هدایت شده از تبلیغات عجایب
من که مشتری پروپاقرص شدم،،🤷♀🤷♀
بقیه کانال هامو پاک کردم...
از تنوع و قیمت .....
https://eitaa.com/joinchat/2360279228Cba7b79b899
#خاگینه_قالبی
مواد لازم :
تخم مرغ:۳ عدد
روغن مایع:یک چهارم پیمانه
بکینگ پودر:۱ق چ
آرد:۴ قاشق سوپخوری سر پر
ماست سفت:۲قاشق
زعفرون:۱ ق
شربت:
شکر:یک و نیم پیمانه
آب:سه چهارم پیمانه
گلاب:یک چهارم پیمانه
زعفرون:۱قاشق
طرز تهیه:
مواد شربت رو مخلوط کنید و بزارید بجوشه و کمی قوام بیاد، تخم مرغها رو بزنید تا کمی پف کنه ماست و بکینگ پودر رو مخلوط کنید و سپس به تخم مرغها اضافه کنید و بعد روغن مایع و زعفرون رو اضافه کنید و هم بزنید حالا آرد الک شده رو کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا گلوله نشه داخل قالب مورد نظر ریخته و در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده بگذارید برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه، بعد از پخت شربت خنک رو روی خاگینه ها درون قالب بریزید و اجازه بدید شربت جذب بشه من کم شیرین دوست دارم نصف شربت رو اضافه کردم به جای شربت از شیره انگور هم میشه استفاده کرد.
🌟
5.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه سالاد لبوی فوق خوشمزه😋
یادتون نره سیوش کنید که گمش نکنید😉
شما چه سالادی رو بیشتر دوست دارین؟؟
برای درست کردن این سالاد خوشمزه احتیاج داریم به 🤨
3-4 عدد لبو پخته شده ..
1.5 پیمانه ماست (تقریباً 300 گرم)
3 قاشق غذاخوری سس مایونز
1 حبه سیر
1 مشت گردو (یک مشت گردو)
3-4 شاخه شوید (ریز خرد شده)
3-4 قاشق غذاخوری
🌟
هدایت شده از گستردهتبلیغاتیترابایت
وااای باورم نمیشه🙊😱🤭
اینستای واقعی اینجاست😍😳
این کانال فقط کلیپ #بلاگرارو میزاره😵💫👇
https://eitaa.com/joinchat/4102422874C8f8aeb46a6
کانالش عین بمب ترکونده ایتارو💣🧨🤩
https://eitaa.com/joinchat/4102422874C8f8aeb46a6
باکلیپاش دیگه نیازی به اینستا نداری🤫😍🤩
من دیگه هیچی نمیگم😶🙊خودت بیا ببین👀👀
هدایت شده از تبلیغات عجایب
🤣سم ترین کلیپای اینستا💦
‼️😳 با کمترین حجم اینترنت 😳‼️
💦هرچی دلت میخواد دانلود کن🤣
https://eitaa.com/joinchat/4102422874C8f8aeb46a6
عجب کلیپ هایی دارههه 💦🤣
#سرنا_امینی #فاطی #پریسا_پوربلک
5.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سس_کچاپ😋
مواد لازم🔻
گوجه ۱/۵ کیلو
نمک ۱ قاشق غذاخوری
سرکه ۳ قاشق غذاخوری
شکر ۱ قاشق غذاخوری
پودر سیر ۱ قاشق چای خوری
پودر فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری زعفران دم کرده (در صورت تمایل ۱ قاشق غذاخوری)
طرز تهیه🔻
درست مثل طرز تهیه رب گوجه اول گوجه ها رو بشورید دم و قسمتای سفید رنگشو جدا کنید .قاچ کرده نمک بپاشید و دو سه ساعتی کنار بذارید.
میتونید بلافاصله هم درست کنید ولی با کنار گذاشتنش موقع پخت زمان کمتری میبره و پوستش راحت تر ازش جدا میشه.
بعد داخل قابلمه روی گاز گوجه ها رو بپزید اگه در قابلمه بسته باشه زودتر میپزن وقتی خوب نرم شدن از صافی ردشون کنید تا پوستها و دونه ها کاملاً جدا بشن.
