#سیب_زمینی_تنوری
۴ الی ۵ عدد سيب_زميني رو با پوست خوب بشوريد و با آب بريزيدشون داخل قابلمه و روي شعله زياد بذاريد تا جوش بياد بعد شعله رو متوسط كنيد و و به مدت ۱۰ دقیقه اجازه بدید که بجوشه. وقتي كمي خنك شد مثل تصوير برش بزنيد. فر رو با دويست درجه روشن كنيد. سيب زمينيها رو در يك كاسه بريزيد حالا پنج الی شش قاشق روغن مايع(روغن زیتون خوشمزه تر میشه )، دو ق چایخوری پودر سیر ، دو ق چایخوری سبزي خشك معطر دلخواه( مثل آویشن )، یک قاشق چایخوری پاپریکا و كمی پنیر پارمزان بهش اضافه و خوب مخلوط كنيد. سيب زمينيها رو در سيني فر بريزيد وبيست دقيقه بذاريد بپزن. وقتي زير سيب زمينيها برشته شد زير و روشون كنيد و دوباره بيست دقيقه داخل فر بذاريد تا خوب ترد و برشته بشن و بعد با سس دلخواهتون سرو كنيد
نوش جان
8.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•#فینگرفود🥪•
ساده ترین و خوشمزه ترین فینگرفود همینه😍
#میان_وعده
8.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاستا 3سوته😋
این پاستای بدون گوشت ، ولی فوقالعاده خوشمزه رو حتما توصیه می کنم🤌🏻😍
#پاستا
🌺بسم الله الرحمن الرحیم🌺
#خدایا🙏
در این آدینه مبارک 🌹🍃
گل امید را در
دلهای ما بکار تاجوانه
مهر و دوستی بزند 🌹🍃
#الهی♥️
کمکمان کن
آن راهی رابرویم
که موجب
رضایت توست
وآرامشت را نصیب
دلهای مابفرما🌹🍃
#آمیـــن🙏💖Join👇
🌸🍃@tarfand20 🌸🍃
صبحتون بخیر
بفرمایید صبحانه 🥚🧀🍞🧈🍳ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ▹♥◃
▹•🎈•◃
〖▹❣◃ @Axe_Porofil ▹❣◃〗
•════⊰💓⊱════•❦
🍃🌸سلام صبحی دیگر،💖
تولدی دوباره و نسیمی ملایم
وآغاز نيك بختی،
سرور وشادی
برای انسانهای مهربان،
مخلص، پاکنیت،
وراضی به رضای خدا💖
ارزو میکنم ماهم چنین باشیم
مهربان، مخلص، پاک، راضی🌸🍃
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
#ژله_قهوه_یا_نسکافه
آب سرد دو پیمانه یا لیوان دسته دار فرانسوی
پودر ژلاتین سه قاشق مرباخوری
نسکافه. یک قاشق غذاخوری
شکر سه چهارم پیمانه ( یکچهارم پیمانه+ نصف پیمانه)
یک پیمانه از آبو رو ژلاتین بریزید و بذارید پنج دقیقه بمونه بعد روی حرارت کم بذارید و مرتب همش بزنید تا ژلاتین کاملا حل بشه،بعد نسکافه و شکر رو اضافه و مرتب همش بزنید تا دونه های شکر کاملا حل بشن نیازی به جوشیدن محلول نیست همین که شکر حل شد از رو حرارت بردارین و یک پیمانه آب سرد بهش اضافه کنید و وقتی سرد شد در قالب مورد نظر بریزید
#مهلبي_پسته
۲ لیوان شیر
۱ قاشق غذاخوری نشاسته
۱قاشق غذاخوری آرد ۲ ق غ شکر )
وانیل کمی
خامه فرم گرفته ۲ ق غ
پودر پسته ۴ ق غ
رنگ سبز خوراکی کمی به دلخواه
👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽
شیر,شکر،آرد و نشاسته را روی حرارت تا وقتی که حباب بزند میپزیم(در حین پخت هم بزنین).
پسته و وانیل را اضافه کرده حرارت را خاموش میکینم. کمی که خنک شد خامه فرم گرفته را ریخته و خوب هم میزنیم و در ظرف های سرو میریزیم.
و روشو با خامه و دارژه تزیین کنید در یخچال بزارید