فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•دیپ🥡•
این دیپ رو درست کنید عاشقش میشید🤤
#دیپ
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•چوکو لاوا 🍫•
یا شکلات دوست داشتنی
یه دسر کره ای خوشمزه که عاشقش میشی:)🩷
🔆
#پیام_سلامتی
🍎 #درمانکمخونی:
🔹به این منظور دو عدد خرما را در یک فنجان شیر به مدت یک شب بخیسانید.
🔹و روز بعد پیش از صبحانه خرما و شیر را میل کنید.
🔹همچنین میتوانید مقداری خرمای خشک را هر روز صبح پیش از صبحانه میل کنید
و پس از آن یک فنجان شیر گرم بخورید.
برای عزیزانتون بفرستید❤️
♡••♡••♡••♡••♡
🦋🦋
راهکارهای عجیب برای تشخیص مواد غذایی تقلبی 👌🏻
🥚 تخم مرغ
برای تشخیص تخم مرغ تازه از تخم مرغ مانده آنرا در ظرف آب بیندازید. تخم مرغی که ته آب برود تازه است.
🍯 عسل
برای تشخیص عسل واقعی، آنرا با یک قطره سرکه و کمی آب مخلوط کنید. اگر کف کند عسل تقلبی است.
☕️ چای
چای تقلبی حتی در آب سرد هم رنگ میدهد که این بخاطر رنگ مصنوعی آن است
🐟 ماهی
آپشن ماهی تازه صورتی رنگ است و چشم ماهی تازه برق میزند
🍚 برنج
برنج تقلبی حاوی پلاستیک است و سوزاندن مقداری از آن آتش میگیرد و دود سیاه میدهد
♨️ زعفران
زعفران اصل براق نیست و اگر بین انگشتان دست له کنید انگشت چرب نمیشود و عطر و بو دارد .
🍑 میوه های خشک
میوه های خشکی که رنگهای فریب دهنده دارند با اکسید سولفور خشک شده است و آلرژی زا هستند
🥪 کَره
کره را در آب جوش بیندازید. کره حاوی پالم در آب جوش حل نمیشود و حالت بریده بریده پیدا میکند.
🦋🦋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️آموزش یه مدل بستن روسری شیک و بدون سوزن
❤️
ﺑﻌضے ﺁﺩﻡﻫﺎ...
ﻧﺎﺧﻮاستہ...
ﻫﻤﯿﺸـــہ متهم ﺍﻧﺪ ...
ﺑﺨﺎﻃﺮ ﺳڪوﺗﺸﺎڹ...
ﻣﻬﺮﺑﺎﻧﯿﺸﺎڹ ...
ﮔﺬﺷﺘﺸﺎڹ ...
بے ڪینہ ﺑﻮﺩﻧﺸﺎڹ ...
ﻭ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻨﺸﺎڹ ...
ﮔﻮیے ﺟـــــﺎڹ ﻣﯿﺪﻫﻨﺪ ﺑﺮﺍے ﺍﺗﻬﺎﻡ ﺑﺴﺘڹ ...
ﻭ ﺍﺯ همہ ﺑﺪﺗﺮ ﺍینڪہ ...
ﺧﻮﺑے ﻫﺎﯾـــﺸﺎڹ ﺯﻭﺩ ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ
مے ﺷﻮﺩ...!!!✌️🥀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جاشکلاتی
#جای_زیورآلات
#تزیینی
این کار با نمد درست شده و برای دوام بیشتر میتونید دورشو دندون موشی بزنید 🌼
.
.
.
.
.
.
.
.
💖Join👇
🌸🍃@tarfand20 🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍂هرگز منتظر فردای خیالی نباش
سهمت را از شادی های زندگی
همین امروز بگیر
فراموش نکن “مقصد”،
همیشه جایی در “انتهای مسیر” نیست!
🍂“مقصد” لذت بردن از قدمهاییست، که بر میداریم!
