26.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دونر کباب خونگی😍😋
مواد لازم:
مرغ🍗 ۱۷۰۰ گرمی
زیره: ۱ قاشق چایخوری
تخم گشنیز:☘️ نصف قاشق چایخوری
آویشن:🍃 نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه:🌶 نصف قاشق چایخوری
پاپریکا: 🫑۱ قاشق چایخوری
نمک: 🧂۱ قاشق چایخوری
سیر:🧄 ۱ حبه
ماست: 🍶۱ قاشق غذاخوری
رب گوجه: 🥫۱ قاشق غذاخوری
روغن 🥃۳ قاشق غذاخوری
چربی حیوانی: ۵۰ گرم
پیاز متوسط: 🧅۱ عدد
مواد برای سس دونر
خیار شور: 🥒۳ عدد
پیاز:🧅 نصف یک پیاز متوسط
سیر: 🧄۱ حبه
شوید تازه: 🌿۱ قاشق غذاخوری
ماست:🍶 ۵ قاشق غذاخوری
مایونز:🥣 ۱ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه: 🌶نوک قاشق چایخوری
نمک 🧂به مقدار لازم
رب خونگی
ابتدا گوجه فرنگی ها را شسته بعد آنها را خرد کنید و اگر خرابی دارند، آنها را از گوجه های سالم جدا کنید، بعد روی آن نمک بپاشید و بگذارید دو روز بماند، در این مدت هر چند ساعت یک بار با دست گوجه ها را زیر و رو کنید، بعد از گذشت این مدت گوجه ها کاملا له شده و به راحتی می توانید آنهارا از آبکش رد کنید.
آب بدست آمده را روی شعله قرار دهید یک قاشق غذاخوری روغن را درون آب گوجه فرنگی بریزید، تا مانع سر ریز شدن و همچنین خوش رنگ شدن رب شود
12.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_دورنگ😍😋
ارد…..۱/۵ پیمانه
تخم مرغ…..۴عدد
شیر…..نصف پیمانه
خامه…..۴قاشق غذاخوری
شکر…..۳/۴ پیمانه
کره…..۳۰ گرم
روغن مایع…..۱/۴ پیمانه
بکین پودر…..۱قاشق مرباخوری
اب جوش…..۱قاشق غذاخوری
پودر کاکائو…..۱ قاشق غذاخوری سر پر
طرز تهیه:
زرده و سفیده را جدا کنید.سفیده را با نصف شکر با دور تند همزن بزنید تا سفت بشه و از ظرف نریزه.زرده را با شکر و وانیل با همزن بزنید تا کرم رنگ بشه.اطراف ظرف که زرده پاچیده شده را تمیز کنید.بعد اب جوش را اضافه کنید و مجدد هم برنید.بعد شیر و خامه را بریزد.بعد روغن و کره را اضافه کنید.بکین پودر را به ارد اضافه کنید.به مواد کیک اضافه کنید.کمی با همزن بزنید.بعد سفیده فرم گرفته را اضافه کنید.به صورت دورانی هم بزنید.مواد دو قسمت کرده به یک قسمت پودر کاکائو را اضافه کنید.مواد داخل قیف بریزد.داخل قالب پای کاغذ انداخته از مواد داخل قالب بریزد.داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۷۰ بمدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه قرار دهید.
8.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#معجون😍😋
1. ۳ تا موز بدون پوست رو۳ ساعت بگذار توی فریزر تا #یخ بزنه و بعد که از فریزر دَر آوردی با گوشکوب بکوبشون تا حسابی له بشن
2. ۲ قاشق غذاخوری از هرکدوم پسته، فندُق، بادوم، گردو (همه خام) و کُنجد بو داده باشه، بریزِشون تو یه ظرف و بِکوبشون تا خرد بشن بعد به موز اضافه کن، مغزها رو با دست بکوبی بهتره چون با دستگاه پودر میشن و اونجوری حس لذتبخش اومدنشون زیر دندون رو نداری
3. ۳ قاشق غذاخوری خامه اضافه کن و حسابی هم بزن تا همهی مواد باهَم قاطی بشن.
