eitaa logo
ایده های بانوان
9هزار دنبال‌کننده
32.2هزار عکس
32.7هزار ویدیو
111 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 #مدیر👇 @Hossein_Hajivand تبلیغات هزینه ای (شرایط👇 http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
نگهداری سبزي خوردن در یخچال 🥙🥗 اول اينكه سبزي خوردن را با مايع ظرفشويي نشوييد❌❌ كه سبزي را همان اول خراب مي‌كند. سبزي را كه خيس كرديد و خوب شستيد درون آب‌كش بريزيد تا آب آن كاملا خشك شود، سبزیها را در یک پارچه نخی پهن کنید تا 3 الی 4 ساعت کاملاً آب آن گرفته شود. سبزی اگر آب داشته باشد و داخل یخچال قرار دهید، سریع پلاسیده می شود. هر نیم ساعت هم سبزی ها را زیر و رو کنید تا سبزیهایی که در زیر قرار دارند هم آب آنها گرفته شود. بعد درون كيسه نخي بريزید و در يخچال بگذارید •┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
چندروز غیب و کم کاری که ادمین نبود مارو حلال کنید از امروز ادمین جدید پست میزنه 💟💟💓
مواد لازم: جوانه گندم یا ماش: یک پیمانه/قارچ خرد شده: یک پیمانه/فلفل دلمه ای ( از رنگ های مختلف برای زیبایی خوراک استفاده نمایید.) : یک عدد متوسط هویج: یک عدد بزرگ/پیازچه: شش عدد/سیر:یک یا دو حبه/روغن: به میزان کافی/نمک و فلفل سیاه: به مقدار دلخواه/آب لیمو ترش: دو تا سه قاشق غذا خوری طرز تهیه ابتدا سبزیجات را در اندازه های دلخواه و با سلیقه خود خرد نمایید، سیر را رنده کنید. سپس پیازچه را در ظرفی همراه با کمی روغن تفت دهید، سپس سیر را به آن اضافه نمایید و پس از یک دقیقه تفت دادن از روی حرارت بردارید. در ظرفی جداگانه روی حرارت زیاد قارچ ها را تفت دهید. پس از تغییر رنگ و نرم شدن قارچ ها، هویج را اضافه نموده به تفت دادن ادامه دهید تا هویج ها نیز نرم گردند (شعله را کم نمایید) و سپس فلفل دلمه ای  را همراه با سیر و پیازچه اضافه نموده پس از کمی تفت دادن درب آن را ببندید تا چند دقیقه مواد به خوبی پخته گردند و طعم آن ها یکدست گردد. جوانه گندم، نمک و فلفل و آب لیمو ترش را اضافه نموده پس از مدت پنج دقیقه سرو نمایید. ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
‍ کرم شیر وانیلی با رویه ژله😋 شیر 4لیوان خامه صبحانه200گرم شکر 1لیوان سر خای پودر ژلاتین 3 ق.غ خوری پر وانیل کمی شیر و خامه وشکر و پودر ژلاتین را داخل قابلمه ای میریزیم و کمی مخلوط میکیم بعد روی شعله گذاشته و هم میزنیم تا جایی که ژلاتین و شکر حل شود زیاد جوش نخوره بعد شعله را خاموش کرده و هم میزنیم تا کمی خنک شود و وانیل را اضافه میکنیم بعد در قالب میریزیم و در یخچال قرار میدهیم بمدت 4 الی 5 ساعت ببندد برای لایه رویی در قالب تکسچر : اول ژله ها رو جداگانه با 1 لیوان اب جوش حل کردم و کمی صبر کردم تا نیم بند شه و در شیار های ورق تکسچر ریختم و تو یخچال گذاشتم تا کامل بسته شد بعد ورق رو داخل قالب گذاشتم و کرم شیر رو که قبلا درست کرده بودم و خنک شده بود روی ژله ها ریختم و گذاشتم یخچال بمدت 4 ساعت. ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
پودينگ خرما😍😍 ١٠ عدد خرما رو با ٣ ق غ شير ميكس كردم بعد محلبي رو آماده كردم ٢ ل شير و ٢/٥ ق غ آرد و ٢/٥ ق غ نشاسته ذرت ريختم تو قابلمه و گذاشتم رو گاز هم زدم تا خودشو گرفت ٢ ق غ شكر و خرماي ميكس شده و ١ ق غ كره هم اضافه كردم و ريختم توظرف ها سرو کردم. ↙️↙️ cнαɴɴεℓ◌➣ @Ajaieb_Jahan ⁉️
🍢 😋 🔸نان تست روقالب ميزنيم اگرمربع باشه ازهر نان ٤ قسمت درميادولي دايره من دوقسمت دراوردم پنيرروهم قالب ميزنيم روي هرقسمت ازنان راسس ميزنيم روي سس يك تكه ژامبون روي ژامبون پنيرميذازيم ودوباره روي پنيرروسس ميماليم وجعفري خردشده ميريزيم ونان تست بعدي روسس ميماليم ميذاريم روي جعفري وروشو با گوجه وزيتون تزيين وبا خلال فيكس ميكنيم. ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
