فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸✨الهی روی بنما
⚪️✨تا در روی کسی ننگریم
🌸✨و دری بگشای
⚪️✨تا بر در کس نگذریم.
🌸✨پیوسته دلم دم از رضای تو زند
⚪️✨جان در تن من نفس برای تو زند
🌸✨گر بر سر خاک من گیاهی روید
⚪️✨از هر بر گی بوی وفای تو زند
🌸✨الهی آمین
⚪️✨#خواجه_عبدالله_انصاری
روزتون پرازآرامش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸تقدیم به ڪسانے ڪه
🍃با همه گرفتاریها
🌸حال شون خوبه
🍃پر از انرژے مثبتند
🌸غم هاشونو تبادل نمیڪنند
🍃ولے تا دلتون بخواد
🌸لبخند هدیه مے ڪنند
🍃دور و برتون پر از شادی
🌸 براتون آرزوے سلامتے و سربلندے دارم
روزتون زیبا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اصول خرد کردن فلفل دلمه اینه👍😍
عالی بود حتما ببینید
"ته چین بادمجون"
بادمجونهارو میتونین خوب بشورین با پوست استفاده کنین اگر هم دوست ندارین پوستشو بکنین
سعی کنین بادمجونای کشیده و قلمی و بدون تخم انتخاب کنین
ورقه های باریک و یک دست برش بدین نمک پاشی کنین و بزارین 15 تا 30 دقیقه بمونه تا زهراب گرفته بشه
حالا با آب یخ بشورین و آبکش کنین تا نمکا شسته بشه و بهتره با حوله آشپزخونه خشکشون کنین و بع در تابه نچسب با کمی روغن سرخشن کنین و بزارین کنار
برنجتون رو طبق معمول همیشه آبکش کنین و دم کنین بعد از اینکه برنج کامل پخت
ظرف مورد نظر رو که بهتره مثل قالب کیک باشه بردترین بادمجونارو مثل شکل بچینین و برنج رو توش بریزین و لبه های بادمجون رو روی قالب کیپ کنین
چند دقیقه صبر کنین تا خوب کیپ شه و جا بگیره تو هم
حالا ظرف رو برگردونین و ته چین رو به دلخواه تزئین و سرو کنین
نوش جان♥️
11.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لگیمات
#لقیمات
خمیرمایه یک قاشق غذاخوری
آب نصف لیوان
ماست نصف لیوان
آردحدودایک ونیم لیوان
نشاسته ۲ قاشق غذاخوری
شکر۲قاشق غذاخوری
زعفران غلیظ یک قاشق غذاخوری
همه ی موادروباهم مخلوط کرده بین یک تادوساعت استراحت میدیم داخل قیف میریزیم وبه اندازه دلخواه برش میدیم وداخل روغن داغ وشناورسرخ میکنیم بعدداخل شهد(همون شربت زولبیاوبامیه)میریزیم اگرکم شیرینی دوست داشتین خیلی داخل شهدنزارین