🌼 #السلام_علیک
🌼 #یا_اباصالح_مهدی
🌼دل هوای
🕊روی ماه یار دارد جمعهها
🌼دل هوای
🕊دیدن دلدار دارد جمعهها
🌼جمعه ها
🕊چشم در راهیم ما ای عاشقان
🌼یار با ما
🕊وعده دیدار دارد جمعهها
🌼الّلهُـمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَـــ الْفَــرَج🌼
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیارشور خونگی عالی
موادی که لازم داریم:
خیار🥒هر مقداری که میخواید
سرکه انگور به اندازه نصف لیوان تا یک لیوان بسته به میزان ظرف و مقدار خیار
آب جوشیده شده
نمک (برای این مقدار من از ۲قاشق غذاخوری استفاده کردم)
سبزی معطر (شوید/ترخون☘️)
سیر چند حبه🧄
فلفل تند به مقدار لازم🌶️
نخود چند تا دونه
خیار رو بشورید بزارید خشک بشه ، آب رو بزارید بجوشه و سرد بشه بعد با نمک مخلوط کنید☺️دوستان مقدار آب بستگی داره به ظرفتون ولی به اندازه نصف لیوان یا یک لیوان سرکه بهش اضافه کنید
داخل ظرف خیار بریزید لایه لایه سیر، سبزی و سه چهار تا دونه نخود، این مراحل رو تا وقتی ظرفتون پر بشه انجام بدید😍🤌
ظرف تون حتما خشک و تمیز باشه، خیار ها هم ترجیحا ریز و بوته ای باشن بهتره خیارشور تون خوشمزه تر میشه به مدت یک هفته تو محیط اشپزخونه بمونه آماده ی آماده است بی نهایت ترد و عالی میشه😍👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فقط با دو قلم مواد یه دسر خوشمزه درست کن که تو هوای گرم خیلی میچسبه
😋🍫 مواد لازم: 🍌موز ۳۰۰ گرم 🍫شکلات تخته ای شیرین ۱۰۰ گرم
🔻طرز تهیه: شکلات رو روی بخار کتری یا یه ظرف آب در حال جوش ذوب کنید، حتی یک قطره آب هم نباید داخل شکلات بریزه چون شکلات رو خراب میکنه. بعد با موز پوره شده ترکیبش کنین. بعد از ترکیب کردن موز و شکلات ذوب شده میتونین بذارین تو یخچال خنک شه بعد مثل پودینگ سرو کنین اما پیشنهاد میکنم مثل من بریزین داخل یه ظرفی که توش کاغذ روغنی یا پلاستیک انداختین (کاغذ روغنی بهتره) و حداقل یه شب تا صبح بذارین توی فریزر کاملا سفت شه و بافتش مثل بستنی شه بعد سرو کنین. 🔸این دسر شکر نداره و با شکلات شیرین میشه. 🔸میتونین از موز های رسیده و سیاه استفاده کنین. 🔸اگه دوست داشتین دسرتون بافتش سفت تر بشه میتونین اندازه شکلات رو دو برابر کنین. نوش جان
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ارایش چشم
➖➖➖➖➖🌸➖➖➖➖➖
🌼👉 🍂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هنوزم روسری رو اینجوری گره میزنی؟!🙃
تا آخر ویدیو همراه من باش و ببین چه گره خوشگل و شیکی شد😍
چطور بود؟🤩
این گره بدون گیره هم میشه بست ولی اگه میخواین زمان بیشتری فیکس بمونه و خراب نشه از گیره استفاده کنین راحت تره👌🏻
میتونین اولش گیره بزنین و آخرش دربیارین✌🏻😍
🍃🌸
26.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مربا نیست که😐 خود باقلواست🤤🤤برای اینکه مربا انجیر شکرک نزنه و انجیر ها داخل مربا له نشن، چند تا نکته مهم رو باید بدونید پس این ویدیو رو انتها ببینید😍♥️
#مربا_انجیر 😋
🔹مواد لازم:
انجیر ٧٠٠ گرم
شکر ٢ پیمانه یا لیوان دسته دار فرانسوی
آب ١ پیمانه
زعفران دم کرده
گلاب
هل مقداری
جوهر لیمو نوک قاشق چایخوری
🔹طرز تهیه:
شکر رو به همراه آب روی حرارت قرار بدید بعد از جوشیدن بیست دقیقه زمان بدید که قوام بیاد.
بعد انجیر ها رو که با خلال دندون سوراخ کردید داخل شهد بریزید و به مدت یک ساعت زمان بدید تا بپزه
( بعد از نیم ساعت انجیر ها رو پشت رو کنید)
کف مربا رو حتما بردارید تا مربا شفافی داشته باشید.
انتهای پخت زعفران، گلاب و هل به همراه جوهر لیمو اضافه کنید.
ده دقیقه آخر هم گردو رو میتونید اضافه کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍮 #ژله تک نفره چندلایه 🍮
🔻هر بسته ژله رنگی رو با یک و نیم لیوان اب جوش حل و بنماری
کنین
🔻هر بسته ژله سفید رو با یک لیوان آب جوش حل کنین و بعد از اینکه سرد شد بهش نصف لیوان شیر اضافه کنین
🔹ظرف یا قالبتون رو با روغن مایع چرب کنین
مواد رو تو ظرف ریختین بذارین داخل یخچال نیمبند بشه بعد
هر لایه رو لایه بعدی رو بریزین
دقت کنین ژله ها نباید گرم باشن
اخر کار بذارین 8 ساعت تو یخچال بمونه تا خوب سفت بشه بعد ظرف رو چند ثانیه تو اب گرم نگهدارین تا ژله از کف و دیواره قالب جدا ،بشه با چاقو دورشو آزاد کنین
با کاتر دالبری ژله رو به صورت مربعی برش بزنین
تو ظرف سرو بچینین و به دلخواه تزئین کنین و نوش جان کنین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش شربت آلبالو 🍒
مواد لازم برای ۶ کیلو آلبالو
آلبالو :۶ کیلو
شکر:۴ کیلو
آب :برای هر یک کیلو آلبالو ۲/۵ لیوان آب کافیه