eitaa logo
ایده های بانوان
9.1هزار دنبال‌کننده
31.2هزار عکس
32هزار ویدیو
110 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 #مدیر👇 @Hossein_Hajivand تبلیغات هزینه ای (شرایط👇 http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زمستان با❄️ همہء زیبایےهایش🌸 بارسفربسته و دارد میرود🌸 و بهارِ بازیبایی🌸 شکوفه هایش در راه است🌸 امیدوارم🌸 باز شدن هر شکوفه اش🌸 آمینی باشدبرای🌸 آرزوهای زیباتون🌸 فقط ۱۰ روز تا بهار😃😍👌👌 @Ajaieb_jahan
هدایت شده از سابقه گسترده تاج👑
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هرچی دستور زولبیا بلدی بذار کنار🤷🏻‍♀️ برات آسونترین خوشمزه ترین پفی ترین خوشرنگ ترین دلبرترین زولبیای دنیارو آوردم🤩 دستور ازیه قنادمعروفه👩🏻‍🍳 یبار درست کنی عمرا سمت زولبیاهای بیرون نمیری😉انقدر که جیگره🤦🏻‍♀️ 👇👇❤️ http://eitaa.com/joinchat/4105371656Cef4cada4cd
هدایت شده از 
به خاطر سلامتی خانواده زولبیا و بامیه از بیرون نخر بیا اینجا آموزش با ما اونم با کلیپ 🎥👆 ماه رمضون امسال متفاوت باش 😉🌙 🌙✨پخت حلیم و آش 🌙✨حلوای_زعفرانی 🌙✨دیزاین سفره افطار http://eitaa.com/joinchat/4105371656Cef4cada4cd کدام شیرینی میخوای درست کنی بزن روش❤️👆
عیــد نزدیڪ است دلمـان یڪ تحـول عظیــم مے خواهد یڪ انقـــلاب روحــی یڪ حـال خـوب الهے معجـــزہ ای ڪن ڪہ سخــت محتاجیـم... 🤍 @Ajaieb_jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌷هر سحر با هر تپش 🕊آغاز جان در دست توست 🌷صبح من خیرش 🕊 تماشای جمال مست توست 🌷با نام و یاد خدای مهربان ✨و به توکل نام اعظمش 🌷آغاز میکنیم روزمان را ✨به امید روزی زیبا و سرشار 🌷از رحمت و برکت... 🌷"بسم الله الرحمن الرحیم"  🍃الهی به امید تو @Ajaieb_jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.250گرم ارد با دولیوان دسته دار کاملا سرپر را با یک قاشق مرباخوری سرپر بکین پودرو نوک قاشق چایخوری نمک ودر صورت تمایل بک هشتم قاشق چایخوری جوش شیرین بسیار مقدارش کمه همه این مواد را سه بار الک کنید وحداقل یکساعت قبل پخت کیک باشه به اینصورت ارد کاملا هوا دهی میشه وسبک چهار تا تخم مرغ را اول یه دقیقه بزنید تا کمی باز بشه بعد 200گرم شکر یا یک لیوان سرخالی را بهش اضافه ورنده پوست یه پرتقال را وخوب بزنیددر عین هم زدن یک قاشق سوپخوری اب پرتقال هم اضافه کنید وخوب بزنید تا پف کنه وکرم رنگ بشه وپوک بعد سه چهارم لیوان روغن مایع اضافه وکمی مخلوط کنید و دیگه هم زن نیاز نداریم ارد الک شده را در سه مرحله به مایع اضافه وبصورت دورانی مخلوط کنید وبعد 350گرم هویج که تقریبا معادل چهار تا هویج متوسط میشه را یا مثل من با دستگاه بزنید توی فیلم نشون دادم ☝یا رنده معمولی کنید ریز نباشه اب می اندازه به مایع کیک اضافه وارام مخلوط کنید قالب مورد نظر را با ارده یا روغن جامد چرب وکاغذبیندازید سایز قالب 23باشه بهتره مواد را توی قالب ریخته ودوقاشق کشمش را که از قبل شسته وخوب خشک کردم وتوی ارد زدم وبعد اضافه ارد را گرفتم به روی سطح مایع کیک ریختم طبق فیلم ☝وبا خلال چوبی کمی مخلوط کردم اینطوری ته نشین نمیشه ودر فری که از یه ربع قبل با حرارت 180گرم شده طبقه وسط بمدت تقریبی 55تا60دقیقه چک کنید با خلال چوبی ود اخر روش راگریل کردم تا طلایی بشه وخوب که سرد شد از قالب در اوردم .