eitaa logo
ایده های بانوان
9هزار دنبال‌کننده
32.1هزار عکس
32.7هزار ویدیو
111 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 #مدیر👇 @Hossein_Hajivand تبلیغات هزینه ای (شرایط👇 http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
✅آموزش تصویری آرایش چشم 🤹🏻‍♀ 🤹🏻‍♀ ┄┅┄┅✶💞✶┄┅┄┄
یه ساندویچ جذاااب ی پیاز بزرگ رو خلالی کردم ریختم تو تابه ک کمی چربش کرده بودم پیازم ک سبک شد فیله بوقلمون (میتونین سینه مرغ بزنین)رو ک نواری خرد کرده بودم بهش اضافه کردم وگذاشتم آب بندازه و تفت دادم تا بپزه.بعد قارچ اسلایس شده اضافه کردم و حرارت زیاد کردم با شعله بالا تفت دادم و اخر هم فلفل دلمه نواری خرد شده رو ب مواد اضافه کردم.اخر سرهم فلفل پاپریکا اویشن زردچوبه و نمک اضافه کردم برای سس هم ی ق سس مایونز ی ق ماست ی ق ارده کمی سس خردل ابلیمو نمک و فلفل همرو مخلوط کردم و سرو کردم
مواد لازم: شکر نصف لیوان تخم مرغ ۱ عدد روغن مایع نصف لیوان شیر نصف لیوان آرد ۸ ق غ سر پر پودر کاکائو ۲ ق غ وانیل نوک ق بکینگ پودر ۱ ق م شکلات تخته ای ۸۰ گرم پودر شکر ۱/۴ لیوان(برای روی کیک) نکته:در صورت دلخواه میتونید از شکلات سفید هم استفاده کنید. طرز تهیه:داخل قابلمه بزرگی به اندازه حدودا سه بند انگشت آب بریزید و بزارید بجوشه. تخم مرغ و شکر رو بزنید تا کف کنه،و بعد از اون،روغن مایع،شیر،آرد،بکینگ پودر وانیل،پودر کاکائو اضافه کنید و هم بزنید. مواد کیک رو داخل فنجانها بریزید.(پر نکنید)شکلاتهارو نصف کنید و روی مواد کیک بزارید.فنجانهارو داخل ظرف آب در حال جوش قرار بدید.آب باید تا نصف ارتفاع فنجانها بیاد.در قابلمه رو بزارید و ده دقیقه زمان بدید.بعد از پخت از داخل قابلمه در بیارید پودر شکر بپاشید و داغ سرو کنید،نوش جان😋
🔸گوشت چرخکرده تفت داده شده در روغن وپیاز داغ وزردچوبه و نمک وفلفل سیاه که مقدار کمی رب گوجه بهش اضافه میشه و تفت داده شده و بهمراه بادمجون ورقه ای سرخ شده و حلقه های نازک گوجه فرنگی بهمراه دارچین لابلای پلو آبکش شده بصورت ورقه ای چیده میشه و برنج رو دم میکنیم...بادمجونها رو میشه یک خط درمیون پوست کنده تا زیباتر باشه واینکه برای سرخ کردنش از مقدار خیلی کم روغن استفاده کنید چون روغنشو موقع دم به برنج پس میده...ویا روغن به برنج اضافه نکنید...من ترجیحا با روغن کم سرخ کردم و آخر کار کمی روغن حیوانی به برنج اضافه کردم...خب دیگه غذای محلیه و لطفش به روغن حیوانیش...امیدوارم بپزین واز طعم عالی این غذا لذت ببرین حتما درست کنید بخورید😍
