#پاناکوتا_وانیلی_و_شکلاتی
مواد لازم:
4 لیوان شیر
1و1/4 لیوان شکر
200 م ل خامه(1 بسته خامه صورتی)
4ق غ سرپر پودر ژلاتين
2ق غ سرپر پودر کاکائو
1ق چ وانیل
طرز تهیه:
ژلاتین رو روی چند ق آب سرد پاشیده تا حالت اسفنجی بگیره سپس بن ماری می کنیم و کنار میزاریم تا سرد بشه.شیر و شکر رو با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم میزاریم و مدام هم می زنیم تا شکر کاملا داخل شیر حل بشه.ژلاتین رو هم بهش اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کاملا با مواد مخلوط بشه.
خامه رو روی حرارت غیرمستقیم گذاشته تا یکم روان بشه، از مواد داخل قابلمه یه ملاقه برداشته و با خامه حسابی مخلوط می کنیم و حالا خامه رو به مایه اضافه می کنیم و هم می زنیم.حرارت رو خاموش کرده و مواد رو دو قسمت می کنیم. به یکی وانیل و به قسمت دوم پودر کاکائو اضافه می کنیم و هم می زنیم.قسمت وانیلی رو داخل قالب ساده گرد 20 سانت ریخته و داخل یخچال میزاریم تا ببنده.وقتی پاناکوتا وانیلی خودش رو کمی گرفت،کمی از پاناکوتا شکلاتی رو کف قالب شارلوت 22 سانت می ریزیم و داخل یخچال می زاریم تا نیم بند بشه.دقت کنید وقتی با انگشت امتحان می کنیم باید حالت چسبندگی داشته باشه، به این مرحله که رسید دوتا قالب رو از یخچال بیرون آورده و پاناکوتا وانیلی رو وسط قالب شارلوت نگه داشته و از مواد شکلاتی چند ملاقه اطراف اون می ریزیم.مجدد داخل یخچال گذاشته تا حسابی قسمت وانیلی فیکس بشه و در آخر بقیه مواد شکلاتی رو داخل قالب ریخته و قالب رو 4تا5 ساعت داخل یخچال می زاریم تا سفت بشه.
🌟
آن کس که بدم گفت، بدی سیرتِ اوست
وان کس که مرا گفت نکو، خود نیکوست
حالِ متکلّم از کلامش پیداست
از کوزه همان برون تراود که در اوست
#شیخ_بهایی
7.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک هویج و گردو
مواد لازم🔻
تخم مرغ دو عدد
ارد یک پیمانه
شکر دو سوم پیمانه
روغن مایع یک سوم پیمانه
هویج رنده شده ریز و خام یک پیمانه
وانیل نوک ق چ
پودر دارچین یک ق چ
بکینگ پودر یک ق چ
گردو خرد شده نصف پیمانه
برای کرم پنیری که درست کردنش اختیاری
صد گرم خامه صبحانه
سه ق پر پنیر ماسکارپونه یا خامه ای
چهار ق پودر قند و نوک ق چ وانیل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فرنی
آرد برنج سه قاشق
شکر شش قاشق
شیر سه و نیم پیمانه
گلاب دو قاشق غذاخوری
.
مانند داخل فیلم آرد و شکر را مخلوط کرده و شیر را کم کم به آن اضافه میکنیم تا گلوله گلوله نشود.
مدام روی حرارت متوسط هم میزنیم تا به غلظت دلخواه برسد.
دو دقیقه آخر در صورت دلخواه دو قاشق گلاب میزنید و برمیدارید.(که من نزدم)
من برای تزئینش فرنی رو با رنگ خوراکی مخلوط کردم و روی فرنی ریختم.
نوش جان ♥️
#نان
مواد لازم:
آب گرم ۷۵۰ گرم
آرد یک و نیم کیلو
مخمر آبجو خشک( یا همان مخمر نان) ۷ گرم یا مخمر آبجو تازه ۵ گرم
شکر ۲ قاشق چای خوری
نمک ۲ قاشق چایخوری
روغن ۲ قاشق غذاخوری
دستور تهیه:
آب را با مخمر آبجو ، شکر ، روغن و نمک مخلوط کنید. آرد را هم به تدریج اضافه کنید و ورز دهید. خمیر را به کاسه ای منتقل کنید ، روی آن را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و بگذارید تا دو برابر شود (حداقل برای دو ساعت). بعد از دو ساعت خمیر را ورز دهید و یک قابلامه را با یک پارچه بپوشانید ، کمی آرد بپاشید ، خمیر را به آن منتقل کنید و روی آن را با پارچه بپوشانید و بگذارید سه ساعت دیگر استراحت کند.
