فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده بستن روسری قواره بزرگ 😙😙
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش بستن روسری برای زیرچادر 😍
💞خلاقیت
🌸🍃🌸🍃🌸
فروارد_یادت_نره😉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸شب داستان زندگی ماست
⭐️گاهی پر نور و گاهی کم نور میشود
🌸اما به خاطر بسپار
⭐هر آفتابی غروبی دارد
🌸و هر غروبی طلوعی
🌙شبتون غرق در عطر گل
🌸به امید طلوع آرزوهایتان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸شب داستان زندگی ماست
⭐️گاهی پر نور و گاهی کم نور میشود
🌸اما به خاطر بسپار
⭐هر آفتابی غروبی دارد
🌸و هر غروبی طلوعی
🌙شبتون غرق در عطر گل
🌸به امید طلوع آرزوهایتان
🌸ســــلام
🌸
🌸صبح دل انگیـز
🌸
🌸تابستونیتون پـرانـرژی
🌸
🌸دلتون پراز نغمههای شادی
🌸
🌸و پـر از احساس خوشبختی
🌸
🌸جـاده زنـدگـی تـون هـمـوار
🌸
🌸و تـوأم با سلامتی و کامیابی
🌸
🌸صبحتـون شکوفـا و پُـر انـرژی
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
سلام صبحتون بخیر مهربونا
با نگاهِ مهربانت
چشم دنیا باز شد
صبح من با خندهء شیرین تو آغاز شد
✋✋💕💕
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
ماسک روشن کننده پوست لیمو، گوجهفرنگی و خیار
با این ماسک پوست شما روشنتر خواهد شد. دقت کنید اگر به آب لیمو یا آب گوجهفرنگی حساسیت دارید آب خیار را به تنهایی استفاده کنید.
☘ مواد لازم
یک عدد گوجهفرنگی
دو عدد خیار
دو عدد لیموی تازه
☘ دستور تهیه و استفاده
برای تهیه این ماسک ابتدا آب لیمو و آب گوجهفرنگی و آب خیار را گرفته و با هم ترکیب کنید و آنقدر هم بزنید تا ماده چسبناک شود. سپس این ماده چسبناک را به آرامی روی صورت و یا هر قسمت دیگری از پوستتان که میخواهید روشن شود بمالید و بگذارید تا کاملا خشک شود. سپس آن را با آب بشویید و به صورت ضربهای آن قسمت را خشک نمایید.
هدایت شده از گسترده "شما'
مردا عاشق زنای #شیطون هستن...
اینکه هم شیطون باشی هم #جذاب، کار سختی نیس😉
بیا اینجا راههای #لوندی و #جذاب شدنو یاد بگیر👇
بخدا باعث #تغییر کل زندگیم شد🙈😍
یه چیزایی ازش یاد گرفتما🙊❤️
خداروشکر الان به خوبی زندگی میکنیم☺️❤️
توصیه میکنم #حتما عضوش بشین😍
https://eitaa.com/joinchat/1180172352C8b4e1422e6
🔥 شوهرتو با کارات دیونه کن 😍😍😍
دخترا و خاانمها موهاتون حالت نمیگیره؟!☹️
موهات همیشه شلخته است و مدل مو بلد نیستی!؟! 💇♀
بلد نیستی خط چشم بکشی؟! 🤦♀️😱
دوست داری آرایشگر خودت بشی؟! 😁
😍 بیا اینجا ما همه چیز هارو برای زیبایی داریم... 👇
https://eitaa.com/joinchat/3250323644C24e16527ae
بدو عضو شـو تـا از ایـن خَـزتر نشـدی🏃🏻♀
✅👈چند تا ترفند عالیی تضمین شده 😍👌🏻