✅ ته انداز مرغ زعفرونی 😋😋 برای تهیش تکه های مرغ رو از یکی دو ساعت قبل با نمک و زعفرون و کمی فلفل و لیمو ترش تازه و فلفل دلمه ای و کمی روغن زیتون و پیاز خلال شده مزه دار کردم و داخل یخچال گذاشتم برنجی رو که از قبل خیس کردم رو آبکش میکنم و کمی زنده تر بر میدارم مرغ های مزه دار شده رو که حتما خلال های پیاز رو ازش جدا کنید کف قابلمه که کمی روغن ریختم میچینم بعد جاهای خالی رو با سیب زمینی های خلال شده درشت میپوشونم بعد برنج آبکش شده رو روی آن میریزیم (من برنجم رو زعفرونی کردم)و با ته قاشق فشار میدم و سطح برنج رو صاف میکنم و روی آن رو مخلوط از کره و زعفرون میریزم (آب احتیاج نداره )قابلمه رو روی شعله پخش کن و با شعله کم به مدت تقریبا یک و نیم ساعت میزاریم بپزه .سطح روی برنج رو هم به سلیقه خودتون میتونین از زرشک تفت داده شده استفاده کنید. ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
طرز تهیه: یه بسته بیسکوییت پتی بور وانیلی رو با نصف لیوان گردوی خرد شده آسیاب کردم و 75 گرم کره ذوب شده بهش اضافه کردم و بعد از اینکه خوب مخلوط و یکدست شد ته قالب ها ریختم و خوب فشرده اش کردم و در یخچال گذاشتم 300 گرم پنیر خامه ای رو با مقداری وانیل و 4 ق غ پودر قند مخلوط کردم و زدم تا سبک شد 200 گرم خامه رو با 3 ق غ پودر قند زدم تا کمی فرم گرفت 2 ق غ پودر ژلاتین رو در یک لیوان شیر حل کردم خامه و پنیر خامه ای و ژلاتین رو با هم مخلوط کردم یکدست که شد روی بیسکوییت ها ریختم و در یخچال بهش زمان دادم تا خوب خودش رو گرفتن شکلات شیری رو به روش بن ماری آب کردم و روی سطح چیز کیک ها ریختم و با توت فرنگی شکلاتی تزیین کردم ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
‍ ‌ با کره بادام زمینی(مخصوص سفره رمضان) مواد اولیه : برای 15 نفر خرما 15 عدد کره بادام زمینی 15 ق غ شکلات تلخ 100 گرم پسته خرد شده 1/3 پیمانه بادام خرد شده 1/3 پیمانه طرزتهیه دسر خوشمزه و جدید مخصوص ماه رمضان 1_خرما رو از وسط نصف کرده و هستش رو از داخلش جدا میکنیم 2_داخل هر خرما رو با یک قاشق از کره بادام زمینی پر میکنیم 3_شکلات تلخ داشتیم که به روش بن ماری(روی حرارت غیر مستقیم کتری)یا با ماکروویو ذوبش میکنیم. 4_بعد نصف هر خرما باشکلات آب شده پوشش میدیم 5_بعد داخل پسته و بادام خرد شده میزنیم و میگذاریم یخچال تا سفت بشه ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
🔴مواد لازم🔻🍪 ▫️بیسکویت پتی بور آسیاب شده دو لیوان(وقتی آسیاب شد و الک کردید دولیوان بشه) ▫️3/4 لیوان روغن مایع ▫️25 گرم کره ▫️دو قاشق کافی مِیت( دلبخواهیه اگه هم نریختید ایراد نداره) ▫️1و یک چهارم لیوان شکر(کافیه چون بیسکویت هم شیرینه) ▫️2 لیوان آب 🔴طرز تهیه🔻🍮 🔸1/4 لیوان گلاب و نصف قاشق چ هل آسیاب شده وزعفرون یک قاشق چ بزارید روی شعله گاز ده دقیقه بجوشه وشکر آب بشه.نباید قوام بیاد. بیسکویت پودر شده و الک شده رو داخل تابه یا قابلمه بریزید روغن و کره رو اضافه کنید مدام هم بزنید چون بیسکویت اگه غفلت کنید زود میسوزه یک ربع تفت بدید. 🔸اگه کافی مِیت استفاده میکنید پنج دقیقه بعد بریزید.این حلوا مثل حلواهای دیگه زیاد نیاز به تفت نداره اگه رنگ تیره تر بخواید باید زمان بیشتری تفت بخوره.وقتی به حد دلخواه رسید. شربت گرم رو بهش کم کم اضافه کنید و هم بزنید دوباره تابه رو روی شعله ملایم بزارید و شربت اضافه کنید تا به خورد حلوا بره.من تمام شربت رو بخورد حلوا دادم و اصلا اضافه نیومد آروم آروم بریزید و همینجور که روی شعله هست آروم هم بزنید. ↙️↙️ cнαɴɴεℓ◌➣ @Ajaieb_Jahan ⁉️
ناهارچربوچیلی😋 گاهی ماکارونیتون روهرطوروباهرموادی که درست کردین به جای دم کردن تو یه ظرف فربریزین وروی سطحشوباپنیر بپوشونین وبدبذارینش توفرووقتی این شکلی شددرش بیارین ونوش جان کنین ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