فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍🍫شکلات پشمکی 😍😋
موادلازم :
🔹پشمک : به مقدارلازم
🔹شکلات کاکائویی سکه ای : ۱۵۰ گرم
🔹پودر پسته : به مقدار لازم
🔶احتیاج به دوتا شات قهوه خوری داریم که داخل یکیش پشمک میریزیم و با پشت قاشق خوب فشردش میکنیم بعد شات دومی رو داخل شات اولی میزارم و خوب فشار میدیم وقتی کاملا پشمکا فشرده شدن داخل ظرف یا روی توری پشمکارو برمیگردونیم
.
🔶شکلات های سکه ای رو روی بخار کتری بنماری کنید و برای راحتی کار داخل قیف بریزید
🔶پشمک هارو روی یه توری بزارید و با شکلات ذوب شده کاورشون کنید( من یکم پودر پسته هم روش ریختم ) توری رو چند مرتبه به سطح ضربه بزنید تا شکلات های اضافش بریزه و به مدت ۱۰ دقیقه داخل یخچال بزارید
🔶بعد از ۱۰ دقیقه شکلات هارو به آرومی از توری جدا کنید و برعکس داخل شات قهوه خوری بزارید و قسمتی که شکلات نداره هم با شکلات ذوب شده کاور کنید و دوباره یخچال بزارید ( ۱۰ تا ۱۵ دقیقه )
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یاد ﻟﯽ ﻟﯽ ﻭ
ﻫﻔﺖ ﺳﻨﮓ.. بخیر
یاد ﻧﯿﻤﮑﺘﺎﯼ 3 ﻧﻔﺮﻩ..بخیر
یاد ﺛﻠﺚ
ﺍﻭﻝ ﻭ ﺩﻭﻡ ﻭ ﺳﻮم.. بخیر
یاد ﺗﻮﭖ ﻻﮐﯽ
2 ﻻﯾﻪ ﻭ ﺷﯿﺸﻪ ﺧﻮﻧﻪ
همسایه! بخیر
یاد قدیما که
ظاهر و باطن یکی بود.. بخیر 😢
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک سیب :😍😋
آرد ۱/۵لیوان
شکر نصف لیوان
روغن یک سوم لیوان
شیر یک سوم لیوان
سیب یک عدد
بیکینگ پودر
وانیل
تخم مرغ
.
ابتدا تخم را با شکر هم میزنیم تا کرمی رنگی شود
سپس شیر و روغن رو اضافه میکنیم
۳۰ثانیه هم میزنیم سپس آرد و بیکینگ پودر و وانیل رو الک کرده و هم میزنیم
سیب را حلقه کرده کف قابلمه مقداری روغن میریزیم دو قاشق شکر را میریزیم سیب های حلقه شده را روی آن میچینیم مواد کیک را روی آن میریزیم دم کنی میزاریم روی شعله پخش کن قرار میدهیم با شعله ی ملایم به مدت ۴۵دقیقه با خلال دندان چک کنید که پخته باشه
سیو کن حتما درستش کنی
چه زود دیر می شود ! در باز شد ... برپا ! ... برجا ! درس اول : بابا آب داد ، ما سیراب شدیم . بابا نان داد ، ما سیر شدیم ... اکرم و امین چقدر سیب و انار داشتند در سبد مهربانی شان ... و کوکب خانم چقدر مهمان نواز بود و چقدر همه منتظر آمدن حسنک بودند ... کوچه پس کوچه های کودکی را به سرعت طی کردیم و در زندگی گم شدیم. همه زیبایی ها رنگ باخت ...! و در زمانه ایی که زمین در حال گرم شدن است قلب هایمان یخ زد ! نگاهمان سرد شد و دستانمان خسته ... دیگر باران با ترانه نمی بارد ! و ما کودکان دیروز دلتنگ شدیم ، زرد شدیم، پژمردیم ... و خشکزار زندگیمان تشنه آب شد... و سال هاست وقتی پشت سرمان را نگاه میکنیم جز ردپایی از خاطرات خوش بچگی نمی یابیم ، و در ذهنمان جز همهمه زنگ تفریح ، طنین صدایی نیست ...! و امروز چقدر دلتنگ " آن روزها ییم و هرگز نفهمیدیم ، چرا برای بزرگ شدن این همه بی تاب بودیم ؟
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
🌸آرزوهای قشنگ
🍎بر روی لبها
🌸لبخند می نشاند
🍓لبخندهای پر انرژی
🌸دل ها را گرم می ڪنند
🍎و دل های گرم
🌸دنیا را می سازند
🍓دنیایی قشنگ بسازیم
🌸با لبخند و مهربانی
🍓عصر خرداد ماهتون بخیر
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کروسان_خونگی🌹🍃
•پچ پچ🥐•
مواد لازم خمیر
👇👇👇
آرد ۴۰۰ گرم (۳ و ۱/۳ لیوان فرانسوی )
شیر ۲۷۰ میلی لیتر ( ۱ و ۱/۳ لیوان)
خمیرمایه ۷ گرم( ۱ قاشق غذاخوری )
شکر ۴۵ گرم (۱/۴ لیوان)
نمک ۵ گرم (۱ قاشق چایخوری)
کره ۴۰ گرم
برای رومال
👇👇👇
۱ عدد تخم مرغ کامل ، ۳ قاشق غذاخوری شیر ، وانیل و زعفرون
(تخم مرغ قابل حذف)
آماده سازی خمیر
👇👇👇
در ابتدا آرد رو الک کنید ؛همه ی مواد خشک رو به آرد اضافه کنید ؛شیر روکم کم اضافه کنید و خوب ورز بدید ؛تا جایی که خمیر به تست کشسانی برسه و لطیف و یکدست بشه ؛بعد کره رو اضافه کنید و ۵تا ۱۰دقیقه ی دیگه خمیر رو ورز بدید؛
خمیر رو چونه بگیرید و داخل ظرفی به مدت نیم ساعت تا ۴۵دقیقه استراحت کنه...
نوش جان👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دونات_کلاسیک🌹🍃
مواد لازم
👇👇👇
350 گرم آرد
1 عدد تخم مرغ
مقدار اندکی نمک
1 قاشق غذاخوری مخمر خشک
4 گرم بیکینگ پودر
پودر وانیل
شکر 30 گرم
40 گرم کره نرم شده
210 میلی لیتر شیر گرم
طرز تهیه
👇👇👇
در ظرفی آرد، شکر، تخم مرغ، نمک، وانیل، بکینگ پودر و مایه خمیر خشک را با هم مخلوط کنید.
شیر را اضافه کرده و مخلوط کنید.
کره را اضافه کنید و خمیر را حدود 10 دقیقه ورز دهید.
بگذارید 2 ساعت در دمای اتاق استراحت کند.
وقتی دونات ها را شکل دادید دوباره اجازه دهید 30-40 دقیقه دیگر استراحت کنند.
سپس در روغن سرخ کنید و در نهایت در پودر قند یا شکر بغلتونین.
نوش جان👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورشت_کرفس😍😋
یک عدد پیاز بزرگ
200 گرم گوشت خورشتی
ساقه کرفس و سبزی نعناع و جعفری سرخ شده
زردچوبه فلفل دارچین زعفران نمک
کمی رب
یه کاسه کوچک لوبیا چیتی بدلخواه
دوتا لیمو عمانی
همونطور که دیدید اول پیاز رو تفت دادم کمی که سبک شد بهش گوشت رو اضافه کردم و تفت دادم حالا نوبت ادویه هاست بعدش کرفس و سبزی را اضافه کردم و کمی تفت دادم کرفس و سبزی رو از قبل سرخ و فریز کردم بعد ابجوش ریختم و وقتی جوش اومد یک کاسه کوچک لوبیاچیتی و دو تا لیمو عمانی ریختم و گذاشتم خورش روی شعله کم جابیفته دو ساعت بعد لیمو هارو برداشتم که خورشت رو تلخ نکنه حدودا پخت خورشت کرفس 5.6 ساعت هست که بیشترم میتونه بمونه امیدوارم درست کنید و لذت ببرید
⚠️لوبیا چیتی داخل خورشت کرفس کاملا دلبخواهیه و خورشت رو لعابدار میکنه⚠️ساقه کرفس رو خرد میکنم و سرخ میکنم به همراه سبزی نعناع و جعفری و فریز میکنم
🥗
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مربا_کیوی
مربا کیوی با طعم ملس و این ظاهر جذاب همه رو واسه خوردنش وسوسه میکنه🥝😍
۶۰۰ گرم شکر
یک و نیم پیمانه آب
داخل قابلمه بزارین وقتی شروع به جوشیدن کرد ، ده دقیقه زمان بدین و بعد خاموش کنین تا کمی از حرارت بیفته و فقط داغ باشه
۷۰۰ گرم کیوی رو برش های ضخیم بزنین و داخل شربت بزارین
حرارت رو روشن کنین تا شروع به جوشیدن کنه
ده دقیقه که جوشید ، در صورت دلخواه کمی رنگ سبز خوراکی رو با شربت حل کنین و داخل مربا ها بریزین
کمی وانیل ؛ یک قاشق هم آبلیمو
اجازه بدین خنک بشه و ببینید چه طعم بی نظیری داره
شربت وقتی سرد بشه غلیظ تر هم میشه
🍽👩🏻🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله میوه ای بدون قالب
👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش چیدن فنجان و لیوان در کابینت🤩
.💓
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تهچین_عدس_پلو 😍😋
برنج :سه پیمانه
عدس :سه پیمانه
کشمش پلویی یک پیمانه
گوشت چرخ ۲۵۰ گرم ،با دارچین فراوان ،فلفل سیاه ،نمک،زردچوبه
پیاز رنده شده: ۱ عدد
خرما به دلخواه با کره کمی تفت بدین
.
مواد ته چین
زرده تخم مرغ: ۲ عدد
ماست چکیده: ۶ ق غ
روغن : ۱/۴ پیمانه
گلاب : ۱ ق س
زعفران دم کرده: به میزان لازم
نمک و فلفل
گوشت رو با سویا میتونین جایگزین کنید
عدس رو ۳۰ دقیقه خیس کنید و بگذارید بپزه
مقداری از برنج رو برای تهچین سفید آبکش کنید و به بقیه عدس رو اضافه کنید
، لایه هارو تکرار کنید تا تموم شه
در آخر هم کره روی برنج میریزیم
بهتره مقدار عدس برابر برنج باشه تا طعم بهتری داشته باشه
برای کنار این پلوی خوشمزه میتونید سالاد خیار گوجه با سس مایونز سرو کنید.
🥗🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بادمجان_شکم_پر(گارنی یاریخ)😍😋
بادمجان ۱کیلو
گوشت چرخ کرده ۳۰۰تا۴۰۰گرم
پیاز ۲عدد
رب ۲ق غ
جعفری خرد شده ۲تا۳ س
نمک زردچوبه فلفل.اویشن به میزان لازم
بادمجان ها را شسته وپوستش گرفتم
شکمش چاک دادم نمک زدم گذاشتمنیم ساعت موند تا تلخیش گرفته بشه.بعد شسته وخشکش کرده وسرخش کردم .یک عدد پیاز نگینی خرد کرده وتفت دادم وقتی بلوری شد گوشت چرخ کرده را افزوده وسرخش میکنیم نمک زردچوبه فلفل واویشن و۱ق رب نعناخشک ریختم وتفت میدیم که بوی ادویه ها بلند بشه جعفری راهم افزوده.بعد شکم بادمجان ها را با مواد پرکردم .توی ماهیتابه یک پیاز دیگه را نگینی خرد کرده وسرخش کردم رب وادویه ها را زدم ۱لیوان ابجوش ریختم.در واقع سس غداست وقتی جوشید وبادمجان شکم پرها را توی سس گذاشتمواجازه دادم که بجوشه وبادمجانها ومواد با سس کمی پخته تر بشن
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا با نان لواش😋😍
مواد لازم🔻
2 عدد نان لواش گرد
1 لیوان پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده
چند قاشق سس کچاپ یا سس مارینارا
چند عدد گوجه فرنگی گیلاسی حلقه ای خرده شده یا پپرونی ،سوسیس و یا ژامبون
طرز تهیه🔻
قالب پخت را چرب کنید و یک نان لواش کف آن گذاشته،سس کچاپ بزنید و پنیر بریزید و نان لواش بعدی را بگذارید و دوباره سس کچاپ و پنیر بریزید و در آخر گوجه و در صورت تمایل پپرونی یا ژامبون گذاشته و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه برای حدود 15 تا 20 دقیقه قرار دهید تا روی پنیر طلایی شود،نوش جان🤗
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکو_سبزی
با رعایت این چند نکته که تو فیلم میگم دیگه کوکو وا نمیره
کوکوسبزی
مواد لازم
سبزی کوکو سه لیوان
تخم مرغ چهار عدد
آرد سه ق غ
نمک یک ق چ
پودر سیر و پیاز یک ق چ
زرشک و گردو به میزان لازم
🌟
🌸🍃
❣خوبی همه را بخواهید تا جهان با شما همراه شود. اما اگر فقط برای خود لذت بخواهید، باید آن را از راهی سخت بدست آورید. 🍃🍃🍃🍃
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
🌼ذهنزیبا بهترین طبیب شماست!
اگر می خواهید؛
جسم خود را تقویت کنید،
ذهنتان را تقویت کنید.
اگر میخواهید؛
جسم خود را احیا کنید،
ذهنتان را زیبا کنید ...
🌼هیچ طبیبی مانند اندیشهای،
شادی آفرین برای از بین بردن
بیماریهای جسمانی نیست ...
🌼و هیچ داروی آرام بخشی
مانند محبت و مهربانی و نیتخیر،
برای کاهش غم و اندوه وجود ندارد...
