#حلوا_کفگیری #حلوا_زنجبیلی
۸۰۰گرم آرد سفید
۲۰۰گرم آرد نخودچی
۵۰۰گرم پودر قند
۲۰۰گرم کره
۲۰۰گرم روغن مایع
گردو بسته به کرمتون
هل ۳قاشق
زنجبیل ۴تا ۵قاشق
زعفران غلیظ۳ق
روغن مایع ۱سوم لیوان
گلاب ۳قاشق
آرد رو الک کنین و۴۵تا ۱ساعت تفت بدین با شعله ی کم
بعد آرد نخودچی رو اضافه کرده و یه ربع دیگه تفت میدیم کره و روغن رو اضافه خوب هم میزنیم * تو فیلم یادم رفته بنویسم من نوک قاشق چای خوری وانیل هم زدم *
میزاریم یه کم از داغی بیوفته وبعد پودر قند رو میریزیم وبا دستکش خوب ورز میدیم تا حلوا جمع بشه حلوا رو دوقسمت میکنیم به یه قسمت هل وزنجبیل وگردو میزنیم ورز میدیم حلوارو یه طرف ظرف جمع میکنیم فشار بدین تا منسجم بشه بعد با کفگیر به آرومی بردارین ودر بشقاب سرو بزارین.
قسمت زعفرانی زعفران وگلاب وروغن رو بریزین و ورز بدین دوباره یه طرف ظرف جمع وفشره کنین وبا کفگیر بردارین ودر بشقاب سرو بزارین . .نکته ها
یه کم از آرد بزارین دهنتون اگه به کامتون نچسبید یعنی آرد به اندازه تفت داده شده.
میتونین ۱۰۰گرم دیگه روغن اضافی بزنین وکمتر ورز بدین که در اینصورت حلواتون به تردی این حلوا نخواهد بود
برای حلوای زعفرانی کره قابل حذفه
اگه میخوایین حلوای زنجبیلی سفیدتری داشته باشین آرد نخودچی نزنین ولی آردنخودچی فوق العاده تردوخوشمزش میکنه .
به دلخواه میتونین حلوارو کف یه ظرف فشرده کنین و قالب بزنین .
🌟
7.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خوراک_دل_مرغ
دل مرغ یک بسته
قارچ ۱۰۰ گرم
پیازیک عدد
نمک وادویه به میزان لازم
رب گوجه یک قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ایی یک عدد
ابلیمو مقداری
دل مرغ روبعدتمیزکردن وشستن باپیازوادویه دوساعت میزاریم تاکاملاپخته بشه
9.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#خورشت_خلال_کرمانشاه👩🍳
موادی که برای ۴ نفر لازمه:
۲۵۰ گرم گوشت گوسفندی ریز تکه شده
۱۰۰ گرم خلال بادام
۳ تا ۴ ق غ زرشک مخصوص
۱ ق غ رب گوجه
لیمو عمانی ریز ۵ عدد
۱ تکه کوچک چوب دارچین
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه میران لازم
زعفران میزان لازم
روغن کرمانشاهی میزان لازم
گلاب و عرق هل دلخواه و به میزان لازم
🍃 #هلیله_سیاه
💦🍃هرکس بمدت یکسال هرروز صبح یک عدد هلیله سیاه زیر زبان بگذارد تاتمام شود موی سفید،سیاه میشود ومزاج راهم اصلاح میکند
✍🏻برای کم سویی چشم هم مفید است.
🔱برﺍﯼ "ﺁﺩﻣــﻬﺎ" ﺧــﺎﻃﺮﻩ ﻫﺎﯼ "ﺧـــﻮﺏ" ﺑﺴﺎﺯ.
🔱ﺁﻧﻘــﺪﺭ ﺑﺮﺍﯾﺸﺎﻥ "ﺧﻮﺏ" ﺑﺎﺵ
🔱ڪﻪ ﺍﮔﺮ ﺭﻭﺯﯼ ﻫﺮﭼﻪ ﺑﻮﺩ "ﮔﺬﺍﺷﺘـــﯽ" ﻭ "ﺭﻓـــﺘﯽ" ....!!
