فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لوبیا_پلو
برنج رو بشورید وخیس کنید تا برنج خیس میخوره کارای خونه رو انجام بدید تا با خیال راحت به اشپزیتون برسید
یک عدد بزرگ رو خرد کنید وتفت بدید تا سبک بشه گوشت تکه ای اضافه کنید وباهاش سرخ کنید تا خونابه ای از گوشت باقی نمونه فلفل وکمی زردچوبه زده تفت بدید آب به اندازه ای بریزید که گوشت بپزه یکی دو تکه چوب دارچین اضافه ودرشو ببنید تا گوشت کاملا پخته بشه
در این فاصله لوبیا رو بپزید من از لوبیای فریزیر استفاده کردم (لوبیا رو خام فریزیر میکنم)نصف لیوان آب بریزید تو لوبیا ودرشو بزارید با شعله کم بزارید بپزه نیم ساعتی میپزه تا لوبیا پخته میشه گوشت که پخته شد لوبیای پخته هم اضافه وباهاش تفت میدیم رب گوجه فرنگی اضافه کرده نمک میزنیم وهمه رو سرخ میکنیم آب برنج رو بزارید بجوشه برنج رو بریزید کمی زردچوبه بزنید اختیاریه دوست ندارید نزنید برنج رو ابکش کرده ته دیگ مورد نظر بزارید مواد گوشتی وبرنج لابلای هم بریزید آخر سر تو قابلمه با دو قاشق به ارومی مخلوط کرده یادم رفت بگم پودر دارچین وپودر گل محمدی وکمی ریزه فراموش نشه من زیره رو با هاون پودر کردم زیاد نریزید که بوش غالب بشه کمی زعفران دم کرده روش بریزیدوبزارید رو گاز با شعله کم وقتی بخار کرد کمی روغن حیوانی یا کره گرم کنید وروش بریزید نداشتید روغن مایع بریزد .نوووش جان
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_شکلاتی
مواد لازم
4 تخم مرغ
1.5 لیوان شکر
1 لیوان روغن مایع
1 لیوان چای سرد تازه دم شده (200 میلی)
2 قاشق غذاخوری کاکائو
1 قاشق چای خوری وانیل
1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر
1 قاشق چایخوری دارچین
آرد 2 لیوان + 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ و شکر را با هم حدود 4-5 دقیقه با میکسر مخلوط میکنیم .( این قسمت را خیلی خوب هم بزنید) در ادامه چای و روغن مایع را هم افزوده، مابقی مواد خشک را هم الک کرده و اضافه میکنیم. آرد به اندازه 2 لیوان میریزیم، بعدها اگر نیاز شد میتوانید آرد بیشتری هم اضافه کنید. تمام این مواد را با درجه پایین تا وقتیکه مواد باهم مخلوط شوند هم میزنیم. 1 قاشق غذاخوری آرد هم دوباره اضافه کردم. . قالب را کاملا چرب کرده و مخلوط را داخل ان میریزیم. فر را در دمای 175 درجه گرم میکنیم و کیک را تا زمانیکه کاملا پخته شود میپزیم. بعد از پخت حدود 10 دقیقه اجازه دهید خنک شود؛ سپس از قالب خارج کنید. اگر بخواهید حدود 80-100 گرم شکلات را به روش بنماری ذوب کرده و روی کیک میریزیم. با هرچیز دیگری هم میتوانید تزئین کنید. نوش جان
🌟
#کیک_خرما
موادلازم:
خرما هسته جدا شده و پوستش جدا شده ۱ لیوان
تخم مرغ ۴ عدد
آب جوش ۱ لیوان
پودر هل یک ق چ
شکر ۱ لیوان
(میتونید اگردوست دارید کم شیرین باشه مقدارش رو کمکنید یا به جاش شیره ی خرما یا عسل بریزید )
روغن سه چهارم لیوان
وانیل یک چهارم ق چ
آرد دو و نیم لیوان
بکینگ پودر ۱ ق غ
دارچین ۲ ق چ
نمک نوک ق چ
.
طرز تهیه:
خرما با کمی ابگرم در کاسه بریزید دو دقیقه بمونه که خیس بخوره و راحت پوستش را جدا کنید هسته را هم در بیارید
حالا خرماها رو با یک لیوان آبجوش مخلوط و پوره کنید.
فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه روشن کنید.
تخم مرغها را با شکر و وانیل خوب هم بزنید تا کرمی بشه حداقل ۵ دقیقه با همزن بزنید. بعد روغن اضافه و مخلوط کنید
خرمای پوره شده رو بریزید و دوباره خوب مخلوط کنید. بعد دارچین و هل در اخر مخلوط آرد و بکینگ پودر الک شده روتو دومرحله اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید .میتونید با دور کند همزن چند ثانیه بزنید تا یکدست بشه
و داخل قالب چرب شده بریزید و در فر گرم شده قرار بدین
۴۵ تا پنجاه دقیقه زمان پخت
میتونید با سس کارامل و گردو و خرما تزیین کنید.
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
••بافت فرانسوی••🌰
.
.
✨🧚♀
🤵▰▰▰▰🧚♂▰▰▰▰👰🏻
⃟🎸 ⃟🎸
🤵🏻▰▰▰▰🧚♂▰▰▰▰👰
🌺#خدایا...👆
💫به دوستان و عزیزانم
🌺 فردایی بهتر
💫 لبخند روی لب
🌺 شادی در دل
🌺 استجابت در دعا
💫و آرامش درقلبشان
🌺 عطا بفرما
🌺 لطف خداوند
💫نصیب حال تون باد.
🌺شبتون آروم و در پناه خدا💫🌺
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
بسم الله الرحمن الرحیم
خدای من آمدن صبح زیباست
طلوع آفتاب بر کائنات
قشنگ است
اما باشکوه تراز همه ی اینها
بودن نفس های گرم توست
که دل وجان مارا به بندگی دوباره
می کشاند
رهایمان نکن...
به نام خدای همه
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
☘امروز چهارشنبه 22 شهریور
💌براتون یه حال خوب آرزو دارم
☘آرزو دارم امروزتون پر باشه
💌از خبرهای خوب و اتفافهای بینظیری
☘که همیشه منتظرش بودین
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
#شیرین_عسل😋😋
موادلازم:
ژله آلوئه ورا یک بسته
آب ۱/۳لیوان
عسل ۱ ق غ
شکلات تخته ای ۱۵۰ گرم
روغن مایع ۳ ق غ
بیسکوییت ساقه طلایی دو تا سه بسته
طرز تهیه:
ابتدا ژله واب را ترکیب کرده وبعد از ۵ دقیقه به روش بنماری روی گاز مرتب هم بزنین تاکامل حل شود. حدود 20 دقیقه طول میکشه تا کامل ذرات ژله حل بشه. بعدعسل رااضافه میکنیم تایکدست شود. و از روی گاز برمیداریم. یکی دو دقیقه بعد درظرف دیگراین مخلوط راحسابی باهمزن میزنیم تاسفت وسفیدشود.
انقدر باید بزنید که وقتی بین بیسکویت میزارید شل نباشه و بمونه
بعدبا قیف بین بیسکوییت هامیریزیم.و به هم فشرده میکنیم.
بعد به مدت نیم ساعت دریخچال میگذاریم.دراین زمان شکلات رابنماری کرده وروغن مایع میریزیم ودر اخر بیسکوییت سردشده رادرشکلات داغ میغلتانیم.
نوش جان😋
🌟
#کوکی_اسمارتیزی
تخم مرغ یک عدد
آرد یک و نیم پیمانه
شکر نصف پیمانه
پودر کاکائو دو و نیم ق غ
وانیل نوک قاشق
ب پ یک ق م
روغن مایع نصف پیمانه
اسمارتیز به میزان لازم
یا شکلات چیپسی به دلخواه
طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر در ظرفی ریخته کمی با همزن میزنیم سپس روغن را اضافه کرده و دوباره میزنیم و همزن را کنار بگدارید
مقداری از آرد را روی مواد الک کرده و با لیسک هم میزنیم سپس پودر کاکائو وانیل و ب پ را اضافه کرده هم میزنیم و در آخر بقیه آرد را ریخته تا جایی ک خمیر لطیفی بدست بیاید برای من مقداری از آرد اضافه اومد
پس دقت کنید خمیر زیاد سفت یا شل نباشه.خمیر کاملا لطیف که به دست نچسبه
من از خمیر اندازه های ۱۱ گرمی برداشتم توی سینی فر ک کاغذ انداخته م چیدم و روش رو اسمارتیز چیدم و در دما ۱۶۰ درجه پختم توی دستور اصلی ۱۵ دقیقه بود ولی برای من توی توستر ۷ دقیقه شد
کوکی را پهن نکنید چون تو فر خودش یه کم مسطح میشه همین که حین اسمارتیز گذاشتن روش خیلی کم تخت میشه کافیه.
