هدایت شده از تبلیغات عجایب
طالع روزانه چهارشنبه ۲۹ بهمن😍
🔮 طالع روزانه متولدین فروردین🌸
🔮 طالع روزانه متولدین اردیبهشت🦋
🔮 طالع روزانه متولدین خرداد🙇♂
🔮 طالع روزانه متولدین تیر🌞
🔮 طالع روزانه متولدین مرداد🌻
🔮 طالع روزانه متولدین شهریور🌾
🔮 طالع روزانه متولدین مهر🍃
🔮 طالع روزانه متولدین آبان🌧
🔮 طالع روزانه متولدین آذر☔️
🔮 طالع روزانه متولدین دی❄️
🔮 طالع روزانه متولدین بهمن☃️
🔮 طالع روزانه متولدین اسفند🌦
تایید(ok) رو بزن هرروز طالعتو ببین🤩☝️
خدایا...
گاهی مرا در آغوش بگیر
وقتی در محاصرهی مشکلاتم و تنها پناهگاهم تویی
وقتی تمام تلاشم را کردهام، بیخبر از راه برس و مرا بغل کن
باور کن آدمِ جا زدن نیستیم
اما از یک جایی به بعد، بگو که با هم درستش میکنیم
از یک جایی به بعد، خودت برایم معجزه کن...🤲🤲
@Ajaieb_jahan
هدایت شده از تبلیغات عجایب
❤️🏡 حالِ خونه، به حالِ خوبِ تو گِرِه خورده...
⁉️ پس منتظر چی هستی؟ پاشــو یه قدم برای شادی خودت بردار 😊✌️
⁉️ به این فکر کردی یه روســری شـاد و خـوش رنگ، چقدرررر میتـونه روحیه ت رو عوض کنه؟ 😍😃
متـخصـص روسـری های شاد و گُلـــــ🌸 گُلی اینجـاست🙋♀ 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/30015810Cc1c34ed0e7
https://eitaa.com/joinchat/30015810Cc1c34ed0e7
✅ تازه! هزینه ارســـال دوتا روسـری هم #رایــــگان کردن 🎉
.
8.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
كِرِپ گوشت با سس بشامل
مواد لازم برای كِرِپ:
۳ عدد تخم مرغ
۳ لیوان شیر
۲ لیوان و نیم آرد
۱ قاشق مربا خوری نمک
۲ قاشق غذا خوری روغن مایع
مواد داخل كِرِپ:
۴۰۰-۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۲ عدد گوجه
۲ عدد فلفل سبز (دلمه ای هم مناسبه)
۱ عدد پیاز
۱ قاشق غذا خوری رب گوجه
۱ حبه سیر
نمک و فلفل و پودر زیره
برای سس بشامل:
۲ قاشق غذا خوری آرد
۲ قاشق غذا خوری کره
۲ لیوان شیر
نمک و فلفل
مواد كِرِپ رو باهم مخلوط کرده و حسابی بزنین تا یکدست بشه و بعد توی مایتابه تخت كِرِپهاتون رو سرخ کنین
(نکات مهم برای كِرِپ اینه که مایع خیلینباید سفت باشه و قشنگ سطح مایتابه رو بگیره، مایتابه هم با یک دستمال چرب هر دفعه چرب بشه و روغن یا کره توی مایتابه زیاد نباشه)
پیاز و گوشت و سبزیجات و مثل تصویر تفت بدین و رب و ادویه هاتون رواضافه کنین
مواد رو مثل تصویر روی هر كِرِپ گذاشته و رول کنین، رول ها رو توی ظرفی که قابل گذاشتن توی فر باشه بچینین و روش رو با سس بشامل بپوشونین، ظرف رو توی فر از قبل گرم شده گذاشته و روی دمای ۲۲۰ درجه آنقدر بپزین تا
روش قشنگ سرخ و طلایی بشه
برای بشامل کره و آرد و روی شعله متوسط تفت بدین شروع به طلایی شدن که کرد شیر و اضافه کرده و سریع همبزنین (یادتون باشه که شیر اگه سرد باشه آرد گوله گوله میشه
فوق العاده خوشمزه 😋
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنکیک سیب بینظیرترین پنکیک دنیاس🥰.
درستش کن و نظرتو کامنت کن.
مواد مورد نیاز
سیب ۳ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۱ پیمانه
روغن مایع ۳ق غ
عسل ۱ ق غ
وانیل ۱/۳ق چ
آرد ۱ و نیم پیمانه
بیکینگ پودر ۱ ق چ
کره ۳۰ کرم
روغن سرخ کردنی ۳ ق غ
برای پیمانه از لیوان فرانسوی استفاده کنید.
