41.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سالاد_هويج_بروكلى
#هويج
بروكلى
خيارشور
ذرت
مواد سس:
ماست چكيده
سس مايونز
خردل
سير
نمك و فلفل
روغن زيتون و گردوى خرد شده براى روى سالاد
هويج هاى رنده شده رو با روغن زيتون در حد ٣ ٤ دقيقه تفت بدين نميخوايم سرخ برشه فقط ميخوايم خيلى خيلى كم خاميشو بگيريم
❌بروكلى هارو اول داخل اب جوش ٢ ٣ دقيقه بجوشونين و فورى داخل اب يخ بريزين تا بلانچ بشه و رنگش سبز بمونه
❌مقدار مواد كاملاً دست خودتونه
❌تو تهيه ى سس مقدار ماست و مايونز رو يكى بريزين و ميزان سس خردل رو در حد ٣ ٢ قاشق مرباخورى براى دو قاشق غذاخورى ماست و ٢ قاشق غ مايونز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سیر_ترشی_خونگی
عزیزان به چند روش میتونید درست کنید من اینجا به سه روش درست کردم
تو یکی از شیشه ها از شیره خرما استفاده کردم برای درست کردن سیر ترشی از مقدار کمی نمک استفاده کنید نمک ترشیجات وسیر ترشی نباید نمک ید دار باشه چون بعد از مدتی رنگ سیر آبی وسبز رنگ میشه برای سیر ترشی از سرکه قرمز استفاده کنید رنگش تیره تر وخوشمزه تر میشه آگه نداشتید از سرکه سفید استفاده کنید
به اندازه هر شیشه یک قاشق مربا خوری نمک ودو قاشق شیره خرما وسرکه رو مخلوط کنید سیر ها رو تمیز کنید برگهای اولیه رو ازش جدا کنید تو شیشه بچینید ومخلوط سرکه رو روش بریزید ودرشو محکم ببندید بزارید تا برسه من تا چند سال استفاده نمیکنم
دیگری شیشه رو به همون مقدار سرکه ونمک ورب انار زدم
دیگری شیشه رو فقط نمک وسرکه رو اضافه کردم درشونو محکم ببندید وبزارید جای خنک بعضیا چند ماه که بگذره مصرف میکنن ولی من بعد گذشت چند سال استفاده میکنیم هرچه بیشتر بمونه خوشمزه تره 😊
میتونید تو شیشه بجای رب انار ویا شیره خرما یک قاشق پر شکر قهوه ای بزنید شکر قهوه ای باعث میشه رنگ سیر ترشی تیره تر وزود تر برسه نداشتید شکر سفید بزنید
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیاز پیچ
اول از همه پیاز ها رو مثل تصویر از وسط برش بزنید
بزارید تا ۱۰ دقیقه ای اب پر بشن
دربیارید بزارید داخل فریزر به مدت ۱۰ دقیقه🤗
.
گوشت چرخ شده نصف کاسه
رو همراه فلفل دلمه ای نصفی
و قارچ سه دونه
و نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز نصف قاشق چای خوری
.
مواد رو با هم مخلوط کنید و پیازها رو از فریز دربیارید و از مواد گوشتی داخلش بزارید و رول کنید و داخل تابه بزارید
اب سه لیوان و ربگوجه دوقاق و نمک به مزه با هم مخلوط کنید و روی سطح پیازها بریزید و بزازید ۴۵تا ۵۰دقیقه بپزه با شعله کم
با برنج سرو کنید که طعمش عالیه
🌟
26.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نان_بربری 🍳🌯𖦹
↜یه دستور نون بربری راحت و آسووون که همه میتونن درستش کنن، در ضمن خیلی ام خوش بافت و عالی هست...🥓
↜بفرستش برای هرکسی که دلش میخواد یه بربری راحت با یه دستور مطمعن رو یاد بگیره.👌
•مواد لازم 🍚 :
آرد ۴۰۰ گرم
آب ۲۱۰ گرم
روغن مایع ۳۰ گرم
مخمر فوری ۹ گرم
نمک ۷ گرم
شکر ۹ گرم
•برای رومال 🫕 :
آب نصف لیوان
آرد ۲ قاشق غذاخوری
جوش شیرین نصف قاشق چایخوری
(این مواد رو با هم مخلوط کنید و اجازه بدین روی گاز بجوشه تا یه رومال خیلی روون داشته باشین ،نزارین سفت شه.)
