eitaa logo
ایده های بانوان
9هزار دنبال‌کننده
32.1هزار عکس
32.7هزار ویدیو
111 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 #مدیر👇 @Hossein_Hajivand تبلیغات هزینه ای (شرایط👇 http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از تبلیغات عجایب
🔴 تبدیل دماغ گوشتی به بینی عروسکی 😳 توام فکر میکنی که فقط با عمل جراحی میشه بینی رو کوچک و خوش فرم کرد⁉️🤔 هزینه عمل جراحی برات خیلی زیاده و از ‌عمل میترسی❓😥 می‌دونستی روش های شیمیایی دیگه کوچک کردن بینی مثل آنزیم و غیره باعث نکروز و از بین رفتن بافت بینی میشه❗️😱 خب اینکه ناراحتی‌ نداره من یه روش بی خطر بهت معرفی میکنم😍 بزن رو لینک خودت ببین👇 https://eitaa.com/joinchat/506134858Ca15cb403a7 تا شب 🍉بترکون💣 یه تغییر خفن و کم‌هزینه اما بی‌نظیر در صورتت ایجاد کن🤩☝️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد آهنگ زندگیتو جوری ادامه بده هیچ کس نفهمه به تو چی گذشت حتی اونی که سیمو پاره کرد...🎻🦋🍂   @Ajaieb_jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای ۳ نفر تکه های مرغ یا نصف عدد سینه مرغ کنسرو ذرت ۱ لیوان پیاز ۱ عدد شیر ۲ تا ۳ لیوان آرد ذرت یا آرد سفید ۳ ق غ قارچ به دلخواه ۵ تا ۶ عدد هویج ۱ عدد جعفری خرد شده ۳ ق غ (به میزان دلخواه) نمک و فلفل به میزان لازم مرغ رو با پیاز و کمی و نمک و فلفل و کمی زردچوبه پختم و بعد از پخت مرع رو ریش ریش کردم . از اب مرغ هم نگه دارید حدودا ۲ تا ۳ لیوان لازم داریم . یک عدد پیاز رو خرد کردم و با کمی روعن یا کره تفت دادم و بعد قارچ های ورقه شده رو اصافه کردم و تفت دادم و بعد ارد ذرت رو اصافه کردم و مقداری با هم تفت دادم . آب مرغ صاف شده رو بهش به تدریج اصافه کردم و هم زدم . هویج رو رنده کردم و مرغ ریش ریش شده رو هم اضافه کردم و گذاشتم کمی بپزه . شیر رو که در دمای محیط بود به تدریج به سوپم اصافه کردم و بعد ذرت رو اصافه کردم چون ذرت کنسروی بود و زود می پزه و له نشه اخر کار اضافه کردم . نمک غذا رو هم میزان کردم . اخر هم جعفری خرد شده رو اضافه کردم . بعد از اینکه شیر رو اضافه کردین تایم پخت زیاد نشه حدودا یه ربع تا نیم ساعت . در قابلمه رو هم نیمه بزارین تا سر ریز نشه . در صورت دلخواه و تمایل خواستین خامه هم می تونین بریزین . 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فلافل خونگی نخود ١٠٠ گرم گوشت چرخ كرده ٣٠٠ گرم پياز يك عدد🧅 سيب زميني يك عدد🥔🥔 فلفل سبز دو عدد🌶🫑 سير ٤ حبه 🧄 گشنيز دو مشت نمك ؛فلفل قرمز،تخم گشنيز ،زيره،زردچوبه كه اندازه ادويه ها بستگي به خودتون داره ولي اندازه هاي كه مُو ريختوم زيره و تخم گشنيز نصف ق غ خ زردچوبه و فلفل هم همينجور همه ي مواد رو بريزين توي چرخ گوشت تا چرخ بشن 🥰 بعد به مواد چرخ شده يه قاشق غ خ آرد نخود چي ويك قاشق چ خ بيكينگ پودر بزنين با مواد مخلوط كنين 🤓 سلفون بكشين بذارين دو ساعت تو يخچال استراحت كنه 😋 زماني كه فلافل رو ميندازين توي روغن در ابتدا شعله بلنده ولي بعد شعله رو كم كنين كه فلافل ها مغز پخت بشه 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه شیرینی آسون با مواد در دسترس که کنار چایی خیلی میچسبه دو پیمانه آرد یک قاشق غذاخوری شکر کمی نمک یک دوم قاشق چایخوری بکینگ پودر یک قاشق چایخوری دارچین چهار قاشق غذاخوری روغن مایع و دو قاشق غذاخوری کره. با دست یکدست کنین تا مثل خرده نان بشه . یک پیمانه شیر سرد رو تا جایی اضافه کنین که خمیر نرمی به دست بیاد . خمیر رو هشت قسمت کرده و هر کدوم رو گرد کنید.‌ روی سطح کار رو آرد پاشی کرده و با وردنه خمیرها رو پهن کنید و به چهار قسمت برش بزنید. مثل فیلم قسمت هلالی خمیرها رو جمع کنین و فشار بدین تا به شکل برگ دربیاد. در اخر داخل روغن فراوان بذارید تا سرخ بشه . یکطرف که برشته شد برگردونید تا سمت دیگشونم سرخ بشه. داخل شربت یا عسل بندازین و با پودر پسته تزیین کنید 🌟