🔱ﺩﺭ "ڪﻨﺞ ﻗﻠﺒﺸــﺎﻥ" ﺟﺎﯾـے ﺑﺮﺍﯾﺖ ﺑﺎﺷﺪ ..
🔱ﺗﺎ ﻫﺮﺯڪَﺎﻫﯽ ﺑڪَﻮﯾﻨﺪ: "ڪـﺎﺵ ﺑـــﻮﺩ" ..!
🔱ﻫﺮﺯڪَاﻫﯽ ﺩﺳﺖ ﺩﺭﺍﺯ ڪﻨﻨــﺪ ﻭ ﺑﺨــﻮﺍﻫﻨﺪ "ﺑــﺎﺷـے" !
🔱ﻫﺮﺯڪَﺎﻫﯽ "ﺩﻟﺘﻨـڪَ" ﺑﻮﺩﻧﺖ ﺷﻮﻧﺪ ..
🔱ﻣﯽ ﺩﺍﻧﻢ "ﺳﺨـﺖ" ﺍﺳﺖ ...
🔱ﻭﻟـے ...ﺗﻮ "ﺧــﻮﺏ ﺑﺎﺵ...
#ترفند
چطور ماکارونی رو خوشمزه تر کنیم
وقتی ماکارونی پختید و بعد از کشیدن در ظرف مخصوص سرو ،کمی پنیر صبحانه روش رنده کنید،مطمئن باشید با این کار یک رشته ماکارونی هم ته ظرفتان باقی نخواهد ماند
#فرنی_دورنگ😋
مواد لازم:
شیر۳لیوان
آرد برنج۳ قاشق غذاخوری سرپر
نشاسته ذرت۱ قاشق غذاخوری سرپر
شکر۴ قاشق غذاخوری
گلاب۳ قاشق غذاخوری
زعفران۲ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه۴ قاشق غذاخوری کره۱ قاشق غذاخوری
پودرهل به مقدار دلخواه
برای درست کردن فرنی در یک قابلمه کوچک نشاسته ذرت، آرد برنج و شکر را به همراه شیر اضافه می کنیم و روی اجاق گاز روی حرارت متوسط قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم.
وقتی مایع فرنی کمی غلیظ شد حرارت را کم می کنیم و گلاب را به مواد اضافه می نماییم و مرتب هم می زنیم تا غلظت مایع بیشتر از قبل شود سپس کره و خامه را نیز می افزاییم.وبا همزن دستی هم می زنیم تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند فرنی آماده است. یک بخش را سفید نگه می داریم و بخش دیگر را پودر هل و زعفران می ریزیم و روی حرارت کم می گذاریم.برای یک دقیقه دیگر روی حرارت هم می زنیم تا فرنی زعفرانی هم آماده شود سپس در ظرف های یک نفره ابتدا از مایع فرنی سفید ریخته و سپس روی آن از مایع فرنی زعفرانی می ریزیم.فرنی ها را یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود یا به صورت گرم میل کنید.
5.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#یوفکای_تنبلونه_و_سه_سوته
مواد لازم
۴۰۰ گ خمیر یوفکا
۵۰۰ گ پنیر کاتیج(کوتیج)
۴ عدد تخم مرغ
۳۰۰ میلی لیتر شیر
۲۵۰ گ پنیر پیتزا
شوید و پیازچه خرد شده
🍂🍁
🕊❤️🕊
اگر درد را احساس کردی
#زنـده_ای
اما اگر درد دیگران را احساس کردی
#انسـانی
🕊چه زیبا گفت #مولانا
دنیا همه هیچ
و اهل دنیا همه هیچ
ای هیچ
برای هیچ
بر هیچ مپیچ
دانی که از آدمی چه ماند پس مرگ
عشق است و محبت است و
باقی همه هیچ
زندگیتون پـراز عـشق و محبت♥️
.