#خمیردندان_طبیعی
🔺⑤واحد عسل
▫️②واحد نمک دریا
🔻کمی پوست پرتقال خشک و پودر شده
✍️مواد را باهم مخلوط کرده و بعنوان خمیردندان استفاده نمایید
❗️(قابل نگهداری برای مدت طولانی)❗️
.
🔶🔹تکنیک ل برای درمان لثه و جابجا شدن لثه
🔹و سفت کردن لقی دندان
🔹بر مبنای طب سنتی
🔶🔹جابجاسازی لثه و سفت کردن دندان
🔹اگر گیاه عاقر قرحا را ۴۰ روز در سرکه قرار دهید و لثه را با آب بشویید لثه نرم میشود بطوری که با انگشت هم میتوان دندان را در آورد و نیز ارتودنسی دراین صورت نیز بسیار آسان میشود چون لثه نرم شده است و جا به جایی راحت انجام میشود و اگر خواستیم لثه را دوباره سفت بکنیم با نمک و عسل این کار را انجام میدهیم.
🍃 عاقر قرحا سودازدا است و در هر جا که اثر سودا این گیاه انبساط پدید می آورد و از هم بازکرده و نرم می کند مثل زگیل و زائده های استخوانی و شبه استخوانی خصوصا پای پرانتزی و کک و مک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیف کهنه تونو نو کنید 🌸🍃
#نظم_دهی
از عکس ایده بگیر با کمک باکس ها یه نظم درست و حسابی به کمدت بده👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اوگرا پلو
.
📝 مواد لازم:
گوشت، 300 گرم
هویج، 2 عدد
پیاز متوسط، 2 عدد
برنج پاکستانی، 2 پیمانه
سیر، 1 غوزه
نمک، ½ قاشق چایخوری
فلفل، ½ قاشق چایخور
.
📜 طرز تهیه:
در قابلمهای کمی روغن بریزید و گوشت را به آن اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید تا نیمپز شود. پیازها را ریز کنید و همراه گوشت سرتفت دهید.
هویجها را باریک خلالی کنید، و وقتی گوشت و پیاز خوب تفت خورد و آب آن کشیده شد آنها را اضافه کرده و از این مرحله به بعد اصلا هم نزنید که ترتیب و ترکیب مواد به هم نخورد.
یک غوزه سیر را به صورت کامل وسط ظرف و وسط هویجها قرار دهید و مجددا درب ظرف را ببندید.
برنجها را خوب با آب ولرم بشویید و سپس روی هویجها بریزید و روی آن سهونیم پیمانه آب جوش بریزید.
وقتی آب جوش در ظرف کاملا جوشید، فقط برنج را از کنارههای قابلمه جمع و به وسط قابلمه بکشید و به صورت گنبدی کنید. سپس برنج را دم کنید و وقتی دم کشید آماده سرو است.
نکته: برای زودپز شدن گوشت، پوست روی گوشت را بگیرید که به این کار گرفتن دمار میگویند. دمار لایه نازکی روی گوشت است که برداشتن آن به پخت سریعتر گوشت کمک میکند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد ترکی
سالاد گاورداغی
مواد لازم:
۱ عدد پیاز قرمز درشت
۴ عدد گوجه فرنگی درشت
۲ عدد فلفل سبز متوسط
۱ عدد فلفل کاپیا یا فلفل دلمه قرمز
۲ عدد خیار متوسط
۱۰۰ گرم مغز گردو
۱ عدد انار
جعفری ۳۰۰ گرم
۶ قاشق روغن زیتون فرابکر
۴ قاشق غذاخوری سس انار(برای درست کردن سس انار از مقداری رب انار،نمک و فلفل و کمی آب برای رقیق کردنش استفاده کنین،اگر سس شیرین دوست دارین به جای نمک از شکر استفاده کنین و سس انار شیرین درست کنین)
۱ قاشق چایخوری نمک