eitaa logo
ایده های بانوان
8.9هزار دنبال‌کننده
32.4هزار عکس
32.6هزار ویدیو
111 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 #مدیر👇 @Hossein_Hajivand تبلیغات هزینه ای (شرایط👇 http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد آهنگ زندگیتو جوری ادامه بده هیچ کس نفهمه به تو چی گذشت حتی اونی که سیمو پاره کرد...🎻🦋🍂   @Ajaieb_jahan
7.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای ۳ نفر تکه های مرغ یا نصف عدد سینه مرغ کنسرو ذرت ۱ لیوان پیاز ۱ عدد شیر ۲ تا ۳ لیوان آرد ذرت یا آرد سفید ۳ ق غ قارچ به دلخواه ۵ تا ۶ عدد هویج ۱ عدد جعفری خرد شده ۳ ق غ (به میزان دلخواه) نمک و فلفل به میزان لازم مرغ رو با پیاز و کمی و نمک و فلفل و کمی زردچوبه پختم و بعد از پخت مرع رو ریش ریش کردم . از اب مرغ هم نگه دارید حدودا ۲ تا ۳ لیوان لازم داریم . یک عدد پیاز رو خرد کردم و با کمی روعن یا کره تفت دادم و بعد قارچ های ورقه شده رو اصافه کردم و تفت دادم و بعد ارد ذرت رو اصافه کردم و مقداری با هم تفت دادم . آب مرغ صاف شده رو بهش به تدریج اصافه کردم و هم زدم . هویج رو رنده کردم و مرغ ریش ریش شده رو هم اضافه کردم و گذاشتم کمی بپزه . شیر رو که در دمای محیط بود به تدریج به سوپم اصافه کردم و بعد ذرت رو اصافه کردم چون ذرت کنسروی بود و زود می پزه و له نشه اخر کار اضافه کردم . نمک غذا رو هم میزان کردم . اخر هم جعفری خرد شده رو اضافه کردم . بعد از اینکه شیر رو اضافه کردین تایم پخت زیاد نشه حدودا یه ربع تا نیم ساعت . در قابلمه رو هم نیمه بزارین تا سر ریز نشه . در صورت دلخواه و تمایل خواستین خامه هم می تونین بریزین . 🌟
10.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فلافل خونگی نخود ١٠٠ گرم گوشت چرخ كرده ٣٠٠ گرم پياز يك عدد🧅 سيب زميني يك عدد🥔🥔 فلفل سبز دو عدد🌶🫑 سير ٤ حبه 🧄 گشنيز دو مشت نمك ؛فلفل قرمز،تخم گشنيز ،زيره،زردچوبه كه اندازه ادويه ها بستگي به خودتون داره ولي اندازه هاي كه مُو ريختوم زيره و تخم گشنيز نصف ق غ خ زردچوبه و فلفل هم همينجور همه ي مواد رو بريزين توي چرخ گوشت تا چرخ بشن 🥰 بعد به مواد چرخ شده يه قاشق غ خ آرد نخود چي ويك قاشق چ خ بيكينگ پودر بزنين با مواد مخلوط كنين 🤓 سلفون بكشين بذارين دو ساعت تو يخچال استراحت كنه 😋 زماني كه فلافل رو ميندازين توي روغن در ابتدا شعله بلنده ولي بعد شعله رو كم كنين كه فلافل ها مغز پخت بشه 🌟
13.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه شیرینی آسون با مواد در دسترس که کنار چایی خیلی میچسبه دو پیمانه آرد یک قاشق غذاخوری شکر کمی نمک یک دوم قاشق چایخوری بکینگ پودر یک قاشق چایخوری دارچین چهار قاشق غذاخوری روغن مایع و دو قاشق غذاخوری کره. با دست یکدست کنین تا مثل خرده نان بشه . یک پیمانه شیر سرد رو تا جایی اضافه کنین که خمیر نرمی به دست بیاد . خمیر رو هشت قسمت کرده و هر کدوم رو گرد کنید.‌ روی سطح کار رو آرد پاشی کرده و با وردنه خمیرها رو پهن کنید و به چهار قسمت برش بزنید. مثل فیلم قسمت هلالی خمیرها رو جمع کنین و فشار بدین تا به شکل برگ دربیاد. در اخر داخل روغن فراوان بذارید تا سرخ بشه . یکطرف که برشته شد برگردونید تا سمت دیگشونم سرخ بشه. داخل شربت یا عسل بندازین و با پودر پسته تزیین کنید 🌟
