10.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چربی های چسبیده به هود رو تمییز کن😍 🍳
🤩لطفا فوروارد کن✨✌
20.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قند و شکر طعم دار مجلسی 👌
شکر ۱پیمانه
گل محمدی ۱پیمانه
🌸🍃🌸🍃
6.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک خوراک لذیذ😍😋
مواد لازم:
۳تا ۴ عدد بادمجان
۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
یک کاسه آب
یک عدد پیاز
کمی جعفری
فلفل دلمه ای یک عدد
نمک و فلفل
روش تهیه:
بادمجانها را پوست کنده و به صورت حلقه ای خرد میکنیم و در آب نمک میخوابانیم.
بعد بادمجانها را با روغن کم سرخ میکنیم.
گوشت چرخ کرده را با نمک و فلفل و پیاز در روغن تفت میدهیم و در حال سرخ شدن کمی گوجه و فلفل دلمه ای نیز در آن خرد میکنیم.
مخلوط گوشت را همانند کلیپ روی تکه های بادمجان تفت داده شده میگذاریم و تکه ای دیگر از بادمجان را روی آن قرار میدهیم تا گوشت میان دو تکه قرار گیرد.
برای روی بادمجانها از حلقه های فلفل دلمه ای استفاده میکنیم.
بعد رب گوجه را با آب مخلوط کرده روی بادمجانها میریزیم و کمی هم در ظرف محتوی بادمجانها از مخلوط رب و آب اضافه میکنیم.
ظرف را در فر با دمای ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار میدهیم تا حد مناسب پخته شود.
میتوانیم برای تزیین از تکه های جعفری استفاده کنیم.
🌟
10.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شکلات_بیسکویتی😍😋
بیسکویت پتی بور یک بسته
شکلات صبحانه ۳تا۴قاشق غذاخوری
شکلات تخته ایی به میزان لازم
بیسکویت پتی بورروکاملاخردوپودری میکنیم بهش شکلات صبحانه(پستهای پایینترطرزتهیه شکلات صبحانه روگزاشتم) رواضافه کرده هم میزنیم تایک خمیرمنسجم بمابده وداخل دست به راحتی فرم بگیره به شکل واندازه دلخواه حالت داده ،یک ربع داخل یخچال میزاریم شکلات تخته ایی راروی بخارکتری آب میکنیم موادبیسکویتی روداخل شکلات میزنیم وروی توری میزاریم تاکاملاخودشوبگیره میتونیدروشوباشکلات همرنگ یامخالف خودش به صورت خطی تزیین کنید
نکته:شکلات صبحانه روکم کم اضافه میکنیم هم میزنیم تایک خمیرمنسجم ب ما بده
🌟
14.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کباب_لولی😍😋
برای این کباب از ترکیب ۸۰٪ سردست گوساله و ۲۰٪ قلوه گاه گوسفندی استفاده کنید و ۳بار اون رو چرخ کنید، پیاز رو رنده درشت کنید همراه با آب به گوشت اضافه کنید و خوب ورز بدید،و ۲ ساعت داخل یخچال نگهدارید،مثل من فرم بدید تقریبا ۶ الی ۷ دقیقه داخل تابه نچسب تفت بدید،فقط سریع زیر و رو کنید که فرم لول بودن خراب نشه،و سعی کنید گوشت رو آبدار بردارید👌،بعد از پخت از کره هم میتونید استفاده کنید، اما بخاطر چربی گوشت من دوست نداشتم گوشت چرب تر بشه😉و اینکه به گوشت چیز اضافه ای هم نزدم ...چون اعتقاد دارم اصل کباب همینه، باید ساده باشه که طعمش خراب نشه...🥣یه چاشنی پیاز،جعفری،با نمک،فلفل سیاه،سماق،و لیمو تازه هم کنارش درست کنید که عالی میشه...😊
🔻اینارو لازم دارید...
1️⃣گوشت چرخکرده
2️⃣پیاز
3️⃣جعفری
4️⃣نمک و فلفل
.
🌟