6.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چند روز پیش #آلو_خورشتی خریدم برای خشک کردن.
فیلمش رو هم گرفتم تا برای شما هم بذارم.
عزیزانم الآن فصل این آلو هست مخصوص خورشته، این آلوها شیرین و ریز هستن وگرد نیستن ونوک تیزی دارن.
من 5 کیلو آلو داشتم. اول آب رو بذارید داخل قابلمه ای تا جوش بیاد. وقتی جوش اومد یک پیمانه سرکه ی قرمز یا سفید، فرقی نمیکنه ونیم پیمانه شکر اضافه کنید وآلو ها رو بریزید داخل قابلمه تا پنج دقیقه بجوشه.
زمانی که آلوها تغییر رنگ دادن و پوستشون ترک برداشت کافیه.
آبکشی کنید و بذارید کمی خنک بشه.
پوست های آلو رو دونه دونه جدا کنید و داخل سبدی بچینید (روی هم نذارید) وکمی نمک بریزید روش وبذارید زیر آفتاب به مدت سه الی چهار روز طول میکشه تا خشک بشه. تو این مدت آلو ها رو زیر و رو کنید تا کاملاً خشک بشن.
پ. ن. البته شهرهای دیگه که الآن تو این فصل هستیم شاید زمان خشک شدن آلوها طولانی تر بشه.
پ. ن. 2.اضافه کردن سرکه و شکر برای براق شدن آلو ها هست.
کاملاً سالم و بهداشتی و تمیز 👌😋 امیدوارم این پستم به دردتون بخوره 🤗
🌼👉
🌼👉
6.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پاستا
مناسب 10-12 نفر:
مواد لازم:
نصف فنجان روغن
600 گرم فیله مرغ بدون استخوان
1 عدد پیاز
3-4 حبه سیر
2 عدد فلفل دلمه ای قرمز و سبز
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
نصف فنجان آب گرم
ادویه:(آویشن پاپریکا فلفل سیاه زردچوبه کاری)
350 گرم پاستا
2 لیتر آب جوش
نمک
اینارو طبق کلیپ اماده کنید و بزارید دم بکشه .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_مجلسی_با_فر🔝
🍗🍗🍗🍗🍗
💞کلیــک کنیــد💞👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_مجلسی_با_فر🔝
🍗🍗🍗🍗🍗
💞کلیــک کنیــد💞👇
6.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شکر تزیینی درست کن 😍
#آمــوزشــے 🍭
#ایــده_بــگــیــریــم ✨
#پیراشکی_کرمدار
70 گرم کره یا مارگارین(کره گیاهی) نرم به دمای محیط رسیده
تخم مرغ 2 عدد
شکر 4 قاشق غذاخوری
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
نمک 1/4 قاشق چایخوری
آب ولرم یا شیر 1 پیمانه
خمیرمایه 1 قاشق غذاخوری
آرد حدود 4 تا 4/5 پیمانه
میزان آرد در همه نانها تقریبی است و باید در حین ورز دادن کم کم آرد اضافه و ورز داد تا جایی که خمیر به دست نچسبد ولی کاملا لطیف بوده و خشک نشود.
کره نرم+تخم مرغها+3 قاشق شکر+وانیل+نمک را با هم مخلوط کنید.
1 لیوان آب یا شیر ولرم+خمیر مایه فوری+1 قاشق شکر را مخلط و روی ظرف را بپوشانید و 5 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه عمل آمده و کف کند.
خمیر مایه عمل آمده را به سایر مواد افزوده و آرد الک شده را به تریج اضافه و هم بزنید تا خمیر در ظرف جمع شود.
روی سطح کار کمی آردپاشیده و خمیر را برای 10 دقیقه ورز دهید.
اگر حین ورز دادن خمیر زیاد چسبنده بود کم کم به ان ارد اضافه و ورز دهید.
سعی کنید با ورز دادن چسبندگی خمیر را بگیرید و آرد اضافی به خورد خمیر ندهید وگرنه خمیر خشک و سفت شده و کیفیت پیراشکی بد میشود.
خمیر باید کاملا لطیف باشد .آنرا در کاسه چرب قرار داده و روی کاسه را بپوشانید و 1 تا 1/5 ساعت در جای گرم استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.
سپس با مشت پف خمیر را بگیرید و هر بار مقداری از خمیر را روی سطح آردپاشی شده به ضخامت 1 سانت باز کرده و کاتر بزنید.
خمیر کاتر زده شده را روی کاغذ آردپاشی شده قرار داده و روی آنها را بپوشانید و 20 تا 30 دقیقه استراحت دهید تا خمیر دوباره پف کند.
سپس به آرامی طوری که پف خمیر نخوابد آنرا در روغن داغ و تقریبا زباد با حرارت متوسط سرخ کنید.
پیراشکیها را روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
وقتی کاملا خنک شدند از وسط برش زده و کرم خنک را بین آن قرار دهید.
با این دستور 14 تا 16 عدد پیراشکی با این سایز خواهید داشت.
🌟
💟 #آیا_میدانید
✳️•⇦ میزان چربی بالا در گوشت قرمز نظیر همبرگر و استیک حس بی حالی در شما ایجاد می کند
📝•⇦ اینکار همچنین باعث نفخ شکم شده و درد های معده را به دنبال دارد
هدایت شده از ایده های بانوان
#النِکاحُ_سُنَتی 😍
اگه ازدواج نکردی😔
اگه دلت میخواد ازدواج کنی😅
هنوز #مجردی ور دل مادر و پدرت موندی😞
کافیه عضو این کانال بشی😍
دعا برای #ازدواج_سریع 😍
#طلبه_ها هم اینجا جمع هستن😁
ازدواج #دختران_زهرایی #پسران_علوی
http://eitaa.com/joinchat/1077411842Ca46a6427fe
#ملاک_های_انتخاب_همسر
#سوالات_شب_خواستگاری