پس از سه ساعت، خمیر را مجدداً ورز دهید و قابلمه را با کاغذ روغنی یا پارچه های نازک تنظیف بپوشانید و خمیر را به آن منتقل کنید و با پارچه روی آن را بپوشانید و بگذارید دو ساعت دیگر استراحت کند.
بعد از دو ساعت، پارچه را برداشته و یک صلیب را روی خمیر برش داده و به مدت ۵٠ دقیقه پخت کنید. درپوش را برداشته و ١۵ دقیقه دیگر بپزید. (از قابلمه ای استفاده کنید که بتواند داخل اجاق شود) بعد از پخت ، نان را درون یک پارچه بپوشانید تا خنک شود و بگذارید چند ساعت استراحت کند. روز بعد ، شما یک نان کاملا خوشمزه خواهید داشت.
♥️
#کدو_شکم_پر
مواد لازم:
کدو سبز ۳ عدد
سیب زمینی آب پز ۴ عدد
ژامبون ۱۰۰ گرم
پنیر موزارلا یک بسته
آرد سوخاری ۲ قاشق غذاخوری
پنیر رنده شده ۲ قاشق غذاخوری
روغن( بهتره روغن زیتون باشه)
، نمک و فلفل
دستور تهیه:
کدوها را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید و داخل آن ها را تا جایی که می توانید خالی کنید. روی آنها کمی نمک و فلفل بپاشید و در یک سینی قرار دهید.
سیب زمینی های آبپز شده و پنیر موزارلا را به شکل نگینی خرد کنید. ورقه های ژامبون را هم خرد نمایید.
سیب زمینی،پنیر، ژامبون، روغن، آرد سوخاری، کمی پنیر رنده شده، نمک و فلفل را با هم خوب مخلوط نمایید.
کدوها را که حالا کمی نرم شده است با مواد پر کنید. آنها را در سینی فر مرتب بچینید و روی آن آنها کمی پنیر رنده شده و روغن بریزید. آنها را در فر به مدت ۳۰ دقیقه و در دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد بپزید. دما و زمان پخت بستگی به نظر شما دارد بنابراین فرایند پخت را تا زمانی ادامه دهید که کدو از حالت خامی خارج شود.
کدوی شکم پر شما آماده است .
نوش جان ♥️
♥️
#نون_پنجره_ای🌸
▫️🌸آرد قنادی یک پیمانه
▫️نشاسته گل نصف پیمانه
▫️تخم مرغ سه عدد
▫️گلاب یک سوم پیمانه
▫️شیر دوسوم پیمانه
▫️وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
🔸ابتدا نشاسته وگلاب وشیروخوب مخلوط میکنیم تا یکدست بشه بعد وانیل ویکی یکی تخم مرغهارو اضافه میکنیم حالا آرد وکم کم اضافه ومخلوط میکنیم وسپس ازصافی رد میکنیم
بک ظرف ومیزاریم روی حرارت وروغن میریزیم واجازه میدیم گرم بشه سپس قالب ومیزاریم داخل روغن تاگرم بشه وبعد داخل مایه شیرینی میزنیم ودر روغن سرخ میکنیم(هایلایت نون پنجره ای وببینید متوجه میشید) وسپس روی دستمال گذاشته تاروغنش کشیده بشه بعدازخنک شدن روی اونها پودرقند الک میکنیم
سعی کنید ظرفتون کوچیک باشه تادرمصرف روغن صرفه جویی کنید
قالب نباید زیاد داغ بشه چون مواد به قالب نمیچسبه
شیرباید سردباشه تانشاسته کاملاحل میشه
❁🍟🥦🍔
#ناگت_مرغ 😍😍
سینه مرغ پانصد گرم
پنیر پیتزا صد گرم
پنیر پارمسان صد گرم
سس خردل دو ق.غ
پیاز یک عدد متوسط
پودر سیر نصف ق م
نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و روغن مقداری
پودر سوخاری یک لیوان
تخم مرغ سه عدد
سینه مرغ رو به همراه پیاز چرخ کردم. بهش پنیر پیتزا، پارمسان، سس خردل، ادویه و یه تخممرغ اضافه کردم و خوب میکس کردم تا خمیر چسبناکی بدست بیاد.
تخممرغهای باقی مونده رو تو یه ظرف جدا کاملا هم زدم تا زرده و سفیده مخلوط شن.
با دستکش مقداری از خمیر ناگت رو برداشتم و تو دست شکل دادم (اگه دوس دارید با قالب شکل بدید)
ناگت رو اول به تخممرغ همزده و بعد به پودر سوخاری آغشته کردم و بعد توی روغن داغ سرخ کردم