خدایا🙏
دراین دوشنبه زیبا
روزی مان را وسعت بده و برکتش
را زیاد کن 🙏
خدایا یارمان کن🌸
درراه خیر وکمک به دیگران پیش قدم باشیم 🙏
و در این روز زیبا 🌸
بهترینها را برای همه مقدر بفرما 🙏
امروزمان پُر از برکت و رحمت بگردان
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #رساله_تمام_مراجع ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Resule10 ❁✧❢
#ذرت_مکزیکی_خونگی
دوستای مهربونم معمولا بیرون در دستگاه های بخارپز صنعتی مراحل پخت قارچ و ذرت انجام میشه یا اینکه از ذرت کنسروی استفاده میکنن...ولی مراحل میکس مواد دوباره در کاسه بخارپز صنعتی انجام میشه.
.
من ترجیحم به بخارپز کردن ذرت و قارچ هست که اینکارو در دستگاه بخارپز انجام دادم و حدود 1 ساعت تا 1/5 ساعت بسته به مدل دستگاه ممکنه بخارپز شدن ذرت طول بکشه(باید دانه های ذرت کاملا نرم و پخته شوند) ولی به خاطر بافت لطیفی که قارچ داره خیلی زود بخارپز میشه برای همین نیم ساعت آخر بخارپز شدن ذرت اونو به ذرت اضافه میکنیم.
.
اگه دستگاه بخارپز در دسترس نبود میتونید در قابلمه آب بریزید و وقتی جوش اومد صافی فلزی در اون قرار بدید (آب نباید وارد صافی بشه) و بعد ذرت رو در صافی ریخته و صبر کنید بخارپز بشه.
در طی مرحله بخارپز شدن باید در قابلمه بسته باشه.
اگه باز براتون سخت بود میتونید ذرت رو جداگانه بپزید یا از ذرت کنسروی استفاده کنید و قارچ رو هم با کمی آبلیمو و کره تفت بدید.
بقیه مراحل کاملا واضح هست.
اضافه کردن پنیر پیتزا و مقدار اون به سلیقه شما بستگی داره و میتونید نریزید.
برای داشتن ذرت مکزیکی خوش طعم ریختن آویشن و پودر سیر از واجباته پس فراموش نکنید.
میتونید کالباس و یا چیپس هم در پایان اضافه کنید که به سلیقه شما بستگی داره...بهتره کالباس رو نواری برش زده و کمی تفت بدید
بعضیا دوست دارن ذرت مکزیکی چسبنده و کشدار باشه ولی اگه دوست نداشتید یک قاشق آب گرم به مواد اضافه کنید تا سس ذرت مکزیکی روان تر بشه
🌟
🔺️ #رولت_گوشت_با_جعفری_و_گردو🔺️
🔶️مواد لازم #رولت :
گوشت چرخکرده: ۵۰۰ گرم
پیاز: ۲ عدد متوسط
سیر: ۲ حبه
نمک و فلفل سیاه: به میزان کافی
پودر سوخاری: به میزان کافی
رب گوجهفرنگی: ۱ قاشق
پیازها را خرد و نگینی کرده و با سیر رنده شده به همراه گوشت چرخکرده و نمک و فلفل سیاه و رب گوجهفرنگی در غذا ساز میاندازیم تا مواد به خورد گوشت برود.
گوشت را به دو قسمت مساوی تقسیم میکنیم بهطوریکه در هر رول گوشت مواد را قرار دهیم. کف سینی مقداری پودر سوخاری میریزیم. گوشت را بهصورت یکنواخت روی سینی پخش میکنیم بهطوریکه لبههای آن نیز مانند داخل گوشت شود و ضخیم نباشد.
🔷️مواد داخل این رولت :
تخممرغ: ۲ عدد
جعفری و گشنیز: ۳ قاشق غذاخوری
زرشک: ۳ قاشق غذاخوری
گردو خردشده: ۲ قاشق غذاخوری
برای تهیه این غذای خوشمزه تخممرغها را بگذارید تا بپزد. سپس پوست آنها را بکنید و آن را حلقهحلقه کنید. جعفری و گشنیز خردشده را روی گوشت چرخکرده بریزید. سپس تخممرغها را روی سبزیها بچینید. با کمی نمک و فلفل آن را طعم دار کنید. لبههای گوشت را به هم بچسبانید. داخل ماهیتابهای کمی روغن بریزید و رولت را کمی سرخ کنید. بهطوریکه پشت و روی گوشت کمی تغییر رنگ دهد.
