♥️❤️❤️متنی فوق العاده و پر انرژی برای افراد فوق العاده و پر انرژی💜💜💜
هيچكس را در زندگی مقصر نمی دانم...
از خوبان "خاطره"
و از بدان "تجربه"
میگیرم...!
بدترین ها "عبرت" میشوند...!
وبهترین ها"دوست"
حرف اشتباهیست كه ميگويند...
با هر كس بايد مثل خودش رفتار كرد.
اگر چنين بود!!!
از منيت و شخصیت هر كس چيزى باقى نميماند.
هركس هر چه به سرت اورد فقط خودت باش.
اگر جواب هر جفايى بدى بود.
داستان زندگی ما خالى از ادم های خوب بود.
اگر نميتوانى ادم خوبه ى زندگي كسى باشى.
اگر براى ياد دادن تنها همان خوبى هايى كه خودت بلدى ناتوانت كردند
اگر همان اندك مهربانيت را از بر نشدند.
اگر خوبى كردى و بدى ديدى.
كنار بكش!!!
اما بد نشو...
زيرا اين تنها كاريست كه از دستت بر ميايد.
مهم نيست با تو چه كردند.
تو قهرمان زندگی خودت بمان
تو ادم خوبه ى زندگی خودت باش
با وجدانت اسوده بخواب.
سرت را پيش خدايت بالا بگير.
و بخاطر همه چیز شاکر باش..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده برای گوگولی کردن قاب گوشی💙📱
خوشمزه ترین و راحت ترین دستور نون خرمایی رو آوردم براتون
#نان_خرمایی #بدون_فر
🌺مواد لازم برای خمیر
آرد ۳پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
شیر نصف پیمانه
ماست پرچرب نصف پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
شکر ۴ ق غ
پودر خمیر مایه ۱ ق غ سر صاف
وانیل ۱/۲ ق م
بکینگ پودر ۱/۲ ق غ
🌺مواد لازم برای مغز نان
خرما حدودا ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم میشه بیست تا دونه
گردو خرد شده ۳ عدد
پودر دارچین ۱/۲ ق غ
کره ذوب شده ۲۵ گرم
گلاب ۱/۴ پیمانه
🌺مواد رومال نان
زرده تخم مرغ ۱عدد
وانیل نوک ق م
کنجد به میزان لازم
🔹معیار اندازه گیری لیوان دسته دار فرانسوی🔹
🔹برای تهیه خمیر طبق ویدئو عمل کنید این خمیر احتیاجی به ورز دادن نداره و در حدی که خمیر عمل بیاد کافیه. به راحتی وسط ظرف جمع میشود به هیچ عنوان آرد اضافی به خمیر اضافه نکنید و با دست چرب شده خمیر را وسط ظرف جمع کرده و نیم ساعت در محیط استراحت میدهیم
🔹اگر خرما پوست ضخیمی داشت آن را جدا کنید
🔹کره را به صورت ذوب شده و گرم به خرما اضافه کنید
🔹مواد را هم بزنید تا به صورت خمیری شود
🔹برای تقسیم کردن مواد خرمایی اگر چسبنده بود دستتان را کمی خیس کنید تا به راحتی مواد را در دستتان گرد کنید.
توجه:
داخل تابه چرب شده روی حرارت ملایم به بالا حدود یک رب تا بیست دقیقه زمان نیازه
حتما شعله پخش کن بزارید از قبل هم روشن کنید. فویل یا دم کنی یادت نره.
🔹دمای فر ۱۸۰درجه و به مدت ۱۵تا ۲۰دقیقه
اگر سطح نان هنگام پخت طلایی نشده بود شعله پایین را خاموش کرده و شعله بالا را به مدت ۳_۵ دقیقه روشن میکنیم تا سطح نان ها کاملا طلایی شوند
🔹مدت زمان پخت را رعایت کنید و ماندن بیش از اندازه نان در فر باعث خشک شدن نان میشود
🔹بعد از پخت نان را در ظرف دربسته نگهداری کنید.
