فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺فنجانی مكث و☕️
💖لحظہای سكوت
🌺بہ احترام نام
💖قشنگ دوست
🌺آنان كہ ز ما دور
💖ولی در دل و جانند
🌺بسیار گرامیتر از
💖آنند كہ بدانند
🌺عصر بخیر عزیزانِ مهربان
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با چنگال دامن پلیسه بدوز😇
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش شکلات شونیز خونگی
🌷عاشقان وقت نماز است اذان میگویند
رب ما بنده نواز است
اذان میگویند.
🌸دعا جهت سلامتی و تعجیل فرج فراموش نشود.
ﺍَﻟﻠّﻬُﻢَّ ﺍﺭْﺯُﻗْﻨﻰ ﺷَﻔﺎﻋَﺔَﺍﻟْﺤُﺴَﻴْﻦِ ﻳَﻮْﻡَﺍﻟْﻮُﺭُﻭﺩِ
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لقمه مکزیکی😍😋
مواد لازم
یک پیاز متوسط🧅
نصف یک عدد فلفل دلمه🫑
پنیر خامه ای سه ق غ خ🧀
سینه مرغ پخته نصف یک عدد🍗
خمیر یوفکا🫓
سیر دو حبه🧄
جعفری خرد شده🍀
.نکته مهم حتما باید از دو ورق از ورقه های یوفکا استفاده کنید
♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چهارمدل_سالاد🥗🌮🥙😍😋
مواد لازم:
سالاد اندونزی:
کلم سفید ریز رنده
کلم بنفش ریز رنده
هویج خام رنده شده ۱ عدد
کالباس خرد شده
مخلوط سبزیجات آماده شامل نخود فرنگی، هویج و ذرت که از سوپر مارکت میتونید بخرید
خیارشور خرد شده دو عدد
برای سس:
دو ق غ ماست+ دو ق غ مایونز+ فلفل سیاه + آبلیمو تازه دو ق غ
سالاد ماکارونی:
ماکارونی پخته آبکش شده
خیارشور دوعدد
هویج رنده شده خام یک عدد
فلفل دلمه ای خرد شده نصف یک عدد
کالباس خرد شده ۵ برگ
مخلوط سبزیجات
سس مایونز + ماست + فلفل به میزان لازم
سالاد لبو(رژیمی) :
لبو پخته شده دو عدد نگینی
کاهو ریز خرد شده
ذرت پخته شده
یک حبه سیر خام
آب لیمو ترش یک ق غ
یک ق غ ماست پر چرب
شوید یک ق غ
سالاد اسفناج رژیمی:
بیبی اسفناج ۵۰ گرم
گردو ۸ عدد
انار به دلخواه
پرتقال یک عدد خرد شده
پنیر خامه ای توپی شده
🌟
هدایت شده از تبلیغات عجایب
** ✅مادر شوهرم دستشویی حمومش رو جوری تزیین کرده بود که انگار تازه عروسه
از دستشوییش بوی گل و گلاب میاد، بر خلاف دستشویی ما که جرات نداریم درشو باز کنیم😷😷
یواشکی عکس گرفتم گذاشتم 😱
https://eitaa.com/joinchat/3199074351Cd25755c255
❌ خواهشن زود ببینید میخوام بردارم، الان جاریم میبینه گزارش میده
**
🦄 #ترفند_آرایشی 💜
صورت خود را با یخ بشویید نه تنها پوست راپاکسازی خواهد کرد بلکه باعث درخشندگی پوست نیز میشود.
┄┅┄┅✶💞✶┄┅┄┄
.
🦄 #ترفند_آرایشی 💜
صورت خود را با یخ بشویید نه تنها پوست راپاکسازی خواهد کرد بلکه باعث درخشندگی پوست نیز میشود.
┄┅┄┅✶💞✶┄┅┄┄
.
#خورشت
#خورشت_سیب
مواد لازم:
پیاز دو عدد متوسط 🧅
سیب درختی خرد شده نصف یک سبد متوسط 🍎
آلبالو یک سبد کوچک 🍒
گوشت چرخی یک بسته(به اندازه خانواده)
ادویه ،زردچوبه،فلفل ،نمک به اندازه لازم.