امروز براتون ژله اناری درست کردم که میتونه ایده ی جالبی برای یلدا باشه برای این ژله سه تا انارو دون کردم و تاجشونو نگه داشتم،یک بسته ژله انار رو در یک لیوان آب جوش حل کردم و روی سماور درحال جوش گذاشتم تا ذرات کاملا حل بشن بعد بهش نصف لیوان آب سرد اضافه کردم و گذاشتم نیم ساعتی تو یخچال موند تا نیم بند بشه. یک عدد کیسه فریزر رو داخل کاسه یا قندانی که اندازش مناسب باشه و داخلش گرد باشه پهن میکنیم و توی گوشه ی کیسه فریزر انار میریزم و روش ژله نیم بند میریزیم و با حرکات دست ژله نیم بند و انار داخل کیسه رو مخلوط میکنیم و کیسه رو تاحدودی فشرده میکنیم و درشو با روبان میبندیم و داخل کاسه یا قندان گذاشته و بمدت ۱۲ ساعت داخل یخچال میذاریم تا کاملا ببندد،چون انار داخل ژله هست دیر میبنده و حتما باید ۱۲ ساعت بمونه تا کامل ببنده،البته شاید زودتر هم ببنده ولی بهتره ۱۲ ساعت بمونه، پارت اول 🌟
هیچ شبی، پایان زندگی نیست! از ورای هر شب، دوباره خورشید طلوع می کند و بشارت صبحی دیگر می دهد. این یعنی امید هرگز نمی میرد... @Ajaieb_jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✨﷽✨ بگذار عـالم بداند من ذره ذره ، ذرات جهان را جایگزین کسـی کـرده ام که هیــــچ چیز جایش را نمیگیرد! ✨☺️ آخر او ...! خــدای عــاشقی های من است! 💖✨ مگـر کسی می تـواند جای خــ💚ــدا را بگیرد.........؟ 🍂🍃 هــرگـــز ! 💞 @Ajaieb_jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌼سلام آقا دوباره جمعه و دل بی قراری می کند💔 بهر دیدار مه روی شما لحظه شماری می کند در فراقت جمعه جمعه بی صدا خون دل از دیده جاری می کند😔 أللَّھُمَ عـجِـلْ لِوَلیِڪْ ألْفَرَج🌼 @Ajaieb_jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺آن چشمه 💫جوشنده اکسیر حیـات 🌺انگیزه خلقت است و آییـنه ذات 🌺بشنو که 💫فرشتگان همه می گویند 🌺بر خاتـم انبیـا محــمّد صلوات 🌺اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي                💫مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد                         🌺وَعَجِّل‌فَرَجَهُــم @Ajaieb_jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بعد از ۱۲ ساعت ژله رو از یخچال درآورده و روبان را باز میکنیم و ژله رو آروم خارج کرده و با دست تمیز داخل ظرف موردنظر میذاریم و تاج انار رو با یکی دوقاشق ژله روی ژله اناریمون میچسبونیم. بعضیا این ژله رو توی بادکنک درست میکنن ولی من به شخصه چندشم میشه و ژله ای که تو بادکنک درست شده باشه رو نمیتونم بخورم😳 به جای کیسه فریزر میشه از سلفون هم استفاده کرد ولی کارش سختتره و ژله از توش چکه میکنه پس بهترین و ساده ترین روش همین کیسه فریزره. پارت دوم 🌟
نان خرمایی پاپیونی کره ۶۰گرم تخم مرغ ۱عدد شکر ۳۰ گرم شیر ولرم ۱۲۵م ل مایه خمیر فوری ۷گرم نمک یک چهارم ق چ آرد فانتزی ۳۵۰ گرم مواد میانی خرمای چرخ شده ۳۰گرم کنجد ۳۰ گرم دارچین یک ق چ زنجبیل یک دوم ق چ رومال زده تخم مرغ ۱عدد شکر اق چ و کمی زعفران طرز تهیه مایه خمیر +شیر ولرم + ۱ق چ از شکر را باهم ترکیب میکنیم در طرف رو میزاریم تا عمل بیاد در کاسه ایی مابقی شکر +تخم مرغ + کره نرم+ نمک را باهم ترکیب میکنیم کمی از آرد را اضافه و هم میزنیم سپس مایه خمیر عمل آمده را اضافه و دوباره هم میزنیم سپس باقی مانده آرد را کم