فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبحانه ی ملل
○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●
مواد لازم:
نان تست 🍞هفت عدد
شیر🥛 یک لیوان
تخم مرغ🥚 دو عدد
شکر🍚 سه قاشق غذا خوری
بکینگ پودر🥄 نصف قاشق چ خ
وانیل🌸 نصف قاشق چ خ
نشاسته ذرت🌽 دو قاشق غ خ
دارچین و جوز هندی🪵 به دلخواه
دمای فر:
تمامی دستگاه ها از قبل به خوبی گرم شوند.
❇️برای پخت در فر گازی، حرارت ۱۸۰ درجه در فر از قبل گرم شده. به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه.
تایم ثابت، دما👇
⭕️برای فر برقی دمای ۱۷۰ درجه حرارت از پایین به همراه فن روشن، در صورت نیاز دو دقیقه ی اخر گریل
⭕️تستر دمای ۱۶۵ درجه حرارت از پایین
⭕️سولاردام و ماکروفر دما ۱۶۰ درجه حالت کانوکشن
⭕️هواپز دمای ۱۴۰ تقریبا ۲۰ دقیقه
بعد از اینکه از داخل فر درش آوردید، بذارید خنک بشه بعد روش پودر قند الکی کنید و نوش جان.😍
خودش به تنهایی خیلی شیرین نیست، میتونید کنارش مربا، عسل و … سرو کنید.
طلایی ترین ظهر رو براتون ارزو دارم😍
خونه دلتون گرم😘
سفرهاتون پربرکت😘
غصه ازتون دور😘🌹
بفرمایید ناهار😋😋
@Ajaieb_jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شنیون زیبا و شیک❤️✨
🍃🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چیزکیک_آناناس😍😋
🌈من پنیر لبنه زدم شما میتونین از ماسکار پونه هم استفاده کنید
🌈این چیز کیک ۱ عدد کمپوت ۵۰۰ گرمی میخواد
🌈از ۱۰۰ گرم آب آناناس داخل کمپوت برای ژلاتین استفاده کردم
🌈میتونی برای اینکه طعمش بیشتر آناناسی بشه از چند قطره اسانس آناناس استفاده کنی
🌈قالب ۲۴ یا رینگ ۲۴ مناسب این چیز کیک هست
🌈استراحت بیسکوئیت داخل فریز ۱۵ الی ۳۰ دقیقه
🌈استراحت نهایی برای بسته شدن ۲ الی ۳ ساعت
بیسکوئیت خورد شده ۲۵۰ گرم یا ۲ پیمانه، کره ۱۵۰ گرم یا ¾ پیمانه، ژلاتین ۱۵ گرم یا ۱ ق غ پر، آب آناناس برای ژلاتین ۱۰۰ گرم، پنیر لبنه ۳۰۰ گرم یا ¼۱ پیمانه ( اگر ماسکارپونه زدین ۴۰۰ گرم )، خامه قنادی ۵۰۰ گرم یا ۲ پیمانه ( اگر ماسکارپونه زدین ۴۰۰ گرم )، خامه فرم گرفته برای دکور چیز کیک ۳۰۰ گرم یا ۱¼ پیمانه، آناناس نصف شده ۸ تکه، آناناس خورد شده ۱۰ عدد، پودر نسکافه برای روی چیزکیک
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذا_با_مرغ 😍😋
سینه 1 عدد مرغ پخته، قارچ اسلایس شده ۱۰ عدد، پیاز خلالی ۱ عدد، جعفری خرد شده ۲۵۰ گرم، فلفل دلمه سبز یا رنگی ۱ عدد نگینی شده، گوجه گیلاسی برای تزئین، سیب زمینی پخته شده ۲ عدد، هویج پخته شده ۲ عدد، سس سفید، 1عدد تخم مرغ پخته برای تزیین روی سالاد، رینگ یا قالب کمربندی برای سالاد
🔴 مرغ را با اب ونمک بپزین و بعد ریش ریش ریش کرده و کنار بزارین. سیب زمینی و هویج اب پز کنید و داغ داغ رنده و کنار بزارین. قارچ رو گریل کرده و نمک و ابلیمو زده بزارین سرد بشه
پیاز را نمک سرکه شکر زده و یک ربع داخل مواد خوابانده و بعد ابکش کرده. تمام مواد را به سس سفید اغشته کرده
طبق روال فیلم جلو رفته و رو رینگی که داخل ظرف مورد نظر گذاشتین لایه لایه روهم گذاشته در اخر با جعفری تخم مرغ و هویج رنده شده تزیین و ۲۴ ساعت در یخچال تا قالب ببنده و بعد به ارامی از قالب جدا کنید.
