eitaa logo
ایده های بانوان
9.1هزار دنبال‌کننده
31.2هزار عکس
32هزار ویدیو
110 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 #مدیر👇 @Hossein_Hajivand تبلیغات هزینه ای (شرایط👇 http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
خورش_تره برای این نوع خورشت معمولا از لوبیای سفید یا چیتی استفاده میکنن میتونید از گوشت گوساله یا گوسفندی هم استفاده کنید من از گوشت گوساله استفاده کردم اگه از گوشت گوسفندی استفاده میکنید گوشت ولوبیا رو همزمان بپزید ولی گوشت گوساله دیر پز تره نیم پز که شد لوبیای خیس شده اضافه کنید گوشت گوسفندی یا گوساله ۴۰۰ گرم لوبیا یک پیمانه تره ۳۰۰ تا ۳۵۰ گرم پاک شده وخرد شده (تره سبزی خوردن) لیمو عمانی چند عدد رب یک قاشق سرپر روغن ،نمک،فلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه به میزان لازم چند قاچ گوجه فرنگی در صورت تمایل اختیاریه میتونید نزنید یک قاشق مرباخوری گرد لیمو در صورتی که ترشیش کم باشه‌دیدید ترشی با لیمو عمانی خوبه نریزید لوبیا رو شب خیس کنید یکی دو بار آبشو عوض کنید یک عدد پیاز نسبتا بزرگ را خرد کنید وتفت بدید گوشت رو بهش اضافه میکنیم تا با هم سرخ بشن وقتی که سرخ شد زردچوبه میزنیم وباهاش تفت میدیم آب جوش را به اندازه ای میریزیم تا تماما روی گوشت رو بگیره(کمی بیشترهم) ودرشو میزاریم تا گوشت نیم پز بشه لوبیا رو اضافه کنید و دوباره درشو بزارید در این فاصله تره رو تفت میدهیم کمی‌روغن میریزیم وسرخ میکنیم به اندازه سبزی قورمه سبزی سرخ نمیشه بعضیا سرخ نمیکنن همین جوری میریزین من سرخ میکنم وقتی سرخ شد یک قاشق رب هم باهاش تفت بدید نیم ساعت اخر همراه چند عدد لیمو ،نمک،فلفل سیاه وفلفل قرمز وبریزید تو خورشت وبزارید بپزه وجابیفته وقتی خورشت پخت چند قاچ گوجه فرنگی به همراه یک قاشق مرباخوری گرد لیمو بهش اضافه کنید حدود ده دقیقه بپزه کافیه خورشت کاملا جا افتاده ونوش جان بفرمایید چاشنی این خورشت معمولا آبغوره یا گرد لیمو عمانی ست بعضیا آبلیمو میریزین من دوست ندارم طعم سوپ میگیره ، همین تره سبزی خوردنه. سبزی این خورشت نباید چرخ شه حتما با دست ریز خورد شه. حتما یک تکه استخوان هم با گوشت باشه تا طعم خورش لذیذتر بشه میتونید حدود ۵۰ گرم جعفری هم باهاش خرد کنید خوشمزه میشه این خورشت با سیب زمینی سرخ شده 👌🏻😉 حتما آب جوش بریزید آب سرد باعث دیرپز شدن گوشت میشه میتونید همراه زردچوبه فلفل هم با گوشت تفت بدید 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. 😍😋 باقالی سرشار از مواد معدنی و ویتامینها ویکی از منابع غنی فیبر وپروتئنِ،.وبرای کاش فشار خون و کاهش بیمارهای قلبی بسیار مفید است😍همچنین مصرف باقالی خطر ابتلا به سرطان و افسردگی رو کاهش میده🥰وباعث کاهش وزن میشه🤔🙃 اگه دچار کمبود آهن هستید توصیه میشه باقالی مصرف کنید .برعکس تصور خیلی ها برای کمبود آهن بسیار مفیدِ🙃 زنان باردار و کودکان و افرادی ک بیماری فاویسم(یک بیماری که از مصرف همزمان باقلا با داروها به وجود می آید)و افرادی که سنگ کلیه دارند با احتیاط مصرف کنند ♥️
