eitaa logo
ایده های بانوان
8.9هزار دنبال‌کننده
32.4هزار عکس
32.6هزار ویدیو
111 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 #مدیر👇 @Hossein_Hajivand تبلیغات هزینه ای (شرایط👇 http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍰در آخرین عصر شنبه آبان ماه 🌺آرزو میکنم 🍰بهترين ثانيه ها 🌺شيرين ترين دقايق 🍰دلچسب ترين ساعت ها 🍰را کنار خانواده و عزیزانتون 🌺داشته باشید 🍰عصرتـون شيرين ‍‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‎‌ ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تخم مرغ ۴ عدد شکر ۱۵۰ گرم ارد ۳۰۰ گرم اب انار ۱۶۰ گرم روغن مایع یک پیمانه بکین پودر ۱ ق م سر پر یا دوق م معمولی رنگ قرمز نوک ق م نمک ۱/۸ق چ وانیل۱/۴ق چ پودر ژله انار ۱۰۰ گرم یا یک بسته قبل از طرز تهیه ۳ نکته داره این کیک که حتما باید رعایت بشه برعکس تمام کیکا که فر بیست دقیقه قبل باید روشن کنیم برای این کیک فقط ۵ دقیقه قبل از گذاشتن کیک داخل فر؛ فر رو روی درجه ۱۸۰ روشن میکنیم و به محض گذاشتن کیک دما رو روی ۱۷۵ درجه تنظیم میکنیم... نمک دستور رو حتما میزنیم مواد هم حتما به دمای محیط رسیده تخم مرغ و و شکر و وانیل ۵ الی۶ دقیقه میزنیم تا حجمش سه برابر بشه . بعد اب انار و روغن مایع و اضافه میکنیم ۲۰ثانیه میزنیم ارد و نمک و پکین پودر ،الک میکنیم و به همراه پودر ژله انار اضافه میکنیم به مایه کیک؛به ارامی هم میزنیم تا مواد با هم مخلوط شود داخل قالب ۲۳ تا ۲۵ ریخته بسته به ارتفاع قالب به مدت ۶۰ تا ۷۰ دقیقه بسته به قالب ممکنه زودترم بپزه توی قابلمه به روش فر دست ساز هم میتونید درست کنید. 🌟
11.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر یلدایی براتون آوردم که تا حالا امتحانش نکردین😍 مواد لازم👇🏻 ژله انار ۲ بسته آبجوش ۱ لیوان دسته دار فرانسوی شیر ۱ لیوان دسته دار فرانسوی (شیر به دمای محیط رسیده) خامه صبحانه یک بسته(۲۰۰گرم) پنیر ماسکارپونه یا خامه ای کم نمک ۲۰۰ گرم پودر قند ۲ قاشق غذاخوری(اختیاری) ✔طرز تهیه✔ ۲ بسته ژله رو با آبجوش مخلوط میکنیم و میذاریم رو بخار کتری بن ماری بشه. وقتی شفاف شد همراه یک لیوان شیر میذاریم کنار تا هر دو به دمای محیط برسن بعد شیر رو کم کم به ژله اضافه میکنیم و هم میزنیم. تو یه ظرف دیگه خامه و پنیر و پودر فند رو مخلوط میکنیم و ترکیب شیر و ژله رو کم کم بهش اضافه میکنیم و با همزن دستی هم میزنیم تا یکدست بشه داخل قالب رو چرب میکنبم و مواد رو داخلش میریزیم و ۴ یاعت میذاریم بخچال تا ببنده بعد داخل ظرف مورد نظر برمیگردونیم.(توضیحات کامل تر داخل فیلم) 🥂🌯 🌯🥂 🌟
38.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جوجه کره‌پز با سس زرشک ‌ ران مرغ ۸۰۰ تا ۱۰۰۰ گرمی ۶ عدد آب و نمک به نسبت ۱۰ به ۱ کره محلی ۱۲۰ گرم سیر ۶ حبه زرشک ۱۵۰ گرم روغن زیتون ۳ ق غ شکر ۱ ق غ سرکه سیب ۱ ق غ آب نصف لیوان برنج ایرانی ۴ پیمانه ‌ ‌ نکات ۱-کره محلی خیلی بهتره . از ۱۲۰ گرم کره ۴۰ گرم باقی میمونه مابقی تبخیر میشه و بخش کمی جذب میشه ۲- ران مرغ بخاطر چرب بودن برای این سبک پخت گزینه مناسب تری هست ۳-زمان و حرارت رو خودتون طوری تنظیم کنید که کره و مرغ نسوزه و حسابی مغز پخت بشه 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی هوس پیتزا میکنی و حوصله درست کردن خمیر رو نداری ،پیتزا لقمه درست کن🤌 . تمام مراحل توی ویدئو گفته شده. خلاصه وار اینجا میگم: داخل نون رو خالی میکنیم،بعد ترکیب کره آب شده و سیر رنده شده ،دور تا دور نون میزنیم. سس میریزیم( هر سسی ،فرقی نمیکنه، من سس باربیکیو ریختم، بعد پنیر پیتزا،سوسیس خورد شده، فلفل دلمه ای، کالباس، پنیر ،فلفل دلمه ای و سوسیس حلقه ای. 🥂🌯 🌯🥂 ترتییب ترکیب این مواد دست خودتونه دیگه و موادی که‌میریزید هم دلخواهه.من هرچی تو یخچال و فریزرم داشتم استفاده کردم😋 میذاریم توی فر از قبل گرم شده تا زمانی که پنیرش آب بشه. پنیر که آب شد من گریل رو روشن کردم تا روش یکم طلایی بشه. واییی، نگم از مزه اشششش، خیلیی خیلی خوشمزه میشه، حتما درست کنین و در کنار عزیزانتون نوش جان کنین😋❤ 🌟
