eitaa logo
ایده های بانوان
8.8هزار دنبال‌کننده
33.4هزار عکس
33.2هزار ویدیو
112 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 #مدیر👇 @Hossein_Hajivand تبلیغات هزینه ای (شرایط👇 http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
6.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌ این پیتزا با نمونه ی بازاریش مو نمیزنه 😍 خمیرش فوق العادست مواد لازم برای خمیر آب ولرم ۱ لیوان خمیر مایه ۱ ق غ سرپر شکر ۱ق چ سرپر روغن ۴ق غ آرد نول۳تا ۴لیوان آب رو با خمیرمایه و شکر هم بزنید و بهش روغن رو اضافه کنید . نصف آرد رو روش الک کنید بعد نمک رو اضافه کنید و بقیه‌ی آرد رو توی چند مرحله الک کنید تا خمیر لطیفی بدست بیاد . بعد ۱۰دقیقه ورزش بدید تا چسبندگیش از بین بره .داخل کاسه رو چرب کنید خمیر رو بزارید روی خمیر رو هم چرب کنید نایلون چرب شده هم روش بزارید . ۱ ساعت داخل یه جای تاریک مثل کابینت استراحتش بدید کف سینی رو چرب کنید خمیر رو که از قبل پهن کردید داخلش بزارید روش با چنگال سوراخ ایجاد کنید و سس بزنید برای سس از ( دو ق غ سس مایونز جعفری خرد شده یک حبه سیر رنده شده بهمراه آویشن استفاده کردم ) پنیر پیتزا و مواد پیتزا که من سینه ی مرغ رو نواری برش زدم سه چهار دقیقه داخل تابه تفت دادم با زردچوبه ونمک و فلفل . زیادی مواد روی نون نزارید .روی مواد نیاز نیست دیگه پنیر باشه دمای فر گازی ۲۳۰ درجه ۱۵دقیقه فر برقی ۲۲۰ تستر ۲۲۰ سه دقیقه ی آخر گریل ‌ 🌟
9.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کاپ کیک یخچالی ❌️سیوش کن که برای شب یلدا دنبالش نگردی🥰 موادلازم:(برای ۶ عدد کاپ کیک) بیسکویت اورئو یا شکلاتی ۲بسته کره ۵۰گرم شکلات تخته ای یا سکه ای ۱۰۰گرم خامه صبحانه ۱۰۰گرم انار دون شده خلال پسته ابتدا بیسکویت ها رو با هر وسیله ای که دارین خرد کنین تا کامل نرم بشن بعد کره ذوب شده رو بهش اضافه کنین و هم بزنین تا به شکل شن خیس در بیاد داخل کپسول های کاپ کیک بریزین و خوب فشرده کنین و حدود یک ساعت داخل فریزر قرار بدین تا خودشو بگیره تو این فاصله شکلات بن ماری کنین و خامه گرم شده رو بهش اضافه کنین بعد قالب بیرون بیارین و شکلات بریزین و دونه های انار و خلال پسته و مجددا یه نیم ساعتی یا یک ساعتی بزارین فریزر تا کامل خودشو بگیره(حتی میتونین از خامه استفاده نکنین فقط شکلات بن ماری شده بریزین) به همین راحتی یه کاپ کیک شیک و یلدایی داری😉 🥂🌯 🌯🥂
11.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورشت زعفرونی🌼 برای ۴ نفر: روغن: ۴ قاشق غذاخوری پیاز: ۲ عدد سیر: ۲ حبه سینه مرغ: ۴۰۰ گرم هویج: ۲ عدد فلفل دلمه: ۲ عدد زرد چوبه: ۱ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری نمک: ۱ قاشق چای‌خوری زعفران دم شده: ۵ قاشق غذا خوری ماست همزده: ۱/۵ لیوان . پیاز و سیر رو به خوبی سرخ کنید، مرغ که اضافه شد ۱۰ دقیقه باید سرخ بشه، هویج و فلفل دلمه‌ای رو بزنید و ۳ دقیقه بعد ادویه. بعد از ۵ دقیقه زعفرون و ماست (بدون آب) رو بریزید، حرارت رو خیلی کم کنید و ۸۰ دقیقه به اون زمان بدید تا بپزه. . برای کته: برنج شسته شده، نمک، روغن و آب (تقریبا مقدار برنج یا یکم بیشتر که البته به نوع برنج بستگی داره) رو بریزید و آبش که تبخیر شد، حرارت رو کم کنید و در قابلمه رو ببندید تا دم بکشه. 🌟
