❏هَمههَستآرزِويَم؛كهبِبينَـماَزتـوروئی
़़⊹⿻تِـنـهـٰا آرِزو نمي کنیـم بـیــٰائي
چون هَـمِـه میـدانَـنــد " ميآئي" ...
آرِزو میکنَـم وَقتي ميآئي
چَشمـٰانِـمـٰان
« شَـرمسـٰارِ نِـگـاهِ مِـهــربـانَت »
نَبـٰاشـَـد 💔⊹⿻
❏صَلّىَاْللّهُعَلَيْكَيااَباصـٰالِحَالْـمَـهْـديِ(عَجْ)
❍°•أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج
#امام_زمان
6.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💚نمــــاهنـــــــگ مهدوی
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_بریان_مجلسی😍😋
🔴 یه مرغ خیلی کوچیک رو خوب بشورید و نمک به داخل و روش بزنید. یه پیاز رو رنده و آبشو بگیرید. با زعفران و فلفل مخلوط کنید و به همه جای مرغ بزنید.با نخ ران ها رو ببندید تا موقع پخت باز نشه.2 ساعت تو یخچال بذارید. بعد روشو داخلشو تکه های کره بذارید چوب دارچین کمی رز ماری و برگ بو بذارید. در کیسه مخصوص فر که از هایپر ها و مخصوصا شهروند میتونید تهیه کنید بذارید خوب درشو ببندید و در ظرف مخصوص فر مثل پیرکس یا هر چی دارید بذارید.
در فر 180 درجه حدود 1 ساعت و نیم تا 2 ساعت که مرغ طلایی بشه بذارید. مرغتون خودش تو کیسه آب میندازه و باعث میشه بپزه.
هر سبزیجاتی که دوست دارید یا آبپز کنید یا گریل کنید و کنارش بذارید.
⭕️میتونید باهاش مرغ شکم پر هم درست کنید.
🍔🥗
#امام_زمان
🌱در نگاهم نقش می بندد نگاهت عاقبت
میشوم یکروز یارِ دلبخواهت عاقبت...
🌱حُسن یوسف ها و نرگس ها جوانه میزنند
زیر باران با نماز صبحگاهت عاقبت!
#العجلمولایغریبم
تعجیل در فرج مولایمان صلوات
عصرتون بخیر💐💐💐💐
#پیام_سلامتی
🌴خرما اولین و قوی ترین داروی ضد سرطان است !
جالب بدونید ، اگر هر شخص روزانه 10 الی 15 مغز بادام را با 3 تا 5 عدد خرما بخورد
تا آخر عمرش نه سایدگی استخوان سراغش می آید و نه آرترز میگیرد.
♡••♡••♡••♡••♡
مرغ پفکی
مواد لازم :
روغن زیتون : ۴ قاشق غذاخوری
ران مرغ : ۶ عدد بدون پوست
عصاره مرغ : ۱ عدد حل شده در ۱ پیمانه آبجوش
رزماری : ۴ شاخه
سیر : ۴ حبه
سیب زمینی پخته : ۳ عدد
پنیرموزارلا : ۲۲۰ گرم
آردگندم : ۱.۵ پیمانه
فلفل قرمز : ۱ قاشق چایخوری
پودرخردل : ۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ : ۴ عدد
پودرسوخاری : ۱۵۰ گرم پولکی
نمک و فلفل سیاه و سس کچاپ تند به مقدار لازم
طرز تهیه :
ابتدا ران های مرغ را آغشته به فلفل قرمز و نمک و فلفل سیاه کرده و داخل روغن زیتون با شعله ملایم سرخ می کنیم.
ران های مرغ سرخ شده را همراه با عصاره مرغ و سیر و شاخه های رزماری برای حدود یک ساعت می پزیم تا کامل آب آن خشک بشه.
بعد سرد شدن ران ها، استخوان ها را درآورده و گوشت باقیمانده را ریش ریش می کنیم و با سیب زمینی پخته و پنیرموزارلا رنده شده و نمک و فلفل مخلوط می کنیم.
و طبق فیلم دوباره روی استخوان های مرغ همراه با کمی پنیرموزارلا قرار می دهیم.
در نهایت آغشته به آردگندم و تخم مرغ و پودرسوخاری کرده و داخل روغن سرخ می کنیم.
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️ℒℴνℯ❤️
خدای خوبم
به تو چشم بسته ام
مرا در جای درست
میان آدم های درست...
برای انجام کارهای درست قرار بده...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نظم بخشیدن به کیسه پلاستیک های آشپزخونه حتما ببینید 😍👌