•طرزتهیه🥧 :
۱- اول از همه تمام مواد خشک رو با هم قاطی میکنیم، آب رو اضافه میکنیم تا خمیر جمع شه.🥣
(دقت کنید دستور روغن داره، زیاد آب نریزین که خمیر شل شه)
۲- حالا روغن رو اضافه کنید و شروع کنید به ورزدادن، همین ک سطح خمیر صاف شه کافیه ، تست پنجره نمیخوایم.🫗
۳- روی خمیر رو بپوشونید به مدت ۱۵ دقیقه استراحت بدین، پف خمیر رو بگیرین. به ۲ تا چونه تقسیم کنید و با وردنه بازش کنید.🥢
(قطر خمیر ۳ سانت باشه، لطفا نازک تر نباشه، نون خشک میشه.)
۴- و بعد روی خمیرها رو بپوشونید و حدود یک ساعت و ربع دیگه استراحت بدین تا خمیر دو برابری شه و رومال رو بزنید و مثل فیلم انگشت بزنید.🍥
۵- مواظب باشین حین انگشت زدن پف خمیر رو نگیرید و کنجد بپاشید.🥄
و در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید. نوش جان.🍽
↜نشر و پخش دستورها و فیلم ها با ذکر منبع بلامانع🙏
︵︵︵︵︵︵︵︵︵︵︵︵
፧ 🌾༉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوفته_گل_کلم
مواد لازم:
نیم کیلو گل کلم
3 و یا 4 ساقه شوید
3 و یا 4 ساقه پیازچه
1 حبه سیر
1 لیوان آرد سوخاری
1 عدد تخم مرغ
نمک و فلفل سیاه
برای غلتاندن کوفته ها:
آرد ، تخم مرغ ، پودر سوخاری
طرز تهیه:
گل کلم را آب پز کرده آبکش کنید. سبزیجات را ریز خرد کنید و داخل ظرفی بریزید. بقیه مواد را هم اضافه کنید. گل کلم را با چنگال له کنید و به بقیه مواد اضافه کنید و ورز بدید و 20 دقیقه داخل یخچال بذارید. سپس تیکه هایی اندازه گردو بردارید و داخل مواد کمی پنیر پیتزا بذارید و ببندید. ابتدا در آرد بغلتانید سپس در تخم مرغ زده شده بزنید و در آخر در پودر سوخاری بغلتانید و در روغن داغ با حرارت کم سرخ کنید.
🌟
36.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترشی بامیه
بامیه نیم کیلو
سرکه سفید دو الی سه لیوان
نمک ی قاشق سر خالی
سبزی معطر شوید و ترخان چند ساقه اگر تازه در دسترس نیست مثل من سبزیهای خشک معطر بریزید من شوید و نعنا و رزماری ریختم البته خشک
سیر چند حبه ی کمگلپر و من رز ماری داشتم اونم دلبخواهی اضافه کردنش
اگر فلفل تندد هم داشتین دو سه عدد اتیشی در غیر این صورت نصف قاشق چایخوری پودرش
من یک قاشق از اون ادویه مامان مامان بزرگم هم میزنم اموزششو پستهای پایبن تر گذاشتم های لایتش میکنم پیدا کنید
چند نکته بعضی ها ی تایم محدود بامیرو میحوشونن تو سرکه و اب و نمک که زود نرم بشه من دوست ندارم؛من ترد دوست دارم از اب جوشیده هم استفاده نمیکنم میخوام تمام سرکه سفید باشه و ترد این سلیقه ای ی نکته مههم سر بامیرو زیاد برش نزنین به گوشت برسه ترشیتون لزج میشه این خیلی مهم
من همه موارد میریزم تو ظرف ی سه تادشش روز استراحت میدم البته چک کنید چون ممکنه زودتر رسیده باشه
ولی به شدت جذاب و خوش عطر و طعم اول حجم کم درست کنید بعد اگر دوست داشتید بیشترش کنید
🌟
15.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر_کاراملی
شیر سه و نیم لیوان
شکر ۱۶۰ گرم (حدودا سه چهارم لیوان)
پودر ژلاتین ۳۵ گرم (حدودا سه و نیم ق غ)
خامه صبحانه ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم (۲ تا ۳ ق غ) (خامه قنادی هم میشه فقط میزان شیرینیش بیشتره و شکر کمتر بریزید)
آب یک چهارم لیوان
شکر و آب رو داخل ظرفی ریختم و روی حرارت ملایم قرار دادم . قاشق هم نزدم و گذاشتم تا شکر حل بشه و کم کم شروع می کنه که کاراملی بشه فقط زیاد از حد نمونه که نسوزه . خامه رو از قبل یک کم گرمی دادم که سرد نباشه و گرم باشه که وقتی داخل کارامل ریختم سفت و سنگی نشه .خامه رو هم ریختم و ترکیب کردم .
