13.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#اشکنه_بزباش😍😋
بادمجون ۳ عدد
گوجه فرنگی ۵ عدد
پیاز ۲ عدد
سیر ۷ حبه
سیب زمینی ۳ عدد
عدس ۱/۲ لیوان
سبزی خورشتی ۱۰۰ گرم
نعناع ۱ قاشق غذاخوری
آردگندم ۱ قاشق غذاخوری
شنبلیله: ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه ۱ قاشق مرباخوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
نمک و آبغوره به مقدار لازم
سیب زمینی، پیاز، سیر و بادمجون ها را پوست گرفته و ریز می کنیم.گوجه فرنگی ها را داخل آب جوش و آب یخ قرار داده، پوست گرفته و ریز می کنیم.سیر و پیاز را داخل روغن تفت می دهیم و پس از کمی طلایی شدن بادمجون ها را اضافه کرده و تفت می دهیم، درب قابلمه را قرار داده و حدود ده دقیقه می پزیم، گوجه فرنگی ها را ریخته و تفت می دهیم، به ترتیب سیب زمینی، رب گوجه فرنگی، نعناع، آرد، شنبلیله، زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه می کنیم و تفت می دهیم، شش لیوان آب، عدس و سبزی خورشتی را داخل غذا ریخته و با شعله ملایم حدود دو ساعت می پزیم، پس از جا افتادن اشکنه، نمک و آبغوره را اضافه می کنیم و هم می زنیم، تخم مرغ ها را یکی یکی داخل اشکنه ریخته و با شعله ملایم بدون اینکه غذا را هم بزنیم، حدود بیست دقیقه دیگر می پزیم
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیزاین کیک موشی🐹
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
اگر کیک ساده درست کردید و ایده ای برای خوشگلاسیون ندارید
این مدل خوبی میتونه برای تزیین باشه😍
♥️
17.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_یزدی😍😋
تخم مرغ…..۳ عدد
شکر…..۱پیمانه
گلاب…..۱/۴ پیمانه
ماست…..۳قاشق غذاخوری
ارد…..۲پیمانه
روغن….۲/۳ پیمانه
هل…..نصف قاشق چای خوری
عسل یا شربت بار…..۱قاشق غذاخوری
بکین پودر…..۱قاشق مرباخوری
تخم مرغ با وانیل با شکر با همزن بزنید.
بعد ماست ،روغن،هل و گلاب را اضافه کنید.با همزن بزنید،بعد عسل را اضافه کنید.بکینگ پودر را به ارد اضافه کنید.داخل مواد بریزد.خوب مخلوط کنید.داخل قالب کاغذ کیک یزدی بزارید.دو سوم قالب را پر کنید.چاقو را داخل روغن بزنید روی کیکا یک بعلاوه بزنید.بعد کنجد بریزد.فر را با درجه ۲۲۰ یک ربع گرم کنید.قالب را با درجه ۲۲۰ بمدت ۱۰ دقیقه قرار دهید تا کامل گنبدی بشه.بعد ۱۰ دقیقه بعدی با درجه ۱۷۰ بزارید کیک بماند تا مغز پخت بشه
🌟
11.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌀 مواد تشکیل دهنده:
بیسکوییتتی بور یه بسته
2 عدد تخم مرغ
10 گرم وانیل
50 گرم شکر
500 میلی لیتر شیر
نشاسته ذرت 45 گرم
خامه یه بسته
را بجوشانید از روی حرارت برداشته و 1 لیوان ماست به آن اضافه کنید و روی بیسکوییت ها بریزید بزارید داخل یخچال به مدت یکساعت
.
5 قاشق غذاخوری شکر
5 قاشق غذاخوری کاکائو
150 میلی لیتر شیر
روی آتش بگذارید و بجوشید و مرتب هم بزنید از روی حرارت برداشته و 100 گرم کره اضافه کنید پوشش شکلات باید صاف و براق باشد
حداقل 2-3 ساعت و ترجیحاً بیشتر در یخچال قرار دهید .
نتیجه واقعا عالیه حتما امتحانش کنید
🌟
16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پنینی مرغ 😍😋
پنینی مرغ یه لقمه جذاب و فوری
پس ذخیره
سینه مرغ ۱ عدد
فلفل دلمه ای رنگی هر کدام ۱/۴ عدد
پیاز ۲ عدد
رب گوجه ۱ ق غ
ادویه ها ( اورگانو ، زردچوبه ، پرک فلفل ، فلفل سیاه ، پولبیبر ،نمک )
پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم
نون ترتیلا ۴ عدد
کره کمی
پیازچه و کمی جعفری
تو هر مرحله كه مواد رو اضافه ميكنيد صبر کنید کاملا سبک بشه بعد مجدد اضافه کنید تایم کلی درست کردن این غذا ۴۵ دقیقه هستش و خیلی فوری آماده است
🌟
16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پنینی مرغ 😍😋
پنینی مرغ یه لقمه جذاب و فوری
پس ذخیره
سینه مرغ ۱ عدد
فلفل دلمه ای رنگی هر کدام ۱/۴ عدد
پیاز ۲ عدد
رب گوجه ۱ ق غ
ادویه ها ( اورگانو ، زردچوبه ، پرک فلفل ، فلفل سیاه ، پولبیبر ،نمک )
پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم
نون ترتیلا ۴ عدد
کره کمی
پیازچه و کمی جعفری
تو هر مرحله كه مواد رو اضافه ميكنيد صبر کنید کاملا سبک بشه بعد مجدد اضافه کنید تایم کلی درست کردن این غذا ۴۵ دقیقه هستش و خیلی فوری آماده است
🌟
11.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش بستن #روسری
👉بفرست واسه دوستت
-------------------
••••●❥JOiN👇
Join → 💎
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
■گل کاغذی 🌺🍃
join👇
🌸🍃
🌸🍃