چیکن استریپس فوق العاده لذیذ ابتدا سینه مرغ رو به صورت نواری برش میزنیم یا به صورت مربع های بزرگ و نازک بعد اندازه دوقاشق غذاخوری اب میریزیم روش که مرغ ها خیس بشن مقدار یک قاشق چایخوری بکینگ پودر و یک قاشق چای خوری نمک میزنبم خوب مخلوط میکنیم به مدت نیم ساعت استراحت میدیم. بعد در یک ظرف دو عدد تخم مرغ و نمک و فلفل سیاه و اندازه حدودا یک لیوان اب گازدار یا دلستر ساده میریزیم بعد کم کم ارد سفید اضافه میکنیم تا مواد به غلظت ماست رقیق برسه. در ظرفی جدا گانه حدود نیم تا یک کیلو ارد سفید و دو قاشق غذاخوری پودر سیر و پودر پیاز و نمک و فلفل سیاه و پودر پاریکا باهم مخلوط میکنیم. بعد مرغ ها رو اول در ارد و بعد مخلوط تخم مرغ و دوباره درارد میزنیم و بعد به مدت دو تا یه دقیقه مرغ ها رو درارد خوب مخلوط میکنیم و هم میزنیم ودر روغن داغ داغ سرخ میکنیم. 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: 4 عدد تخم مرغ 1.5 لیوان شکر (لیوان یا پیمانه قنادی) 1 لیوان شیر نصف لیوان روغن مایع 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) 1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری) 2.5 لیوان آرد 2 لیوان شیر بعد از بیرون آوردن از فر طرز تهیه: تخم مرغ و شکر را حداقل 5 دقیقه با همزن برقی بزنید. روغن مایع و شیر را اضافه کنید و هم بزنید. سپس مواد خشک را الک کنید و هم بزنید. در فر 175 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که خلال دندان از کیک تمیز بیرون بیاد بپزید. 5 دقیقه بعد از اینکه کیک را از فر بیرون آوردید شیر سرد را بریزید و 10 دقیقه بعد کیک را برگردانید. روی کیک شکلات آب شده به روش بنماری بریزید. نوش جان ❣نکته:این کیک حالت خیس داره اگه خیلی خیس دوست ندارین شیر کمتری بریزین یا میتونین شیر نریزین 🌟
کبه یک غذای عربیه و بیشتر تو عراق و لبنان خورده میشه این غذا که که شبیه پیراشکی و سمبوسه است و با برنج پخته و چرخ شده درست میشه و بعد تو روغن سرخ می شه. این غذای خوشمزه موقع سرخ کردن روغن زیادی جذب می کنه و پرچربه. مواد داخل کبه هم متغیره مثلا میشه از گوشت و سیب زمینی و قارچ و . . . استفاده کرد. ریختن سبزیجات معطر مثل جعفری و . . . نیز داخل این غذا اختیاریه میشه . مواد لازم :👇 سیب زمینی 2 عدد متوسط بلغور گندم (اختیاری) نصف لیوان برنج 1 لیوان . دستور تهیه :👇 سیب زمینی رو با پوست بپزید، برنج و بلغور و بعد از پختن به طوری که آب اونا کامل کشیده باشه با غذاساز مخلوط کنید، میتونید با چرخ گوشت هم دوبار چرخ کنید بعد بزارید کامل سرد بشه، بلغور اختیاریه ولی بودنش طعمشو عالیتر میکنه . مواد داخلش اختیاریه، من از گوشت چرخ کرده و پیاز داغ و سبزی معطر، گردو، قارچ استفاده کردم، شما میتونید از زرشک و یا کشمش هم استفاده کنید، همه مواد و با روغن تفت بدید و بزارید سرد بشه. . از مواد به اندازه نارنگی بردارید وسطشو و گرد کنید و مواد و داخلش بزارید، حتما دستتونو خیس کنید تا مواد به دستتون نچسبه، اگه دیدید مواد شله یکی دو قاشق آرد سوخاری استفاده کنید، بعد آماده شدن حتما دو الی سه ساعت بزارید داخل یخچال بمونه یا یک ‌ساعت بزارید فریزر. حتما تو روغن شناور داغ سرخش کنید تا وا نره. ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