کم اضافه تا خمیر جمع بشه خوب ورز میدیم تا خمیر به دست نچسپه ولی گیر داشته باشه در حال گرم میزاریم تا حجم آن ۲ برابر بشه مواد میانی خرمای دشتستان خوب له میکنیم کنجد و ادویه ها رو بهش اضافه میکنم سپس مابین ۲کیسه فریزر چرب شده میزاریم با وردنه پهن میکنیم سپس کاتر گرد میزنیم و داخل یخچال میزاریم چونه هایی ار خمیر بر میداریم پهن میکنیم به قطر ۳تا ۴میل و کاتر گرد میزنیم کاتر خمیر باید از کاتر خرما بزرگتر باشه روی خمیر از خرمای کاتر زده میزاریم روی خمیر میزاریم به شکفتیم دایره میبندیم مثل پیراشکی از سمت باز خمیر یک برش ۸ مانند میزنیم و مثل پاپیون به سمت عقب بر میگردانیم دوباره به مدت ۱۵ دقیقه استراحت میدیم سپس رومال میزنیم روش کنجد میپاشیم در فر از قبل گرم شده ۱۸۰درجه به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوسیس مرغ خونگی😍😋 مواد لازم: ترکیب ران و سینه مرغ🍗 ۶۰۰ گرم ۵ حبه سیر🧄 ۳ ق غ خ نشاسته ذرت و یا گندم🌽 ۲ عدد تخم مرغ🥚 ۲ تکه یخ🧊 روغن 🥃۲ ق غ خ نمک🧂، فلفل سیاه🌶، پاپریکا، پودر تخم گشنیز🍀، پودر زنجبیل🫚، پودر زیره، پودر پیاز🧅، پودر سیر🧄، ‌پودر آویشن🍃، جور هندی کاور سوسیس که میتونین از قنادی فروشی ها تهیه کنین(من چون نداشتم به ساده ترین شکل ممکن با سلفون و کاغذ آلومینیومی درست کردم) نکته مهم: ⭕️سر و ته سوسیس رو محکم ببندین که آب داخلش نره. ⭕️ادویه هارو حتما بدون کم و کسری استفاده کنین که اون طعم سوسیس رو حس کنین. 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💌موادلازم پودرژله الوئه ورا 2بسته آب جوش 2لیوان ژلاتین 1ق غ آب سرد3 ق غ اناردون شده به مقدار لازم خلال پسته به مقدار لازم شیشه آرزوها به تعداد افراد فال به تعدادشیشه ها فالهارادرشیشه هابگذارید. 💌موادژله پایانی ژله الوئه ورا1بسته آب جوش 3/4 پ بستنی1/3 پ 💌تهیه پودرژله الوئه ورا رابا آب جوش حل کنید روی بخارکتری بگذارید.ژلاتین راباآب سر حل کنیدو به ژله الوئه رااضافه کنید.کناربگداریدتابه دمای محیط برسه . کف قالب راکمی چرب کنید30دقیقه دریخچال بگذاریدازژله ۲ ق غ بریزیدوچنددونه اناربریزیدبگذاریدیخچال نیم بند بشه شیشه آرزوهارابگذاریدوبه آرامی ازژله الوئه ورابریزیدودریخچال بگذاریدنیم بندشدمراحل راتکرار کنید ولابه لای آن انارو خلال پسته بگذاریدادامه بدیدتانیم سانت به قالب مانده. یک بسته ژله الوئه ورادیگررابا3/4 پ آب جوش حل کنیدو1/3بستنی اضافه کنیدبه دمای محیط برسه وقالب هاراتالبه پرکنید8ساعت دریخچال بگذارید. لبه های ژله هاراآزادکنیدوازقالب خارج کنید نوووش جاااان ♥️ . 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍 کیه که عاشق سالاد ماکارونی نباشه نصف بسته ماکارونی فرمی(من از مخلوط سبزیجات استفاده کردم) سس مایونز یا هزارجزیره به دلخواه(میتونین ماست و سس خردل و هر نوع سس که دوست داشتین استفاده کنین) خیارشور سه تا هویج خام ریز رنده شده دوتا(میتونین بپزین و درشت تر خرد کنین ولی خام عالیه) ژامبون هشت ورق(میتونین کالباس یا مرغ پخته ریش ریش شده استفاده کنین) نخود فرنگی و ذرت و زیتون هم اختیاریه ولی خیلیی خوشمزه میشه شوید خشک یا تازه سیب زمینی آب پز هم من نمیزنم چون سنگین میشه نمک و فلفل سیاه و آویشن هم حتتتما بزنین نکته:وقتی ماکارونی رو آبکش کردین نذارین آبش کاملا کشیده بشه،وقتی مرطوبه سس رو جذب نمیکنه و سالادتون خمیری نمیشه سس رو که اضافه کردین ماکارونی بذارین تو یخچال مزه دار بشه و تو این فاصله موادشو آماده کنین(خیلی خوشمزه تر میشه) 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه ترفند عالی دیگه برای خشک کردن سبزی😎🌿 🤩لطفا فوروارد کن✨✌