eitaa logo
ایده های بانوان
8.9هزار دنبال‌کننده
32.5هزار عکس
32.5هزار ویدیو
111 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 #مدیر👇 @Hossein_Hajivand تبلیغات هزینه ای (شرایط👇 http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌ 🦄🐝 🦋           🦋 🧚‍♀ 🧚‍♀
7.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش بستن شال🙆‍♀😍 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎ 💞خلاقیت_ترفند 🎀 🌸🍃🌸🍃🌸 فروارد_یادت_نره😉
اگه رفتی زیر قُبّه ی حسین یادم کن🖤 اگه رفتی توی بین الحرمین یادم کن🖤 التماس دعا زائر کربلا أللَّھُمَ‌؏َـجِّلْ‌لِوَلیِڪْ‌ألْفَرَج ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اول لبو پوست کنده و ب دلخواه برش زده با مقداری اب پخته شه اندازه 5دقیقه میزاریم کنار که سرد بشه شغلم باپوست فقط سرو تهشو میزنیم بعد برش میزنیم وبا لبو قاطی میکنیم باسرکه و نمک وچند دقیقه بعد در شیشه ریخته
طرز تهیه خمیر رو به صورت آماده و یا در منزل تهیه کنید. برش مثلثی بزنید، سوسیس سرخ شده رو بین خمیر بگذارید و رول کنید. روی انها رو با فرچه زرده تخم مرغ بمالید و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 190 تا 200 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه بگذارید تا خمیر خوب پف کرده و طلایی شود
برای تقویت و رشد مو،ابرو،مژه ها ⚜روغن هفت مغز ✨روغن بادام تلخ و شیرین،فندق،سیاه دانه، پسته،کنجد،کرچک با دارا بودن مواد مغذی و ضروری پوست و مو تقویت کننده موهاست 🦋
6.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با صدا ببینید🔈 پودر ژله ۱ بسته(طعم دلخواه) گلوکوز ۲قاشق غذاخوری پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری آب ۱ فنجان اول پودر ژله دلخواه و دو قاشق پودر ژلاتین رو داخل یک ظرف مناسب بریزید و سپس یک فنجان آب رو بهش اضافه می کنیم و یه مقدار هم می زنیم تا پودر ژله و آب ترکیب و یکدست بشه.بعد ژله رو رو کتری میزاریم تا با بخار آب به روش بن ماری ذرات ژله کاملا حل بشه.بعد 2 قاشق گلوکوز رو اضافه کنید و اون رو خوب با مواد حل می کنیم.بعد کف هایی که سطح ظرف به وجود اومده رو به کمک یک قاشق خارج می کنیم تا مایه شفاف بشه.در آخر مواد مایع رو با یک قاشق داخل قالب های سیلیکونی بریزید و به مدت 30 دقیقه داخل فریزر قرار بدید تا پاستیل های ما آماده 👨‍🍳
برای تمیز کردن ملاقه‌های چوبی، هر چند وقت یه بار توی یه قابلمه آب مقداری سرکه بریزید و بذارید ۱۰ دقیقه با هم بجوشن. 🎀 🌸 🎀 ✨ ✨ 💞
2 عدد تخم مرغ 1 لیوان ماست 1 لیوان روغن مایع 2 لیوان آرد 2 پاکت بکینگ پودر (20 گرم یا 5 ق چ) 3 عدد سیب زمینی متوسط خام، مکعبی خرد شده 1 عدد پیاز کوچک خام، نگینی خرد شده 1 ق م نمک نصف ق چ زیره نصف ق چ فلفل سیاه نصف ق چ آویشن فر را روی درجه 180 روشن کنید گرم شود. تخم مرغ ها را داخل ظرف بزرگی بشکنید و با همزن برقی هم بزنید. سپس روغن مایع و ماست را اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید. آرد و بکینگ پودر را الک کرده اضافه کنید و هم بزنید. نمک و ادویه ها را اضافه کنید و هم بزنید. سیب زمینی و پیاز را اضافه کنید و با لیسک هم بزنید. داخل قالب چرب شده بریزید و صاف کنید. من داخل قالب کمربندی 20 در 20 پختم اما شما میتوانید داخل ظرف پیرکس بپزید ولی ظرف خیلی بزرگ نباشد. تا وقتی که روی کیک سرخ شود حدود 50 دقیقه الی 1 ساعت بپزید
مواد لازم شیر یک پیمانه آب کمپوت آناناس دو پیمانه شکر نصف پیمانه زرده تخم مرغ دو عدد آناناس ۶ حلقه خرد شده نشاسته ذرت دو ق سوپخوری آرد سفید دو ق سوپخوری وانیل یک چهارم ق چ شکلات سفید صد گرم (من مارک کارات استفاده میکنم) پودر ژلاتین ۳ ق مرباخوری طرز تهیه شیر ,آب آناناس ,شکر،آرد،نشاسته ذرت وزرده تخم مرغو کاملا مخلوط کنیدتا گلوله نداشته باشه بعد روی حرارت بزارید ومدام هم بزنید یکم غلیظ شد آناناس خرد شده رو اضافه کنید وقتی غلیظ شد ژلاتین بنماری شده, وانیل و شکلاتو اضافه کنید شعله رو خاموش کنید وقتی کاملا حل ومخلوط شد تو ظرف بریزید وبزارید تو یخچال تا کاملا ببنده