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
#فلفل_شکم_پر
به عنوان مزه کنار غذا سرو میشه
اسفناج، خصوصا ساقه آن را خرد كنيد و در كمي روغن با حرارت بالا تفت دهيد تا آب آن بخار و فاقد آب شود و در صورت تمايل سير و پياز ريز خرد شده و تفت داده و نمك و فلفل اضافه كنيد و با پنير يا ماست خامه ايي مخلوط ودرون فلفل هاي سبز بريزيد.فلفل ها هم تند نيستند
•
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاستیل
• پاستیل یه خوراکی که هم بچه ها و هم بزرگترا دوسش دارن اگه بدونی چقدر راحت درست میشه دیگه از بیرون نمی خری😊
مواد لازم پاستیل؛
ژله از هر طعمی که دوست دارید
آب جوش برای هر بسته یک لیوان
پودر ژلاتین به ازای هر بسته یک ق غ
🔺بهتره از قالب های سایز کوچیک سلیکونی یا قالب مخصوص پاستیل استفاده کنید که راحت از قالب خارج بشه
🔺سه تا چهار ساعت داخل فریزر بعد دو تا سه ساعت داخل یخچال بذارید
🔺برای خارج کردن اول کناره قالب و آزاد کنید بعد به راحتی جدا میشه
🔺اگه خواستید پاستیل دو رنگ باشه لایه اول وبریزید بذارید نیم ساعت تو یخچال نیم بند که شد لایه دوم و بریزید و بقیه مراحل
🌟
کیک براونی
مواد لازم :
۵۰ گرم کره
۱۰۰ گرم شکلات
نصف لیوان شکر
۱ لیوان سرخالی آرد
نوک ق.چ وانیل
۲ تا تخم مرغ
۱/۳ لیوان آب جوش
طرز تهیه :
🌻شکلات و شکر و کره رو بزارید روی حرارت کتری تا کاملا ذوب بشه بعد بهش آب جوش یا شیر داغ اضافه کنید و هم بزنید تا درنهایت دونه های شکر کاملا حل بشه.
🌻دو تا تخم مرغ رو هم بزنید بعد وقتی ترکیب شکلاتی از داغی افتاد کم کم تخم مرغ های هم زده رو اضافه کنید و هم بزنید وانیل هم تو این مرحله بریزید.
🌻آرد رو الک کنید و هم بزنید تا یکدست بشه .کف قالب ۲۰ در ۲۰ رو کاغذ روغنی بندازید و چربش کنید مواد براونی رو بریزید داخل قالب و بزارید تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه.
✅تمام مراحل درست کردن این کیک با همزن دستیه
✅در آخر با خلال دندون تست کنید ببینید پخته یا نه
✅بافت این کیک مثله کیک شیفون اسفنجی نیست و پف کمی داره ولی طعمش بینظیره
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عصرونه خوشمزه 😍😋
یک عدد تخم مرغ رو کمی هم بزنید
یک لیوان شیر ولرم
یک لیوان آب ولرم
یک قاشق غذاخوری شکر
نصف قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری
یک قاشق چایخوری نمک
مخلوط کنید ۴.۵ لیوان آرد رو اضافه و مخلوط کنید روشو بپوشونید ۳۰ دقیقه استراحت کنه خمیر رو کمی هم بزنید تا پف اضافه اش خارج شه سبزیجات خرد شده رو یکی یکی اضافه کنید
یک عدد پیاز
نصف فلفل دلمه قرمز
۲ عدد فلفل کبابی
یک دسته جعفری
یک عدد سیب زمینی رنده شده
مخلوط کنید و داخل قیف بریزید
داخل روغن به وسیله قیچی پایپ کنید
وقتی سرخ شد از روغن خارج کنید عطر این توپک ها واقعا عالیه
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•لقیمات یا لگیمات😍😋
مواد لازم:
-آرد سفید : یک ونیم پیمانه(۱۹۰گرم)
-پودر نشاسته : یک سوم پیمانه
-شیر خشک : دو قاشق غذاخوری(یک پنجم پیمانه)اگر نداشتید بجاش یک قاشق غذاخوری آرد بریزید
-پودر مخمر : یک قاشق مرباخوری سرصاف
-روغن مایع : ۴ قاشق غذاخوری
-شربت بار یا عسل یا شکر : یک ق غ
-آب ولرم : سه چهارم پیمانه (۱/۲ پ+ یک چهارم پ)
-تخم مرغ : متوسط یک عدد
-وانیل : نوک قاشق چ
-نمک : نوک قاشق چ
.
مواد خشک رو باهم مخلوط کنید بعد آب،تخم مرغ،روغن،شربت رو اضافه وخوب مخلوط کنید سپس روی ظرفو بپوشونید تا یک ساعت استراحت کنه و حجمش چند برابر بشه.
درتابه روغن بریزیدو بذارید رو حرارت ملایم تا خوب داغ بشه، حالا مواد خمیر روهم بزنید تا پفش گرفته شه و بعد قاشق رو به روغن آغشته کنید و با دست مثل فیلم عمل کنید.
هم باعسل وهم شیره خرمامیتونیدنوش جان کنید،از شربت هم میتونید استفاده کنید🥰
♥️