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بزرگ و کوچیک عاشق این غذا میشن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♥️ℒℴνℯ♥️
💕اینم دوستت دارم به ٢۵زبان دنيا😍
💕افغانی : صدقه توشونم
💕انگلیسی : ای لاو یو
💕ایتالیایی : تی آمو
💕اسپانیایی : تی کویرو
💕آلمانی : ایش لیبه دیش
💕البانی : ته ته دوه
💕ترکی : سنی سویوروم
💕پرتغالی : او ته امو
💕چینی : وو آ نی نی
💕چکی : میلو جی ته
💕روسی : یاتبیا لیو بلیو
💕ژاپنی : آیشیتریو
💕سوئدی : یاگ السکار دای
💕صربستانی : ولیم ته
💕عربی : انا یحبک
💕فارسی : دوست دارم
💕فرانسوی : ژ ت آیمه
💕فیلیپینی : ماهال کیتا
💕کره ای : سارانگ هیو
💕لهستانی : کوهام چو
💕مجارستانی : سر تلک
💕ویتنامی : آن یه و ام
💕یونانی : سغه پو
💕یوگسلاوی : یا ته وولیم
💕گرجی : شن توی می قرص
💕بفرما رفتم تحقیق کردم که
💕به ٢۵ زبان بگم دوستتون دارم💋😘
💕بفرست واسه همه اونایی
💕که دوستشون داری😍😘💗💋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تعداد قندهای موجود در انواع خوراکی ها (☝️)
خیلی دقت کنیم توی موادغذایی که قراره با لذت نوش جان کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رشته پلو با مرغ😍
مواد لازم👇
برنج: ۴پیمانه
مرغ کامل: ۱کیلویی
رشته پلویی: ۲۰۰گرم
پیاز: ۲عدد بزرگ
کشمش: به مقدار دلخواه
هویج،آلو،سیر برای پخت مرغ
نمک،فلفل سیاه،پولبیبر: به مقدار لازم
قرص مرغ: نصف
آب نصف لیموترش
زعفرون
زرشک و خلال پسته برای تزئین
سفید کردندندان در خانه😍😍
یک قاشقِ چایخوریاز جوششیرینرا و
"نمک دریا را" با اندک آب در یک
ظرفِ کوچک مخلوط کرده تا خمیر نازک
ایجاد بشه از مسواک واسه مالیدنخمیر
رویدندانہایت استفاده کن و به
آرامی، به مدت ۲ دقیقه مسواک بزنید و
بعد با آب بشویید و "بعد از آن شبیه به"
همیشه، با خمیردندان و مسواک
"مسواک بزنید کافیه"
#ترکیب_رنگ
#بیجورکا
🌸🍃🌸
پایه10
عروسکی8.531
+بیسکویتی8.73
+طبیعی10.0+
واریاسیون بنفش
🎀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☕️ســـلام
🍁صبح آدینه تون
☕️بانشاط و پراز رحمت وبرکت
☕️امیدوارم آسمون
🍂زندگیتون پرنور باشه
☕️وپراز نغمه های عاشقانه
☕️و حس خوشبختی
🍁همه حال همراهتون باشه
صبح زیباتون بخیر🍁☕️🍂
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
مهربانان سلام🌼🍃
امروزتون بینظیر و سرشار از
نغمه خوش زندگی
روز و روزگار بر وفق مرادتون
روزتون پر از خوشی🌼🍃
و لحظات زندگیتون
پر از شادی
سلام صبح بخیر🌼🍃
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🦋 وسایل مورد نیاز برای میکاپ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چایی ریخته روفرش نگران نباش
#ترفندخانه_داری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده #چیدمان
👉بفرست واسه دوستت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_بدون_فر
کیک بدون فر
مواد لازم🔻
⦁ 1 لیتر (4 فنجان) شیر ؛
⦁ 2 زرده تخم مرغ
⦁ 60 گرم (1/2 فنجان) آرد ؛
⦁ 30 گرم (1/4 فنجان) پودر کاکائو؛
شکر قهوه ای
⦁ 100 گرم (1 فنجان) شکلات تلخ ؛
g 100 گرم (1/2 فنجان) شکر؛
⦁ 60 میلی لیتر (1/4 فنجان) آب سرد ؛
crack بیسکوییت ساده
⦁ فندق خورد شده
طرز تهیه🔻
1. شیر ، شکر ، کاکائو ، آرد و شکر قهوه ای را هم بزنید. حدود 10 دقیقه یا تا زمانی که غلیظ و حباب شود ، روی حرارت متوسط کم بپزید.
2. کره ، شکلات و زرده تخم مرغ را داخل مخلوط پودینگ بریزید. در یک کاسه جداگانه بریزید ، آن را بپوشانید و کنار بگذارید تا کاملاً خنک شود.
3. پودینگ سرد را با آب سرد بزنید.
4. 6 عدد بیسکوییت ساده را در 6 فنجان یا کاسه کوچک قرار دهید ، روی آن مخلوط شکلات بریزید تا هر قالب 2/3 از بالا پر شود. یک بیسکوییت دیگر اضافه کنید و هر قالب را پر کنید تا بالا. قبل از سرو ، فندق را روی آن قرار داده و برای مدت 2-3 ساعت خنک کنید
امیدوارم درست کنید و حسابی لذت ببرید.
#کیک_نارنگی 🍊🍰
آرد دو پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
شکر یک پیمانه
روغن نصف پیمانه
آب نارنگی سه چهارم پیمانه
زِست نارنگی یک ق مرباخوری(رنده پوست نارنجی نارنگی)
بکینگ پودر ۲ ق چ
وانیل نوک ق چ
🍴
فر رو با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید .
قالب ۲۰ سانتی رو با کره چرب و آرد پاشی کنید و توی فریزر بزارید .
تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن برقی دور تند حدود ۷ دقیقه بزنید تا کاملا سبک و کشدار بشه.
روغن رو اضافه کنید و یک دقیقه با دور کند هم بزنید ، آب نارنگی و زِست رو اضافه و هم بزنید .
آرد و بکینگ پودر رو سه بار الک کنید و توی سه مرحله به مواد بالا اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید .
مواد رو توی قالب بریزید و توی فر بزارین به مدت ۵۰ دقیقه ، بعد با خلال دندان تست کنید اگر نچسبید از فر در بیارید .
کمی که خنک شد از قالب در بیارین و روی توری بزارید تا کاملا خنک شه و بعد با یه فنجون چایی توی این هوای سردِ بارونی لذتش رو ببرین ..🤗🥰😋