امرزتون مملو از شادی و عشق و امید 💛🍂
+صبح یکشنبہ بخیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍂نقشه های خدا همیشه از خواسته های ما قشنگتره،
بهش اعتماد کن🍂
🍁یکشنبہ تون پُر امید
#نون_کره_ای_نوتلا
مواد لازم👇
آرد قنادی ـــــ370گرم
تخم مرغ 55 گرم باپوست ــــ 2 عدد ریز
شکر ـــــ65 گرم
شیر ـــــ65 گرم
کره حیوانی ـــــ65 گرم
نمک ــــ نوک قاشق چ خ
وانیل ــــ نوک قاشق چ خ
خمیر مایه ــــ یک قاشق غ خ
بیکینگ پودر ــــ نوک قاشق چ خ
مواد میانی👇
کرمفیل به میزان لازم
نوتلا به میزان لازم
مواد لازم کرمفیل 👇
شیر ـــــ200گرم
شکر ــــ 4 قاشق غ خ
نشاسته ذرت ــــ 4قاشق غ خ
کره ـــــــــ 30گرم
وانیل نصف قاشق چ خ
طرز تهیه کرمفیل 👇
شیر و شکر و نشاسته ذرت و کره رو با هم مخلوط و روی شعله گاز با حرارت ملایم با همزن دستی هم میزنیم تا وقتی به غلظت مناسب شبیه فرنی بشه بعد حرارت خاموش و وانیل می ریزیم کنار میزاریم خنک بشه می ریزیم داخل قیف یکبار مصرف
طرزتهیه👇
➊تخم مرغ ها شکر و وانیل رو با همزن بزنید تا کاملا کرمی و یکدست بشن کره نرم شده رو هم اضافه کنید و بزنید تا مخلوط بشه بعد شیر ولرم رو با یه قاشق چایخوری شکر و خمیر مایه مخلوط کنید بزارید عمل بیا بعد به مواد اضاف کنید و مخلوط کنید
➋نمک و آرد و بکینگ پودر رو باهم الک کنید و کم کم به مواد اضافه کنید با لیسک هم بزنید باید یه خمیر به دست بیا که به دست تمیز نچسبه ارد اضافه به خورد خمیر ندید چون نون بعد پخت سفت میشه اگه دستگاه خمیرگیر دارید با دستگاه بزنید تاخمیرشکل بگیره وبعد10 دقیقه ورز بدین خمیر رو داخل ظرف بزارین روش یه دستمال حوله ای بکشید بپوشونید و در جای گرم 1 ساعت استراحت بدین
➌ خمیرتون رو سه قسمت کنید روی میز کارتون کمی آرد بپاشید و یک قسمت از خمیر رو روی میز کار بزارید گوله ۴۰ گرمی از خمیر رو با وردنه به صورت یک مستطیل به عرض ۱۲ و طول ۱۶ سانت قطر خمیر نیم سانت باشه باز کنید و دورش رو کمی برش بدید که صاف بشه وبعد روی خمیر رو کرمفیل بزارید بعد رول کنید و فیکس کنید با چاقو روی خمیر برشهایی بزنید مانند فیلم بعد
برای رومال یک عدد زرده تخم مرغ یک قاشق شکر و زعفران دم کرده غلیظ مخلوط کنید رومال بزنید شکر بپاشید خمیر به شکل گرد جمع کنید فیکس کنید داخل قالب پای کپسول بزارین خمیر بزارید داخل قالب پای یک ربع استراحت کنه بعد بزارید داخل فر از قبل گرم شده با حرارت 180 به مدت 25تا30 دقیقه بمونه بعد گریل بزنید تا رنگ بگیره
برای خمیر بعد گوله ی ۶۰ گرمی از خمیر با وردنه باز کنید روش نوتلا بمالین بعد رول کنید و فیکس کنید بعد خمیر رو برش سه قسمت بزنید بعد ببافید رول کنید و رومال بزنین کنجد بزنید بزارین داخل قالب پای یه ربع استراحت کنه بعد بزارید داخل فر از قبل گرم شده با حرارت 180 بمدت 25تا30 دقیقه تا پختش کامل بشه بعد گریل بزنید
قسمت دیگه ی خمیر گوله ی ۶۰ گرمی با وردنه باز کنید تا نصف خمیر باز شده رو نوتلا بمالید بعد تا نصف خمیر رول کنید انتهای خمیر رو با چاقو برش بزنید مجدد مانند فیلم رول کنید رومال بزنید شکر بپاشید بعد خمیر بشکل گرد جمع کنید خمیررو فیکس کنید بزارید داخل قالب پای یک ربع استراحت بدین بعد بندازین داخل فر از قبل گرم شده با حرارت 180 بمدت 25تا30 دقیقه تا پختش کامل بشه بعد چند دقیقه گریل بزنید
