تکنیک سلامت
👇
❣استفاده از خمیردندان نه تنها باعث بهبود سوختگی نمیشود، بلکه ممکن است سوختگی درجه دو را به سوختگی درجه سه تبدیل کند.
شستشوی فراوان با آب سرد بهترین روش مقابله با آن است.
💜 #إیــ♡ــده_بانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀↬ @IdehBano ↶⃝⃡🧚♂
#رشد_سریع_مو_با_تخم_مرغ_وحولە
👈1ق عسل
👈1ق آب جو
👈1ق روغن زیتون
👈1عددزرده تخم مرغ
✍️همه راباهم مخلوط،و روی کل موماسک و ماساژدهید وبایک حوله بمدت 40دقیقه بپوشانیدوآبکشی کنید
💜 #إیــ♡ــده_بانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀↬ @IdehBano ↶⃝⃡🧚♂
هر لحظه از خود بپرسید، رابطه من با خدا چگونه است؟
رابطه شما با خدا، بستگی به رابطه شما با اتفاق این لحظه دارد.
اگر رابطه ات با اتفاق این لحظه دوستانه هست، با خدا هم دوستانه هست.
اگر نیست و در حال شکایت و گله هستی، حتمأ با اتفاق این لحظه در ستیز هستی و مقاومت می کنید.
چون اتفاق را او درست کرده،
برای اینکه شما به وابستگی ها و باورهای اشتباهتان پی ببرید و آنها را اصلاح کرده و جایگزین کنید.
مطمئن باشید که این بهترین اتفاق برای شماست.
از آن یاد بگیرید با چه چیزی هم هویت شده اید؟
این اتفاق چرا اینطوری برای شما افتاده است؟💚♥️
🌺🕊🕊🌺🕊🕊🌺
🆔 @Atre_naab_khoda 👈
🆔 @Atre_naab_khoda 👈
🌺🕊🕊🌺🕊🕊🌺
#زیبایی•-• ⃟👸🍓🌼^^
رفع موهای زائد⛱🍑
🔻یک دوم قاشق چایخوری پودر زاج
🔻2 الی 3 قاشق غذاخوری گلاب
🔻چندین قطره روغن زیتون یا روغن کنجد
♨️پودر زاج را با گلاب مخلوط کنید، تا زمانی که کاملا حل شود و سپس با استفاده از یک پنبه بر روی پوست و موها بمالید و پس از خشک شدن می توانید دوباره این کار را تکرار کنید. (اگر پوست حساسی داشته باشید ،بعد از🕑 15 الی 20 دقیقه خودش را نشان می دهد )و بعد از یک ساعت با آب سرد بشویید و با استفاده از روغن زیتون یا کنجد پوست را مرطوب کنید.
👈 این کار را 3 الی 4 بار در هفته انجام دهید.
💜 #إیــ♡ــده_بانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀↬ @IdehBano ↶⃝⃡🧚♂
الهی
ای نزدیکتر از ما به ما !
به دلم دردی ست که تنها تو را درمانگر است،
به جانم خواهشیست که تو را میطلبد،
به دلم تمناییست که شوق تو دارد.
ای طراوت بخش لحظات تنهاییم!
نه لطف تو مرا درخور.
نه ثناء تو مرا توان.
نه معرفت تو مرا سزا و نه انس تو مرا یار!
دریاب این بندهی پریشان روزگار را
اشتیاق خویش را به دلم بیشتر کن
و آندم که به درگاهت رسیدم در بگشا
که مرا نیازیست ز تو…!💚♥️
🌺🕊🕊🌺🕊🕊🌺
🆔 @Atre_naab_khoda 👈
🆔 @Atre_naab_khoda 👈
🌺🕊🕊🌺🕊🕊🌺
#مربای_به
🍃🍑🍃🍑🍃🍑
به ۱ کیلو
شکر ۱کیلو
آب حدودا ۶لیوان(در حدی که روی به ها رو بگیره)
✏️✏️✏️
به رو در ابعاد دلخواه خورد کنید هم با پوست میشه هم بدون پوست.حالا به رو به همراه آب داخل قابلمه ریخته روی حرارت میزاریم تا نیم ساعتی با در بسته بجوشه حالا درش رو بردارین شکر رو خالی کنید داخل قابلمه.و حرارت رو کم کنید(مهمه خیلی مهم)و اجازه بدین یکساعتی همینجوری ریز بجوشه درش رو بردارین میبینید رنگش گلبهی یا صورتی شده.خب حالا باید در قابلمه رو با دمکنی بزاریم و اجازه بدیم مربا حدودا ۲تا ۲ونیم ساعت(شایدم بیشتر🙂) با حرارت خیلیییی کم برای خودش بجوشه تا هم شربتش قوام بیاد هم رنگش سرخ بشه.راستی یه نکته مربای به مثل بقیه مرباها نیازی نیست شربتش خیلی غلیظ باشه چون خودبخود بعد از رفتن داخل یخچال سفتتر میشه.وقتی مربا اماده شد بزارین همینجوری داخل قابلمه و با دمکنی بمونه تا خنک بشه بعدم داخل شیشه ریخته و بزارین یخچال.مربای به معمولا شکرک نمیزنه ولی اگر خواستین میتونید در ۵دقیقه آخر ۲ق غ ابلیمو داخل مربا ریخته چندجوش که زد خاموشش کنید.به رو با هر قابلمه ای میشه پخت ولی از قدیم میگن داخل قابلمه مسی بهتره.هیچ اسانسی به مربا اضافه نمیکنم
💜 #إیــ♡ــده_بانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀↬ @IdehBano ↶⃝⃡🧚♂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🍳#غذایی_خوشمزه_باسیب_زمینی👩🍳
سیب زمینی ۶ عدد بزرگ
روغن زیتون به میزان لازم
ژامبون خرد شده ۱ پیمانه
پنیر خامهای رامک نصف پیمانه
پیازچه نصف پیمانه
نمک فلفل به میزان دلخواه
پنیر پیتزا رامک به میزان دلخواه
زیتون و گوجه گیلاسی به میزان دلخواه
سس بشامل
کره محلی رامک ۲۵ گرم
آرد ۲ قاشق غذاخوری
شیر ۲ پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم