فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تارت بادمجان
برای خمیر:
100 گرم کره
3 ق غ ماست
1 تخم مرغ
نصف ق چ بکینگ پودر
نصف ق چ نمک
2 پیمانه آرد
برای فیلینگ :
4-5 بادنجان کبابی
نمک و فلفل سیاه
100-200 میلی لیتر خامه صبحانه
1 ق غ کره
1 پیمانه پنیر کاشار، پارمسان یا پیتزا رنده شده
این خمیر چون شبیه تارت بود اسمشو تارت گذاشتم.
همه مواد خمیر رو ورز بدین و داخل قالب های دلخواه که چرب کردین بزارین و با چنگال سوراخ کرده و در فر گرم شده 170 درجه، حدود 40 دقیقه بپزین.خوب سرخ شن تا داخلشون خمیر نمونه.بادنجان های کبابی رو با کره تفت بدین،نمک و فلفل سیاه رو اضافه کنین و از روی حرارت بردارین و بعد ازینکه کمی از داغی افتاد،خامه و پنیر رو اضافه کنین و مخلوط کنین روی تارتهای پخته ریخته و روش پنیر کاشار رنده شده بریزین و گوجه گیلاسی بزارین وداخل فر تا روشون برشته بشه بذارید.
🌱هرچی از دستت بر می آید
🌹برای یاری دیگران انجام بده
🌱مابقی رو بسپار
🌹به خدا و زمان
🌱فراموش نکن
🌹انسانهایی که
🌱قلبشون زیباست
🌹و کسانی که توکل بر خدا دارند
🌱همیشه برندهاند
🌹سلام صبح بخیر
ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ▹♥◃
▹•🎈•◃
〖▹❣◃ @Axe_Porofil ▹❣◃〗
•════⊰💓⊱════•❦
8.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تاکو برگر😍😋
مواد لازم:
نون همبرگر🍔
کره🧈
گوشت چرخ کرده 🥩
رب گوجه فرنگی 🥫
نمک،فلفل و پاپریکا 🌶🧂
کاهو🥬
پنیر چدار ذوب شده🧀
برای سس:
سس مایونز
سس کچاپ
سس خردل
کمی سرکه
9.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•سالاد پاستا به سبک سزار🥗•
مواد مورد نیاز:
-سینه مرغ ( ۲۵۰ گرم )
-نمک
-پودر سیر
-فلفل
-پودر پاپریکا
-کاهو ( ۲ عدد )
-پاستا پخته شده ( ۲۰۰ گرم )
-گوجه گیلاسی
-ماست ( ۳ ق غ )
-سُس مایونز کم چرب ( ۲ ق غ )
-عسل ( ۱ ق غ )
-سُس خردل ( ۱ ق غ )
-روغن زیتون ( ۱ ق غ )
-سرکه یا آب لیمو ( ۲ ق غ )
-سیر ( ۱ حبه )
-پنیر پارمزان رنده شده ( ۳ ق غ )
-نمک و فلفل
پنکیک ذرت چگونه تهیه میشود؟😋😍
🌽مواد لازم
▫️آرد سفید :1 پیمانه
▫️سفیده تخم مرغ:1 عدد
▫️شیر:دو سوم پیمانه
▫️کنسرو ذرت:1 عدد، 200 گرمی
▫️نمک و فلفل :به مقدار لازم
▫️روغن :برای سرخ کردن
▫️چاتنی گوجه فرنگی :برای سرو
🥞طرز تهیه :
آرد، سفیده تخم مرغ ، شیر و نصف از ذرت را در غذاساز یا مخلوط کن ریخته تا پوره ای شکل شود. نمک، فلفل و مابقی ذرت را به مخلوط اضافه کنید.روغن را در تابه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید سپس به اندازه یک قاشق غذاخوری از مایه را برداشته، داخل تابه بریزید و دو طرف پنکیک را سرخ کنید تا طلایی شود.پنکیک های آماده شده را در ظرف مورد نظر چیده و با چاتنی گوجه فرنگی یا به دلخواه با سس کچاپ یا تند سرو نمایید.
قدیمیا میگن به خیرات آخر هفته برای اموات مقیید تر بودن تا آدمای امروزی 😢
آخر هفته ها حلوا پختن برای اموات رسم خیلی بجا و خدا پسندانه رایج بوده و پنج شنبه ها بوی
حلوای خونه ها محله رو پر میکرد.
رسومات خداپسندانه را فراموش نکنیم.☺️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😍
دیزاین ناخن
--------------------------♦️-----------------------------
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ساندویچ_رولی🌭حتما امتحانش کن😋
نان تست 9 عدد
سوسیس 4 عدد
بیکن 2 عدد
سس کچاپ به مقدار لازم
تخم مرغ آب پز دو عدد
15.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#باقالی_پلو_با_گردن😍😋
این دفعه یک باقالی پلو با گردن درست کردم برای درست کردن گردن ابتدا اون رو داخل آب روی گاز بذارید و کفش و بگیریدبعد پیاز، سیر، زردچوبه، پودر سیر و فلفل سیاه رو بهش اضافه کنیدمیتونید فلفل دلمه ای و هویج هم داخلش بریزیدمن گردن رو از ۱۲ شب تا صبح روی حرارت خیلی کم گذاشتم و حسابی پخت میتونید آبش و کمتر بگیرید و تنک آب بپزید ولی خوب باید به گردن سر بزنید و حواستون بهش باشه😁بعد از پخته شدن نمک و بهش اضافه کنید🧂بریم سراغ باقالی پلو😍اول برنج و بشورید و بذارید تا خیس بخوره به همراه نمک🤗باقالی های پوست کنده رو بریزید تا یک کوچولو بپزه بعد از خیس خوردن برنج اون رو روی گاز قراربدین جوش که امد باقالی رو بهش اضافه کنیدآبش که تموم شد آماده است تا روی تهدیگ مورد نظرتون بریزیدش اول زعفران کمی آب و روغن ته ظرف بریزید بعد کاهو رو روش قرار بدین کمی از آب گردن هم میتونید روش بریزید وبعد برنج و باقالی و شوید رو لایه لایه روش بزارید تا برنج دم بکشه از نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه زمان میخواد