✅این سالاد رو به عنوان عصرونه ساندویچی کرده و میل کنید 😍👌🏻
🌟
در این عصر زیبا
دعا میکنم مرغ آمین بیاید
و بر آرزوهایتان آمین بگوید
الهی که بهترینها نصیبتون بشه
" عصر قشنگتون بخیر و شاد "
@Ajaieb_jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سمبوسه
مواد داخل سمبوسه بستگی به ذایقه خودتون داره از هرموادی که دوست دارید میتونید استفاده کنید میتونید مواد داخل ماکارونی رو توش بریزید وبپیچید وسرخ کنید
من از سیب زمینی پخته وگوشت چرخ کرده استفاده کردم
سیب زمینی رو با پوست می پزیم و موقعی که پخت نگینی خرد میکنیم کمی گشنیز وجعفری خرد شده ونمک رو بهش اضافه میکنم
یک عدد پیاز رو ریز خرد کرده وبا کمی روغن تفت میدیم گوشت چرخ کرده اضافه کرده وباهاش سرخ میکنیم نمک زردچوبه وفلفل سیاه وقرمز وکمی پاپریکا بهش اضافه کرده وباهاش تفت میدیم حالا مواد داخل سمبوسه آماده س نوارهای هشت سانتی از نان لواش ببرید ومواد سمبوسه توش بریزید وبپیچید وتو روغن سرخ کنید
برای اینکه موقع سرخ کردن سمبوسه ها از هم جدا نشن با انگشت کمی آب به لبه ها بزنید
عزیزان تو بعضی از سمبوسه ها کمی پنیر پیتزا اضافه کردم
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_نمکی😍😋
مواد لازم
مرغ ۱ عدد
پیاز ۲ عدد
کشمش مقداری
آلو مقداری
گردو مقداری
زعفران
نمک.فلفل.پودر سیر
مرغ رو با زعفران.نمک.فلفل. پودر سیر مزه دار کنید و اجازه بدید استراحت کنه
پیاز رو تفت بدید ادویه ها رو اضافه کنید تفت که خورد گردو.الو و کشمش رو اضافه کنید
داخل شکم مرغ رو پر کنید بخیه بزنید و داخل قابلمه ای که تا نیمه نمک هست بذارید ۳ ساعت اجازه بدید که مرغ بپزه
در آخر هم رومال زعفران و کره بزنید
توجه کنید که این مرغ اصلا شور نیست
فقط نکته ای که باید رعایت کنین اینه که مرغ رو خیلی خوب خشک کنین که آب پس نده و در نمک حل نشه که مرغتون شور بشه
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مثلث_پنیری
بچه ها این مثلث پنیری بسیار خوشمزست میتونید برای مهمانی ها وتولد استفاده کنید فقط ازقبل اماده کنید سر فرصت وفقط سرخ کردنش را یکی دو ساعت قبل از مراسم ها انجام بدید سرخ کردنش هم وقتی نمیگیره چون مواد پخته هست ونون تست هم زود رنگش طلایی میشه وبا دوسه ق روغن هم سرخ میشه
در ضمن مواد تشکیل دهنده هم خودتون میتونید بسته به سلیقتون کم وزیاد کنید
دو تا سه تا فیله مرغ را باادویه وپیاز بپزیید وریش ریش کنید بعد دوتا خیار شور را رنده کنید حالا کمی جعفری وساقه پیازچه را ریز کنید واینها را با چند تا ق خامه وتقریبا یک پیمانه پنیرپیتزا ونمک وفلفل مخلوط کنید اماده شد دو ق روی نون تست ریخته ویه نون دیگه روی مواد بزارید کمی فشرده کنید واز وسط مثلثی برش بزنید واول تو اردبعد تخم مرغ ودر اخر ارد سوخاری بزنید وسرخ کنید تو دستمال بزارید تا روغنش کشیده بشه هرچند که احتیاج بهروغن زیادی نداره
امیدوارم درست کنید ولذت ببرید
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کشک_بادمجان 😍😋
بادمجون ۱ کیلو، پیاز ۳ عدد متوسط، سیر ۶ حبه، گردو آسیاب شده ۲ ق غ سرپر، کشک ۵ ق غ، نعنا خشک، ادویه نمک و زردچوبه، زعفرون ۲ ق غ برای درست کردن کشک زعفرانی
🔴آب و نمک درست میکنیم باید شور باشه تا تلخی بادمجون رو بگیره. بادمجونا رو تو محلول آب و نمک میذاریم.
پیازها رو خلالی خرد میکنیم و سیر رو ریز ساطوری میکنیم.
#پیاز_داغ_مجلسی👈 آب رو میذاریم جوش بیاد و بهش نمک و زردچوبه اضافه میکنیم؛ نصف پیازها رو داخلش میریزیم و ۳-۲ دقیقه بعد آبکش و داخل روغن داغ سرخ میکنیم.
بادمجونا رو آبکشی کنیم آبش که رفت تو روغن داغ و زیاد سرخ میکنیم. داخل تابه ای بقیه پیازها رو با زردچوبه تفت میدیم تغییر رنگ که داد سیر رو اضافه و تفت میدیم. گردوی آسیاب شده رو اضافه و تفت میدیم و حرارت رو خاموش میکنیم.
کشک رو با 1 لیوان آب سرد حل میکنیم بادمجونا رو اضافه و با چنگال یا گوشتکوب له می کنیم.
