#_بیسکویت_شور
✍ ابتدا ۲ لیوان آرد با نصف ق غ بکینگ پودر مخلوط کرده و الک میکنیم نصف لیوان آرد و کنار میزاریم تا کم کم اضافه کنیم .
بعد ۱۰۰ گرم کره پاستوریزه نرم شده +یک چهارم لیوان روغن مایع +یک عدد سفیده تخم مرغ و زرده آن برای رومال + یک ق غ شکر +یک ق غ پودر نشاسته ذرت + یک ق غ سرکه +یک ق مرباخوری سر صاف نمک رو باهم مخلوط کنید تا یکدست بشه .
بعد کم کم آرد و بکینگ پودر رو اضافه کنید تاخمیر نرم و لطیفی به دست بیاد بعد یک ربع خمیر رو استراحت بدید .
خمیر رو بین دوتا کیسه فریزر نازک باز کرده و قالب میزنیم و در سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم میچینیم .و روش زرده تخم مرغ کشیده و کنجد و سیاه دانه میریزیم و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه یک ربع تا بیست دقیقه میزاریم تا بپزه و آخر گریل فر را روشن کنید تا طلایی بشه .
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸بِسمِ اللهِ اَلرَّحْمٰنِ اَلرَّحِيم
🌺 الهی به امید تو
🌸زنده بودن حرکتی است افقی
🌺از گهـواره تا گـور ……
🌸اما زندگی کردن حرکتی
🌺است عمودی ازفرش تاعـرش …..
🌸ماموریت مــا در زندگی
🌺بی مشکل زیستن نیست
🌸با انگیزه زیستن است...
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
ســــ😊ــــلام✋
صبح زیبای شما
به خیـرو نیکی☕️🍁
🧡خانه دلتون گرم
دستانتون پر روزی🍁
نگاهتون قشنگ
روزتون سرشار از
عشق و مهر وشادمانی🧡
دوشنبه تون به یادماندنی🍁
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
#_شامی_پوک_با_گوشت_مرغ
مواد لازم:
لپه 2 پیمانه
سینه و ران مرغ 400 گرم
سیب زمینی درشت 2عدد متوسط
زعفران غلیظ و دم کرده 1قاشق غذاخوری
تخم مرغ 2 یا 3 عدد
پیاز خام رنده شده 1عددمتوسط
نمک و فلفل. سیاه و زردچوبه به میزان لازم
پودر گشنیز وزیره ی سبزدر صورت دلخواه 1 قاشق چایخوری
یا پودر کاری 1 قاشق چایخوری
آب مرغ حدود 1.2 فنجان
آرد نخود 2 قاشق غذاخوری
✍طرزتهیه:
ابتدا لپه ها را دو ساعت قبل با آب و یک قاشق مرباخوری نمک خیس کنید.
آب لپه را دور ریخته دوباره آب اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا لپه بپزد.
سپس در صافی ریخته و بگذارید سرد شود. مرغ را شسته و خرد کنید. پیاز را همراه مرغ و زردچوبه و فلفل کاملا تفت دهید.
آب اضافه کرده و زمان دهید تا بپزد. سیب زمینی را شسته بپزید. مرغ، لپه، سیب زمینی خنک شده را با چرخ گوشت چرخ کنید.
پیاز رنده شده و ادویه و آب مرغ و آرد نخود و پودر کاری و زعفران دم کرده را به مواد اضافه کرده مالش دهید.
دو عدد تخم مرغ را با مواد مخلوط کنید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
بعد از این مدت از یخچال خارج کنید و ورز بدین و اگر مواد سفت بود یک تخم مرغ به آن اضافه کنید.
از مواد به اندازه یک تخم مرغ برداشته و در دست گرد و مسطح کنید. وسط آن را یک سوراخ ایجاد کنید و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید.
شامی های آماده را در دیس چیده و به دلخواه تزئین کنید.
