فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☀️
#ظرافت_خانه_داری ❤️
چند استفاده کاربردی از چنگال 🍴👌
💜 #إیــ♡ــده_بانـ♡ـو
↬ @IdehBano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺✨مــیـگــویــنــد :
⚪️✨یکی از خصوصیات گـل
🌺✨اینست که وقتی آنرا
⚪️✨هــدیــه مــیــدهــی
🌺✨طرف مقابل لبخند میزند
⚪️✨لـطـفـا لـبـخـنــد بــزنـیـد 😊
🌺✨و این سبد گـل زیبا را
⚪️✨بـــه رســـم احــتــرام
🌺✨از مـــن بــپــذیــریــد
🌺✨تقدیم با احترام به شما خوبان
⚪️✨شـــادی هـــاتـــون بــســیــار
🌺✨روزتـون پـر از بـهـتــریــنــهــا
کاشت پیاز #گل_سنبل در آب
.فقط اگر میخواید تا عید گل بده باید از الان دست بکار بشید.😊😉
اگر فقط در آب میکارید فقط احتیاج دارید به ظرف که باید پیاز در دهنه ی اش قراربگیره و تا جایی که ته پیاز هست آب میریزیم.
و اگر با سنگ باشه اول داخل ظرف سنگ میریزیم و بعد پیازها را روش میچینیم و تا جایی که ته پیاز گل هست آب میریزیم.
حالا نکاتی که باید کاشتن پیاز سنبل بدونید:
۱. پیاز سنبل را از مراکز فروش گل و گیاه تهیه کنید. پیازی انتخاب کنید که رسیده، سفت و سنگین باشد و نیاز سرمایی آن نیز رفع شده باشد و آن را به گونهای در داخل لیوان آب قرار دهید، که فقط ریشهها در آب باشند و آب با بدنه پیاز در تماس نباشد.
۲. بهترین ظرف برای نگهداری و کاشت سنبل در آب، استفاده از لیوانهای شیشهای بلند و کشیده یا ظروف با گردن باریک است.
.
🌈🎊🌺
#خاگینه_تبریزی_زعفرانی_با_مغز_پسته
خاگینه تبریزی یا همون قیقاناخ که قبلا
ابتدا یک لیوان شکر رو با یک لیوان آب بذارید بجوشه تا کمی غلیظ بشه و کمی هل و زعفران و گلاب بهش اضافه کنید و بذارید کامل سرد بشه
٢ عدد تخم مرغ رو خوب بزنید . ۲ قاشق ماست ، ۲ قاشق آرد و یک دوم قاشق چايخوري بكينگ پودر، کمی ﻧﻤﮏ، محلول زعفران و به دلخواه کمی وانیل را اضافه کنید و خوب بزنید تا يكدست بشه (غلظتشم بايد مثل فرني بشه). تابه رو چرب کنید وقتی خوب داغ شد . نصف مواد رو كف تابه بریزید و درش رو بذاریدتا مواد کمی خودش رو بگیره بعد مواد آجیلی دلخواهتون رو (من از پسته خردشده و کمی خلال پسته استفاده کردمبهمراه کمی دارچین ،پودر گل محمدی و پودر هل ) روی لایه زیرین میریزید و بقیه موادتخم مرغی رو روی مواد آجیلی بریزید و در تابه رو بذارید تا کامل خودش رو بگیره بعد خاگینه رو برگردونید تا اونطرفش هم سرخ بشه وقتی خاگینه آماده شد از روی حرارت برداریدو شهد سرد شده رو روش بریزید و اجازه بدید تا شیره به خورد ش بره ، البته من گاهی بجای شهد از شیره انگور که با گلاب رقیق شده استفاده می کنم.
✨