شکلات چیپسی ام میتونید جای اسمارتیز بزارید.
✔دقت کنید اگ زیاد توی فر بمونه خشک میشه
همینکه زیرش خودشو گرفت و راحت با کاردک تکون خورد دیگه بدون توجه به نرمی روی کوکی از فر در بیارید و اجازه بدین خنک بشه
بعد از خنک شدن خودشو میگیره و اون حالت نرمی کمتر میشه
✔اگه صبر کنید توی فر روی کوکی سفت بشه بعد دربیارین اون دیگه بعد سرد شدن سنگ میشه😊
✔با این مقدار ۵۰ عدد کوکی ۱۱ گرمی داشتم
✔دوست داشتین به جای اسمارتیز از شکلات چیپسی استفاده کنین.
🌟
#نان_باگت_فرانسوی
#باگت
موادلازم:
آب ولرم یک لیوان
آرد ۲ لیوان پر
خمیرمایه ۲ ق چ
شکر ۳ ق غ
شیر خشک ۳ ق غ
نمک نصف ق غ
روغن مایع ۳ ق غ
طرز تهیه:
در ابتدا ۲ ق غ از آرد و نصف لیوان از اب دستور را به خوبی با هم ترکیب میکنیم و یک دقیقه روی شعله ملایم هم میزنیم تا غلیظ شود وقتی آماده شده اجازه میدهیم تا خنک شود.
سپس نصف لیوان از اب ولرم و نمک و شکر و خمیر مایه و شیرخشک را باهم مخلوط میکنیم وپنچ دقیقه استراحت میدهیم
حالا ارد رابه مخلوط فرنی مانند که قبلا درست کرده بودیم اضافه میکنیم وبا دست ورز میدهیم در صورت نیاز دو یا سه قاشق اب اضافه میکنیم وبخوبی ورز میدهیم
سپس روغن را به ارامی اضافه کرده وکامل ورز میدهیم تا کاملا خمیر نرمی بدست اورده باشیم
با قلمو کمی روغن بروی خمیر میزنیم وروی انرا با پلاستیک میپوشانیم واستراحت میدهیم بعد از یک ساعت به حجم خمیر اضافه خواهد شد
خمیر را به شش قسمت مساوی تقسیم میکنیم کمی ارد برداشته و خوب ورز میدهیم
تکه خمیر هارا به شکل دایره دراورده وروی سینی با فاصله میچینیم وروی ان هارا با پارچه پوشانده و سی دقیقه استراحت میدهیم
سپس با قلمو روی انها اب سرد میمالیم وکنجد میپاشیم
ودر فر از قبل گرم شده با درجه دویست بمدت بیست تا بیست وپنچ دقیقه پخت میکنیم
سپس بعد از پخت روی انها با قلمو کره ذوب شده میزنیم با پارچه روی انها را پوشانده واجازه میدهیم خنک شوند.
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ کراتینه موها در خانه
⚜ صاف شدن مو
⚜ ازبین بردن وز مو
⚜ براق شدن مو
📜مواد لازم :
🔻 روغن نارگیل 2 قاشق غذاخوری
🔻 سس مایونز 1 قاشق غذاخوری
🍃🌸
#خدایا🙏🌹
تو زیباترین ﺣﻀﻮﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ منی
ﻭ ﻣﻦ ﻋﺠﯿﺐ ﺑﻪ ﺁﻏﻮﺷﺖ ﺧﻮ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺍﻡ
ﺑﻪ ﺁﺑﯽ ﺁﺳﻤﺎﻧﺖ
ﺑﻪ ﺍﺟﺎﺑﺖ ﻫﺎﯼ ﺑﯿﺸﻤﺎﺭﺕ
ﺑﻪ ﺑﺨﺸﺶ ﻫﺎﯼ ﺳﺨﺎﻭتمندانه ات
#خدایا🙏
ما را از آغوش امن خودجدا مکن
ظهرتون بخیر ☀️☀️
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
✅پاککننده انرژیبخش
♨️ یک برش سیب پوستکنده را با۲ قاشق غذاخوری ماست و یک قاشق چایخوری آب مرکبات (لیمو یا پرتقال) بهخوبی با هم مخلوط کنید تا کاملا به شکل خمیر شود.