۳ لیوان شیر روهم روی حرارت گذاشتم گرم بشه و می خواست بجوشه مواد کاراملی رو به شیر اضافه کردم و ترکیب کردم .
نصف لیوان شیر سرد رو با پودر ژلاتین روی خرارت عیر مستقیم (بن ماری) قرار دادم تا ژلاتین حل بشه .
ژلاتین حل شده رو هم به مواد اضافه کردم و از حرارت برداشتم .
اگر مواد ناصاف و یکدست نبود از صافی رد کنید .
قالب من پلاستیکی هست که خیلی جزیی با روعن مایع چرب کردم و مواد دسر رو داخلش ریختم و در یخچال قرار دادم و گذاشتم ۷ الی ۸ ساعتی بمونه و بسته بشه . بعد از بسته شدن دورش رو با چاقوآزاد کردم و روش یک دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم .
با خامه فرم گرفته و دونه های انار تزیین کردم .
داخل خامه قنادی موقعی که فرم گرفت کمی پودر نسکافه ریختم . ماسوره هم شماره ۱۳۲ هست .
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
••مدل مو خاص ••🥺
🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.••مدل مو زیبا••☺️
🌸🍃🌸🍃
حالم عالی است
چون فقط به خدا....
خدایا شکرت...
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آرایش چشم 😉😉
══❈══₪❅👄❅₪══❈══
•●❥💄 💆♀●❥
══❈══₪❅👰❅₪══❈══
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
••بافت خفن••😊
♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خیار_شور_ترد😍😋
✅خیار قلمی و تازه یک کیلو
✅آب جوش ۶ الی ۷ لیوان
✅سرکه یک استکان
✅نمک ۵ قاشق غذاخوری
✅فلفل به میزان دلخواه
✅سیر ۱۰ حبه
✅سبزیهای معطر میتونید استفاده کنید که من از ترخون تازه استفاده کردم
حتما خیارها تازه و قلمی و سفت باشد بعد از شستن کاملا خشک شودمیتوانید بجای آب جوش اب معمولی بریزید اما مدت زمان بیشتری لازم است که خیارشور برسد اگر میزان نمک کم باشد خیارشور ترد نمیشود
.
🌟
17.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوکو بادمجون خیلی راحت و آسون 🍆😍😋
بادمجان : ۵۰۰ گرم
سیب زمینی : ۵۰۰ گرم
پیاز متوسط : ۱ عدد
تخم مرغ : ۲ عدد
نمک و فلفل سیاه
ادویه ها : زردچوبه ، پودرسیر ، پاپریکا
آرد در صورت نیاز : ۱-۲ قاشق
.
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه برگ مو😍😋
۱ عدد پیاز بزرگ رو نگینی خرد کرده وداخل روغن تفت بدید تا سبک بشه، حالا حدود ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم گوشت چرخکرده رو اضافه کنید و با پیاز سرخ کنید؛ بعد نمک، فلفل و ادویه جات مورد نظر رو ریخته و کمی تفت بدیدحدود ۳ ق غ سبزیجات معطر تازه که ساطوری شده و حدود ۲ تا ۳ ق غ شوید خشک رو هم ریخته و تفت بدید (نوع سبزیها و اینکه تازه یا خشک باشن اختیاریه)۱ پیمانه لپه پخته شده رو به ۲ تا ۲/۵ پیمانه برنجی که میخواید کته کنید اضافه کرده و تایم بدید تا آب برنج کشیده بشه (در اصل روغن و نمک برنج رو هم بریزید و حالت کته کنیدبرنج و لپه رو با مواد گوشتی مخلوط کنیدروی برگهای تمیز آبجوش ریخته و حدود ۲۰ تا ۳۰ ثانیه زمان بدید تا تغییر رنگ بده و بعد آبکش کنید دلمه هارم به شکل کلیپ و یا به شکل دلخواهتون بپیچیدکمی کف ظرف روغن بریزید و دلمههارو بصورت فشرده داخلش بچینید و اجازه بدید روی حرارت ملایم تا برنج بپزه و برگها سرخ بشن
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ و قیسی😋
مرغ (قسمت مورد علاقه خودتون): ۱ عدد برای هر نفر
روغن مایع: ۴ قاشق غذاخوری
برای ۵ تکه مرغ🔻
پیاز: ۲ عدد متوسط
قسیی: ۱ کاسه
گوجه خشک: ۱ کاسه
پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه: یک سوم قاشق چایخوری
زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
نمک: یک قاشق چایخوری
زعفرون دم شده: ۴ قاشق غذا خوری
هیچ وقت به مرغ آبِ زیاد نزنید چون بوی بدی میگیره. آب رو کم کم اضافه کنید. هر وقت حس کردید که کف ماهیتابه داره خشک میشه، نصف فنجون آب بریزید.