14.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جوجه چینی فیله ها رو با آبلیمو و پودرسیر یا حریره ی سیر که من دوتاشو اضافه کردم و فلفل سیاه و فلفل قرمز و نمک مزه دارکنید و بزارید کنار تا مزه ها به خورد هم برن ، ۱ لیوان آرد سفید رو با ۱/۲ ق چ خ جوش شیرین و کمی نمک و فلفل سیاه و ۱ لیوان دلستر تلخ ( معمولی ) مخلوط کنید و کمی زعفران اضافه کنید و تا به غلظت ماست سون برسه سس تارتار : ماست و رو به همراه کمی سس مایونز و سس خردل و خیارشور ریز شده و پیازچه ی خرد شده و جعفری ساتوری شده آبلیمو و پودرسیر و فلفل مخلوط کنید و از طعم بینظیرش کنار جوجه چیتی لذت ببرید 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رولی😋😋 موادلازم 3 بادمجان 2 گوجه فرنگی 4 فلفل. ماده مورد نیاز برای داخل بادمجان 250 گرم گوشت چرخ کرده نصف فنجان روغن فلفل سیاه،فلفل سفید،زیره،نمک. برای سس 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1.5 لیوان آب گرم نمک 5 قاشق غذاخوری روغن. آماده سازی: گوشت ، روغن، فلفل سیاه فلفل سفید و نمک در یک کاسه بزرگ خوب مخلوط کنید، 30 دقیقه در یک یخچال قرار دهید... بادمجان پوست کنده، نازک برش داده شده، در آب و نمک قرار دهید ... فلفل و گوجه فرنگی به قطعات بریده شده .از آب نمک خارج کنید شسته روی حوله کاغذی گذاشته تا اب بادمجان ها گرفته شه با توپ های گوشتی، بسته رول کنید. و به ترتیب بادمجان گوجه فلفل را چند مرحله به سیخ بکشید در ظرف قراردهید سس را ریخته در فر برای 35 تا 40 دقیقه با درجه حرارت ۱۸۰ طبخ کنید... با برنج و ماست نوش جان کنید. 🌟
✨السلام‌علیک‌یاجبل‌الصبر✨ 💓السلام اے همہ‌ے جلوه‌ے زینب ☘️فخر و زینٺ زینب 💓مےنویسیم فقط نام شما را ☘️سطر اول، سر هر برگہ‌ے دفتر میلاد‌حضرت‌زینب سلام‌الله‌علیها💫💞 💫💖 ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
7.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دوستان گلم . یه سوپ خوشمزه و عالی و متمایز بودنش به خاطر بودن ماش در داخل این سوپ هست و ماش یکی از حبوبات بسیار عالی و مخصوصا کلسیم و آهن خوبی داره توی غذاهامون بگنجونیم . شما می تونید با شیر هم این سوپ رو درست کنید و جای رب گوجه نیم ساعت اخر کار شیر اصافه کنید و یا حتی به این روش که یکی دو قاشق آرد رو یه کم تفت و یکی دو قاشق کره بهش اضافه کنید و بعد دو لیوان شیر گرم اصافه کنید و مدام هم بزنید تا کمی غلیظ بشه و بعد داخل سوپ بریزین و حتی می تونید خامه هم بریزید . کلا هر طور دوست دارید دست خودتون هست🤗 می تونید مرغ نریزین جاش عصاره مرغ بریزید و این شما هستید و ذایقه تون 😊. . برای ۳ نفر مرغ چند تکه هویج یک عدد ماش نصف پیمانه جو پرک ۳ ق غ سر پر (از جو هم می تونید استفاده کنید) پیاز یک عدد جعفری خرد شده ۳ ق غ نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه به میزان لازم یه پیاز روخرد کردم و کمی تفت دادم تکه های مرغ رو اصافه کردم و نمک و زردچوبه و فلفل اضافه کردم و کمی تفت دادم و مقداری آب ریختم و گذاشتم مرغ نیم پز بشه . ماش رو شستم به مواد اصافه کردم و هویج رو هم رنده کردم و داخلش ریختم . یه کم گذاشتم بپزه و بعد جوپرک رو اضافه کردم . رب گوجه رو هم کمی با روعن تفت و اب اصافه کردم و داخل سوپ ریختم و در اخر جعفری خرد شده داخلش ریختم و بعد از پنج تا ده دقیقه سوپ آماده است . من مرع ها رو در اخر بیرون اوردم و ریش ریش کردم و داخل سوپ ریختم 🌟