رب گوجه 2 قاشق غذاخوری
رب انار 3 یا 4 قاشق غذاخوری (مقدار لازم)
شیره انگور مقدارلازم
اب 3 لیوان
طرز تهیه:
ابتدا پیاز رو سرخ کرده،ادویه جات ورب گوجه رااضافه کرده سپس گوشت ،بعد آلبالو،بعد سیب را به ترتیب تفت داده.ورب انار با شیره و سپس آب را اضافه کرده ودرب زودپز را بسته وبه مدت 15 دقیقه میپزیم.بعد از بازکردن درب زودپز مزه غذا را چک کنید وبه اندازه رب انار ویا شیره به آن اضافه کنید.نوش جوون😋
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
#خشک_کردن_آلو
برای خشک کردن الو قابلمه مناسب با حجم الوها رو انتخاب کنید پر از آب کنید و روی شعله بزارین وقتی جوش آمد برای پنج کیلو الو یک لیوان پر شکر بریزین وبعد الوها رو داخل قابلمه ریخته وقتی پوست الو ترک خورد یعنی مثل کویر خشک ترک میخوره ،آبکش کنید بنشینید با حوصله پوست الوها رو جدا کنید داخل سینی بچینید وروش یک پارچه توری بندازین و بزارین جلوی آفتاب دو تا سه روز طول می کشه تا خشک بشه فقط یادتون نره که روزی چند بار الو ها رو زیر و رو کنید یا برگردونید که تمام اطراف الو کاملا خشک بشه👌🏼😋
پ ن:پارچه توری برای جلو گیری از ورود حشرات هست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش اسموتی ترکیبی😋🍹
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چهارمدل_سالاد🥗🌮🥙😍😋
مواد لازم:
سالاد اندونزی:
کلم سفید ریز رنده
کلم بنفش ریز رنده
هویج خام رنده شده ۱ عدد
کالباس خرد شده
مخلوط سبزیجات آماده شامل نخود فرنگی، هویج و ذرت که از سوپر مارکت میتونید بخرید
خیارشور خرد شده دو عدد
برای سس:
دو ق غ ماست+ دو ق غ مایونز+ فلفل سیاه + آبلیمو تازه دو ق غ
سالاد ماکارونی:
ماکارونی پخته آبکش شده
خیارشور دوعدد
هویج رنده شده خام یک عدد
فلفل دلمه ای خرد شده نصف یک عدد
کالباس خرد شده ۵ برگ
مخلوط سبزیجات
سس مایونز + ماست + فلفل به میزان لازم
سالاد لبو(رژیمی) :
لبو پخته شده دو عدد نگینی
کاهو ریز خرد شده
ذرت پخته شده
یک حبه سیر خام
آب لیمو ترش یک ق غ
یک ق غ ماست پر چرب
شوید یک ق غ
سالاد اسفناج رژیمی:
بیبی اسفناج ۵۰ گرم
گردو ۸ عدد
انار به دلخواه
پرتقال یک عدد خرد شده
پنیر خامه ای توپی شده
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_مشهدی
مواد لازم:
آرد 500 گرم
کره 200 گرم
پودر قند 120 گرم
تخم مرغ 2 عدد
شربت 1 چهارم پیمانه
بکینگ پودر 1 قچ
پودر هل 1 دوم قچ
مارمالاد، عسل، پودر پسته به دلخواه
مواد لازم برای شربت:
شکر 1 پیمانه
آب 1 دوم پیمانه
گلاب 1 دوم پیمانه
طرز تهیه:
قبل از هر کاری شربت را آماده میکنیم، به این صورت که همه مواد را باهم مخلوط و روی حرارت ملایم به مدت بیست دقیقه میگذاریم بجوشد، بعد از روی حرارت بر میداریم تا خنک شود...
کره و پودر قند را با همزن میزنیم تا خوب مخلوط شود،بعد پودر هل و یکی یکی تخم مرغ ها را اضافه میکنیم و با همزن میزنیم، شربت را اضافه و دوباره با همزن میزنیم تا خوب مخلوط شوند، آرد و بکینگ پودر رو به مایه اضافه و با دست شروع میکنیم به مخلوط کردن و مقداری ورز میدهیم، خمیر را داخل کیسه فریزر به مدت پانزده دقیقه در محیط آشپزخانه استراحت میدهیم...
خمیر را پهن کرده، به قطر چند میلی متر بازش میکنیم و بعد هم قالب میزنیم، خمیر زیر شیرینی رو قالب ساده و خمیر روی شیرینی رو با قالب میان تهی...
در سینی فر میچینیم، بعد در طبقه وسط فر قرار میدهیم با دمای 175 درجه به مدت 15 دقیقه...
بعد از پخت یک طرف شیرینی ها را مارمالاد میمالیم و حالا جفت شیرینی ها رو روی هم قرار میدهیم در آخر هم برای تزیین از مغزهای دلخواه روی شیرینی استفاده میکنیم میتوانید کمی عسل روی شیرینی بمالید تا مغزها جدا نشوند. من برای تزئین از شکلات بنماری و پودر پسته استفاده کردم.
نوش جان
نکته:
من به جای شربت از عسل طبیعی استفاده میکنم...
(یک چهارم پیمانه عسل)
داخل کلیپ من از نصف مواد استفاده کردم....
🌟
ایده های بانوان
#فلافل .