17.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پودر نارگیل ۲۵۰ گرم شیرعسلی ۲۵۰ گرم پاستیل نواری به میزان لازم (حدود ۱۰ عدد) چوب شور به میزان لازم (حدود ۱۰ عدد) شکلات تلخ ۲۰ گرم شکلات سفید ۲۰ گرم شکلات پرتقالی یا پوست پرتقال به میزان لازم 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنجشنبه و ياد درگذشتگان😔 🥀امروز پنج شنبه ای دیگر است ودلخوشند به این پنج شنبه ها عزیزان سفر کرده🌷⬆️ آنان که روزی عزیزدل بودند💔 و امروز تنها خاطره اند در ذهن😔 حسرتی بزرگ بر دل ما💔😔 و تصویری بر قاب شادی روح درگذشتگان فاتحه و صلوات🙏 🥀🖤یاد عزیزان رفته بخیر🖤🥀 @Ajaieb_jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
8.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 🍉🍉🍉 ویژه یه ایده عالییییییی 😍زیبا😍 خوشمزه برای شب یلدا ،یلدای عروس ،تولد و همه مهمونی و ضیافت های فوق العاده تون امیدوارم درست کنید و لذت ببرید حتما بعد از هر قسمت از پشمک ها تون که در قالب میریزید باید فشار بدید و تمام گوشه های قالب تون رو پر کنید تا قشنگ طرح قالب تون در بیاد و حدودا 3 تا 4 دقیقه برای اینکار وقت لازمه لطفا با دقت و حوصله اینکار رو انجام بدید که طرح قالب تون قشنگ در بیاد و سوال کرده بودید که قالب چرب میکنید خیر اصلا باید قالب تون کاملا خشک خشک باشه که تو ظرف تون برگرده . حتما حتما از دستکش یکبار مصرف استفاه کنید و از پشمک الیافی که در قنادی و یا سوپر مارکت ها موجود هست میتونید خریداری کنید من از طعم های صورتی (آلبالویی )سفید (وانیلی ) زرد (زعفرانی استفاده کردم) 🌟
13.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍗 😋 ▫️۱-فیله یا سینه مرغ ۶۰۰ گرم ▫️۲-آرد سفید ۱۶۰ گرم ▫️۳-دلستر ساده ۱ لیوان ▫️۴-جوش شیرین ۱٫۴ ق.چ ▫️۵-زعفران دم شده ۱ ق.غ ▫️۶-نمک، فلفل، پودر سیر به میزان لازم 🔸سس ▫️۱-سس مایونز ۱ پ ▫️۲-خیار شور ۲ عدد ▫️۳-ترخون خشک ۱ ق.چ ▫️۴-آبلیمو ۱ الی ۲ ق.غ ▫️۵-نمک و فلفل به میزان لازم 🔸نکات ۱- غلظت خمیر بنیه باید به اندازه غلظت ماست باشه نه خیلی شل و نه خیلی سفت. ۲- نباید خمیر را زیاد هم بزنید، چون از حالت پفکی خارج میشه و به فیله ها نمی چسبه. ۳- فیله یا سینه های مرغ آغشته به خمیر بنیه را یک به یک در داخل روغن داغ سرخ کنید، حتما باید دو طرف فیله ها را در روغن برگردونیم تا به خوبی بپزن ، زمانی که مرغ ها طلایی رنگ شدند، اون ها رو روی دستمال روغن گیر آشپزخانه بذارید تا روغن اضافی شون گرفته بشه 🌟
5.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😍 600 گرم سیب زمینی 1 حبه سیر جعفری 600 گرم گوشت گوساله 50 گرم ارد سوخاری 50 گرم پنیر رنده شده نمک فلفل جوز هندی 2 عدد تخم مرغ روغن زیتون پنیر رنده شده سیب زمینی را بجوشانید ، پوست آن را بگیرید و به صورت ورقه ای برش دهید. سیر ، جعفری ، آرد سوخاری ، پنیر رنده شده ، نمک ، فلفل ، جوز هندی ، 2 تخم مرغ را به گوشت گوساله آسیاب شده اضافه کنید. مخلوط کردن. کوفته درست کنید. بزارید داخل فریزر به مدت ۱۵دقیقه مقداری روغن درون ظرف پخت بریزید. سیب زمینی و کوفته را مرتب کنید ، روغن بریزید ، پنیر رنده شده را بپاشید. تزئین با رزماری. به مدت 20 دقیقه در دمای 180 درجه 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ظهر امروزامیـدوارم ساعاتی مملو از عشـق و زیبـایی دقایقی لبریز از مهربانی و پر از خیر و برکـت.. در انتظارتون باشـه تقدیم با بهترین آرزوها ظهرتون زیبا همراهان همیشگی☀️☀️☺️ @Ajaieb_jahan