14.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
--•-•-•-------❀•♥•❀ --------•-•-•--
♥️ ♥️
🌼 السلام علیک یا بقیه الله
🌼عمری است که
✨پریشان و گرفتارِ تواَم من
🌼در فکرِ تو
✨ وُ دیدنِ رُخسارِ تواَم من
🌼ای شمسِ نهانْ
✨در پَسِ غیبت ، کجایی؟
🌼بی تابم و
✨مشتاقِ به دیدارِ تواَم من
🌼 اللهم عجل لولیک الفرج
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
8.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ابتدا زرده و سفیده رو جدا میکنیم
سفیده رو یه کم میزنیم بعد ۳ق از شکر رو بهش اضافه میکنیم و با دور تند میزنیم تا سفید و برفی بشه
حالا سفیده رو میزاریم یخچال وزرده ،شکر،وانیل ،پوست لیمو رو میزنیم بعد از چند دقیقه زدن آبلیمو رو هم اضافه میکنیم و میزنیم تا سفید و کشدار بشه
روغن رو اضافه و هم چند دورمیزنیم بعد شیر رو اضافه و چند دور هم میزنیم
آرد،بیکینگ پودر نشاسته ذرت رو ۳بار الک کرده و در ۳مرحله به مایع کیک اضافه و با لیسک مخلوط میکنیم
در آخر سفیده رو کم کم به موادمون اضافه میکنیم و دورانی هم میزنیم تا پف کیک نخوابه
.
کیک رو درفر پیش گرم با دمای ۱۷۰ به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه میپزیم
.
.
من برا تزیین کیک از کرم پنیری استفاده کردم
میتونین از خامه خالی هم استفاده کنین