eitaa logo
ایده های بانوان
9هزار دنبال‌کننده
32.3هزار عکس
32.7هزار ویدیو
111 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 #مدیر👇 @Hossein_Hajivand تبلیغات هزینه ای (شرایط👇 http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دقایق را دریابید که به سرعت برق و باد می گذرند و اگر لذت انها را نچشیم فقط حسرتش برایمان می ماند پس شاد باشید و بخندید 😄 و لذت ببرید👌 ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
۷ خرداد ۱۴۰۲
هدایت شده از گسترده زمرد
بی ادب تر ازین کانال پیدا نکردم😂 😹 خواهــش دارم دخترا نیان 👇🏿⁩❌ 💦 https://eitaa.com/joinchat/1961885714C35d566fd0f https://eitaa.com/joinchat/1961885714C35d566fd0f ‼ خنده درحد مرگ اوووف 😂👆👆 💦 منبع سم های روز + 💨وز 🤣
۷ خرداد ۱۴۰۲
هدایت شده از تبلیغات عجایب
ناموساترکیدم😂😂😝 ورود براهمه آزاد😍😱🔞👇 https://eitaa.com/joinchat/1961885714C35d566fd0f ‌‌‌‌‌https://eitaa.com/joinchat/1961885714C35d566fd0f * ازخنده فرشاروگازگرفتم🤣😎👻 فقط باجنـ💦ــــبه هاجوین بدن🏃‍♂💥🙊
۷ خرداد ۱۴۰۲
دستور ترشی خانگی خوشمزه و معروف افغانستان به نام چتنی چتنی قرمز: فلفل دلمه قرمز فلفل تازه تندقرمز یک لیوان سرکه سفید 500 گرم گشنیز تازه نعناع تازه 100گرم 7 الی 8 عدد حبه سیر گوجه 3_2 عدد نمک به مقدار خیلی کم ابتدا همه ی فلفل ها را از قبل شسته ک منتظر می مانیم که آب شان خشک شود سپس همه ی مواد شامل سیر گشنیز و نعناع و فلفل ها و سرکه و مقدار بسیار کمی نمک و گوجه و را در مخلوط کن ریخته و میگذاریم تا خوب مخلوط شوند و مواد به خورد هم روند. چتنی سبز: مثل چتنی قرمز هست منتها ازفلفل دلمه سبز وفلفل تندسبز وگوجه فرنگی کال استفاده میکنیم ومراحل تهیه اش ومواداولیه اش مثل چتنی قرمزهست نکته: ترشی چتنی افغانستانی بستگی به ذائقه ی شما دارد. اگر چیزهای خیلی تند دوست دارین مقدار فلفل تندش را بیشتر کنید اما اصولا این ترشی بسیار تند و خوش عطر و بوست و همراه با کوکو و یا غذاهای دیگر بستگی به سلیقه تان مصرف می شود. 🍽👩🏻‍🍳       
۷ خرداد ۱۴۰۲
9.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ ۱تکه سیب زمینی ۱ عدد پیاز بزرگ ۱ عدد هویچ ۲ عدد گوجه فرنگی ۲ عدد جوپرک ۱/۳ لیوان زرشک کمی جعفری خورد شده ۲ ق غ (بچه ها داخل ویدئو اشتباه گفتم گشنیز،اشتباه لفظیه🤦‍♀️ درستش جعفریه) جعفری اضافه کردم هویچ، سیب‌زمینی، گوجه فرنگی وپیاز رو پوست میگیریم و خورد می کنیم به همراه گوشت و ادویه ها میذاریم 2 ساعت بپزه، بعد دوساعت گوشت رو ریش ریش می کنیم و مواد و توی قابلمه با گوشت کوب برقی پوره می کنیم یا با گوشت کوب دستی له و نرمش می کنیم میریزیم توی قابلمه و جوپرک رو هم. میریزیم و 20 دقیقه زمان میدیم تا بپزه. بعد زرشک و جعفری خورد شده رو میریزیم و حدود 10 دقیقه قل که زد نمک هم میزنیم و سوپ ما آماده است 🌟
۷ خرداد ۱۴۰۲
هدایت شده از گسترده مارال
🔴فوری ♨️حادثه تلخ برای دانش آموز دختر۹ساله در مشهد😔 ♨️مدیر مدرسه یکی از وسیله هاش رو تو مدرسه جا میزاره و برمیگرده مدرسه،همزمان دانش آموز میره داخل مدرسه و مدیر متوجه حضور دختر بچه نمیشه و متأسفانه ..... داستان دردناک و واقعیه 😔💔 اگر قلبتون ناراحته نخونید👇 https://eitaa.com/joinchat/2853175299Ce5d577dc8c 👆 مادرش وقتی میره مدرسه با صحنه دردناکی مواجهه میشه،خدا به خانواده ش صبر بده😔
۷ خرداد ۱۴۰۲
هدایت شده از تبلیغات عجایب
وحشتناکِ شهید حججی که در رسانه ها گفته نشد. ♨️امیدواریم خانواده شهید هیچ وقت این کلیپ رو نبینند،حاوی تصاویر دلخراش 🚷😭 📌ویدئو در کانال زیر↙️ https://eitaa.com/joinchat/2853175299Ce5d577dc8c
۷ خرداد ۱۴۰۲
مواد لازم: آرد 500 گرم خمیرمایه یک قاشق غ شکر یک قاشق غ نمک یک قاشق کوچک روغن زیتون دو قاشق غ کره 50 گرم شیر ولرم به مقداری که خمیر جمع بشه طرز تهیه: همه مواد رو مخلوط کرده و آرد رو کم کم بهش اضافه کنید و در آخر کره رو اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه ورز بدید و خمیر رو بپوشونید و به مدت یک ساعت و نیم در جای گرم استراحت بدید تا حجمش دوبرابر بشه. بعد خمیر رو مجددا ورز بدید و طبق عکسها تقسیم کنید و فرم بدید. بعد از فرم دهی با مواد میانی و پنیر پیتزا پر کنید و روشو با چاقو چند خط بکشید و کنجد بپاشید و در سینی فر بچینید و به مدت 15 دقیقه روشو پارچه بندازید و استراحت بدید و بعد در فر 180 بزارید به مدت 20 الی 30 دقیقه. برای مواد میانی(سلیقه ایه)من از ترکیب گوشت چرخ‌کرده ،پیاز، هویج، فلفل، گوجه، دارچین، زیره، فلفل قرمز استفاده کردم و با روغن زیتون تفتشون دادم و سس تند زدم. در آخر هم که یک لایه پنیر پیتزا روی مواد میریزم.‌ 🌟
۷ خرداد ۱۴۰۲
مواد لازم برای کیک: 4 عدد تخم مرغ 1.5 پیمانه شکر 1 پیمانه شیر 1 قاشق چایخوری روغن 2.5 قاشق غذاخوری پودرکاکائو 2 پیمانه آرد (الک شده) 1 بسته بکینگ پودر (10گرم) 1 بسته وانیل (5گرم) مواد لازم برای خامه: 1 بسته کرم اوله یا خامه (109گرم) 2 بسته کرم شانتی یا پودر خامه (150 گرم) 2.5 پیمانه شیر نصف پیمانه شکلات چیپسی برای خیس کردن کیک: نصف پیمانه شیر 3-4 عدد موز طرز تهیه: برای تهیه کیک ، تخم مرغ و پودر قند رو بزن تا سفید بشه و کف کنه. بعد ، شیر و روغن رو اضافه و به هم زدن ادامه بده. پودرکاکائو ، آرد الک شده ، بیکینگ پودر و وانیل رو اضافه کن و برای آخرین بار هم بزن. مواد رو داخل قالب مستطیلی که با روغن چرب کردی بریز. بعد بزار توی فر گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 30 دقیقه تا بپزه. تا کیک داره اماده میشه کرم اوله، کرم شانتی و شیر رو میزنی تا فرم بگیره، روی کرم رو با سلفون بپوشون و بزار توی یخچال. کیک پخته شده رو از فر در بیار و بذار خنک بشه. بعد از اینکه کیک خنک شد ، روی کیک رو یه لایه ی نازک برش بده و کیکای برش داده رو پوره کن و کنار بذار تا بعد روی کیک بریزی. تمام قسمت های کیک رو با شیر مرطوب کن، موز خرد شده رو روی کیک بچین. خامه رو از یخچال در بیار و شکلات چیپسی رو اضافه و خوب مخلوط کن. بعد خامه رو روی موزها بریز و بصورت یکنواخت پخش کن. بعد کیک پوره شده رو روش بریز تمام قسمتای کیکو باید بپوشونه، کیک رو حداقل 4-5 ساعت توی یخچال بزار تا استراحت کنه، سپس از یخچال خارج کرده و هر طور که می خوای تزئین کن . 🌟
۷ خرداد ۱۴۰۲
هدایت شده از سابقه گسترده تاج👑
6.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨ آموزش ژست عکآسی حرفه‌ای 💛💐👇 آموزش ژست عکآسی حرفه‌ای 💛💐👇 آموزش ژست عکآسی حرفه‌ای 💛💐👇 👇🌈🎥📸 https://eitaa.com/joinchat/2421620923C72b7130bec https://eitaa.com/joinchat/2421620923C72b7130bec
۷ خرداد ۱۴۰۲
هدایت شده از تبلیغات عجایب
هنوز موقع گرفتن اینجوری عکس می‌گیری؟⁉️❌📸 ❌خب اشتباه عکس میگیری😶📸❌‼️ اگه دوست داری هر روز کلی ترفندهای باحال عکاسی یاد بگیری فقططط اینجاااا😍👇🏿 👇🏿✨📸 https://eitaa.com/joinchat/2421620923C72b7130bec https://eitaa.com/joinchat/2421620923C72b7130bec هزار ایده پردرآمد عکاسی ✨👆🏿
۷ خرداد ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پای اسفناج😋 مواد لازم🔻 اسفناج ۱ کیلو پنیر ۱۲۰ گرم (۱ پیمانه) نمک و فلفل سیاه فلفل چیلی نوک قاشق چای خوری خمیر یوفکا ۱۲ ورقه کنجد سیاه و‌سفید برای تزیین کره اب شده ۲۰ گرم ابتدا اسفناج رو بپزید و بزارین خنک شه،با پنیر و نمک و فلفل سیاه و‌چیلی مخلوطش کنید ،ورقه های یوفکا رو بزارین تو دمای محیط تا یخشون باز بشه ،بعد مثل فیلم قالب و پر کنید ،۲۰ دقیقه از پایین با دمای ۱۹۰ بپزید،۱۰ دقیقه هم از بالا 🌟
۷ خرداد ۱۴۰۲