همه مواد رو با هم مخلوط کنید و کنار بزارید.
سیب ها رو برش بزنید و وسطش رو خالی کنیدوداخل مواد پنکیک بندازید.
نصف کره و روغن رو توی تابه بریزید و سیبها رو بچینید.
دو طرفشو سرخ کنیدو و بلافاصله داخل پودر دارچین و شکر بغلطونید و نوش جان کنید.
#پنکیک_سیب
🌟
هدایت شده از تبلیغات عجایب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حرفای این بازیگر معروف چه غوغایی کرده 😳
واقعا با یه ترکیب گیاهی انقدر جوون شدن😍
اگه توام میخوای تا عید ۴سال جوون تری بشی بزن روی لینک زیر و این کرم گیاهی رو سفارش بده👇🏻
https://landing.getz.ir/I34g8
https://landing.getz.ir/I34g8
6.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.سبزیکاری در منزل
توضیحاتوروی تصویربشنوید
عزیزای من
برای مقابله با بیماری کرونا سبزیجات تازه خیلی تاکید شده میتونید از بذر شاهی شروع کنید که زود سبز میشه ونعناع و پونه که با قلمه ریشه دار میشه و میتونید در خاک بکارید.جعفری و گشنیز و تره مدتی زمان طولانی نیازه تا سبز بشه.
بذرسبزیجات رو در ترکیب خاکو ماسه یا کوکوپیت و ماسه وخاک باغچه بکارید.
یکی از دلایل پوسیدن بذر،رطوبت زیاد خاک یا سفتی خاکه.
برای اینکه بخاطر آبیاری زیاد بذر نپوسه،کاور کنید و هروقت خاک کاملا خشک بود اسپری آب پاشی انجام بدید.
بعداز سبز شدن،کنارنورگیر پنجره نگهدارید تا رشد طبیعی داشته باشه.نور کم و آبیاری زیاد باعث رشد علفی گیاه میشه.
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوزالاک مانتی یه غذای خوشمزه ترکیه ای🤤
📍مواد لازم
بادمجان ۳عدد متوسط
ماست
سیر یک حبه
گوشت چرخ کرده ۲۳۰گرم
خمیر یوفکا
پیاز ۱عدد متوسط
رب گوجه دو قاشق غ خ
ادویه زردچوبه،پولبیبر، پاپریکا، پودرسیر
نمک به میزارن دلخواه
فلفل دلمه
.
ابتدا بادمجان ها رو با هر وسیله ای که دارید کبابی کنید من روی شعله پخش کن گذاشتم با شعله ی ملایم کامل کبابی شد برداشتم و همون شکلی که داغ بود گذاشتم داخل پلاستیک فریزر تا بخار کنه و پوستش خیلی خیلی راحت جدا میشه با این روش بعد ساطوریش کنید بزارید کنار سپس یک عدد پیاز رو نگینی خرد کنید سرخ کنید ادویه ها رو بهش اضافه کنید گوشت چرخ کرده و رب گوجه من واسه اینکه بافت نرمی داشته باشه مایع گوشتی خیلی کم آبجوش بهش اضافه میکنم و در نهایت فلفل دلمه نگینی خرد شده یکم تفت میدیم
برای قسمت خمیر یوفکا از وسط مطابق فیلم با چاقو برش بزنید به کمک نی رول کنید برای فیکس شدنش خیلی کم آب به انتهاش بزنید بعد داخل روغن داغ با شعله ی ملایم خوب سرخ کنید بادمجون های ساطوری شده رو با ماست و سیر و نمک ترکیب کنید و در نهایت داخل ظرف سرو مطابق ویدیو بچینید و کمی جعفری خرد شده روی آن بریزید و میل کنید
#کوزالاک_مانتی
🌟
هدایت شده از گستردهتبلیغاتیترابایت
دنبال کار در منزل میگردی؟🤔
منم از بیکاری وبی پولی کلافه شده بودم همش دستم جلوی بقیه دراز بود راه چاره ای برام نمونده بودشرایط کارکردن بیرون خونه هم نداشتم 😞😭😔
۳ماه پیش اتفاقی باکانال کاردرمنزل آشنا شدم بهم آموزش دادباگوشی درآمد بالای ۳۰ میلیون درماه داشته باشم 😍🥰💃
لینکش براتون میزارم
👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1459225038Ce572b86522
.