دمپخت مرغ
ابتدا یه پیمانه برنج رو خیس کردم گذاشتم کنار
بعد من چون مرغم زیاد بود ی پیاز بزرگ رو خلال کردم و سرخ کردم بعد سرخ شدن بهش زرد چوبه زدم و تفت دادم بعد تیکه های مرغ رو اضافه و دوباره تفت دادم حرارت باید خیلی کم باش ادویه ها رو اضافه کردم نمک زردچوبه فلفل سیاه پودر دارچین پودر زنجبیل پودر پاپریکا برگ بو و چوب دارچین همه رو با هم تفت دادم و بعد دو قاشق رب گوجه زدم و ی کوچولو دوباره از همون ادویه ها زدم همه ک با هم تفت داده شدن و رب هم یکم سرخ شد دو پیمانه و نیم بهش آب زدم ب جوش ک اومد حرارت کم کردم ک مرغ کلا پخته بشه
بعد ک مرغ پخت برنج ک از قبل خیس شده رو آبش رو میگیرم و ب مرغ اضافه میکنم و حرارت رو زیاد ک آبش کلا کشیده بشه وقتی دیگه آب نداشت حرارت کم که دم بکشه من وقتی خاستم بزارم دم بشه چون میخواستم ته دیگ داشته باشه قابلمه رو عوض کردم و ته قابلمه ی نون محلی خیلی نازک داریم اونو گذاشتم و برنج رو روش ریختم ک دم بکشه شما میتونید ک قابلمه رو عوض نکنید
نوش جان
7.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
من اومدم با یه دستور لازانیا خوشمزه برای مهمونیا که خیلی عالیه و نیازی به برش نداره😍
۱۲ عدد ورق لازانیا
۳۰۰ گرم گوشت چرخکرده
۱ عدد پیاز
۱ عدد فلفل دلمه
نصف لیوان پوره گوجه فرنگی
نمک،فلفل،آویشن به مقدار لازم
پنیر پیتزا
برای سس بشامل:
۲ ق غ کره
۲ ق غ آرد
۳ فنجان شیر
نمک فلفل سیاه
مقداری پنیر
ابتدا پیاز رو سرخ میکنیم و کمی که سرخ شد گوشت چرخکرده رو اضافه کرده و سپس فلفل دلمه و پوره گوجه فرنگی رو بریزین و هم بزنید و صبر کنید تا اب گوجه خشک شود و نمک و فلفل و آویشن رو اضافه کنید
داخل ظرفی کره و آرد الک شده رو روی حرارت بذارین و هم بزنید مقداری که رنگ آرد زرد شد شیر رو به آرامی اضافه کنید و نمک و فلفل رو ریخته تا زمانی که به جوش بیاید و غلیظ شود هم بزنید
لازانیا رو در آب جوش در حدود ۸ دقیقه بذارید(بیشتر شه خراب میشه و میشکنه)
هر ورق رو سس بشامل بزنید و سپس مواد گوشتی و پنیر ریخته رول کنید و داخل ظرف بچینید و سس بشامل رو روش بریزید و پنیر پیتزا قرار بدین و در فر ۱۷۰ درجه از قبل گرم شده به مدت چهل الی پنجاه دقیقه قرار بدین
🌟
8.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بامیه_صبحانه
2 تخم مرغ ، بزرگ
1 فنجان آرد همه منظوره
1 قاشق چایخوری دارچین ، آسیاب شده
1 قند دارچین
3/4 فنجان چیپس شکلات تیره
2 قاشق غذاخوری شکر گرانول
1/4 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل ، خالص
1 روغن نباتی
6 قاشق غذاخوری کره
3/4 فنجان خامه سنگین
1 فنجان آب
╰─ঊঈঊঈঊঈঊঊঊঈঊঈ─╯
عصر قشنگتون بخیر
همراه آرامشی وصف نشدنی
و لحظه لحظه زندگیتان
مملو ازعشق ومحبتی خدایی
آرزو میکنم امروزتون
زیباتر از هر روز🌺🌺
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
・・・ #شیر_طالبی_مخصوص
مواد لازم:
طالبی :•: یک عدد متوسط
شیر :•: 2 پیمانه
شکر :•: به میزان لازم
یخ خرد شده :•: به مقدار لازم
بستنی :•: به دلخواه
آموزش دستور تهیه و مواد لازم شیر طالبی مجلسی خوشمزه و خانگی
طرز تهیه #شیر_طالبی
برای تهیه شیر طالبی ابتدا #طالبی را بشورید و پوست آن را بگیرید و در ابعاد نسبتا کوچک خرد کنید و در ظرفی تخت مثل سینی که لبه داشته باشد بریزید که روی هم کوه نشوند
بعد سینی را در فریزر قرار دهید به مدت 30 دقیقه بعد طالبی #یخ_در_بهشتی شده را در مخلوط کن بریزید و شیر ، شکر و یخ را نیز به آن اضافه کنید در مخلوط کن را ببندید و بگذارید خوب مواد میکس شوند.
اگر کالری شیرطالبی برایتان مهم نیست و دوست دارید #طعم #عالی تری را تجربه کنید از بستنی #سنتی یا #بستنی_طالبی و خامه نیز استفاده کنید و #نوش_جان کنید.
این #نوشیدنی #خوشمزه و #گوارا را می توانید در تابستان ها به جای چای و نوشیدنی های گرم استفاده نمایید و از ان در کنار #خانواده لذت ببرید. از .
.
👨🍳
5.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
)جوجه داریم در ۳ طعم
دوست قشنگم پیشنهاد میکنم سیوش کن
بوقت نیاز دم دستت باشه
من عاشق هر ۳ طعمش شدم
جوجه عشایری داریم
که با
مقداری
رب
سرکه
زنجبیل
پودر زیره
تخم گشنیز
فلفل
نمک
روغن
و در آخر آبلیمو اضافه کنید
🌟