در رولت دیگری گردو و زرشک و در صورت دلخواه پیازداغ بریزید و دو طرف رولت را به هم بچسبانید. این رولت را مانند رولت قبلی در روغن سرخ کنید.
رولتها را در ماهیتابه بزرگی قرار دهید. در ماهیتابه کوچکی رب گوجهفرنگی را با روغن تفتداده و با آب مخلوط میکنیم و کمی میگذاریم تا بجوشد. کمی نمک و فلفل نیز داخل آن میریزیم. حالا این مواد را روی رولتها ریخته و با شعله کم گاز میگذاریم به مدت ۱ ساعت بپزد.
رولت گوشت تو پر ما آماده است. این نکته را مد نظر داشته باشید که با توجه به ذائقهتان میتوانید مواد داخل رولت گوشت را پر کنید. به طور مثال با سبزیجات یا آلو هم خوشمزه خواهد شد. حتی میتوانید داخل رولت را با سیبزمینی و هویج و زرشک پر کنید.
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
✾࿐ᭂ༅
#مرغ_مجلسی
این دستور برای 4 تکه مرغ هست.
من مرغ رو برای سرو در کنار پلوهای مختلف با روشهای متفاوت میپزم و به نظرم این روش بهترین برای سرو در کنار زرشک پلو هست.در این روش بیشترین طعمی که حس میشه طعم زعفران هست.
در قابلمه ای با سایز مناسب تعداد تکه های مرغ،2 قاشق روغن+1قاشق مرباخوری کره +1عدد پیاز درشت ریز نگینی شده را اضافه کنید.
تکه های مرغ را در قابلمه روی پیازها بچینید.
به دو طرف مرغها حدود 1قاشق مرباخوری زردچوبه+کمی فلفل سیاه+کمی نمک اضافه کنید و برای 20 دقیقه دو طرف تکه های مرغ را روی حرارت ملایم تفت دهید.
بعد از 20 دقیقه مرغ حالت نیم پز داره.
حالا حدود 3 تا 4 لیوان آب اضافه کنید زیاد آب نریزید چون مرغها نیم پز شدن و اگه زیاد آب بریزید مرغ له میشه...در حدی که کمی روی مرغها رو بگیره کافیه.
در قابلمه رو ببندید و روی حرارت متوسط بذارید تا وقتی که آب مرغ،نصف بشه.
وقتی آب مرغ داخل قابلمه جوشید و نصف شد،در تابه ای 1تا2 قاشق روغن بریزید و نصف قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه و در روغن تفت بدید تا خوب رنگ بندازه و روغن نارنجی رنگ بشه.
بعد 1 قاشق آبلیمو+چند قاشق زعفران دمکرده غلیظ اضافه و دوباره کمی تفت دهید(حرارت باید ملایم باشه)
حالا 2 قاشق از آب مرغ را به سس داخل تابه اضافه کنید تا سس کمی رقیق بشه و بعد سس رقیق شده را به محتویات داخل قابلمه اضافه کنید.
در قابلمه را ببندید و دوباره روی حرارت متوسط قرار بدید تا سس آروم آروم بجوشه و خوب جابیفته و کمی غلیظ بشه.