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷مواد لازم 🔹خمیر مایه 1قاشق غذاخوری 🔹شکر 1قاشق غذاخوری 🔹شیر ولرم1/2پیمانه 🔹تخم مرغ 2عدد 🔹شکر 8قاشق 🔹پودر کاکائو 2قاشق 🔹کره آب شده 1/4پیمانه 🔹وانیل کمی،نمک کمی 🔹آرد حدود350گرم ♨️طرز تهیه: ابتدا شکر ومایه خمیر رو تو شیر ولرم بریزید وبزارید 10دقیقه بمونه تا عمل بیاد بعد تخم مرغ ، وانیل ، کره ، شکررو با نمک با هم بزنید وبه مایع خمیر اضافه کنید وکم کم آرد رو بریزید مواد رو به دو قسمت تقسیم کنید وقتی خمیر خیلی چسبنده است به یک قسمت مواد پودر کاکائو بزنید و یکی دیگه سفید بمونه تو دوظرف جدا گانه بزارید روش سلفون بکشید وبزارید تا 1ساعت استراحت کنه حالا از خمیر کاکائو چونه درست کنید و از خمیر سفید هم چونه درست کنید بعد خمیر سفید را بصورت مستطیل باز کنید وخمیر کاکائویی رو بصورت استوانه در وسط خمیر سفیدقرار بدید و خمیر سفید رو دورش رول کنید این کار رو تا کل خمیرتون تمام بشه تکرار کنید کف قالب مستطیل رو کاغذ روغنی بزارید وخمیرها رو ردیف اول، ردیف دوم وردیف سوم ما بین هم بزارید تو قالب روش رومال زرده وزعفرون بمالید و در فر ۱۸۰ درجه قرار دهید 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر خوشمزه😋 مواد لازم : شکر ۴ ق غ پنیر خامه‌ای ½ بسته خامه آب شده ½ پیمانه شکلات صبحانه ½ پیمانه بیسکویت پتی بور ۲ بسته پنیر ماسکارپونه ½ بسته شکلات تخته‌ای بنماری پودر خامه ۲ ق غ 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
املت لاکچری😀 یه صبحونه جذاب و متفاوت مواد لازم : تخم مرغ نان تست پنیر پیتزا فلفل دلمه رنگی نمک، فلفل کالباس پیاز 🌟
ظهرتون دلپذیر☀️ سفره هاتون پر برکت🤲 بفرمایید ناهار😋😋 @Ajaieb_jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از خوردن استیک سفت ونپخته خسته شدی؟؟ من از گوشت گوسفندی استفاده میکنم که بهترین گوشته بنظرم🥩 🔻برای مرینیت از کیوی ،سیر،رزماری ،روغن زیتون ،برگ بو وآب لیمو ترش تازه،نمک وفلفل استفاده میکنم مواد که میکس شد روی گوشت میریزم (داخل پلاستیک فریزر)وبمدت پانزده دقیقه میزارم فریزر وبعدبیرون میارم واضافات مواد روازروش برمیدارم وگریل میکنم حواستون باشه بیشتر از ده الی پانزده دقیقه گوشت داخل فریزر نمونه وگرنه گوشت پودر میشه 🔻موقع پخت ظرف گریل خیلی داغ بشه وبعد گوشت رو روش قرار بدین 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مافين تخم مرغ و سبزیجات 😋 👈يه شورينی لذیذ و خوشمزه👉 مواد لازم: تخم مرغ هفت عدد فلفل دلمه اي (رنگي) دو عدد هويج (نگيني خرد شده) يك عدد پياز (نگيني خرد شده) يك عدد شبت تازه (خرد شده) به مقدار لازم سوسيس (نگيني خرد شده) چهار عدد روغن پنجاه ميلي ليتر بيكينگ پودر يك دوم قاشق چاي خوري پنير چدار (رنده شده) صد گرم نمك و فلفل سياه به مقدار لازم طرز تهيه: سوسيس، فلفل دلمه اي، هويج و پياز نگيني خرد شده را در روغن تفت دهيد. تخم مرغ ها را در ظرفي جداگانه با نمك، فلفل و بيكينگ پودر مخلوط كنيد. كاپ هاي قالب مافين از قبل چرب شده را با مخلوط فلفل دلمه اي پر كرده و سپس تخم مرغ را اضافه كنيد. در آخر پنير چدار رنده شده را اضافه كنيد. قالب را حدود ۲۰ الي ۲۵ دقيقه در فر از قبل گرم شده با دماي ۱۸۰ درجه سانتي گراد (۳۵۰ درجه فارنهايت) قرار دهيد تا مافين ها بپزند و طلايي و برشته شوند 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مخصوص کاور کیک خامه صبحانه بهتره از خامه شل استفاده کنید من خامه شل گیرم نیومد از همین خامه استفاده کردم مقدار مواد لازم خامه صبحانه ۲۰۰ شکلات تخته ای ۴۰۰ تا ۵۰۰گرم کره ویا روغن صاف ۳۰ گرم شکلات رو ریز خرد کنید خامه رو تو قابلمه مسی ویا تفلون وبا همزن بزنید تا باز بشه بزازید رو گاز با شعله خیلی کم بهتره از شعله پخش کن استفاده کنید مواظب باشید خامه خیلی زود میسوزه خامه وقتی داغ شد کره ویا روغن صاف اضافه کنید کره که آب شد شکلات رو اضافه میکنیم مدام هم بزنید تا شکلات آب بشه خ گاناش که به نطقه جوش رسید وچند جوش ریز که زد گاز رو خاموش کنید وقتی گاناش اماده است حالت کشدار پیدا میکنه ،سپس بریزید تو کاسه استیل وبزارید یخچال تا خودشو بگیره عجله دارید با کاسه بزارید تو ظرفی که یخ داره تا سرد بشه سپس با همزن برقی بزنید حدود ۶ الی ۸ دقیقه تا فرم بگیره گاناش اماده شده برای ماکات کیک هست عزیزان توجه کنید این اندازه برای ماکات کیک هست میخواید بعنوان سس بریزید رو کیک اندازه خامه وشکلات مساوی باشه میخواید ُسس روانتر باشه مقدار شکلات از خامه کمتر باشه 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😍 فیله مرغ ۱۰ عدد فلفل دلمه سبز ۱ عدد فلفل دلمه قرمز ۱ عدد زیتون سبز نصف پیمانه قارچ ۱۰ عدد ماست ۱ پیمانه ادویه کاری ۲ قاشق چای خوری روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری لیمو نصف نمک و فلفل سیاه مواد سس ماست نصف پیمانه خیار شور ۱ عدد سرکه ۲ قاشق غذا خوری نمک و فلفل سیاه پنیر موزارلا ۱۵۰ گرم نون تافتون ۴ عدد فیله رو مزه دار کنید و‌نیم ساعت استراحت بدین تو یخچال ،قارچ و تفت بدین با فیله مزه دار شده و مواد دیگه بریزید تو نون همین 🌟
👈 رشد جدید مو با این ترکیب معجزه آسا 🔹️یک شامپو بچه تهیه کرده 🔹️۳۰ سی سی روغن مورد 🔹️۳۰ سی سی روغن گزنه و مقداری روغن رزماری به آن اضافه کنید و ترکیب کنید و در حمام حدود ۱۰ دقیقه روی پوست سر خود نگه دارید و بعد بشویید باعث رشد جدید مو میشود 🦋🦋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گندم های هفت سین رو دور تنگ شیشه ای بچسبانید و داخل تنگ رو شمع یا گل یا ماهی بزارید و هفت سین هاتون رو خوشگل کنید😊 🍃🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی کارامل و شکلات کره نصف پیمانه