1⃣ 👁برای پرپشت شدن مژه ها و ابروهاتون از روغن کرچک استفاده کنید شب اونو با پنبه به مژه ها و ابروتون بزنید عالیه تاثیرش توی یک ماه
2⃣ 👀برای سیاهی دور چشمتون از کرم ویتامین E استفاده کنید این هم عالی و تضمین شدس کافیه از داروخونه بخرید
3⃣ 🤐توصیه میکنم هیچوقت هیچوقت با ارایش نخوابید تاثیری تو پوستتون داره ک باور نمیکنید پیری زودرس پوست جوش های وحشتناک شادابی پوستتون هم از بین میره
4⃣💋برای قرمز و خوشرنگ شدن لب کافیه شب روی اون مقداری عسل بمالید و صب لب های خوشرنگ و زیبا دارید
5⃣🥴به هیچ و برای از بین بردن موهای دست و پاتون از ژیلت استفاده نکنید مثلا دخترید ژیلت باعت سیاهی دست و پا هم میهشه از کرم های موبر استفاده کنید
6⃣👌برای سفید شدن ناخوتاتون کافیه اونو تو مخلوط ابلیمو و خمیر دندون
بزارید و بعد پنج دقیقه بردارید عالیهه
7⃣💅لاک هاتونو توی یخچال نگهدارید تا زود خشک نشن و بدحالت
امروز دوشنبه اول ماه صفر است 🌘
شکستن تخم مرغ وصدقه و دود کردن
اسفند فراموش نشود...
ان شاءالله با خواندن این دعا در اول ماه
صفر از بلا دور بوده ، حاجت روا شوید.
نیت کنید.
سبحان الله يافارج الهمّ ويا كاشف الغم فرّج
همي ويسرّ أمري وأرحم ضعفي وقلة حيلتي
و أرزقنی من حيث لاأحتسب يارب العالمين
حضرت رسول فرمودند...
هر كس مردم را از اين دعا با خبر كند
در گرفتاريش گشايش ايجاد می شود
#شیرینی_قیطونی
شیرینی بسیار خوشمزه و خوشگل که واقعا واسه عید خیلی عالیه .
این شیرینی نرم و لطیف هست . .
جای روغن جامد میشه از نیمه جامد ها استفاده کرد . اما کره بریزین شیرینی رو سفت می کنه . .
برای 32 عدد
روغن جامد (صاف قنادی یا نیمه جامد) 100 گرم (حدودا نصف لیوان)
آرد سفید 80 گرم (نصف لیوان)
آرد نخودچی 25 گرم (حدودا 3 ق غ)
آرد برنج 40 گرم (حدودا 3 تا 4 ق غ یا حدودا 1/4 لیوان)
پودر قند 100 گرم (حدودا نصف لیوان یه کم کمتر)
روغن مایع 20 میلی (حدودا 2 ق غ)
پودر هل 1/4 ق چ
گلاب نصف لیوان
پودر نارکیل و پودر پسته و کنجد و ... به میزان لازم
روغن جامد و پودر قند (الک شده) رو با همزن می زنیم و روعن مایع رو هم اضافه کردم . 5 دقیقه ای زده بشه . پودر هل رو هم ریختم .
آرد ها رو هم الک کردم و اضافه کردم .
آرد سفید رو کم کم اضافه کردم و خمیر رو با دست جمع کردم آرد رو کم کم ریختم اگر میزان چسبندگی نبود کافیه .
خمیر رو یه ساعت محیط (جای گرمی نباشه ) استراحت دادم .
بعد از خمیر گوله هایی برداشتم و توی دستم گرد کردم و اول داخل گلاب انداختم (زیاد نمونه حواستون باشه ) و بعد به دلخواه داخل پودر نارگیل رنگ شده و کنجد و پودر پسته غلتوندم .
برای رنگکردن پودر نارگیل هم ته کیسه فریزر چند قطره رنگ خوراکی ریختم و مقداری پودر نارگیل ریختم و با دستم مالش دادم .
پودر پسته هم یه تعداد کم غلتوندم
داخل سینی فر چیدم .
