eitaa logo
ایده های بانوان
9هزار دنبال‌کننده
32.2هزار عکس
32.7هزار ویدیو
111 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 #مدیر👇 @Hossein_Hajivand تبلیغات هزینه ای (شرایط👇 http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
🌺☘اینگونه زندگی کنیم: 💛شاد اما دلسوز ❤️ساده اما زیبا 💚مصمم اما بیخیال 💙متواضع اما سربلند 💖مهربان اما جدی 💜سبز اما بی ریا ♥️عاشق اما عاقل!❤️‍🔥 ❤️‍🔥❤️‍🩹💖💋💖❤️‍🩹❤️‍🔥💜 ♡ــده_بانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀↬ @IdehBano ↶⃝⃡🧚‍♂
6.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم برای یخ در بهشت سنتي یخ شیره انگور شربت آلبالو و یه دستگاه پر قدرت برای پوره کردن یخ ها 😊 . تنها کاری که میکنید اینه که یخ و می‌ریزید تو دستگاه و بعد از چند ثانیه آماده است . با شیره انگور یا شربت آلبالو شیرینش میکنید و از خوردنش لذت می‌برید 🥰
✅از خواص باقلا ✍امام صادق علیه‌السلام فرموده‌اند: «خوردن باقلا مایه توانمندی دو ساق پا و فزونی عقل و ساخت خون تازه است.» طبق روایات صادره از ائمه اطهار(ع) خودرن باقلا با پوست آن می‌تواند برای تمام بیماری‌ها نافع باشد. همچنین اگر قسمت سیاه باقلا اگر جدا شود دیگر ضرری ندارد. 💠 پیامبر اکرم (ص) می‌فرماید: «هرکس باقلا را با پوست آن بخورد، خداوند متعال همان اندازه بیماری را از بدن وی بیرون می‌کند.» امام صادق علیه‌السلام می‌فرمایند: «باقلا بیماری زداست و هیچ بیماری در آن نیست.» 📚طب الائمه (ع)، سید شبر، ص۱۹۸ ☜
✅چای را با شکر شیرین نکنید ✍شکر همراه با نوشیدنی داغ به ویژه در وعده صبحانه، سلامت دندان ها و کبد را به خطر می اندازد وزن را بالا میبرد و کارایی مغز را کاهش میدهد 👌از عسل درچای ولرم استفاده کنید
رنگ مو✨ لایت 90% کنفی 7 نسکافه ای 9 طلایی 10 🎀 🎀 ╰═══•♥️🎼════╯
7.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چند مدل فوق العاده برای و غذا ها و دسرهاتون .
5.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینطوری خودت صورتت رو بند بنداز 🔝🎥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مامانا دست ب کار بشید فقط با لاک و سیم مفتولی تلهای دختراتون جینگلی کنید😍😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستای گلم اینهم آموزش گلاب که درخواست داشتین گل برگ هارا درون قابلمه بریزید و یک سبد روشون قرار بدین کاسه فلزی در مرکز قابلمه قرار دهید آب را درون قابلمه بریزید طوری که روی گلبرگ هارا بگیرد درب قابلمه را برعکس میگذاریم شعله را زیاد میکنید تا آب بجوش بیاید بعد از اینکه آب بجوش آمد شعله را کم میکنیم و چند تکه یخ روی درب قابلمه میگذاریم تا گلاب به راحتی وارد کاسه شود بعد از ذوب شدن یخ مجددا یخ میگذاریم و این روند را تا پایان گلاب گیری ادامه میدهیم بعد از گذشت 1ساعت شعله را خاموش میکنیم و رنگ گل محمدی ها سفید میشود درب قابلمه را با احتیاط برمیداریم و کاسه را از مرکز قابلمه بیرون می آوریم صبر میکنیم تا کاسه سرد شود سپس گلاب را در ظرف مورد نظر خالی میکنیم