با این روش مرغ بسیار خوش عطر و طعم میشه حتما امتحان کنید
هیچ طعمی در سس جز طعم زعفران در پایان کار حس نمیشه...و همه مزه ها با هم در تعادل هستن
🌟
هدایت شده از عجایب جهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*📣📣دعوت به همکاری 📣📣*
مسیر زندگیتو تغییر بده
در کمترین زمان به استقلال مالی برس💯
🔴اعطای نمایندگی شرکت مخابراتی و دانش بنیان
❇️تسویهحساب آنی
❇️مناسب همه افراد جامعه
🎯 پشتيبانى تخصصى 24 ساعته
🔰 ثبتنام رایگان انجام بدید
🔰 تهیه ابزار کاربا 50% تخفیف
🔰 اموزش يك هفته اى رو از همين امروز شروع كنيد
ارتباط با کارشناس و مشاوره ⬇️⬇️⬇️
🧕https://eitaa.com/mery_dahesh
🆔 https://eitaa.com/biapooldarbiar
🆔 https://t.me/mery_dahesh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍂🌼ظهر آخرین دوشنبه
✨مهـرماهتون
✨ معطر به عطر خوش
✨صلوات بر حضرت مُحَمَّد (ص)
و خاندان مطهرش🌼🍂
🍁🌾🌼اللّهُمَّصَلِّعَلي
🍁🌾🌼مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🍁🌾🌼وَعَجِّلفَرَجَهُــم
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
#ادویه
✍️پنج ادویه برای مبارزه با سرطان:
⓵ زنجبیل
⓶ فلفل سیاه
⓷ سیر
⓸ زعفران
⓹ رزماری
🔻این ادویه ها برای پیشگیری از
▫️وقوع مجدد سرطان در بازماندگان
🔺این بیماری بسیار مفید است.
✨﷽✨
✨ #پندانـــــــهـــ
✨ﻫﺮﮔﺰ ﺑﻪ ﮐﺴﯽ ﺣﺴﺎﺩﺕ ﻧﮑﻦ برای ﻧﻌﻤﺘﯽ ﮐﻪ ﺧﺪﺍوند ﺑﻪ ﺍﻭ ﺩﺍﺩﻩ است؛
🌼زﯾﺮﺍ ﺗﻮ نمیدانی ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﭼﻪ ﭼﯿﺰﯼ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺍﻭ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺍﺳﺖ
✨و ﻏﻤﮕﯿﻦ نباش ﻭﻗﺘﯽ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﭼﯿﺰﯼ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺗﻮ ﮔﺮﻓﺖ...
🌼ﺯﯾﺮﺍ ﺗﻮ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﯽ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﭼﻪ ﭼﯿﺰﯼ ﺭﺍ ﻋﻮﺽِ ﺁﻥ ﺑﻪ ﺗﻮ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺩ،
✨پس سعی کن ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺷﺎﮐﺮ باشی...
🌼ﺍﮔﺮ ﺭﻭﺯﯼ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﺑﻪ ﻣﺤﺎﺳﺒﻪ ﺛﺮﻭﺗﺖ ﮔﺮﻓﺘﻰ پولهایت ﺭﺍ ﻧﺸﻤﺎﺭ...
✨ﮐﺎﻓﯽ ﺍﺳﺖ ﻗﻄﺮﻩ ﺍﺷﻜﻰ ﺑﺮ ﺭﻭﯼ ﮔﻮﻧﻪﺍﺕ ﺑﺮﯾﺰﯼ...
🌼ﺗﻌﺪﺍﺩ ﺩﺳﺘﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺁﻧﺮﺍ ﭘﺎﮎ ﻣﯿﮑﻨﻨﺪ ﺛﺮﻭﺕ ﺗﻮﺳﺖ.
❖┈••✾🌸✿🎀✿🌸•✾••┈❖
•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مربای_نارنگی 🍊🍊🍊
مواد لازم👇👇
1 کیلوگرم نارنگی کوچیک
1 کیلو و 250 گرم شکر
چوب دارچین 1 قاشق چایخوری میخک 1 قاشق چایخوری
ربع لیمو
آماده سازی 👇👇
نارنگی ها را کاملاً بشویید و سر وتهش را با چاقو جدا کنید. آنهارو درون آب جوش بریزید و 10 دقیقه صبر کنید. سپس نارنگی را داخل آبکش بزارید تا آبش بره. تو یه پارچه دارچین و لیمو و میخک را بریزید و 12 ساعت بگذارید ، سپس نارنگی آب شده را به مدت 1 ساعت روی حرارت کم بجوشانید. مربای نارنگی ما برای آماده است👌
#مولایمن
🍂ای بغض گلوی منتظرها برگرد
ای مقصد خواهش و تمنا برگرد...
🍂ما درد کشیده های هجران توایم
با مرحمی از جنس معلا برگرد...