🥳🥳🥳🥳🥳 تخم مرغ:۳عدد(درشت) آرد:۳پیمانه شکر:۱و۱/۲پیمانه شیر:۱/۳پیمانه روغن:۱پیمانه آب پرتقال:۱پیمانه بکینگ پودر:۱و۱/۲ق.چ زست پرتقال:کمی طرز تهیه: زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید شکر بین سفیده و زرده به صورت مساوی تقسیم بشه اول سفیده را خوب بزنید تا حجمش دو برابر بشه و از ظرفتون نریزه،بعد زرده و مابقی شکر و خوب بزنید تا کرم رنگ بشه،روغن و شیر و به زرده تخم مرغها اضافه کنید کمی بزنید،آب پرتقال را هم اضافه کنید،زست پرتقال را به مخلوط اضافه کنید و در آخر آرد و بکینگ پودرو که الک کردید کم کم به مخلوط اضافه کنید و در همین حین سفیده تخم مرغها هم اضافه کنید(یعنی کمی آرد بزنید کمی سفیده بعد با لیسک آروم موادو ترکیب کنید).د قالب ریخته و در فر ۱۸۰ درجه قرار بدین تا بپزه. نوش جان🌸 نکته این کیک بافتش فوق العاده نرم و سبکه ماندگاریش تا یک هفته است از قالب شماره ۲۰ تو ۲۲ برای این دستور استفاده کنید(عکس کیک در قالب ۲۰ درست شده) پوست پرتقال 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم🔻 400 گرم گوشت چرخکرده گوساله 4 قاشق غذاخوری آرد سوخاری 1 تخم مرغ(متوسط یا کوچک) 1 پیاز کوچک رنده شده1 حبه سیر رنده شده کمتر از 1 قاشق چایخوری نمک(یا طبق ذائقه ) 1/2 قاشق چایخوری پودر زیره پودر فلفل قرمز و سیاه طبق ذائقه 5_6 شاخه جعفری ریز خرد شده مواد سس🔻 1 قاشق غذاخوری کره 1.5 قاشق غذاخوری آرد 1.5 لیوان آبگوشت یا آب سبزیجات(مخلوط آب جوش و استاک گوشت یا سبزیجات) 100 گرم خامه صبحانه(یا مخلوط 50 میلی لیتر شیر و 50 گرم خامه) 1 قاشق چایخوری سس خردل مقداری جور هندی رنده شده(اختیاری) مقداری جعفری تازه خرد شده نمک،فلفل سیاه و قرمز طبق ذائقه طرز تهیه🔻 تمام مواد کوفته را در یک کاسه مخلوط و خوب ورز دهید تا تمام مواد با هم ترکیب شوند،روی کاسه را بپوشانید و برای حدود 30 دقیقه تا 1 ساعت در یخچال استراحت دهید،سپس از یخچال در آورده و بصورت کوفته های کوچک شکل دهید، 2-3 قاشق غذاخوری روغن نباتی را در یک تابه با حرارت متوسط گرم کنید(حتما روغن باید داغ باشد)کوفته ها را سرخ کنید تا تغییر رنگ دهند(ترجمه از آشپزی_خلاق)بعد از پخت،کوفته ها را در بشقاب بگذارید و حرارت را کم کنید،کره و آرد را اضافه کرده و تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود، در حین هم زدن آبگوشت یا آب سبزیجات را اضافه کنید و مرتب هم بزنید سپس خامه هم دمای محیط را اضافه کنید و بعد سس خردل و ادویه جات هم بریزید و کوفته ها را به سس اضافه کنید و بگذارید تا باحرارت خیلی ملایم به مدت 10_15 دقیقه بپزد در آخر جعفری ریز خرد شده را اضافه کرده و گرم سرو کنید،این کوفته ی خوشمزه رو میتوانید با پوره سیب زمینی،پاستا وسبزیجات سرو کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مواد لازم : شیر🥛 یک لیوان شکر 🍚نصف لیوان نشاسته گل 🍙۱ ق غ زعفران دم کرده🟡 ۲ ق غ خامه صبحانه 🧁۲۰۰ گرم کاور بستنی : شکلات سفید🍫 ۱۵۰ گرم روغن مایع یک‌پنجم لیوان خلال پسته (دلخواه) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ طرز تهیه : شیر ‌و شکر و نشاسته رو باهم مخلوط کنید و بعد بزارید روی شعله ملایم و مدام هم بزنید تا به غلظت فرنی برسه،بعد از روی حرارت بردارید و زعفران رو اضافه و هم بزنید. بعد از اینکه مواد از داغی افتاد خامه صبحانه رو بهش اضافه و هم بزنید (کاملا یکدست بشه) مواد رو بریزید داخل قالب بستنی یا لیوان یکبار مصرف و به مدت ۸ ساعت داخل فریزر بزارید. برای کاور بستنی : شکلات سفید رو بنماری کنید و روغن مایع رو بهش اضافه کنید و تند هم بزنید ک یکدست بشه (شکلات روان بشه) بعد اگ دوس داشتین میتونید خلال پسته بهش اضافه کنید و کمی صبر کنید شکلات از داغی بیوفته بعد بستنی ها رو باهاش کاور کنید😍 بعدش بستنی ها روی