آب گوجه صاف شده رو دوباره داخل قابلمه بریزید و بذارید بجوشه.
برای چاشنی من از سرکه ،پودر سیر، شکر، پودر فلفل قرمز و برای خوشرنگ تر شدنش از زعفران دم کرده استفاده کردم. بعضیا از سیر رنده شده و هویج استفاده میکنن
مقدار چاشنی رو میتونید به سلیقه خودتون کم و زیاد کنید .در حین جوشیدن هم بزنید که ته نگیره. وقتی به غلظت (مثل ماست شل) رسید خاموشش کنید .سرد که شد به ظرف شیشه ای منتقل کرده و در یخچال نگهداری کنید. اگه مقدار زیاد درست کردید سس رو کنسروی کنید که خراب نشه .
طرز کنسرو کردن رو در چند پست قبل (طرز تهیه رب گوجه )توضیح دادم.
🌟
هدایت شده از گستردهتبلیغاتیترابایت
خنده دار تر این ازین کانال مادر نزاییده😂
😹 خواهــش دارم پســرا نیان 👇🏿❌
https://eitaa.com/joinchat/3424977001C10c611a6f9
https://eitaa.com/joinchat/3424977001C10c611a6f9
‼ خنده درحد مرگ اوووف 😂👆👆
هدایت شده از تبلیغات عجایب
🔥 جوک های داغ و ادبی ⛔😜🤣
🚷 اینقدر خندیدم که دیشب جلو بآبآم گــ... 💨🐒😹💦
https://eitaa.com/joinchat/3424977001C10c611a6f9
https://eitaa.com/joinchat/3424977001C10c611a6f9
بیا تو چنل پشـمـات از خنده🤣 میریزه🤣😹👆🏻
❌ خوشگلا بیان کانال😍😍😍
#کیک_زعفران_کنجدی
تخم مرغ 4عدد
شکر 1 لیوان سرپر
آرد 3 لیوان
روغن مایع سه چهارم لیوان
شیر 1لیوان
زعفران آبشده 2 ق غ
وانیل نصف ق.چ
بکینگ پودر 1ق.غ
کنجد بمیزان لازم
همه مواد ب دمای محیط رسیده باشه
آرد+ بکینگ پودر رو سه بار الک کردم(الک کردن باعث هوا دهی ب آرد میشه در نتیجه بافت و پف کیکتون عالی میشه)
تخم مرغ و وانیل رو ۲ دقیقه با دور متوسط هم زدم تا از لختگی دربیاد سپس شکر را اضافه و8دقیقه با دور تند زدم تا حجمش سه برابر و سفید و کشدار شه
شیر را اضافه و یک دقیقه هم زدم بعد زعفران اضافه کردم و سپس روغن رو اضافه و سی ثانیه هم زدم اردوبکینگ پودر الک شده را در سه مرحله اضافه کردم و فقط در حد مخلوط شدن زده ن بیشتر وگرنه پف تخم مرغها از بین میره و کیک پفش کم میشه
کف قالب را با روغن جدا کننده خوب چرب کردم کف قالب و اطراف قالب رو کامل کنجد پاشیدم مایه کیک رو به ارومی داخل قالب ریختم و در فر که از قبل گرم کردم با حرارت 180 درجه بمدت ۵۰ دقیقه گذاشتم تا بپزه.
اندازه قالبم ۲۳ سانت با ارتفاع ۸ سانت بود
🌟
هدایت شده از اطلاع رسانی رهپویان🌼
گالری انگشتر ثامن بزرگترین کانال فروش انگشترهای شرف شمسی اصل در ایتا💍🤩
〰️〰️〰️〰️〰️〰️🧿
انگشتر ثامن چشم و دل هارا جذب میکند
〰️〰️〰️〰️〰️〰️🧿
ارسال رایگان به سراسر کشور 😳✅
🛍🛒 تازه هم میتوانید بصورت آنلاین خرید کنید و هم بصورت حضوری 🥰✨
لینک کانال انگشتر ثامن💎👇
https://eitaa.com/joinchat/1404633111Cadf1ce6911