پودر قند یک سوم پیمانه زرده یک عدد وانیل نصف ق چ آرد یک و یک چهارم پیمانه همه ی مواد و با لیسک ترکیب کنین بعد که آرد و اضافه کردین با دست خمیر و جمع کنین گونه های ۲۵ گرمی بردارین توی سینی بچینین روش و با دست یکم فشار بدین صاف بشه و داخلش و با هر وسیله ای دارین گود کنین بزارین ۱۰ دقیقه فریزر و بعد حدودا یک ربع فر ۱۷۵ درجه کارامل : شکر نصف پیمانه کره ۳۵ گرم خامه ۷۵ گرم شکر و روی حرارت بزارین آب بشه حواستون باشه نسوزه وقتی کامل آب شد خامه ی گرم شده رو اضافه کنین تند تند هم بزنین و کره رو بریزین یکدست شد حرارت خاموش کنین بزارین خنک بشه من خمیر و دو قسمت کردم به نصفش ۲ ق چ پودر کاکائو اضافه کردم که شکلاتی بشه روی شکلاتی شکلات آب شده ی سفید ریختم و روی اون یکی شکلات شیری یا تلخ حتما این شیرینی و درست کنین چون هم خیلیییی خوشمزه است هم خوشگل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه میدونستے طعم کوکوے عدس چقد معرکه و خوشمزه س یه ثانیه هم برا پختش معطل نمیکردی😍 ۲ لیوان عدس خیس شده ۱ عدد سیب زمینے متوسط ۱ عدد پیاز کوچک نمڪ،فلفل،زردچوبههر کدام نصف قاشق چایخوری و در آخر ۳ لیوان آب بریزید، زمانبدید تا روے حرارت بپزه وقتے آبش کامل کشیده شد بریزید داخل کاسه و مواد رو حسابے بکوبید. مقداریجعفرے روے مواد خرد کنید ۱ عدد تخم مرغ ۲ قاشق غذاخورے کنجد نصف قاشق چایخورے فلفل قرمز اضافه و باهم مخلوط کنید در نهایت ۳ قاشق غذاخورے نشاسته ذرت و ۱ قاشق غذاخورے آرد سفید بریزید و مواد رو یکدست کنید. وقتیمواد به شکل دلخواه فرم دادید ،داخلروغن سرخ کنید. بعد ازینکه سرخ شد مطمئنم کوکوے خوشمزمون با طعم متفاتے که داره بدجورے تورو مجذوب خودش میکنه
خدایا🙏 دستانمان را در آخرین روز ماه مبارک شعبان 🌙 به امیداستجابت دعاهایمان به سوی تو بلند است معبودا پرکن ظرف وجودمان را ازآنچه برای بهترین بندگانت عطامیکنی🙏 آمین 🤲 حلول ماه مبارک رمضان بر شما مبارک 🎉🎉 @Ajaieb_jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با این چاشنی کاربردی،طعم جدیدی از غذاهاتو تجربه کن سیر ۱۰ حبه نمک یک قاشق غذاخوری پودر تخم گشنیز یک قاشق غذاخوری سرخالی پاپریکا دو قاشق غذاخوری فلفل سیاه یک قاشق چایخوری فلفل قرمز تند یک قاشق چایخوری شکر یک قاشق غذاخوری روغن نباتی ۶ قاشق غذاخوری نوش جان😍 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوهان نارگیلی 😍😋 مواد لازم: 350 گرم روغن صاف 🧈 410 گرم آرد 🥡 210 گرم آرد برنج 🥡 350 گرم نارگیل چرب 🥥 5 عدد تخم مرغ 🥚 350 گرم خاک قند🍚 100 گرم گلاب 🌹 وانیل نوک قاشق 🌸 طرزتهیه آرد معمولی و آرد برنج با روغن صاف باهم میکس کنید انقد هم بزنید تا پوک پوک بشن بعدش داخل ظرف جدا مواد شیرین رو آماده کنید خاک قند تخم مرغ گلاب و وانیل بریزید داخل ظرف هم بزنید بعدش مواد پوک شده و شیرین رو باهم میکس کنید خیلی کم هم بزنید و شروع کنید به قیف زدن بعدش روش نارگیل چرب یا کنجد بپاشید با درجه 180 مدت زمان 20 دقیقه داخل فر قرار بدین 🌟