🌟
#کروکت_پنیری 🥓 😋
▫️5عدد سیب زمینی
▫️سوسیس انگشتی به میزان لازم
▫️پنیر گودا یک بسته
▫️2 عدد تخم مرغ
▫️آرد سفید و سوخاری
(برای غلطاندن کروکت)
▫️نمک,فلفل سیاه
▫️روغن مایع برای سرخ کردن
🔸سیب زمینی را آبپز کرده,له کرده به شکل پوره در می آوریم و ,یک عدد تخم مرغ,نمک,فلفل سیاه و پودر سیر را اضافه کرده مخلوط میکنیم.آر .تیکه هایی به اندازه گردو برداشته داخل هر توپک سوسیس و پنیر قرار میدیم .سپس اول در آرد سفید و بعد در تخم مرغ و سپس در آرد سوخاری غلطانده و در روغن داغ میکنیم
❤️
🎭
#_بورک_گوشت_با_یوفکای_باقلوا
مواد لازم:
1 بسته یوفکای باقلوا
برای سس:
1/2 پیمانه شیر
1 تخم مرغ
1/2 پیمانه روغن مایع
حدود 200 میلی لیتر آب گازدار
برای مواد داخلش:
400 گرم گوشت چرخ کرده
1 عدد پیاز بزرگ، ریز خرد شده
نمک و فلفل سیاه
2 قاشق غذاخوری روغن مایع
برای روش:
زرده تخم مرغ و کنجد
برای مواد داخلش، گوشت رو اونقدر تفت بدین تا آب بندازه و آبشو بکشه، روغن و پیاز رو اضافه کنید و تفت بدین، بعد ادویه جات دلخواه رو اضافه کنید و مخلوط کنین و از روی حرارت بردارید.
برای سس، تخم مرغ رو با چنگال یا همزن دستی بزنین کمی، شیر و روغن رو هم اضافه کنین و مخلوط کنین، در آخر آب گازدار رو اضافه کنید و مخلوط کنین.
حالا دو لایه یوفکارو باز کنین، روش با فرچه از سس بمالین، بعد سومین لایه یوفکارو روش بزارین و بازم سس بمالین، بعد لایه چهارم و بازم سس، بعد لایه پنجم رو بزارین و اینسری بجای سس، مواد داخلشو کنارش بزارین و شروع کنین به رول کردن، بعد روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین، بزارین، بعد بازم یوفکا و مواد داشتین چنتا دیگه هم میتونین اینجوری درست کنین.روی بورک ها زرده تخم مرغ بمالین و در فر گرم شده 180 درجه بپزین
🌟
#هویچ_پلو_تهچین 🍘 😋
▫️۴ پیمانه برنج
▫️۴ عدد هویج درشت خلال شده
▫️۲ عدد پیاز متوسط
▫️۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
▫️۸ ق غ زرشک
▫️۱ ق غ رب
▫️یک ق غ کره
▫️زعفران دم کرده یک استکان در دو مرحله برای مواد و تهچین
▫️شکر یک قاشق غذاخوری
▫️ادویه ها : نمک، فلفل قزمز و سیاه، پاپریکا، تخم گشنیز، زردچوبه، پودر سیر، جوز هندی و دارچین هر کدام یک قاشق چای خوری سر پُر.
🔸ابتدا پیاز ها رو سرخ کنید بعد گوشت را اضافه کنید کمی نمک بزنید و بزارید تفت ببینه حالا ادویه ها و یک قاشق رُب را اضافه کنید بعد خلال هویج رو اضافه کنید و درب ظرف رو ببندید تا با بخار هویج ها نرم و تفت داده شوند در این مدت چندبار مواد را هم بزنید(مراقب باشید له نشوند) یک قاشق کره را به همراه زرشک و شکر و زعفران دم کشیده با مواد مخلوط کنید بعد از یک دست شدن
مایع هویج و گوشت را روی لایه تهچین بریزید و صاف کنید برنج را روی مواد ریخته و بزارید تا دم بکشه ما از پلو پز استفاده کردیم که یک ساعت و نیم زمان نیاز داشت اما برای روی گاز یک ساعت یا ۴۵ دقیقه کافی میباشد.
این غذا برای ۸ نفر کافیه اگر تعداد کمتر هست مواد رو کم کنید
♥️
ظهر پاییزیتون خوش
ایام به کام.
آرزوی من.برای شما عزیزای دلم
الهی تنون سالم وزندگی خوشی داشته باشید.
🍁🍂🍂🧡💛🍂🍂🍁
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan