#تنوری_و_کبابیکردن_ماهی
این دو روش از روشهای خوب طبخ ماهی است که علاوه بر مزه دلچسب، ارزش غذایی ماهی را هم حفظ میکند. ماهی کبابی به دلیل آن که در شیره خود پخته میشود، در مقایسه با ماهی آبپز و سوخاری ارزش غذایی بالاتری دارد، اما چون زغال یا گاز شهری دارای یک سری ترکیبات شیمیایی است، در صورتی که پوست ماهی سوخت از خوردن آن بپرهیزید و به صورت تفننی، از این روش پخت کمک بگیرید. در پخت به روش تنوری هم میتوان ماهی را در خانه به وسیله فر با میزان کم روغن طبخ کرد.
🌺 ❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #ایـــده_بانــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @idehbano ❁✧❢
برای نظم دادن به سیم شارژر و هندزفری تون با نمد اینجور وسیله ای درست کنید و مرتبشون کنید 😍👍
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #ایـــده_بانــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @idehbano ❁✧❢
از این آویزهای عروسک برای اتاق بچه ها بسازید.
برای این آویز ۴ عدد ورق نازک ۳ میل برش بدید( این ورق ها رو همه ی کابینت سازی ها دارند) ابعاد هرورق به عرض ۴۰ و طول ۳۰ سانتی متر مناسب هست
بعد با استفاده از طناب کنفی و این ورقه های یک اندازه آویز درست کنید 👍😍
🌺 ❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #ایـــده_بانــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @idehbano ❁✧❢
#منقل_زغالی بسازید.
اول خاک رو خوب الک کنید که داخلش سنگ ریزه نباشه بعد کاه رو اضافه کنید حالت کوه درست کنید و داخلش رو گود کنید آب بریزید همه رو باهم مخلوط کنید و خوب ورز بدید . بعد روی یک سرامیک پلاستیک بزارید و روش خاک بپاشید که بعد منقل از پلاستیک راحت جدا بشه. بعد شروع کنید به درست کردن منقل در سایز دلخواهتون😍👍
🌺 ❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #ایـــده_بانــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @idehbano ❁✧❢
#شربت_نعنا🍃🍃
نیم کیلو نعنا تازه رو پاک کرده شستم .فقط برگهاش احتیاجه برگ نعنا رو با چاقو کمی تیکه کردم تا هم رنگش بهتر بشه هم عطرش.حالا یک کیلو شکر رو با۳لیوان آب روی حرارت گذاشتم تا آروم آروم بجوشه و دونه های شکر حل بشن و شربت تا حدی غلیظ بشه در این زمان نعناها رو اضافه کردم گذاشتم ۱۰دقیقه باهم بجوشن اواخر پخت دو قاشق غذاخوری آبلیمو تازه و چند قطره رنگ سبز خوراکی و یک ق غ عرق نعنا بهش اضافهکردم حرارت رو خاموش کردم.دمکنی روی قابلمه قرار دادمو اجازه دادم ۲۴ساعت در محیط اشپزخونه بمونه بعدم از صافی رد کردم وداخل شیشه تمیز ریختم و داخل یخچال گذاشتم این شربت بمدت یکسال هم داخل فریزر قابل نگهداریه.داخل یخچال هم مثل بقیه شربتها میشه نگهداریش کرد.زمان استفاده با مقداری آب و چند تیکه یخ مخلوط و سرو کنید.فوق العادست خصوصا بعداز غذاهای سنگین وسرد.میتونید رنگ خوراکی رو حذف کنید اما اینقدر زیاد نیست که ضرر داشته باشه🌹🌹
🌹نعنایی که استفاده کردم برگهای کشیده داشت و سطحش تقریبا صاف بود چون با هر نعنایی خوب نمیشه مثلا همین نعنا که کنار شربت هست عطر و طعمش برای شربت خوب نمیشه🌹
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #ایـــده_بانــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @idehbano ❁✧❢
آموزش کامل حجاب با پوشش کامل قفسه سینه |
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #ایـــده_بانــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @idehbano ❁✧❢
دسر شیک و خوشمزه ...
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
مواد لازم:
گوشت گوسفند نیم کیلوگرم با دمبه فراوان
نخود و لوبیا سفید ۲۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد بزرگ
زردچوبه فلفل نمک مرزه کوهی به میزان لازم
برنج محلی دانه ریز ۱۵۰ گرم
آبجوش به میزان کافی
سیر ۴ حبه
طرز تهیه:
ابتدا گوشت را با پیاز کمی تف داده ادویه جات و سیر را اضافه میکنیم و با آب میگذاریم تا بپزد. اواسط پخت حبوبات خیس خورده را اصافه کرده و میگذاریم تا با گوشت پخته شود.
سپس برنج شسته شده را اضافه میکنیم و میگذاریم به آرامی پخته شود و به روغن بیفتد و غلیظ شود. سپس از روی حرارت بر میداریم و چند دقیقه میگذاریم تا مواد تهنشین شود. ابتدا دنبهها را جدا کرده و له میکنیم.
سپس آب را جدا و روی دنبههای له شده میریزیم، به طوری که در ظرف ما حبویات و گوشت و برنج باقی بماند و آب نداشته باشد. سپس آن را با گوشتکوب کاملاً له میکنیم تا یکدست و کشدار شود.
نوش جـان😊#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
#ڪاهش چربے شڪمے
🔺مریم گلے15گرم
▫️آب1لیتر
▫️لیموترش1عدد
🔻عسل1ق.غ.خ
🔹مریم گلے بہ آبجوش اضافہ
🔹20دقیقہ بجوشانید
🔹15دقیقہ دم
🔹صاف کرده
🔹لیموترش وعسل اضافہ
🔹5روزمصرف5روزاستراحت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#هنری
آموزش تزیین دستمال سفره طرح قلب
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #ایـــده_بانــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @idehbano ❁✧❢