داخل یه تابه روغن رو داغ کنید بعد حرارت رو خاموش و نعنا خشک رو اضافه کنید. نعنا داغ و ترکیب سیر و پیاز رو به بادمجونا اضافه و مخلوط میکنیم. با نعنا داغ، پیاز داغ، کشک سفید و کشک زعفرونی تزئین کنید.
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_موزی 😋😍
دو عدد موز
۱۸۰ گرم بیسکویت (یا به مقدار لازم )
۱۰۰ گرم شکر (تقریبا نصف لیوان)
۱۰ گرم وانیل شکری (یه ق چ خ )
۷۰ گرم پودینگ ( تقریبا نصف لیوان )
ا لیتر شیر (تقریبا ۴ لیوان )
اول قالب مورد نظر تون رو خوب چرب کنید و موز رو حلقه کنید بچینید توش و بیسکویت ها رو بچینید رو موزها بعد شکر و وانیل و پودینگ و شیر رو بریزید تو قابلمه و بگذارید رو گاز مرتب هم بزنید تا قوام بیاد بعد بریزید رو بیسکویت ها و روش سلفون بکشید و بگذارید یخچال تا دو ساعت بمونه بعد برگردونید تو ظرف سرو و روش رو با عسل یا کارامل یا هر چیزی که دوست دارین تزیین کنید و نوش جان کنید خیلی راحت و خوشمزه 💜
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#بز_قورمه👩🍳
مواد لازم :
❇نخود ۱ فنجان(از روز قبل خیسش کنید و نفخش و بگیرید.)
❇گوشت ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم(بهتره کمی چرب باشه یا کمی دنبه هم بهش اضافه کنیم.)
❇پیاز داغ فراوون که مقداریش هم برای تزئین استفاده میکنیم.)
❇سیر حدودا یک بوته
❇نعنا داغ مقداری
❇سیب زمینی ۱ عدد کوچک یا متوسط(دستورهای مختلف داره این غذا.بعضی ها سیب زمینی توش میریزن و
بعضی ها بدون سیب زمینی درست میکنند.)
❇زردچوبه مقداری
❇فلفل سیاه مقداری
❇نمک در آخر اضافه میشه.
❇زعفران دم شده مقداری
❇گردو خرد شده در صورت دلخواه برای تزیین
💓
کاش میشد خاطرات خوب را
🌼🍃
در گلدان گذاشت
🌸🍃
و روی میز جلوی چشممان گذاشت
🌼🍃
تا گل کند و عطرش
🌸🍃
بپیچد در لحظهها...
🍃🌼🍃🌸🍃
@Ajaieb_jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رولت_شکلاتی بدون فر 👍😊😉
ماد لازم👇👇
بیسکویت ۳۰۰ گرم
۲۰ گرم پودرکاکائو
۳ عدد موز رسیده
پنیر خامه ای ۳۰۰ گرم
عسل یا شیر عسلی یا شکر (۲ قاشق غذاخوری )
نارنگی کوچک ۵ عدد
طرز تهیه👇👇👇
بیسکوییت را با پودر کاکائو در غذاساز بریزید و آسیاب کنید .
موزهای خیلی رسیده را هم در غذاساز بریزین و پوره کنین.
بیسکوییت های آسیاب شده را با موز له شده ترکیب کنید تا یکدست شود و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود. برای خامه یا کرم رولت ، پنیر را با عسل یا شیر عسل و یا شکر در غذاساز بریزید تا یکدست شود.
خمیر بیسکوییتی را از یخچال خارجکنید و بین ۲ ورق کاغذ روغنی به شکل مستطیل با وردنه باز کنید. روی خمیر بیسکوییتی باز شده از کرمپنیری بزنین و نارنگی های پوست کنده را روی کناره خمیر قرار بدید و مثل ویدیو با کمک کاغذ روغنی محکم به شکل رول بپیچید و حداقل یک ربع در یخچال قرار دهید و در صورت تمایل با شکلات آب شده تزیین کنید
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥪 #لقمه_نون_تست دوسوته راحت و خوشمزه 🥪
فینگرفود کم هزینه فقط با پنج تا مواد 😋
برو سر کوچه اینارو بخر🥣
🍞نون تست
🧀پنیر ورقه ای
🥩ژامبون
🥚تخم مرغ
🥛شیر
♨️خیلی سریع آماده میشه،فقط چندتادنکته داره🤌
1️⃣اول اینکه نون هم دمای محیط باشه
2️⃣دوم حتما رومال شیر تخم مرغ بزن تا ترد تر بشه اما زیاد نزن
3️⃣سوم اینکه دمای دستگاه ۱۸۰ باشه ده دقیقه کافیه حتما چک کن نسوزدمای فر ۱۶۰ یک ربع
4️⃣داخل تابه داغ بدون روغن هم انجام میشه یکم باید بچرخونیش تا یکدست برشته بشه
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند خانه داری ونظافت سرامیک
💓
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایـده #تزیین_غذا 🎈
تزیین آسون و شیک تربچه🥰😍
.💓