مدت زمان پخت برای مرغ استخون دار: ۷۰ دقیقه
کته هم فراموش نشه.
برای دورچین بشقاب، ذرت شیرین خیلی انتخاب خوبی هست. اما سلیقهای هم هست. اون رو با آب خالی بپزید. و حالش و ببرید.
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دمی زردچوبه با جوجه ماستی 😋😍
ران مرغ بدون استخون : ۶ تکه کوچک
ماست چکیده : ۳ قاشق غذاخوری
ادویه ها : پودر سیر ، سماق به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم
آب خیارشور : ۱ استکان
جعفری یا گشنیز خرد شده : ۲ قاشق
پیاز بزرگ : ۱ عدد
برنج : ۲ پیمانه
پیاز بنفش خلالی : ۲ عدد
زردچوبه و نمک
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آش_اسفناج🍲
مواد لازم:
اسفناج تازه خورد شده ۷۰۰ گرم تا ۱ کیلو
هویج ۲ عدد نگینی خورد شده
برنج ۲/۳ پیمانه
ماست ۱/۵ لیوان
در صورت شیرین بودن ماست آب ۱ عدد لیموی تازه
نمک، فلفل سیاه
آرد ۲ ق غ خ
عصاره مرغ و یا آب جوش( ترجیحا عصاره مرغ باشه بهتره)
طرز تهیه:
توی یه قابلمه متوسط هویجای خورد شده و اسفناج خورد شده رو اضافه میکنیم نمک و فلفل سیاه و روش آب مرغ رو میریزیم( من چون آب مرغم کم بود یکمم آب جوش ریختم) میذاریم نیم ساعتی بپزه.
حالا توی یه کاسه ماستمونو به همراه آب لیمو و آرد خوب مخلوط میکنیم.
حالا تو این مرحله برنجمونو که شستیم به آش اضافه میکنیم بعلاوه ماستی که آماده کردیم و اونو خوب هم میزنیم تا ماست توی آشمون باز بشه.
دیگه میذاریم به مدت ۱۵ دقیقه دیگه بپزه و آشمون خوب جا بیفته.
نوش جان
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی_لبوی
مواد لازم :
لبو ۱ کیلوگرم
سرکه ۱ پیمانه
آب ۴ پیمانه
انار ۱ عدد بزرگ
عسل یا شکر ۳ ق غ
طرزتهیه:
ابتدا لبو را پوست کنده و با آب میپزیم.
زیر گاز متوسط رو به بالا. بعد از پخت لبو را خلالی خورد میکنیم.
سس: نیم لیتر آب لبو + ۱ پیمانه سرکه سفید+ ۳ قاشق غذاخوری عسل میکس میکنیم.
درون ظرفتون انار و لبو را لایه لایه روی هم کیریزیم و در نهایت سستونو بهش اضافه کنید. دقت کنید تا روی موادتون بیاد.
نکته: این ترشی ۲۰ روز بیشتر نمیتوانید استفاده کنید.
نکته: برای سرد شدن ۵-۶ ساعت توی محیط اشپزخانه با درب باز و ۲۴ ساعت با درب بسته در یخچال.
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
••مدل مو شیک••🙂
♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
••کوتاهی واسه جلو مو••🌉
══❈══₪❅👄❅₪══❈══
•●❥💄💆♀●❥
══❈══₪❅👰❅₪══❈══
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اولین قدمی که میتوانیم
برای #امام_زمان(عج) برداریم چیست؟
#امام_زمان
🌹اَللّٰهُــمَّ عَجِّــلْ لِّوَلِیِــکَ الْفَــرَجـــ بِحَــقِّ حَضرَتِ زِیْنَـبِ کُبْــریٰ سَــلٰامُ الله عَلَیْهٰـــا🤲🍃
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
🍁سلام خوبان
☕️صبح دوشنبه تون زیبا
🍁از دامـن پر مهر
☕️آسمان سبد سبد
🍁شادی برمیچینم
☕️و آن را
🍁به شما هدیه میکنم
☕️روزتون بخیر و نیکی
🍁صبح اولین روز
☕️آبانماهتون بخیر و شادی
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹در این آدینه زیبا
براتون
😇یک زندگی آروم با
یک دنیا سلامتی و شادی
🙏آرزومندم
🌹تقدیم با بهترین آرزوها
🌹صبح آدینه تون گلبارون 💐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
••مدل مو جذاب••😃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥
آموزش جعبه هدیه
💞ایده_خلاقیت
🎀
🌸🍃🌸🍃🌸🍃