امروز براتون ژله اناری درست کردم که میتونه ایده ی جالبی برای یلدا باشه برای این ژله سه تا انارو دون کردم و تاجشونو نگه داشتم،یک بسته ژله انار رو در یک لیوان آب جوش حل کردم و روی سماور درحال جوش گذاشتم تا ذرات کاملا حل بشن بعد بهش نصف لیوان آب سرد اضافه کردم و گذاشتم نیم ساعتی تو یخچال موند تا نیم بند بشه. یک عدد کیسه فریزر رو داخل کاسه یا قندانی که اندازش مناسب باشه و داخلش گرد باشه پهن میکنیم و توی گوشه ی کیسه فریزر انار میریزم و روش ژله نیم بند میریزیم و با حرکات دست ژله نیم بند و انار داخل کیسه رو مخلوط میکنیم و کیسه رو تاحدودی فشرده میکنیم و درشو با روبان میبندیم و داخل کاسه یا قندان گذاشته و بمدت ۱۲ ساعت داخل یخچال میذاریم تا کاملا ببندد،چون انار داخل ژله هست دیر میبنده و حتما باید ۱۲ ساعت بمونه تا کامل ببنده،البته شاید زودتر هم ببنده ولی بهتره ۱۲ ساعت بمونه، پارت اول 🌟
هیچ شبی، پایان زندگی نیست! از ورای هر شب، دوباره خورشید طلوع می کند و بشارت صبحی دیگر می دهد. این یعنی امید هرگز نمی میرد... @Ajaieb_jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✨﷽✨ بگذار عـالم بداند من ذره ذره ، ذرات جهان را جایگزین کسـی کـرده ام که هیــــچ چیز جایش را نمیگیرد! ✨☺️ آخر او ...! خــدای عــاشقی های من است! 💖✨ مگـر کسی می تـواند جای خــ💚ــدا را بگیرد.........؟ 🍂🍃 هــرگـــز ! 💞 @Ajaieb_jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌼سلام آقا دوباره جمعه و دل بی قراری می کند💔 بهر دیدار مه روی شما لحظه شماری می کند در فراقت جمعه جمعه بی صدا خون دل از دیده جاری می کند😔 أللَّھُمَ عـجِـلْ لِوَلیِڪْ ألْفَرَج🌼 @Ajaieb_jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺آن چشمه 💫جوشنده اکسیر حیـات 🌺انگیزه خلقت است و آییـنه ذات 🌺بشنو که 💫فرشتگان همه می گویند 🌺بر خاتـم انبیـا محــمّد صلوات 🌺اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي                💫مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد                         🌺وَعَجِّل‌فَرَجَهُــم @Ajaieb_jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بعد از ۱۲ ساعت ژله رو از یخچال درآورده و روبان را باز میکنیم و ژله رو آروم خارج کرده و با دست تمیز داخل ظرف موردنظر میذاریم و تاج انار رو با یکی دوقاشق ژله روی ژله اناریمون میچسبونیم. بعضیا این ژله رو توی بادکنک درست میکنن ولی من به شخصه چندشم میشه و ژله ای که تو بادکنک درست شده باشه رو نمیتونم بخورم😳 به جای کیسه فریزر میشه از سلفون هم استفاده کرد ولی کارش سختتره و ژله از توش چکه میکنه پس بهترین و ساده ترین روش همین کیسه فریزره. پارت دوم 🌟