندویچی) میتونےد از نان تست استفاده ڪنید ڪه ابتدا باید دور قهوه اے نان را جدا ڪنید. تخم مرغ 1عدد شیر 1/4 پیمانه آرد سوخارے 1 قاشق سوپخورے براے داخل مواد و مقدارے براے ڪاور ڪتلتها پیاز 1عدد متوسط رنده شده و آبگرفته نمڪ،فلفل،زردچوبه،ادوےه دلخواه اگر ڪیفیت خمیر نان ساندویچے خوب نبود براے پوک شدن بیشتر ڪتلتها از 1 قاشق چایخورے بیڪینگ پودر استفاده ڪنید سیب زمینے ها را آبپز و پوره ڪنید پیاز رنده و آبگرفته+خمیر وسط نان ساندویچی+تخم مرع+شیر+آرد سوخاری+ادویه ها و نمک و فلفل را اضافه و خوب مخلوط ڪنید(میتوانےد مواد را یڪبار از چرخ گوشت رد ڪنید) خمےر را 30 دقیقه تا 1 ساعت در یخچال است استراحت دهید تا چسبندگے آن برطرف شود. سپس هربار از خمیر مقدارے بردارید و در آرد سوخارے غلتانده به شڪل اشک دربیاورید و در روغن داغ سرخ ڪنید. بهتر است ڪتلتها را بعد از سرخ شدن روے دستمال حوله اے آشپزخانه قرار بدید تا روغن اضافے ڪتلتها گرفته شود. با این میزان مواد حدود 10 تا 12 عدد ڪتلت به وزن 70 تا 75 گرم خواهید داشت ♥️
تـنهایی آدم ها بزرگ است خیلی بزرگ شاید هم به وسعت یک دریاست اما ... برای پر کردنش یک لیوان مـحبت کافیست🌸 عصرتون شاد و دلپذير دوستان🌸 ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋 مواد لازم🔻 نصف لیوان آب گرم یک ق چ نمک دو ق غ خ شکر یک ق غ خ خمیر مایه یک لیوان شیر نصف لیوان روغن آرد قنادی یک ق چ خ بکینگ پودر طرز تهیه🔻 آب گرم در حدی که دست نسوزه رو داخل لیوانی ریخته نمک و شکر رو بهش اضافه کرده هم بزنید تا حل شه ، یه قاشق غذاخوری خمیر مایه اضافه کنیدکمی هم بزنید روشو بپوشونید و بزارید جای گرم به مدت ده دقیقه .یه لیوان شیر ولرم و نصف لیوان روغن مایع بریزید داخل کاسه ای ، خمیر مایع که عمل اومده رو اضافه کنید بعد کم کم آرد اضافه کرده وبا قاشق چوبی هم بزنید آرد اولی که اضافه کردین یک قاشق چایخوری بکینگ پودر هم اضافه کنید وهم بزنید تا جایی ارد اضافه کنید که دیگه سخت بشه با قاشق هم بزنید و خمیر لطیفی به دست بیاد مثل کلیپ (اندازه آرد دقیق مشخص نیست) دستتون و چرب کنید و خمیر رو حسابی ورز. بدید جوری باشه که به کاسه اصلا نچسبه روشو سلفون کشیده و بزارید جای گرمی به مدت یکساعت که حجمش دو برابر بشه. 🌟
6.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋 مواد لازم🔻 شیر ۴لیوان شیرعسلی نصف لیوان خامه صبحانه یه بسته شکر نصف لیوان زرده تخم مرغ ۲عدد نشاسته ذرت ۳ق غ پودر ژلاتین ۳ق غ وانیل کمی زعفران غلیظ ۲ق غ آب ۱چهارم لیوان طرز تهیه🔻 آب و ژلاتین رو مخلوط کنین وبزارین روی بخار کتری تا شفاف بشه شیر،شکر،نشاسته،شیرعسلی،زرده تخم مرغ رو مخلوط کرده ومیزاریم روی شعله ی گاز وبا همزن دستی مدام هم میزنیم وقتی غلیظ شد ژلاتین شفاف شده رو داخلش میریزیم وتند تند هم میزنیم شعله رو خاموش میکنیم وچند قاشق از مواد رو روی خامه میریزیم ومخلوط میکنیم وبعد به بقیه ی مواد اضافه میکنیم خوب هم میزنیم تو مرحله هم میتونین داخل قالب بریزین وبزارین یخچال تا ببنده یا مثل من مواد رو دو قسمت کنین وبه یه قسمت زعفران غلیظ اضافه کنین ودورنگ درست کنین ✅بجای زعفران میتونین یه قاشق پودرکاکائو وبا یه قاشق آب مخلوط کنین وبه قسمت دوم بزنین تا شکلاتی بشه 🌟