کاغذ روغنی بزارید تا شکلات خودشو بگیره 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 لازانیا یک بسته سینه ی مرغ یک عدد خامه ۳ قاشق غذاخوری شیر نصف لیوان سس بشامل یک لیوان پیاز یک عدد سیر ۲ حبه اسفناج یک پیمانه پنیر پیتزا یک پیمانه پودر پیاز دو قاشق مرباخوری اویشن یک قاشق چایخوری پاپریکا ۱ قاشق مرباخوری ابتدا ورقه های لازانیا را در آب جوش قرار داده تا بپزد در این فاصله مرغ را با ادویه ها مزه دار کرده و در روغن با حرارت متوسط سرخ کنید . پیاز و سیر را تفت داده و زمانی که شروع به تغییر رنگ کرده ، اسفناج ، مخلوط شیر و خامه و پنیر را اضافه کنید . در این مرحله طبق ویدیو کمی از مرغ و پنیر و سس داخل لازانیا ریخته و آن را رول کنید. کف ظرف کمی سس بشامل ریخته و رول ها را داخل آن قرار داده و سطح آن را با مابقی سس بشامل بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار داده تا بپزد و نوش جان کنید طعمش خیلییی عالیه حتمااا امتحان کنید 🌟
میڪنــم در این شب زيبا مهـــر، برڪـــت، عشــق، محبـت و سلامـتي همنشیڹ دوستاڹ و عزیزانم باشد شبتون بخیر ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
السَّلامُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّه السَّلامُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَة السَّلامُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِین السَّلامُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْن السَّلامُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّه السَّلامُ عَلَیْکِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّه السَّلامُ عَلَیْکِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّه السَّلامُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَر يَا فَاطِمَةُ اشْفَعِي لِي فِي الْجَنَّةِ 🔸السلام علیک یافاطمه المعصومه🔸 ◀️هر روز صبح با سلام به حضرت فاطمه معصومه سلام‌الله علیها روز خود را آغاز میکنیم
🌸ولادت با سعادت 💖حضرت معصومه سلام الله علیها 🌸و مبارک پروفایل 💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓 ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با این ترفند کلی وسیله تو چمدان جا بدید👌 . . . . .💖Join👇 🌸🍃@tarfand20 🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میرزا قاسمی : مواد لازم :👇 (برای ۲ نفر) پیاز ....... ۱ عدد متوسط یا ۲ تا کوچیک گوجه ..... ۴ عدد متوسط بادمجون ... ۲ عدد متوسط سیر رنده شده .... ۳ حبه تخم مرغ......۲ عدد نمک و فلفل و ادویه ... به مقدار لازم دستور تهیه :👇 اول پیاز رو کمی تفت میدیم تا سبک شه. بهتره سیر رو در اینجا اضافه کنید.بعد گوجه هامونو پوست میکنیم و خورد میکنیم به همراه سیر به پیاز اضافه میکنیم و نمک و ادویه میزنیم.میتونید گوجتونو رنده هم بکنید.بعد در تابه رو میذاریم تا گوجه ها با حرارت کم آب بندازن و له بشن.هر از گاهی با پشت قاشق گوجه هارو له کنید.تو این فاصله بادمجون هاتونو رو شعله گاز کبابی کنید.ولی نذارید خیلی خیلی له بشن که پوست کندنش براتون سخت بشه.و بعد پوستشو میکنید و ساطوریش میکنید و به گوجه ها اضافه میکنیم.مجددا در تابه میذاریم تا حدودا ۸_۷ دقیقه تقت بخوره.