فر از یه ربع قبل گرم کردم و سینی رو در طبقه وسط به مدت 15 تا 20 دقیقه با دمای 170 یا 180 درجه قرار دادم .
دمای فر توی این شیرینی پایین نیست نسبت به شیرینی های دیگه و این شیرینی ها روشون ترک هایی ایجاد میشه .
بعد از اینکه کاملا خنک شد از سینی برداشتم . شیرینی نرمی هست زود و گرم از سینی جدا نشه .
🔴 اندر خواص کرفس
♻️ انواع مختلفی دارد اما از هر نوع که باشد، #ورمهای_بلغمی و سرد، ورمهای تازه و حتی گرم را تحلیل میبرد.
برای #کبد و #طحال مفید بوده و در درمان #تنگی_نفس و مشکلات ریوی بسیار سودمند است.
کرفس کوهی #سنگ_کلیه را خرد میکند.
بذر #کرفس در درمان #استسقاء مجرب است و کبد را #پاکسازی و گرم نموده و به درمان #سیروز_کبدی کمک میکند. بذر کرفس همچنین باعث باز شدن قاعدگی میگردد.
کرفس برای #صرع مضر است. مصرف کرفس با کاهو توصیه میشود.
📚 قانون شیخ الرئیس ابن سینا
#شیرینی_قیطونی
شیرینی بسیار خوشمزه و خوشگل که واقعا واسه عید خیلی عالیه .
این شیرینی نرم و لطیف هست . .
جای روغن جامد میشه از نیمه جامد ها استفاده کرد . اما کره بریزین شیرینی رو سفت می کنه . .
برای 32 عدد
روغن جامد (صاف قنادی یا نیمه جامد) 100 گرم (حدودا نصف لیوان)
آرد سفید 80 گرم (نصف لیوان)
آرد نخودچی 25 گرم (حدودا 3 ق غ)
آرد برنج 40 گرم (حدودا 3 تا 4 ق غ یا حدودا 1/4 لیوان)
پودر قند 100 گرم (حدودا نصف لیوان یه کم کمتر)
روغن مایع 20 میلی (حدودا 2 ق غ)
پودر هل 1/4 ق چ
گلاب نصف لیوان
پودر نارکیل و پودر پسته و کنجد و ... به میزان لازم
روغن جامد و پودر قند (الک شده) رو با همزن می زنیم و روعن مایع رو هم اضافه کردم . 5 دقیقه ای زده بشه . پودر هل رو هم ریختم .
آرد ها رو هم الک کردم و اضافه کردم .
آرد سفید رو کم کم اضافه کردم و خمیر رو با دست جمع کردم آرد رو کم کم ریختم اگر میزان چسبندگی نبود کافیه .
خمیر رو یه ساعت محیط (جای گرمی نباشه ) استراحت دادم .
بعد از خمیر گوله هایی برداشتم و توی دستم گرد کردم و اول داخل گلاب انداختم (زیاد نمونه حواستون باشه ) و بعد به دلخواه داخل پودر نارگیل رنگ شده و کنجد و پودر پسته غلتوندم .
برای رنگکردن پودر نارگیل هم ته کیسه فریزر چند قطره رنگ خوراکی ریختم و مقداری پودر نارگیل ریختم و با دستم مالش دادم .
پودر پسته هم یه تعداد کم غلتوندم
داخل سینی فر چیدم .
فر از یه ربع قبل گرم کردم و سینی رو در طبقه وسط به مدت 15 تا 20 دقیقه با دمای 170 یا 180 درجه قرار دادم .
دمای فر توی این شیرینی پایین نیست نسبت به شیرینی های دیگه و این شیرینی ها روشون ترک هایی ایجاد میشه .
بعد از اینکه کاملا خنک شد از سینی برداشتم . شیرینی نرمی هست زود و گرم از سینی جدا نشه .