#فلافل
طرزتهیه: 🥙🥙
اول اینکه نخود را از دو روز قبل خیس می کنم و بارها آبشو عوض می کنم طوری که جوانه خیلی کوچکی گوشه نخود میزنه که کلسیم نخود را چندین برابر می کنه و مغز نخود خوب خیس میخوره.
من سیصد گرم نخود خام خیس میدم بعد توی آبکش می ریزم تا آب اضافه خارج بشه و سپس با دندانه ریز چرخ گوشت به همراه دو حبه سیر و یک سیب زمینی آبپز متوسط که باعث میشه بافت لطیفی داشته باشه نخود تنها خیلی خشک میشه فلافل و یک پیاز متوسط چرخ می کنیم.
اگر چرخ شما دنده ریز نداشت دو بار چرخ کنید من ایندفعه با غذا ساز استفاده کردم بعد پودر زیره سبز و پودر تخم گشنیز و پودر انبه و فلفل در حدی که تند بشه چون فلافل باید تند باشه و ادویه فلافل که عطاریها دارن اگر نبود اشکالی نداره و نمک و بعضی ها بیکینگ پودر میزنن یا اصلا چیزی نمیزنن ولی من یک قاشق غذاخوری مایه خمیر فوری مستقیم می ریزم روی نخود چرخ شده و مواد را مخلوط می کنم. این بار بیکینگ پودر زدم اگر مواد سفت بود خیلی کم آب معمولی اضافه کنید و پوره یه گوجه که فلافل شما خوش رنگتر می شه. مواد نه سفت و نه شل باشد و سر ظرف را ببندید و حدود دو ساعت استراحت دهید و توی ظرف کوچک روغن خوب که داغ شد فلافل را قالب بزنید و توی روغن شناور سرخ کنید در حدی که رنگ دلخواه خودتان است من طلایی بشه بر می دارم.
روی دستمال آشپزخونه می زاریم تا اضافه روغن گرفته بشه. این مقدار مواد حدود سی تا فلافل میده البته بستگی به سایز قالب داره.
✔ نکته
اگر فلافل شما وا رفت یا ترک زیادی خورد زمان سرخ کردن کمی آرد نخود خام اگر نبود آرد معمولی اضافه کنید.
👈🏻 سس طحینه
سس های زیادی واسه سرو همراه فلافل هست ولی من فقط این سس را دوست دارم سس عربی است و توی کویت همیشه همراه ساندویچ فلافل این سس سرو میشه حدود یک لیوان ماست معمولی نسبتاً سفت را با سه قاشق غذاخوری ارده و آب نصف یه لیمو خوب مخلوط کنید و نمک بزنید و پوره یه حبه سیر و مخلوط کنید و روی فلافل بریزید و میل کنید ماست کمی سفت باشه بهتره.
✔ توی کشورهای عربی به همراه نخود باقالی را هم چرخ می کنن خیلی خوشمزه میشه من فصل باقالی تازه یه مشت باقالی را بدون پوست می کنم و همراه نخود چرخ می کنم و همچنین تخم گشنیز درسته هم کمی قاطی مواد می کنن و در صورت تمایل کنجد هم می زنم
🌟
#_ماست_خیار_یونانی🥣
▫️خیار (بدون تخم) ۱ عدد
▫️ماست یونانی ۴۵۰ گرم
▫️آب لیمو ترش ۲ قاشق سوپ خوری
▫️سیر (ریز خرد شده) ۱ حبه
▫️شوید ریز شده ۱ قاشق چای خوری
▫️سرکه سیب ۲ قاشق چای خوری
▫️پنیر فتا (خرد شده) ۶۰ گرم
▫️نمک ۱ قاشق چای خوری
✍️خیار ها را از طول نصف کنید. با یک قاشق تخم ها را بیرون بیاورید و دور بریزید. سپس خیار را رنده کنید. خیار رنده شده را روی یک پارچه ی آشپزخانه یا حوله ی کاغذی پخش کنید. روی آن ۱/۴ قاشق چایخوری نمک بریزید. بگذارید حداقل ۱۰ دقیقه بماند. سپس گوشه های پارچه را بگیرید و مایع را از داخل خیارهای رنده شده تا حد ممکن بچلانید. در یک کاسه ی متوسط، خیار چلانده شده را با ماست، آب لیمو ترش، سرکه ی سیب، شوید خرد شده، سیر و پنیر فتا مخلوط کنید. با ۳/۴ قاشق چایخوری نمک مزه دار کنید و بچشید و طبق ذائقه نمک را تنظیم کنید. ما ۱ و ۱/۴ قاشق چایخوری نمک استفاده کردیم. بلافاصله سرو کنید و یا اگر زمان دارید در ظرف ماست و خیار را بگذارید و آن را ۲تا ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم بیندازد.
. 👨🍳