➏از فر بیرون اوردین روشون رو با شربت بار یا عسل رومال بزنید بعد از خنک شدن داخل ظرف دربسته نگه داری کنید
نکات:
خمیر داخل قالب پای سایز ۷ تا ۹ سانت باشه
🌟
30.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باز تو شب یلدای من ……
آموزش ژله یلدایی🍉🍇🍏
برای تهیه این ژله به سه بسته پودر ژله احتیاج داریم
پودر ژله کیوی
پودر ژله آلوورا
پودر ژله هندونه
ابتدا یه عدد کیوی رو با یه قاشق شکر و کمی آب بگذارید روی حرارت تا حالت اسیدی کیوی برطرف بشه
بعد ژله کیوی رو با دو لیوان آب جوش کاملا بنماری کنید و وقتی خنک شد روی کیویها بریزید و بگذارید داخل یخچال
…برای قسمت سفید رنگ
ژله آلوورا رو با به لیوان آب جوش کاملا حل کنید وقتی خنک شد یکلیوان بستنی رو بهش اضافه کنید
…برای مدلهای اریب هم مدلش سلیقه ایی هستش
به هر مدل که خواستید درستش کنید
…قسمت قرمز همژله هندونهرو با دو لیوان آب جوش کاملا حل کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍂هوای همدیگر را داشتن
🍂نه ابر میخواهد نه باران
🍂و نه یک برف زمستانی
🍂فقط کافی ست ...
🍂حواسمان به هم باشد
🍂و کمی مهربان باشیم...
ظهرتون بخیر☀️
@Ajaieb_jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش سه مدل تزئین آش👌
#سالاد_میوه
يكی از انتخابهای جذاب و خوشمزه براي دورهمي هاست و براي #شب_یلدا هم خیلی مناسبه. با میوه های فصل تهیه کنید و براي سس از ترکیب آب پرتقال+ليموي تازه+عسل استفاده کنید. کمي برگ نعناع تازه هم اگر استفاده کنید عالیه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش پختن باقالی شب یلدا 🤤😋
امسال شب یلدا باقالی رو اینجوری درست کن🤤
نیم کیلو باقالی خشک رو بزارید ۲۴ساعت خیس بخوره و تو این این ۲۴ ساعت چند بار آبش رو عوض کنید
بریزید تو قابلمه و اجازه بدید حدود دو سه ساعت قشنگ بپزه و نرم بشه
وقتی مطمئن شدید پخته نمک بزنید
نوش جان♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قطعا آسونترین و اقتصادی ترین دسر یلدایی تعلق میگیره به این دسر😍🍉
انار لازم داریم با شکلات تخته ای که به حالت بنماری ابش کردم و با چند قاشق شیر یا روغن رقیقش میکنی...و مثل کلیپ آماده اش میکنیم ،نیم ساعت داخل یخچال قرار میدی و به همین راحتی آماده ست😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر کدو حلوائی
۴۵۰ گرم کدو خرد شده رو داخل قابلمه آب بریزین و اجازه بدین آب پز بشه
داخل صافی بریزین و آبکش کنین
کدو ها رو با گوشکوب برقی پوره کنین
یک کدو ها نصف پیمانه عسل
مقداری عصاره زعفران
یک قاشق چایخوری پودر هل اضافه و میکس کنین
پنجاه گرم کره و نصف پیمانه آرد رو داخل تابه بریزین و آرد رو تفت بدین
پوره رو طی دو مرحله به مواد داخل تابه اضافه و یکدست کنین
در انتها یک قاشق غذاخوری عرق بهار نارنج و دو قاشق غذاخوری گلاب اضافه و مخلوط کنین بافت این دسر شبیه حلواست
به دلخواه تزیین کنین