9.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋 مواد لازم🔻 3لیوان آرد 5عدد تخم مرغ 1لیوان روغن مایع 1لیوان‌ شیر 1/5لیوان‌شکر 2ق چ بیکینگ‌پودر نصف‌ق‌چ‌وانیل طرز تهیه🔻 👈اول‌فر رو‌ روشن‌ میکنیم‌‌ 👈قالب‌ رو‌ چرب‌ و آرد پاشی‌ میکنیم‌ 👈آرد و بیکینگ پودر و 3بار الک میکنیم 👈حالا شکر/وانیل/تخم‌مرغ هارو با دور تند همزن میزنیم‌ تا‌ خوب‌ پف‌ و سفید و کشدار بشه‌ 👈روغن‌ رو‌ اضافه‌ و چند دور‌ میزنیم‌ 👈شیر رو‌ هم‌ ریخته‌ و باز‌ چند‌ دور‌ میزنیم‌ همزن‌ رو کنار میزاریم‌ 👈 آرد رو در 3مرحله به مایع کیک اضافه و با لیسک قاطی میکنیم وقتی یکدست شد. 👈مواد رو دو قسمت میکنیم 👈به یه قسمت ۲قاشق پودر کاکائو میریزیم + ۲،۳ قاشق شیر ریخته و هم میزنیم تا یکدست بشه 👈همونطور که استوری دیدین من مواد رو هم زمان از دوطرف در قالب ریختم و طبقه‌ی وسط فر گذاشتم تا بپزه. ✅دمای فر ۱۷۵ درجه مدت پخت ۵۰ دقیقه ✅اندازه‌ی قالب ۲۶ سانت تو خالی بهتره دمای فر و زمان پخت رو با فر خودتون تنظیم کنین. ♥️
خيلي ام شيك و مناسب جشن و مهمونيه خب حالا بايد چيكار كنيم : در ويدئو براي قسمت سفيد اول شير عسلي (٢ليوان)و شير كم چرب(١/٥ ليوان)و پرچرب (٢ فنجان) با هم مخلوط ميكنه و دو ساشه پودر ژلاتين كه در نصف ليوان آب داغ حل شده هم به مواد اضافه ميكنه و كمي وانيل و داخل قالب ميريزيم و ميگذاريم كه ببنده( من هميشه از ژله بستني براي اينكار استفاده ميكنم) مثل ويدئو ژلرو برش ميديم و تكه هايي ازش بيرون مياريم و داخل جاهايي كه خاليه ميوه ميريزيم. حالا٤ فنجان آب داغ رو با نصف فنجان شكر و يك ساشه پودر ژلاتين و كمي وانيل مخلوط ميكنيم و روي ميوه ها ميريزيم كه باز هم من از ژله آلوئه ورا استفاده ميكنم براي اين كار. البته اينم بگم اگه ميخواهيد ژلتون خوشگل تر بشه روي هر ميوه ژله همون ميورو بريزيد و لذتشو ببريد. 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻‍🍳 و قارچ👩🏻‍🍳😍😍 پیاز:۱عدد متوسط سیر:۳حبه قارچ: ۲۰۰ گرم نمک/فلفل/زردچوبه لوبیا:۱۲۰ گرم خرده نان: ۸۰ گرم تخم کتان: ۱قاشق غذاخوری(همراه ۳قاشق غذاخوری آب) جعفری:۲قاشق غذاخوری گوجه خشک :۶ تیکه(اختیاری) زیره سبز:۱قاشق چایخوری نمک/فلفل و زردچوبه سس گوجه:۴عدد رب:۲قاشق 🌟
7.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑🏻‍🍳👩🏻‍🍳😍😍 برای مایه گوشتی: ۲۰۰ گرم گوشت چرخکرده ۱ عدد پیاز نمک و فلفل و پاپریکا ۱ ق غ روغن ۱ بسته ماکارونی صدفی ۱ ق غ رب گوجه ۱ ق غ کره مقداری روغن نمک برای سس بشامل: ۲ ق غ کره مقداری روغن ۲ ق غ آرد الک شده ۲ لیوان شیر مقداری نمک و فلفل 🌟
51.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام امروز با به پلوی مخلوطی و حسااابی خوش خوراک و خوشمزه اومدم 😋😋😍😍. این پلو ترکیبی از انواع سبزیجات و کمی تند هست ، البته من میزان فلفل در این پلو رو کمتر ریختم چون خیلی تند نمی خوریم . شما می تونید داخل مواد این پلو از فلفل تند سبز هم استفاده کنید 😊☺️ برای ۳ نفر برنج ۲ پیمانه پیاز ۱ عدد سینه مرغ ۱ عدد قارچ ۵ عدد فلفل دلمه ای ۱ عدد نخود فرنگی ۳ تا ۴ ق غ ذرت ۳ تا ۴ ق غ سیر ۲ حبه (یا پودر سیر) گوجه فرنگی ۲ عدد رب گوجه ۱ ق غ نمک ،فلفل سیاه ، فلفل قرمز ،زردچوبه ، پاپریکا ، پول بیبر ، پودر تخم گشنیر ، پودر دارچین به میزان لازم گوشت مرغ رو مکعبی برش دادم. پیاز رو خرد کردم و تفت دادم و بعد مرغ دو ریختم و با هم تفت دادم . قارچ خرد شده رو هم ریختم و روی حرارت تا زمانی که آب قارچ کشیده بشه موند و سیر رنده شده هم ریختم . فلفل دلمه ای ، ذرت ، نخود فرنگی رو هم اضافه کردم . ادویه جات رو هم ریختم . گوجه فرنگی ها رو رنده کردم و اضافه کردم . رب گوجه رو هم ریختم و تفت دادم . در تابه رو گذاشتم و روی حرارت کم گذاشتم بمونه تا آب گوجه هم کشیده بشه و بعد از حرارت برداشتم . برنج رو از قبل خیس کردم . داخل قابلمه آب جوش ریختم و برنج رو اضافه کردم و بعد از این که نیم پز شد ،آبکش کردم . ته دیگ دل خواه قرار دادم ولا به لا از برنج و مواد مرغی ریختم و در قابلمه رو گذاشتم تا دم بکشه . 🌟