4. ۱ قاشق غذاخوری گُلاب، نصف قاشق چایخوری پودرِ هِل، ۵ عدد خرمای بدون پوست و هسته، ۳ قاشق غذاخوری عسل بریز و خوب مخلوط کن.
5. روی معجون رو صاف کن به اندازهی نصف قاشق چایخوری پودر دارچین بریز روش و بعد ۳ ساعت بگذارش توی فریزر.
6. میتونی برای تزئین روش؛ ۱ قاشق غذاخوری خامه رو با ۱ قاشق چایخوری از هرکدومِ زعفرون دم کرده، گلاب و عسل رو با هم قاطی کنی و بریزی رویِ معجونت و آخرشم خلال پسته
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔵عصر پاییزیتون معطر به
بوے مهربانی
دلتون غرق عشق و محبت
لبتـون خنـدون
زندگیتون مملو از آرامش
دقیقه هاتون بی نظیر
و لحظاتتون شیرین و ناب
عصر زیباتون بخیر
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
23.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترشی_فلفل😍😋
نیم کیلو فلفل سبز شسته شده رو روی پارچه پهن و خشک کنین بهتره از فلفل های باریک و رنگ روشن استفاده کنین سرشونو بزنین و ۲ تکه کنین یک بوته سیر رو خرد کنین. فلفل ها رو داخل بطری پلاستیکی بریزین و وسطاش هم سیر بریزین داخل هر بطری با کمک قیق 1ق چ نمک، 1ق چ شکر ( قابل حذف هست)، 1 استکان چایخوری سرکه انگور، یک استکان چای خوری روغن گیاهی بریزین در آخر یک برش لیمو ترش بذارین و دراشونو ببندین روزی چند بار بطری ها رو روی سطح حرکت بدین تا مزه ی فلفل خارج بشه. بعد از یک هفته آماده ست،بطری که فلفل های باریک تر داشت ، زرد تر و رسیده تر هست. بطری رو با چاقو ببرین و فلفل ها رو داخل شیشه بریزین تا یک سال داخل یخچال می تونین نگهداری کنین
6.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شام فوری خوشمزه و راحت🥔🥩
(سیب زمینی و گوشت چرخکرده)
16.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شور گل کلم
مواد لازم:
گل کلم🥦
هویج 🥕
کرفس🌱
خیار🥒
ترخون🌱
شوید🌿
سیر🧄
فلفل قرمز 🌶
نمک🧂
سرکه🍇
آب💧
16.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لقمه های مدرسه👌😍😋
1.پوره سیب زمینی+خیارشور گوجه
2.شکلات صبحانه+موز
3.پنیر+خیار گوجه
4.پنیر+سبزی+خرما
5.کره+حلوا شکری
6.کره+مربا
7.پنیر+گردو
20.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترشی مشهدی😍😋
موادلازم
۸کیلو گوجه 🍅
دوتا گل کلم بزرگ
یک کیلو هویج🥕
یک دسته کرفس🌱
سه بوته سیر🧄
۵تا۸عدد فلفل تند🌶
برگ کلم یک عدد متوسط
سرکه یک لیوان🍇
نمک یک لیوان🧂
طرز تهیه
گوجه هارو با خردکن یا هر وسیله ای دارید پوره کنید بزارید بجوشه
ازصافی رد کنید یک لیوان نمک و سرکه اضافه کنید
سبزیجات رو خرد کنید بشورید و اجازه بدید خشک بشه
وقتی خشک شد سیر فلفل وابگوجه هارو اضافه کنید
برگ های کرفس رو خرد کنید به ترشی اضافه کنید
تو ظرف مورد نظر بریزید
نکته ها:
من هیچ ادویه ای نزدم شما میتونید به دلخواه اضافه کنید ❌
❌ظرف ترشی باید خشک و تمیز باشه❌
❌در ظرف ترشی رو محکم کنید که کپک نزنه