#کیک_فنجانی_بدون_فر
مواد لازم:
شکر نصف لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
روغن مایع نصف لیوان
شیر نصف لیوان
آرد ۸ ق غ سر پر
پودر کاکائو ۲ ق غ
وانیل نوک ق
بکینگ پودر ۱ ق م
شکلات تخته ای ۸۰ گرم
پودر شکر ۱/۴ لیوان(برای روی کیک)
نکته:در صورت دلخواه میتونید از شکلات سفید هم استفاده کنید.
طرز تهیه:داخل قابلمه بزرگی به اندازه حدودا سه بند انگشت آب بریزید و بزارید بجوشه.
تخم مرغ و شکر رو بزنید تا کف کنه،و بعد از اون،روغن مایع،شیر،آرد،بکینگ پودر وانیل،پودر کاکائو اضافه کنید و هم بزنید.
مواد کیک رو داخل فنجانها بریزید.(پر نکنید)شکلاتهارو نصف کنید و روی مواد کیک بزارید.فنجانهارو داخل ظرف آب در حال جوش قرار بدید.آب باید تا نصف ارتفاع فنجانها بیاد.در قابلمه رو بزارید و ده دقیقه زمان بدید.بعد از پخت از داخل قابلمه در بیارید پودر شکر بپاشید و داغ سرو کنید،نوش جان😋
#بادمجان_پلوی_قزوین
🔸گوشت چرخکرده تفت داده شده در روغن وپیاز داغ وزردچوبه و نمک وفلفل سیاه که مقدار کمی رب گوجه بهش اضافه میشه و تفت داده شده و بهمراه بادمجون ورقه ای سرخ شده و حلقه های نازک گوجه فرنگی بهمراه دارچین لابلای پلو آبکش شده بصورت ورقه ای چیده میشه و برنج رو دم میکنیم...بادمجونها رو میشه یک خط درمیون پوست کنده تا زیباتر باشه واینکه برای سرخ کردنش از مقدار خیلی کم روغن استفاده کنید چون روغنشو موقع دم به برنج پس میده...ویا روغن به برنج اضافه نکنید...من ترجیحا با روغن کم سرخ کردم و آخر کار کمی روغن حیوانی به برنج اضافه کردم...خب دیگه غذای محلیه و لطفش به روغن حیوانیش...امیدوارم بپزین واز طعم عالی این غذا لذت ببرین حتما درست کنید بخورید😍
جوجه کباب تابه ای
#جوجه_کباب_تابه_ای
مواد لازم :
فیله یا سینه مرغ 200گ
آب لیمو یک چهارم لیوان
پیاز 2 عدد بزرگ
نمک و فلفل به مقدار لازم
ادویه و زردچوبه به مقدار لازم
زعفران آب کرده به مقدار لازم
طرز تهیه :
ابتدا مرغ را تکه تکه کرده و سپس پیاز را رنده کنید و آب لیمو، نمک و ادویه جات و زعفران آب کرده را به آن اضافه کنید مرغ ها را در این سس بدست آمده بچینید و بگذارید از شب تا صبح داخل سس بماند. و صبح تابه را روی شعله ملایم قرار دهید روغن به میزان کافی ریخته و مرغ ها را از درون سس در آورید و به سیخ های کوچک ( سیخ های چوبی ) بزنید و داخل تابه بچینید و شعله را کم کنید و در ظرف را بگذارید تا بخار کند و بپزد و در آخر در تابه را بردارید تا جوجه ها سرخ شوند.
نکته برای پخت جوجه کباب تابه ای :
دیگر نیازی به آب ندارد خودش آب می افتد پخته می شود و سرخ می شود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گره پاپیونی ساده
💓
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گیره ناز درست کن🎥🔝
.💓
#قرابیه_براونی_ترک_دار 🍪 😋
▫️2 عدد تخممرغ
▫️نصف لیوان شکر
▫️نصف لیوان روغنمایع
▫️3 ق غ پودرکاکائو
▫️ وانیل شکری نوک ق چ
▫️بکینگپودر 2.5 ق چ
▫️1 لیوان پر و 1 لیوان به اندازه 1 سانت سرخالی آرد
▫️برای روی قرابیه پودرقند
🔸تخممرغ و شکر را با همزن برقی خوب هم بزنید سپس به ترتیب پودرکاکائو، روغنمایع، وانیل، بکینگپودر و آرد را اضافه کرده هم بزنید، قوام آن باید طوری باشد که از مواد کیک سفتتر باشد و کمی به دست بچسبد.(با اینکه مقدار آرد و اندازه لیوان گفته شده حتما آرد را با کنترل بریزید تا به این قوامگفته شده برسد ورق بزنید و قوام خمیر را ببینید) روی خمیر سلفون بکشید، 2 ساعت داخل یخچال نکه دارید، خمیر سرد شده خودش را میگیرد. از یخچال بیرون آورید. از خمیر تکههایی به بزرگی گردو بردارید و گرد کنید و پشت و روی آن را به پودرقند آغشته کنید. با فاصله داخل سینی که کف آن کاغذ روغنی انداختید بچینید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده 13_12 دقیقه بپزید، دقت کنید که زیاد داخل فر نگه ندارید خیلی سفت میشود وقتی ترک خورد یعنی آماده است
#دسر_بته_جقه_قرمز
برای درست کردن این کار می تونید از ژله شیر یا بستنی استفاده کنید ولی اگه می خواید به این سفیدی باشه پاناکوتا بهتره.
برای ژله شیر یا بستنی، هر بسته ژله آلورا رو با یک لیوان آب جوش روی حرارت کتری حل کنید، بعد یک بستنی لیوانی وانیلی یا نصف لیوان شیر اضافه کنید. دستور پاناکوتا رو هم پایین تر میذارم.
یک لایه ژله سفید بریزید و بذارید یخچال وقتی نیم بند شد در حدی که چسبناک بشه و به انگشت بچسبه. بعد یک لایه ژله رنگ بریزید. هربسته ژله رنگی رو هم با یک و نیم لیوان آب جوش درست کنید که شفاف دربیاد. آموزش ژله رولی رو قبلا گذاشتم تو پیج ببینید.
#پاناکوتا_وانیلی: شیر ۲ لیوان، شکر ۷ قاشق غذاخوری، خامه صبحانه ۵ ق غ، ژلاتین ۲ ق غ، آب ۱ استکان، وانیل مقداری
پودر ژلاتین رو با یک استکان آب سرد روی حرارت غیرمستقیم حل کرده، شیر و شکر و وانیل رو روی حرارت گذاشته و هم بزنید تا شکر حل بشه، خامه رو روی حرارت غیرمستقیم با چنگال هم زده تا نرم بشه و کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به خوبی حل بشن و از روی حرارت بردارید و وقتی خنک شد ژلاتین آب شده رو بهش اضافه کنید.