در آخر تخم‌مرغ توشون میشکنیم و مدام هم میزنیم تا حرارت متوسط تا تخم مرغ هم بپزه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوجه چینی فیله یا سینه مرغ نواری شده حدود 500 گرم آرد سفید سه صفر(شیرینی پزی) 130 تا 150 گرم...حدود یک پیمانه ولی ممکن است بسته به جنس آرد کمی بیشتر یا کمتر مصرف شود تخم مرغ 3 عدد ماءالشعیر بدون طعم(کلاسیک) 1/4 پیمانه شیر ولرم 1/4 پیمانه زعفران دمکرده 1/2 قاشق چایخوری(به منظور خوشرنگ شدن بنیه در زمان سرخ شدن و از بین بردن بوی زُهم تخم مرغ) خمیر مایه فوری 1 قاشق چایخوری استاندارد روغن مایع 2 قاشق غذاخوری شکر نصف قاشق چایخوری نمک؛فلفل،مودر سیر یا سیر به میزان لازم سس خردل حدود 1 تا قاشق مرباخوری(به دلخواه) مقداری آرد اضافی برای کاور نهایی فیله های مرغ ابتدا مرغها را با مقداری نمک+فلفل+پودر سیر یا سیر+سس خردل(به دلخواه)مزه دار کرده و 2 تا 3 ساعت در یخچال استراحت دهید تا کاملا مزه دار شوند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🦋آغاز و فرارسیدن ایام ولادت حضرت و بر همه دختران ایران اسلامی مبارکباد. ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ ☘🌸☘🌸☘🌸☘🌸 پروفایل 💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓 ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
📌 نبض دنیا... ▫️ معصومه که باشی، عصمت از دستانت می‌چکد و عطر فاطمه دامنت را پُر می‌کند. بانویی همین حوالی طلوع می‌کند تا آفتابِ همیشگی قم شود. «او» با نگاهش ما را برای شفاعت می‌خواند و نبض دنیا را در آخرالزّمان تنظیم می‌کند. 🔅 السَّلام عَلیکِ یا بنت رسول‌‌الله 🌺 ولادت با سعادت سلام الله علیها و مبارک باد. ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ▹♥◃ ▹•🎈•◃ 〖▹❣◃ @Axe_Porofil ▹❣◃〗 •════⊰💓⊱════•❦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین_هویج_به_شکل_گل 🍉🍇🍓🍋🍊🍐🍎🍏🍑🍒 . . 💜 ♡ــده_بانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀↬ @IdehBano ↶⃝⃡🧚‍♂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوجه‌کباب زعفرونی ایرانی تقدیم به همه شما —— مرغ رو اگه خودتون خورد نمی‌کنید، به صورت خورد شده از قصابی بگیرید. مرغ (سینه یا رون): ۲۵۰ الی ۳۰۰ گرم برای هر نفر پیاز و فلفل‌دلمه : ۱ عدد بزرگ(از هر کدام) برای ۱ کیلو مرغ زعفران دم شده: نیم گرم برای ۱ کیلو مرغ (کمتر هم میشه، من نیم گرم میزنم)، زعفرون رو بکوبید و با یخ و آبجوش بزارید تا دم بکشه. فلفل‌سیاه: نصف قاشق چای‌خوری نمک: ۱ الی ۱/۵ قاشق چای‌خوری (تست کنید که خوش نمک باشه) آب لیمو تازه: نصف فنجون (حدود ۲ تا لیمو) روغن گیاهی مایع(من زیتون زدم): ۶ قاشق غذا‌خوری گوجه و فلفل کبابی هم، کبابتون رو کامل میکنه. کره: ۱۰۰ گرم ——- مرغ، پیاز و فلفل‌دلمه، به مدت ۱ ساعت توی یخچال استراحت کنه، بعد که ادویه و سایر موارد رو زدید، باز هم حداقل ۱ ساعت استراحت کنه. اگه خواستید بیشتر بمونه، پیاز و فلفل دلمه رو خارج کنید. هر طرف جوجه روی ذغال، ۷ الی ۱۰ دقیقه. اگه آبدار دوست دارید ۷ دقیقه کافیه. گوجه هم حدود ۷ دقیقه برای هر طرف، فلفل کبابی، ۲ دقیقه هر طرف کره رو روی بخار آب کنید و با زعفرون مخلوط کنید، بعد از کباب کردن، تا جوجه داغه، روی اون کره زعفرون بزنید.💖Join👇 🌸🍃@tarfand20 🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 ساخت پازل با لوگو برای تقویت هوش کودکان👶🏻 💜 ♡ــده_بانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀↬ @IdehBano ↶⃝⃡🧚‍♂