🍂با آمدنت بهار هم می آید
با عطر خدا ز عرش اعلا برگرد...
#العجلمولایغریبم
تعجیل در فرج مولایمان صلوات
عصرتون مهدوی
الهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم
#ظــهور_نــزدیکہ...
نشــانہهـاے عـام بہ وقـوع پـیوستہ ... نشـانہهـاے خـاص در حـال رخ دادنہ آمـادهے ظـهور باشـید و غـربال دنـیا نـشوید...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💫مدل میکاپ چشم💫
شیک و زیبا
ماسک پیاز و عسل برای آبرسانی پوست
عسل یک مرطوبکننده، ضدالتهاب و ضدباکتری قوی است. این ماده، پایهای فوقالعاده برای بسیاری از ماسکهای خانگی است. آب پیاز نیز یک نرمکننده، صافکننده و آبرسان قوی است و جای زخم و جوش را برطرف میکند. این ماسک آبرسان، مناسب ماههای گرم سال است
🌞 مواد لازم
عسل، یک قاشق غذاخوری
آب پیاز، دو قاشق چایخوری
🌞 طرز تهیه و استفاده
عسل را با آب پیاز مخلوط کنید و آن را روی صورت خود بمالید. بعد از ۱۰ دقیقه، صورت خود را با آب ولرم بشویید. هر چهار تا پنج روز یکبار، میتوانید از این ماسک استفاده کنید.
نکته: اگر بوی پیاز در این ماسک شما را ناراحت میکند، میتوانید چند قطره اسانس معطر و مورد علاقه خود را به ترکیب ماسک اضافه کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدایاᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ▹♥◃
▹•🎈•◃
〖▹❣◃ @Axe_Porofil ▹❣◃〗
•════⊰💓⊱════•❦
از کسی که غصه مسئله ای
را میخورد خنده ام میگیرد.
"غصه های دنیا کم
یا کوچک نمیشوند،
تو باید بزرگ شوی !"
خداوند تو را از داشتن
چیزی محروم میکند
تا بهترش را روزی ات گرداند.
پروفایل
💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓
ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
درمان #سنگ_صفرا
👈قویترین مایع در رقیق کردن غلظت صفراوی
✍️تمبر هندی بی نمک: 5الی7خوشه را در لیوان آب بگذرید چند دقیقه صبر و هستهها را جدا و آب و لپه تمبرهندی را با هم بخورید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
"مرغ شکم پر بدون فر
مواد لازم :👇
یک عددمرغ درسته ترجیحا کوچک
نمک نصف پیمانه برای رووزیر مرغ درقابلمه
کاغذآلومینیومی
مواد لازم داخل شکم مرغ :
دوقاشق غذاخوری گردو
دوقاشق غذاخوری گشنیز خردشده
رب انار ۳ قاشق غذاخوری
زعفران
آب لیموترش
ادویه:نمک،فلفل،آویشن
پیازداغ دوقاشق غذاخوری
میتوانید گوجه درسته وفلفل دلمه ای هم بگذارید
مواد لازم برای طعم دارکردن مرغ :
آب لیموترش
زعفران
ادویه(نمک وفلفل وآویشن)
رب انار
دستور تهیه :👇
موادداخل شکم مرغ رامخلوط کنید.
روی مرغ راباآب لیمووزعفران وادویه طعم دارکنید وبگذارید یک ساعت بمونه تامزه داربشه.
سپس مواد داخلی مرغ راداخل شکمش ریخته وشکمش رادوخته وپاهایش راببندید.
سپس مرغ راداخل فویل بپیچید ودرون قابلمه نصف پیمانه نمک بریزید ومرغ راگذاشته وروی فویل نمک بریزید وروی قابلمه دم کنی بگذارید.
قابلمه دراین حالت مثل فرعمل میکنه.
مرغ رابمدت دوساعت روی گاز باشعله متوسط قرارداده ودرآخردرش بیاورید ودرماهیتابه سرخش کنید.البته یک طرف مرغ که پایین هست کامل سرخ میشه.
فوق العاده خوشمزه ولذیذمیشه حتی بهترازمرغی که توفرمیذارید.
حتماامتحانش کنید