جوجه کباب تابه ای ‍ مواد لازم : فیله یا سینه مرغ 200گ آب لیمو یک چهارم لیوان پیاز 2 عدد بزرگ نمک و فلفل به مقدار لازم ادویه و زردچوبه به مقدار لازم زعفران آب کرده به مقدار لازم طرز تهیه : ابتدا مرغ را تکه تکه کرده و سپس پیاز را رنده کنید و آب لیمو، نمک و ادویه جات و زعفران آب کرده را به آن اضافه کنید مرغ ها را در این سس بدست آمده بچینید و بگذارید از شب تا صبح داخل سس بماند. و صبح تابه را روی شعله ملایم قرار دهید روغن به میزان کافی ریخته و مرغ ها را از درون سس در آورید و به سیخ های کوچک ( سیخ های چوبی ) بزنید و داخل تابه بچینید و شعله را کم کنید و در ظرف را بگذارید تا بخار کند و بپزد و در آخر در تابه را بردارید تا جوجه ها سرخ شوند. نکته برای پخت جوجه کباب تابه ای : دیگر نیازی به آب ندارد خودش آب می افتد پخته می شود و سرخ می شود
زمینه طبیعی لایتها پایه 9 رنگ زمینه و لایت⬇️ طلایی 7 سی میل فندقی 7 چهل میل 🤡 🤡 ┄┅┄┅✶💞✶┄┅┄┄
👇 برای رشد موی سر حنا بی رنگ①ق.م ، روغن زیتون نیم استکان و آب گشنیز تازه نیم استکان تمام مواد باهم مخلوط،بر روی سر ضماد کرده و بمدت ②ساعت روی سر مانده و شسته شود. 🦋
🍪 😋 ▫️2 عدد تخم‌مرغ ▫️نصف لیوان شکر ▫️نصف لیوان روغن‌مایع ▫️3 ق غ پودرکاکائو ▫️ وانیل شکری نوک ق چ ▫️بکینگ‌پودر 2.5 ق چ ▫️1 لیوان پر و 1 لیوان به اندازه 1 سانت سرخالی آرد ▫️برای روی قرابیه پودرقند 🔸تخم‌مرغ و شکر را با همزن برقی خوب هم بزنید سپس به ترتیب پودرکاکائو، روغن‌مایع، وانیل، بکینگ‌پودر و آرد را اضافه کرده هم بزنید، قوام آن باید طوری باشد که از مواد کیک سفت‌تر باشد و کمی به دست بچسبد.(با اینکه مقدار آرد و اندازه لیوان گفته شده حتما آرد را با کنترل بریزید تا به این قوامگفته شده برسد ورق بزنید و قوام خمیر را ببینید) روی خمیر سلفون بکشید، 2 ساعت داخل یخچال نکه دارید، خمیر سرد شده خودش را می‌گیرد. از یخچال بیرون آورید. از خمیر تکه‌هایی به بزرگی گردو بردارید و گرد کنید و پشت و روی آن را به پودرقند آغشته کنید. با فاصله داخل سینی که کف آن کاغذ روغنی انداختید بچینید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده 13_12 دقیقه بپزید، دقت کنید که زیاد داخل فر نگه ندارید خیلی سفت می‌شود وقتی ترک خورد یعنی آماده است
برای درست کردن این کار می تونید از ژله شیر یا بستنی استفاده کنید ولی اگه می خواید به این سفیدی باشه پاناکوتا بهتره. برای ژله شیر یا بستنی، هر بسته ژله آلورا رو با یک لیوان آب جوش روی حرارت کتری حل کنید، بعد یک بستنی لیوانی وانیلی یا نصف لیوان شیر اضافه کنید. دستور پاناکوتا رو هم پایین تر میذارم. یک لایه ژله سفید بریزید و بذارید یخچال وقتی نیم بند شد در حدی که چسبناک بشه و به انگشت بچسبه. بعد یک لایه ژله رنگ بریزید. هربسته ژله رنگی رو هم با یک و نیم لیوان آب جوش درست کنید که شفاف دربیاد. آموزش ژله رولی رو قبلا گذاشتم تو پیج ببینید. : شیر ۲ لیوان، شکر ۷ قاشق غذاخوری، خامه صبحانه ۵ ق غ، ژلاتین ۲ ق غ، آب ۱ استکان، وانیل مقداری پودر ژلاتین رو با یک استکان آب سرد روی حرارت غیرمستقیم حل کرده، شیر و شکر و وانیل رو روی حرارت گذاشته و هم بزنید تا شکر حل بشه، خامه رو روی حرارت غیرمستقیم با چنگال هم زده تا نرم بشه و کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به خوبی حل بشن و از روی حرارت بردارید و وقتی خنک شد ژلاتین آب شده رو بهش اضافه کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 برای رشد موی سر حنا بی رنگ①ق.