#برق_انداختن_سینک_ظرفشویی
با استفاده از نوشابه سینک ظرفشویی تان را برق بیندازید .
اسکاج را بردارید، نوشابه را داخل سینک بریزید بااسکاج بشوییدو سپس آن را با آب بشویید. نتیجه فوق العاده ای را خواهید دید.
#ترفند_خانه_داری
#سینک_ظرفشویی
💜 #إیــ♡ــده_بانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀↬ @IdehBano ↶⃝⃡🧚♂
#ایده_نظم_اشپزخونه
با استفاده از یک سینی و چیدن وسایل دمه دستی که اکثرا نیاز هست هم به ایجاد نظم کمک میکنید و هم به دردسترس بدون وسایل👌
💜 #إیــ♡ــده_بانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀↬ @IdehBano ↶⃝⃡🧚♂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🍃🍃🍃🍃🍃┊ ┊ ┊ ┊
┊ ┊ ┊ 🌸
┊ ┊ 🌸
┊ 🌸
🌸
⚜تمیز کردن و #بازکردن_راه_سینک_ظرفشویی
باجوش شیرین(1قاشق مرباخوری)و جوهر لیمو (1قاشق چایخوری ) و آب جوش (البته با فاصله از سینک این کار رو انجام بدید چون ترکیب این دو نوع مواد باعث ایجاد گاز میکنه )
📍(حتماً از سینگ ظرفشویی فاصله بگیرید مخصوصا صورتتون رو از سینگ برگردونید وماسک زده باشید وزیاد هم از مواد نریزید░҉⃟🧚🏼♀↬ @IdehBano ↶⃝⃡🧚♂❥•↷♡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢
ببینید چطور میشه جای میخ روی دیوار را از بین برد و بدون خراب کردن رنگ و گچ، میخ را از دیوار بیرون بکشید
••———*💕*~💕~*💕*———••
💖Join👇
🌸🍃@tarfand20 🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌸جمعه تون پـرازمـهربانی
🍃🌸روزگـارتـون پـرازامـید
🍃🌸دنیـاتـون پرازمحبت
🍃🌸رزق تـون پـرازبـرکت
🍃🌸لحظه هاتون پرازشادی
🍃🌸عـشق هاتون پرازپاکی و
🍃🌸زندگیتون پـراز آرامش باشـه
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
#دسر_ساندی_شکلات
شیر پرچرب 2 و 1/2 پیمانه
نشاسته ذرت 2 و 1/2 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت پودر سفید رنگ و نرمی هست که از لوازم قنادی میتونید تهیه کنید
پودر کاکائو 1/4 پیمانه
نمک 1 پنس
شکر 2/3 پیمانه(من کمتر ریختم)
شکلات تخته ای 50 گرم
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
بیسکوئیت(ویفر یا پتی بور) و میوه خورد شده به میزان دلخواه
ابتدا 1 لیوان از شیر را در شیرجوش بریزید و نشاسته ذرت را در آن حل کرده سپس بقیه شیر را اضافه کنید.
پودر کاکائو +شکر و نمک را هم اضافه و روی حرارت ملایم هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد و به جوش بیاید.
وقتی جوش آمد یک دقیقه دیگر هم بزنید و بعد حرارت را کاملا کم کرده و شکلات خورد شده را اضافه و هم بزنید تا شکلات ذوب شود.
در انتها وانیل را اضافه و از روی حرارت بردارید.
1/3 لیوانها را از مایه شکلاتی پر کنید.
روی آن میوه تکه شده و بیسکوئیت خورد شده بریزید و دوباره با مایه شکلاتی بپوشانید.
لیوانها را حداقل برای 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید.
میتوانید روی لیوانها را با خامه فرم گرفته و میوه تزئین و سرو کنید.
به جای بیسکوییت از کیک تکه تکه میتوانید استفاده کنید.
به جای توت فرنگی از موز یا آناناس میتوان استفاده کرد البته در نظر داشته باشید که موز بین دسر سریع سیاه و لزج میشه و باید زودتر مصرف بشه.
این میزان برای 4 عدد لیوان پایه دار مناسب هست.
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سفت کردن سینه
✨ماساژ سینه با روغن زالو یک روش بسیار عالی برای سفت کردن سینه است. روغن زالو غنی از آنتی اکسیدان ها و اسیدهای چرب است که می تواند سینه را تقویت کند
✨مقداری روغن زالو را بر روی کف دست خود بمالید تا گرم شود سپس با کف دست با حرکات رو به بالا 🕑3 دقیقه ماساژ دهید تا جریان خون افزایش پیدا کند و سلولها ترمیم یابد
👈 این کاررا میتوان ۳بار در روز بار انجام داد
✍همچنین می توانید بجای روغن زالو از روغن بادام، ، آوکادو روغن جوجوبا زیتون میخک ویا دارچین استفاده کنید اما مدت زمان ماساژ بایدبه 🕑15دقیقه برسد
#نان_موز_نارگیلی
🔷مواد لازم
🔹آرد 2 فنجان
🔹جوش شیرین 1 ق چ
🔹دارچین نصف ق چ
🔹کره نرم نصف فنجان
🔹شکر قهوه ای روشن سه چهارم فنجان
🔹تخم مرغ 2 عدد
🔹عصاره وانیل 1 ق چ
🔹پوره موز 2 و یک سوم فنجان
🔹پرک نارگیل روشن 1 فنجان
♨️طرز تهیه :
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود .
یک قالب لوف 22 * 12 سانتی را چرب کرده آردپاشی کنید .
آرد ، جوش شیرین ، دارچین و نمک را با هم مخلوط نمایید .
کره و شکر قهوه ای را حدود 3 دقیقه با همزن بزنید تا کرمی شود . تخم مرغ ، وانیل و پوره موز را اضافه کرده هم بزنید تا یکدست شود .
با یک قاشق چوبی نارگیل را به خمیر موزی اضافه کرده و مخلوط نموده خمیر را داخل قالب بریزید و رویش را صاف کنید .
نان موز نارگیلی را به مدت 60 – 65 دقیقه در فر بگذارید بپزد تا زمانی که اگر خلال دندان وسط نان زدید و تمیز خارج شود.
10 دقیقه اجازه دهید نان از حرارت بیوفتد سپس از قالب روی توری سیمی منتقل کرده بگذارید خنک شود .
در صورت تمایل نارگیل را میتوانید با بادام ، گردو، کشمش یا هر مغز دلخواه دیگری جایگزین نمایید
5.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ران_مرغ_پنیری 😍😋
ران مرغ: ۶ تکه
سیبزمینی بزرگ: ۲ عدد
ذرت بخارپز: یک فنجان
پنیر پیتزا رنده شده: یک فنجان
آرد گندم: ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل
آرد گندم، آرد سوخاری و تخم مرغ
ابتدا ران مرغ و سیب زمینیها را بپزید.مرغهای پخته شده را ریش ریش و سیبزمینیها را خوب له کنید و با هم مخلوط کنید. ذرت بخارپز، چند قاشق آرد گندم، نمک، فلفل (قرمز و سیاه)، و مقداری پنیر پیتزای رنده شده را با هم خوب مخلوط کرده و ورز دهید. حالا استخوانهای ران مرغ را با این مواد روکش کنید بصورتی که شبیه ران مرغ شود. بعد بترتیب با آرد، تخم مرغ و پودر سوخاری آغشته کرده و در روغن داغ سرخ کنید
🥗🍔