✨شما میتوانید این مخلوط را تا ۳روز در یخچال نگهداری کنید و از خواص فوقالعاده آن بهرهمند شوید،این ماسک برای انواع پوست مناسب است.
🍃🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیراشکی_گوشت
#خمیر_جادویی
برای مواد دل به خواهی هر چی بخواین . من همون مواد مایه ماکارونی استفاده می کنم .
یه پیاز رو خرد کردم و تفت میدم . گوشت رو به بهش اضافه کردم و یه فلفل دلمه ای رو هم نگینی خرد کردم و همه رو که تفت دادم کمی زردچوبه و آویشن و نمک و رب گوجه می ریزم یه کوچولو که تفت خورد از حرارت بر می دارم .
حالا خمیر بعد از استراحت که حجمش دو برابر شده با ورز دادن پفش رو می گیرم .
روی صفحه کارم کمی آرد پاشیدم و با وردنه خمیر رو نازک باز می کنم قطرش زیاد نشه توجه کنین چون این خمیر بعد از پخت حسابی پف می کنه . برای این مدل میجیدن از کاتر یا رینگ گرد و یا حالا سر لیوان قالب زدم .
از مواد میانی داخلش گذاشتم و کمی روش پنیر پیتزا ریختم و بعد پیچیدم و محکم کردم .
بعد توی سینی فر قرار دادم و برای رومال زعفران و یه زرده تخم مرغ رو مخلوط کردم و رومال زدم فر از قبل روشن کردم و درون فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه تقریبا قرار دادم . آخر هم خیلی کم گریل رو روشن کردم.
اما اگه خواستین بدون فر می تونین توی روغن سرخ کنین حقیقتش من پیراشکی رو این شکلی دوست دارم تا سرخ شده و همین طور توی فر دست ساز هم می تونین درست کنین .
ظرف حاوی آب داخل فر بزارین تا پیراشکی هاتون نرم و لطیف بشه .
با مقدار خمیر جادویی که دستورش رو گذاشتم و این مواد برای من ۱۱ تا پیراشکی این شکلی شد .
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_شکم_پر_سوخاری😍😋
اول یه مرغ زیر دو کیلو انتخاب کنید داخلش رو خوب تمیز کنید و با فلفل دلمه پیاز و زردچوبه یه ربع بزارید بپزہ تا باد کنه آبکشی کنید و با مخلوط روغن زیتون و سیر له شدہ و نمک و زعفران کل مرغ و ماساژ بدین ھمچنین لیمو ترش ھم بزنید سپس کف ظرف مورد نظر چند حلقه پیاز بزارید مرغ و بزارید روش سیب زمینی و ھویج ھم دورش بچینید حالا بریم سراغ مواد داخلش که یه پیاز نگینی رو تفت بدید به ھمراہ زرشگ آلو بی ھستہ گردو پودر شدہ و رب انار سبزیجات معطر نمک و فلفل خوب که تفت خوردن شکم مرغ و از این مواد پر کنید نمیخواد بدوزین فقط پاھای مرغ و ببندید تا موقع پخت وانرہ بعد ھم دو تا سه ساعت با حرارت ملایم داخل فر بپزید اگه دیدید پخته ولی پوستش طلایی نشدہ چند دقیقه گریل کنید و تمام.
(با قلمو در حین پخت از آبگوشت روی مرغ بمالید که عالی میشه)
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥ایده دوخت گل روبانی برای انواع تزیینات روی پارچه زیبا و دلبر 😍❤️
💓
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گلسر خوشگل برای خودت درست کن
💓