م ، روغن زیتون نیم استکان و آب گشنیز تازه نیم استکان تمام مواد باهم مخلوط،بر روی سر ضماد کرده و بمدت ②ساعت روی سر مانده و شسته شود. 🦋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه ترفند جدید و خفن برای بستن بند کفش👌👏❤️ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌جالبه؟ 💓
♥️ڪانال ما بهتریـنه♥️ 🌹چــــون🌹 😍شمــا عضوش هستیـن😍 🌹مرسے ک هستین🌹 👈فـــروارد فــراموش نشـــه❤️ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ جاتون اینجاست 👈♥️    پروفایل 💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓 ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خیالت راحت؛ هم عادت می‌کنی، هم فراموش... یک روز، در حالی به خودت می‌آیی که گوشه‌ی فراغتت لم داده‌ای و همین‌طور که به آهنگِ مورد علاقه‌ات گوش می‌کنی و چای می‌نوشی، چشمت به دلخوشی‌های تازه‌ای می‌افتد که برای خودت ساخته‌ای! و آن لحظه تازه می‌‌فهمی معنای عادت کردن، پذیرفتن و ساختن را... وقتی به تمام نداشته‌ها، عادت کرده‌ای، نشدنی‌ها را پذیرفته‌ای و برای خودت، دلخوشی‌های تازه ساخته‌ای... 👤 نرگس صرافان طوفان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با 😍😋 چرخ کرده مرغ نیم کیلو ترکیب سینه و ران،پیاز 2 عدد، سیر 2 حبه، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا و‌نمک، رب انار ملس ۲ ق غ، گردوی خرد شده ۲/۳ پیمانه، هویج 2 عدد، رب گوجه 1ق غ 🔴 مرغ، پیاز و‌سیر رنده شده، نمک و ادویه ها و پودر سوخاری رو با مرغ ورز میدیم و به صورت قلقلی فرم میدیم و داخل روغن سرخ میکنیم. یه پیاز رو نگینی خرد میکنیم و داخل ظرف جدا با کمی روغن تفت میدیم ادویه و رب گوجه رو اضافه و‌تفت میدیم گردوی خرد شده و هویج و در آخر هم رب انار میریزیم با ۳ لیوان آب جوش میذاریم نیم ساعت تا چهل دقیقه بپزه. کوفته های مرغ رو اضافه و نیم ساعت دیگه زمان میدیم تا خورشمون با حرارت ملایم جا بیفته 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مواد لازم: 🍔مخلوط گوشت گوساله و گوسفند چرخ شده: ۲۵۰ گرم 🍔پیاز: ۱ عدد 🍔سیب زمینی: ۱ عدد 🍔نان تست: ۲-۱ عدد 🍔شیر: ۱/۲ لیوان 🍔تخم مرغ: ۱ عدد 🍔سیر: ۲-۱ حبه 🍔جعفری و برگ کرفس: مقداری 🍔نمک، فلفل سیاه 🍔روغن برای سرخ کردن طرزتهیه: ابتدا نان تست ها رو داخل شیر به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید. در این فاصله جعفری، کرفس، پیاز،‌ سیب زمینی،‌ سیر رو داخل مخلوط کن بریزید و‌ انقدر بزنید تا یه دست شوند. بعد نان تست آغشته به شیر رو اضافه کنید و مجدد هم بزنید حال تمام مواد فوق به گوشت اضافه کنید و به مواد نمک، فلفل سیاه و تخم مرغ هم بیافزایید و کمی ورز بدهید بعد با دست آنها را گرد کرده و حالت دهید و داخل آرد سفید بغلتانید و در روغن داغ دو طرفش رو‌ سرخ کنید. نوش جونتون ♥️